Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑ!!

Recommended Posts

Καλησπερα και ευτυχισμενο το νεο ετος...Μετα απο μερες κλαμματος και αγωνιας ειπα να μοιραστω την ιστορια μου μηπως και ηρεμησω λιγο..

Προσπαθουμε απο το καλοκαιρι να κανουμε νινακι..επιμεναμε στις επαφες μετα την περιοδο..Ειπα λοιπον αυτη τη φορα να μετρησω τα μεσα ακριβως του κυκλου και να προσπαθησω τοτε...Τελευταια περιοδος 8/11 λοιπον με κυκλο 21-25 μερες(μου αλλαξε απο τον απριλιο ενω παντα ειχα 28 μερες κυκλου)..Θυμαμαι λοιπον οτι δοκιμασαμε 23-26/11 ... Περιμενα μεχρι 7/12 λοιπον ωστε να κλεισω και τις 28 μερες για να κανω το τεστ για να μην απογοητευτω! Θετικο λοιπον χωριακη 4600 στις 12/12,7700 στις 15/12,πρωτη επισκεψη στον γιατρο και ολα καλα...μου γραψανε filicine και μαγνησιο και στην πρωτη επισκεψη λοιπον 15/12 με βγαλανε 5,5 εβδομαδων..απο την αρχη τους ειπα οτι αποκλειεται να ειμαι τοσο πολυ...τεσπα ειδαμε σακο σωστη η διαμετρος κτλ κτλ απλα μου ειπαν οτι το βλεπουν πολυ χαμηλα να μη σηκωνω βαρη κτλ κτλ... 22/12 δευτερη επισκεψη μεγαλωνει ο σακος,ανεβηκε στο υψος που επρεπε και υποτιθεται πως ειμαι 6,5 εβδομαδων..Με βαζει να κανω και 3η χωριακη η οποια 28/12 ηταν 33.000... 27/12 λοιπον παω και μου λεει οτι δεν η καρδια ειναι υποτονικη και με την εμπειρια της φαινεται οτι ειναι προβληματικο το εμβρυο!Εχω ριξει το κλαμμα της ζωης μου... Παω σε εναν αλλο γυναικολογο και του εξηγω οτι πως ειναι δυνατον να τους λεω ποτε εγινε περιπου η συλληψη και να υπολογιζουν 2 βδομαδες επιπλεον στην εγκυμοσυνη...Αυτος λοιπον 29/12 με βγαζει 6 εβδομαδων και 2 ημερων..με βαση αυτα που ειδε στον κολπικο τα βλεπει ολα μια χαρα,μου λεει πως ειναι αδυνατον να ακουσουμε καρδια και ποσο μαλλον πως για να ακουσουμε προβλημα στην καρδια πρεπει να εχει δημιουργηθει κιολας.. Αυτουνου ομως δε του αρεσει η χωριακη που ηταν 33.000 γτ λεει επρεπε καθε 2 μερες να διπλασιαζεται...κοντευω να τρελαθω δεν ξερω τι στο καλο να κανω!!Συγγνωμη που σας κουρασα!!

Διαφημίσεις

Καλησπερα και ευτυχισμενο το νεο ετος...Μετα απο μερες κλαμματος και αγωνιας ειπα να μοιραστω την ιστορια μου μηπως και ηρεμησω λιγο..

