Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Χιπ χοπ και μετά;

Recommended Posts

Καλησπέρα..

Έχω ερώτηση για τις μαμάδες που έχουν ασχοληθεί με τον χορό, την Ismeni ίσως...

Η μικρή μου ετών τεσσάρων, έχει αντικειμενικά αίσθηση του ρυθμού, χορεύει, τραγουδάει, τρελλαίνεται με τη μουσική... Φέτος λοιπόν την έχω γράψει μία ώρα/βδομάδα σε μια γειτονική σχολή χορού που κάνει χιπ χοπ για πολυ μικρά... Είναι τελικά η μικρότερη, τα άλλα παιδακια είναι ως εφτά.

Σήμερα την είδα που είχαν open class, προσπαθώντας να είμαι αντικειμενική, και έδειχνε να το απολαμβάνει, συγχρονιζόταν πολύ καλά για την ηλικία της και ειναι και αθλητική δλδ εκανε ένα ωραίο κατακόρυφο με τη βοηθεια της δασκάλας... Ένα τέτοιο παιδί που φαίνεται να το χει, πώς συνεχίζει του χρόνου με το καλό; Mπαλέτο, μοντέρνο όπως και η μεγάλη μου που πήγε κατευθείαν εκεί χωρίς εμπειρία μπαλέτου αλλά με έξι χρόνια ρυθμικής ή μοντέρνο ή κάτι άλλο; Κατά την άποψή μου θα μπορουσε να κάνει και ενόργανη ή ρυθμική, απλά τη βλέπω να έχει πολύ καλή αίσθηση του ρυθμού οπότε μάλλον για χορό συζητάμε.

Διαφημίσεις

Καλησπέρα..

Έχω ερώτηση για τις μαμάδες που έχουν ασχοληθεί με τον χορό, την Ismeni ίσως...

Η μικρή μου ετών τεσσάρων, έχει αντικειμενικά αίσθηση του ρυθμού, χορεύει, τραγουδάει, τρελλαίνεται με τη μουσική... Φέτος λοιπόν την έχω γράψει μία ώρα/βδομάδα σε μια γειτονική σχολή χορού που κάνει χιπ χοπ για πολυ μικρά... Είναι τελικά η μικρότερη, τα άλλα παιδακια είναι ως εφτά.

Σήμερα την είδα που είχαν open class, προσπαθώντας να είμαι αντικειμενική, και έδειχνε να το απολαμβάνει, συγχρονιζόταν πολύ καλά για την ηλικία της και ειναι και αθλητική δλδ εκανε ένα ωραίο κατακόρυφο με τη βοηθεια της δασκάλας... Ένα τέτοιο παιδί που φαίνεται να το χει, πώς συνεχίζει του χρόνου με το καλό; Mπαλέτο, μοντέρνο όπως και η μεγάλη μου που πήγε κατευθείαν εκεί χωρίς εμπειρία μπαλέτου αλλά με έξι χρόνια ρυθμικής ή μοντέρνο ή κάτι άλλο; Κατά την άποψή μου θα μπορουσε να κάνει και ενόργανη ή ρυθμική, απλά τη βλέπω να έχει πολύ καλή αίσθηση του ρυθμού οπότε μάλλον για χορό συζητάμε.

Εγώ θα σου πρότεινα να το συζητήσεις με την δασκάλα του χορού, δηλ. στο τέλος της χρονιάς και σκεπτόμενη που θα την πας του χρόνου να σου πει και η δασκάλα την γνώμη της αφού θα έχει δουλέψει με το παιδί όλη την χρονιά, τότε πιστεύω θα μπορείς να διαλέξεις το καλύτερο.

"Λευτεριά στο zaxaroulini!!!"

Ευχαριστώ, εννοείται θα ρωτήσω. Απλά ως άσχετη με τον χορό, ρωτάω αν πάει κάπως η σειρά, δλδ ξεκινάει κανείς από μπαλέτο που είναι η βάση και μπαίνει παράλληλα σε άλλα είδη ή δεν έχει σημασία.

Ευχαριστώ, εννοείται θα ρωτήσω. Απλά ως άσχετη με τον χορό, ρωτάω αν πάει κάπως η σειρά, δλδ ξεκινάει κανείς από μπαλέτο που είναι η βάση και μπαίνει παράλληλα σε άλλα είδη ή δεν έχει σημασία.

Εγώ έχω αγοράκια αλλά φίλες μου που έχουν κοριτσάκια δεν νομίζω ότι παίζει ρόλο κάποια σειρά. Αν σκεφτείς πάντως πόσα "νέα είδη" χορού έχουν μπει πια π.χ. έβλεπα σε ένα που διαφήμιζε zoumba kids δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποια σειρά. Ούτως ή άλλως σε όλες σχεδόν τις δραστηριότητες μπορείς και κάνεις δωρεάν δοκιμαστικό πριν γραφτείς. Οπότε αναλόγως τι θα σου πει και η δασκάλα του χορού μπορείς να δοκιμάσεις και ότι της αρέσει πιο πολύ της μικρής.

"Λευτεριά στο zaxaroulini!!!"

Καλημέρα. Και η δική μου κόρη θα γίνει 4 σε ένα μήνα και ήδη πάει δεύτερη χρονιά μπαλέτο. Μας κορόιδευαν στην αρχή ότι είναι πολύ μικρή και τι το στέλνετε το παιδί και τέτοια αλλά αυτή τρελαίνεται. Είναι τόσο καλή που την ανέβασε τμήμα και πάει με πιο μεγάλα κορίτσια ενώ είχαμε ξεκινήσει με της ηλικίας μας. Νομίζω πως το μπαλέτο βοηθάει πολύ σε πράγματα που δεν μπορούμε να φανταστούμε. Η δικιά μου προσπαθεί πλέον να περπατάει ίσια και να κάθεται ίσια, το σώμα της κάθε λίγο αλλάζει. Επίσης θεωρώ πως το μπαλέτο είναι η βάση για όλα. Μετά οι σχολές νομίζω πως έχουν και άλλα τμήματα και μπορεί να συνεχίσει σε κάτι άλλο. Εμάς η δική μας σχολή κάνει μπαλέτο και κάποιες ώρες τη βδομάδα τους κάνει και μοντέρνο(η δικιά μου όχι ακόμη, αλλά τα πιο μεγάλα κορίτσια πάνε μια ώρα πριν και κάνουν μοντέρνο) οπότε τους δουλεύει και άλλα είδη. Μίλησε και με τη δασκάλα της αλλά αν έχει η μικρή τόση όρεξη και ρυθμό και είναι καλή, να βρεις μια καλή σχολή. Εγώ δίνω πιο πολλά από ότι σε άλλη σχολή της πόλης αλλά η δασκάλα μας είναι εξαιρετική. :)

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...