Προσπαθουμε απο το καλοκαιρι να κανουμε νινακι..επιμεναμε στις επαφες μετα την περιοδο..Ειπα λοιπον αυτη τη φορα να μετρησω τα μεσα ακριβως του κυκλου και να προσπαθησω τοτε...Τελευταια περιοδος 8/11 λοιπον με κυκλο 21-25 μερες(μου αλλαξε απο τον απριλιο ενω παντα ειχα 28 μερες κυκλου)..Θυμαμαι λοιπον οτι δοκιμασαμε 23-26/11 ... Περιμενα μεχρι 7/12 λοιπον ωστε να κλεισω και τις 28 μερες για να κανω το τεστ για να μην απογοητευτω! Θετικο λοιπον χωριακη 4600 στις 12/12,7700 στις 15/12,πρωτη επισκεψη στον γιατρο και ολα καλα...μου γραψανε filicine και μαγνησιο και στην πρωτη επισκεψη λοιπον 15/12 με βγαλανε 5,5 εβδομαδων..απο την αρχη τους ειπα οτι αποκλειεται να ειμαι τοσο πολυ...τεσπα ειδαμε σακο σωστη η διαμετρος κτλ κτλ απλα μου ειπαν οτι το βλεπουν πολυ χαμηλα να μη σηκωνω βαρη κτλ κτλ... 22/12 δευτερη επισκεψη μεγαλωνει ο σακος,ανεβηκε στο υψος που επρεπε και υποτιθεται πως ειμαι 6,5 εβδομαδων..Με βαζει να κανω και 3η χωριακη η οποια 28/12 ηταν 33.000... 27/12 λοιπον παω και μου λεει οτι δεν η καρδια ειναι υποτονικη και με την εμπειρια της φαινεται οτι ειναι προβληματικο το εμβρυο!Εχω ριξει το κλαμμα της ζωης μου... Παω σε εναν αλλο γυναικολογο και του εξηγω οτι πως ειναι δυνατον να τους λεω ποτε εγινε περιπου η συλληψη και να υπολογιζουν 2 βδομαδες επιπλεον στην εγκυμοσυνη...Αυτος λοιπον 29/12 με βγαζει 6 εβδομαδων και 2 ημερων..με βαση αυτα που ειδε στον κολπικο τα βλεπει ολα μια χαρα,μου λεει πως ειναι αδυνατον να ακουσουμε καρδια και ποσο μαλλον πως για να ακουσουμε προβλημα στην καρδια πρεπει να εχει δημιουργηθει κιολας.. Αυτουνου ομως δε του αρεσει η χωριακη που ηταν 33.000 γτ λεει επρεπε καθε 2 μερες να διπλασιαζεται...κοντευω να τρελαθω δεν ξερω τι στο καλο να κανω!!Συγγνωμη που σας κουρασα!!

Κοριτσι μου καλη χρονια. Καταρχας την εβδομαδα κυησης την μετρανε απο την τελευταια περιοδο οποτε δεν υπαρχει λογος να μπερδευεσαι δεν μετρανε την ημερα συλληψης. Ο πρωτος γιατρος ακουσε καρδια ή οχι γιατι μπερδευτηκα. Παντως καμια φορα η καρδια ακουγετε κ λιγο αργοτερα στην 7 εβδομαδα.

Καλησπερα!!!ευχομαι ολα να σου πανε καλα!!καταρχην προσπαθησε αν κ εινσι δυσκολο να μην στεναχωριεσαι γιατι δεν βοηθα το εμβρυο αυτο.η αποψη μου ειναι να παρεις κ αλλη γνωμη γιατρου.απο που εισαι αν επιτρεπεται?ρωτα για εναν πολυ καλο γιατρο κ πανε κ σε 3ο!!!!παρε κ αλλη γνωμη.ελπιζω κ ευχομσι να πανε ολα καλα.και εγω στην αυχενικη μου ειπαν οτι τ μωρο μου ειναι μια εβδομαδα μεγαλυτερο.προφανως ειχε γινει ωοριξια πιο μπροστα

Κοριτσι μου καλη χρονια. Καταρχας την εβδομαδα κυησης την μετρανε απο την τελευταια περιοδο οποτε δεν υπαρχει λογος να μπερδευεσαι δεν μετρανε την ημερα συλληψης. Ο πρωτος γιατρος ακουσε καρδια ή οχι γιατι μπερδευτηκα. Παντως καμια φορα η καρδια ακουγετε κ λιγο αργοτερα στην 7 εβδομαδα.

o πρωτος γιατρος λεει οτι ακουσε τους χτυπους πολυ ατονους(βραδυκαρδια)με χτυπους περιπου 80-100 και ο δευτερος δεν ακουσε απολυτως τπτ και ειπε πως ηταν πολυ νωρις ακομα...(ειχα κανει ηδη την χωριακη την προηγουμενη μερα με 33.000)

η χωριακη θα πρεπει παντα να διπλασιαζεται?δε μπορει απλα να αυξανεται???

o πρωτος γιατρος λεει οτι ακουσε τους χτυπους πολυ ατονους(βραδυκαρδια)με χτυπους περιπου 80-100 και ο δευτερος δεν ακουσε απολυτως τπτ και ειπε πως ηταν πολυ νωρις ακομα...(ειχα κανει ηδη την χωριακη την προηγουμενη μερα με 33.000)

η χωριακη θα πρεπει παντα να διπλασιαζεται?δε μπορει απλα να αυξανεται???

Η χοριακη παιζει ρολο μεχρι την εβδομη εβδομαδα αν δεν ακουστει καρδια μεχρι την εβδομη εβδομαδα δεν υπαρχει λογος να μετρας νουμερο χοριακης. Πηγαινε ξανα στον γιατρο μεσα στην εβδομαδα μηπως ακουσετε κατι. Η αναπτηξη που βλεπει στον υπερηχο πρεπει να συμβαδιζει με τις ημερομηνιες περιοδου με πολυ μικρη αποκλιση αλλιως σημαινει οτι το εμβρυο μενει πισω οποτε μαλλον δεν ειναι υγιες. Ο δευτερος γιατρος μετρησε τις μερες στο ημερολογιο συμφωνα με την περιοδο σου?

Διαφημίσεις

Η χοριακη παιζει ρολο μεχρι την εβδομη εβδομαδα αν δεν ακουστει καρδια μεχρι την εβδομη εβδομαδα δεν υπαρχει λογος να μετρας νουμερο χοριακης. Πηγαινε ξανα στον γιατρο μεσα στην εβδομαδα μηπως ακουσετε κατι. Η αναπτηξη που βλεπει στον υπερηχο πρεπει να συμβαδιζει με τις ημερομηνιες περιοδου με πολυ μικρη αποκλιση αλλιως σημαινει οτι το εμβρυο μενει πισω οποτε μαλλον δεν ειναι υγιες. Ο δευτερος γιατρος μετρησε τις μερες στο ημερολογιο συμφωνα με την περιοδο σου?

το υπολογισε απο το τελος της περιοδου...

το υπολογισε απο το τελος της περιοδου...

Κοριτσι μου τι να σου πω εγω ξερω απο την αρχη της περιοδου μετρανε την κυηση. Κανε υπομονη κ πηγαινε ξανα να κανεις ενα υπερηχο. Να εισαι αισιοδοξη το ανχος δεν βοηθαει ο θεος μονο ξερει αν δεν ειναι υγιης το εμβρυο δεν φταις εσυ ουτε μπορεις να κανεις κατι μονο υπομονη θελει κουραγιο.

Κοριτσι μου τι να σου πω εγω ξερω απο την αρχη της περιοδου μετρανε την κυηση. Κανε υπομονη κ πηγαινε ξανα να κανεις ενα υπερηχο. Να εισαι αισιοδοξη το ανχος δεν βοηθαει ο θεος μονο ξερει αν δεν ειναι υγιης το εμβρυο δεν φταις εσυ ουτε μπορεις να κανεις κατι μονο υπομονη θελει κουραγιο.

Η αληθεια ειναι πως ειμαι απαρηγορητη!!!:-(:-(

Και απο τη αρχη να το υπολογισουμε,βγαινει 7 εβδομαδες και 5 μερες...δε ξερω ποτε η καθε μια ακουει καρδουλα..η κουμπαρα μου ας πουμε ακουσε στους 7 και 2 μερες..ειχε γινει η συλληψη 2 μερες μετα τη περιοδο...ευελπιστω να ακουσω και εγω:-( αλλες παλι ακουσα οτι ακουνε και στις 8 και στις 9 εβδομαδες... ηδη το σπορακι μου το βλεπουν 5 χιλιοστα...μεγαλωσε και ο σακος και ο λεκινθικος ασκος... ας πανε ολα καλα τπτ αλλο δε θελω...:-(

Η αληθεια ειναι πως ειμαι απαρηγορητη!!!:-(:-(

Και απο τη αρχη να το υπολογισουμε,βγαινει 7 εβδομαδες και 5 μερες...δε ξερω ποτε η καθε μια ακουει καρδουλα..η κουμπαρα μου ας πουμε ακουσε στους 7 και 2 μερες..ειχε γινει η συλληψη 2 μερες μετα τη περιοδο...ευελπιστω να ακουσω και εγω:-( αλλες παλι ακουσα οτι ακουνε και στις 8 και στις 9 εβδομαδες... ηδη το σπορακι μου το βλεπουν 5 χιλιοστα...μεγαλωσε και ο σακος και ο λεκινθικος ασκος... ας πανε ολα καλα τπτ αλλο δε θελω...:-(

Να εισαι αισιοδοξη κ μονο που εμεινες εγκυος ειναι κατι που σημαινει οτι ολα πανε καλα. Ναι υπαρχουν αποκλισεις στο ποτε ακους καρδια γιατι φυσικα μιλαμε για την φυση ποτε δεν ειναι στανταρ για ολους γιαυτο να επαναλαβεις τον υπερηχο σου δεν σου ειπε κανενας γιατρος με σιγουρια οτι δεν θα παει καλα απλα υποθεσεις καναν γιατι η εβδομη εβδομαδα ειναι καθοριστικη στις περισσοτερες εγκυμοσυνες οχι ομως σε ολες. κανε υπομονη κ ευχομαι οτι καλητερο!

Διαφημίσεις

Χρονια Πολλα και σου ευχομαι ολα καλα να πανε.

Ομως ο δευτερος γιατρος μου φαινεται οτι κοροιδευει για να σε παρει πελατη. Δεν μπορει να ειναι τοσο ασχετος.

Πρωτον 29 Δεκεμβριου ησουν 7 εβδομαδων και 3 ημερων.

Δευτερον η χοριακη διπλασιαζεται μεσα σε 2-3 ημερες στην αρχη, εως 5000 περιπου. Αργοτερα πεφτει ο ρυθμος.

Τριτον στην εβδομαδα που εισαι κοιταμε καρδιακη λειτουργια και αναπτυξη εμβρυο υπερηχογραφικα και οχι χοριακες.

Τεταρτον τις εβδομαδες τις λογαριαζουμε με βαση την πρωτη ημερα της περιοδου, θεωρωντας οτι εχουμε κυκλο 28 ημερων.

Πεμπτον εαν ειχες κυκλο αυτη τη φορα 24 ημερων τοτε ωορρηξια θα ειχες στις 18-19 Νοεμβριου αρα οι επαφες θα ηταν εκτος ωορρηξιας και δεν θα ειχες μεινει εγκυος . Εκτος εαν ειχατε ελευθερες επαφες και μεταξυ 15-18

Σε αυτην την περιπτωση εαν ειχε επαφες νωριτερα τοτε το εμβρυο θα ηταν μεγαλυτερο γιατι οταν υπολογιζουμε τις εβδομαδες για τον προσδιορισμο της ηλικιας του εμβρυου θεωρουμε οτι ο κυκλος ειναι 28 εβδομαδες.

Ετσι εαν καποια κοπελα ειχει μεγαλο κυκλο τοτε το εμβρυο φαινεται μικροτερο η εαν μια κοπελα εχει μικροτερο κυκλο τοτε το εμβρυο φαινεται μεγαλυτερο.

Αλλα μην σε μπερδευουν τα τελευταια που εγραψα, θεωρησε οτι ο κυκλος σου ειναι 28 ημερων.

Μην στενοχωριεσαι γιατι ακομα και εαν δεν πανε καλα τα πραγματα εμεινες εγκυος ευκολα και αυτο ειναι πολυ θετικο και θα ξαναμεινεις γρηγορα.

O δευτερος γιατρος συγνωμη αλλα μαλλον σε κροιδευει για να σε παρει πελατη. Δεν μπορει να ειναι τοσο ασχετος.

Πρωτον 29 Δεκεμβριου ησουν 7 εβδομαδων και 3 ημερων.

Δευτερον η χοριακη διπλασιαζεται μεσα σε 2-3 ημερες στην αρχη, εως 5000 περιπου. Αργοτερα πεφτει ο ρυθμος.

Τριτον στην εβδομαδα που εισαι κοιταμε καρδιακη λειτουργια και αναπτυξη εμβρυο υπερηχογραφικα και οχι χοριακες..

Τεταρτον τις εβδομαδες τις λογαριαζουμε με βαση την πρωτη ημερα της περιοδου, θεωρωντας οτι εχουμε κυκλο 28 ημερων.

Πεμπτον εαν ειχες κυκλο αυτη τη φορα 24 ημερων τοτε ωορρηξια θα ειχες στις 18-19 Νοεμβριου αρα οι επαφες θα ηταν εκτος ωορρηξιας και δεν θα ειχες μεινει εγκυος . Εκτος εαν ειχατε ελευθερες επαφες και μεταξυ 15-18

Σε αυτην την περιπτωση εαν ειχε επαφες νωριτερα τοτε το εμβρυο θα ηταν μεγαλυτερο γιατι οταν υπολογιζουμε τις εβδομαδες για τον προσδιορισμο της ηλικιας του εμβρυου θεωρουμε οτι ο κυκλος ειναι 28 εβδομαδες.

Ετσι εαν καποια κοπελα ειχει μεγαλο κυκλο τοτε το εμβρυο φαινεται μικροτερο η εαν μια κοπελα εχει μικροτερο κυκλο τοτε το εμβρυο φαινεται μεγαλυτερο. Αλλ μην σε μπερδευουν τα τελυταια που εγραψα, θεωρησε οτι ο κυκλος σου ειναι 28 ημερων. Γιατι εαν ειναι και μικροτερος ειναι δυσμενεστερο οπως τα περιγραφεις.

τι συμπερασμα βγαζουμε λοιπον???υπερηχογραφικα μου ειπε οτι ολα φυσιολογικα του φαινονται...

Να πας να σε δει ξανα η πρωτη γιατρος η ενας τριτος που θα μπορεις να τον εμπιστευτεις. Φανταζομαι οτι και η πρωτη δεν θα προεξοφλησε την πορεια χωρις επομενο υπερηχο.

Γιατι υπαρχει και η πιθανοτητα καθυστερημενης συλληψης.

Να ρωτησω κατι. Μηπως ο δευτερος στο εβγαλε το εμβρυο 6 και 2 ημερων υπερηχογραφικα και οχι ημερολογιακα? Σε αυτην την περιπτωση τοτε μιλαμε για καθυστερημενη συλληψη η για υπολοιπομενη αναπτυξη..

Να πας να σε δει ξανα η πρωτη γιατρος η ενας τριτος που θα μπορεις να τον εμπιστευτεις. Φανταζομαι οτι και η πρωτη δεν θα προεξοφλησε την πορεια χωρις επομενο υπερηχο.

ειπε να το δουμε σε εναν ακομα υπερηχο και οτι η θα ακουστει η καρδια κανονικα η θα εχει παλλινδρομηση,αλλα με την εμπειρια της κρινει οτι εχει προβλημα το εμβρυο...

δεν προεξοφλει ετσι την πορεια??η λαθος καταλαβαινω?

ειπε να το δουμε σε εναν ακομα υπερηχο και οτι η θα ακουστει η καρδια κανονικα η θα εχει παλλινδρομηση,αλλα με την εμπειρια της κρινει οτι εχει προβλημα το εμβρυο...

δεν προεξοφλει ετσι την πορεια??η λαθος καταλαβαινω?

Κοριτσι μου οχι δεν προεξοφλει την πορεια γιατι σου ειπε οτι θελει να το ξαναδει απλα ισως σε προετοιμασε για ολα τα ενδεχομενα γιατι με την εμπειρια της κατι βλεπει αλλα δεν μπορει να ειναι κ σιγουρη. Κ το παραξενο ειναι οτι κατι ακουσε στον υπερηχο δεν ξερω απτο μυαλο της να εβγαλε παλμους?

Διαφημίσεις

Κοριτσι μου οχι δεν προεξοφλει την πορεια γιατι σου ειπε οτι θελει να το ξαναδει απλα ισως σε προετοιμασε για ολα τα ενδεχομενα γιατι με την εμπειρια της κατι βλεπει αλλα δεν μπορει να ειναι κ σιγουρη. Κ το παραξενο ειναι οτι κατι ακουσε στον υπερηχο δεν ξερω απτο μυαλο της να εβγαλε παλμους?

επειδη ειπε πως ακουσε την καρδια υποτονικη,εβγαλε τους παλμους 80-100 εμπειρικα...

Καλημέρα και καλή χρονιά!

Ήθελα να μόνο να σου πω ότι η γιατρός σου πιθανόν απλά να θέλει να σε προετοιμάσει για κάθε ενδεχόμενο. Δυστυχώς οι παλλινδρομήσεις σε τόσο μικρή ηλικία κύησης είναι συχνές, οπότε καλύτερα να είσαι προσγειωμένη παρά να πετάς στα σύννεφα και να σου έρθει κάτι απότομα.

Εμείς πήγαμε για υπέρηχο έχοντας ένα θετικό τεστ φαρμακείου, την 6 εβδομάδα ακριβώς και είχε οριακά καρδιακή λειτουργία. Ναι μεν κάτι έβλεπε αλλά δεν το έπιανε καλά το μηχάνημα. Μου ζήτησε να ξαναπάμε μετά από 5 μέρες και τότε ακούσαμε καθαρά καρδούλα και μάλιστα θυμάμαι ότι είχε 90 παλμούς, το οποίο μου είχε πει ότι το βρίσκει λίγο αλλά μέσα στα φυσιολογικά πλαίσια. Ούτε χοριακές, ούτε τίποτα. Η κύηση εξελίχθηκε κανονικά.

Μην σε παίρνει από κάτω, θα πας ξανά να το δείτε υπερηχογραφικά και θα δείτε καλύτερα τι και πως. Εύχομαι ότι καλύτερο!

Καλημέρα και καλή χρονιά!

Ήθελα να μόνο να σου πω ότι η γιατρός σου πιθανόν απλά να θέλει να σε προετοιμάσει για κάθε ενδεχόμενο. Δυστυχώς οι παλλινδρομήσεις σε τόσο μικρή ηλικία κύησης είναι συχνές, οπότε καλύτερα να είσαι προσγειωμένη παρά να πετάς στα σύννεφα και να σου έρθει κάτι απότομα.

Εμείς πήγαμε για υπέρηχο έχοντας ένα θετικό τεστ φαρμακείου, την 6 εβδομάδα ακριβώς και είχε οριακά καρδιακή λειτουργία. Ναι μεν κάτι έβλεπε αλλά δεν το έπιανε καλά το μηχάνημα. Μου ζήτησε να ξαναπάμε μετά από 5 μέρες και τότε ακούσαμε καθαρά καρδούλα και μάλιστα θυμάμαι ότι είχε 90 παλμούς, το οποίο μου είχε πει ότι το βρίσκει λίγο αλλά μέσα στα φυσιολογικά πλαίσια. Ούτε χοριακές, ούτε τίποτα. Η κύηση εξελίχθηκε κανονικά.

Μην σε παίρνει από κάτω, θα πας ξανά να το δείτε υπερηχογραφικά και θα δείτε καλύτερα τι και πως. Εύχομαι ότι καλύτερο!

Σε ευχαριστω πολυ... αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι δεν εχω κανενα συμπτωμα εξ'αρχης... ισως λιγη υπνηλια τωρα...

μου δωσανε filicine και trofocard... oυτε σιδηρο ουτε ασβεστιο...

:|:neutral::|:neutral::|:neutral:

Ο πρωτος γιατρος σε εβγαλε καλα στις εβδομαδες.. την πρωτη φορα που πηγες ησουν περιπου 5+2 . Οι εβδομαδες μετρουνται απο την πρωτη μερα περιοδο και οχι απο το ποτε εγινεν η συλληψη. Στην δευτερη επισκεψη σου, ισως οριακα θα μπορουσε να δεις καρδια. Νομιζω οτι στην επομενη επισκεψη θα δειτε την εξελιξη της εγκυμοσυνης. Οσο για την χοριακη, συνηθως λενε οτι διπλασιαζεται ανα δυο μερες απο μια τιμη και μετα εχω την εντυπωση οτι η αυξηση ειναι διαφορετικη. Αλλωστε δεν εχει σημασια η χοριακη αφουπλεον η εγκυμοσυνη μπορει να ελεχθει υπερηχογραφικα. Ολα να πανε καλα.

επειδη ειπε πως ακουσε την καρδια υποτονικη,εβγαλε τους παλμους 80-100 εμπειρικα...

Κανε υπομονη ενας υπερηχος μεσα στην εβδομαδα θα δειξει κανονικα πρεπει να ακουσεις καρδια αυτη την βδομαδα. Οτι κ να γινει να εισαι αισιοδοξη γιατι εμεινες εγκυος φυσιολογικα κ αυτο ειναι κατι πολυ σπουδαιο να ξερεις οτι μπορεις φυσιολογικα.

Σε ευχαριστω πολυ... αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι δεν εχω κανενα συμπτωμα εξ'αρχης... ισως λιγη υπνηλια τωρα...

μου δωσανε filicine και trofocard... oυτε σιδηρο ουτε ασβεστιο...

:|:neutral::|:neutral::|:neutral:

Σε αυτές τις εβδομάδες και εγώ δεν ένιωθα τίποτα. Άντε κανά τράβηγμα στη κοιλιά και αυτό ίσως ιδέα μου να ήταν. Από την 8η εβδομάδα άρχισαν τα συμπτώματα, κυρίως υπνηλία και λιγότερο κάτι σαν hangover χα χα.

Εμένα μου είχε δώσει felicine, ασβέστιο και σίδηρο. Μαγνήσιο (trofocard) πήρα πολύ αργότερα. Το felicine είναι το σπουδαιότερο. Η αλήθεια είναι ότι με τα άλλα δύο δεν ήμουν και πολύ τυπική αλλά τόσο ο σίδηρος όσο και ο αιματοκρίτης μου είχε διατηρηθεί σε καλά επίπεδα σε όλη την κύηση.

Να ρωτησω κατι. Μηπως ο δευτερος στο εβγαλε το εμβρυο 6 και 2 ημερων υπερηχογραφικα και οχι ημερολογιακα? Σε αυτην την περιπτωση τοτε μιλαμε για καθυστερημενη συλληψη η για υπολοιπομενη αναπτυξη..

ναι υπερηχογραφικα το εβγαλε ...

Να σε ρωτησω κατι.

Οι μονες ΕΛΕΘΕΡΕΣ επαφες ηταν αυτες που γραφεις σε αυτον τον κυκλο?

Εχει μεγαλη σημασια και θα σου εξηγησω σε λιγο.

Επισης να αναθεωρησω οτι ο δευτερος ηταν ασχετος γιατι μας μετεφερες την ηλικια που σου ειπε ο δευτερος συγκρινοντας με της πρωτης γιατρου, αλλα η μια ηταν υπερηχογραφικα η αλλη ημερολογιακα. Αυτα τα ξεχωριζουν . Ειναι πολυ σημαντικο. Θα τα μαθεις σιγα σιγα.:D

Ομως σχετικα με την χοριακη σου εκανε λαθος. Δεν ειναι μικρη για το λογο οτι η χοριακη απο ενα σημειο και μετα μεγαλωνει με πολυ χαμηλοτερους ρυθμους. Στο πρωτο παιδι μου σε λιγο μικροτερη εβδομαδα ειχα 18000 και απογοητευτηκα παρα πολυ γιατι δεν εβγαινει με τιποτα ο ρυθμος. Οταν τηλεφωνησα στο γιατρο, ξερεις τι μου ειπε? Φοβερη!!!!! Και μου εξηγησε αυτα που σου ειπα.

Επισης η ανοδος των τιμων απο 4600 σε 7600 σε 3 ημερες για τοσο μεγαλες τιμες ειναι πολυ καλη.

Να σε ρωτησω κατι.

Οι μονες ΕΛΕΘΕΡΕΣ επαφες ηταν αυτες που γραφεις σε αυτον τον κυκλο?

Εχει μεγαλη σημασια και θα σου εξηγησω σε λιγο.

προσπαθουσαμε εδω και 4 μηνες και επιμεναμε μετα την περιοδο...μεχρι τοτε σημειωνα ολες τις επαφες... ειπα λοιπον αυτον τον μηνα να μην σημειωσω τπτ και να μην αγχωθω...το μονο που εκανα ειναι να μετρησω τα μεσα του κυκλου και να δοκιμασω τοτε...σιγουρα 1 εβδομαδα μετα την περιοδο δεν ειχα επαφη καθολου... τωρα τι αλλο να σου πω δεν ξερω...

ας σου γραψω τους τελευταιους μηνες ποτε αδιαθετησα μπας και μου πεις και εσυ τπτ παραπανω...

29/7

23/8

18/9

13/10

8/11