Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΠΡΟΣΟΧΗ - ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ ΜΕΤΩΠΟΥ LAICA

Recommended Posts

Αγοράσαμε χτες ενα θερμόμετρο μετώπου της εταιρείας LAICA απο το Media Market και ερχόμενοι στο σπίτι κουφαθήκαμε μιας και μας βγάζει ολους με θερμοκρασία 33-34 βαθμούς C.

Πήρα την εταιρεία και μου είπαν οτι φυσικά θα υπάρχει μια απόκλιση με τα υδραργυρικά ή με τη μέτρηση της μασχάλης αλλα τοσο μεγάλη δεν την καταλαβαίνουν. Τους ρώτησα εμεις δηλαδή τι θα λέμε στο γιατρό οτι εχει 35 και το μετρήσαμε με το θερμομετρο της LAICA και θα πρέπει να καταλάβει;;;

Anyway θα το πάμε τώρα πίσω αν και βλακεία γιατι δεν εχει άλλο μετώπου αξιόπιστης μάρκας, εχει μόνο της Medisana που κι αυτοί αναξιοπιστοι ειναι αν κρίνω απο τη ζυγαριά και το πιεσόμετρο που εχουμε! :roll:

Και πήγαμε χτες στο ΛΗΤΩ και ειχε ενα που μας φάνηκε καλό αλλα μολις ειχαμε αγοράσει το άλλο. :(:(:(:(

Διαφημίσεις

Άσχετο με θερμόμετρο, αλλά σχετικό με τις χθεσινές αγορές απ' το Media Markt :evil:

Χθες λοιπόν, αποφασίσαμε να πάμε ν' αγοράσουμε ένα τηλέφωνο ασύρματο... Αφού μας έσπασε τα νεύρα μέχρι να συντονιστεί με τη βάση του, ΔΕΝ βγάζει αναγνώριση κλήσης! Κάναμε τα πάντα, αλλά τζίφος! Όλα τα τηλέφωνα τα βλέπει ως απόκρυψη, και δεν κρατάει στη μνήμη τις κλήσεις...

Σήμερα θα τους το γυρίσουμε πίσω. Υποτίθεται πως είναι και μάρκας, τρομάρα του... Δεν ξαναγοράζω τίποτα απ' αυτό το κατάστημα. Δεν έχει μεγάλη ποικιλία και οι μισές μάρκες που είχε μου ήταν παντελώς άγνωστες...

• 1 month later...

Άσχετο με το media markt αλλά σχετικό με θερμόμετρο...

εμείς πήραμε ένα σετακι της bebe comfort που περιλαμβάνει και ένα ηλεκτρονικό θερμόμετρο μασχάλης που προφανώς μπαίνει και στο στόμα...και αναρωτιέμαι...μήπως έπρεπε να πάρουμε μετώπου?? είναι πιο εύχρηστα αυτά? :roll:

gwggp2.png ISWTp2.png

πιο σιγουρο ειναι της μασχαλης .....ετσι μας ειχε πει και ο παιδιατρος....

εγω εχω ενα απλο ηλεκτρονικο απο τα τζαμπο...μια χαρα μου τα βγαζει.... :lol:

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

εγω εχω και μασχαλης και μαλιστα το πηρα απο τα λιντ και μια χαρα ειναι εχω και πιπιλα που δεν το επιασε καθολου.συνηθως το βαζω στο ποπακι της και αφαιρω 5 γραμες.ευτυχως σπανια αρρωσταινει.εχω και ενα της ομρον αλλα ολα την ιδια δουλεια κανουν αρκει φυσικα να μην ειναι χαλασμενα.

Διαφημίσεις

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΓΩ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΤΟ ΚΛΑΣΙΚΟ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΛΕΠΤΟΥ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ MEDIA MARKET ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ.ΣΤΟ ΜΗΝΑ ΠΑΝΩ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΣΑΜΕ ΜΙΚΡΟΦΩΝΙΖΕ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΜΕ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΜΗΝΕΣ ΜΑΣ ΤΟ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ.ΧΑΛΙΑ ΣΕΡΒΙΣ ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ.ΤΕΛΙΚΑ ΤΖΙΦΟΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΜΕ

Βοηθήστε στη διατήρηση της λειτουργικότητας του forum κάνοντας χρήση της αναζήτησης & αναφοράς.  Αν παρατηρήσετε κάποια δημοσίευση που θεωρείτε περίεργη επιθετική ή ενάντια στους κανόνες κάντε αναφορά δημοσίευσης  Οδηγίες για το πως γίνεται η αναφορά δείτε εδώ   Ευχαριστούμε

Ακολουθήστε μας και στο Instagram:

follow_insta.png.f136a60ab3d6a108659752cf6fcc0a5a.pngfollow_cafe.jpg.0bc77dbbb8cab70c6c8919c95cac08b8.jpg

εχω ρωτησει κ εγω για θερμομετρα....

αν κ δεν πειρα ακομη.

απο μιαερευνα αγορας εχω καταλ/ξει στα εξεις

- medisana μετωπου - οχι (η εταιρεια εχει μονο καλες συσκευες μασαζ)

- υδραργυρικο μασχαλης- ναι

- ηλεκτρονικο μασχαλης -οχι

- ηλεκτρονιο αυτιου omron - ναι (αν κ ειναι ακριβοτερο απο τα αλλα)

line_flow_rose_beg_minie_time_1227934800_text_e720ecf0eff5ecf0effd20ece1f22c20e5dfede1e9.gif

• 1 month later...

εχω πάρει κι εγώ ηλεκτρονικό θερμόμετρο LAICA ΑΠΟ ΤΗΝ mEDIAMARKT και δείχνει ότι να ' ναι.... και νόμισα πως ήταν χαλασμένο αλλά από ότι φαίνεται η μάρκα δεν είναι καθόλου καλή... ετσι εξηγείται η χαμηλή τιμή

πιο σιγουρο ειναι της μασχαλης .....ετσι μας ειχε πει και ο παιδιατρος....

εγω εχω ενα απλο ηλεκτρονικο απο τα τζαμπο...μια χαρα μου τα βγαζει.... :lol:

εγω απο την αλλη με τιποτα...μονο στον ποπο τα καταφερνω.Στη μασχαλη 35.6 και στον ποπο 38.9 :shock: Αυτα των αυτιων ειναι καλα;

Διαφημίσεις

εμεις πηραμε ενα τζεμα λεγετε απο την παιδιατρο μας για το μετωπο και το χρυσοπληρωσαμε και μας βγαζει ολους 34 33...οποτε καταφευγουμε στον κλασσικο τροπο

my baby was my reborn...

Ki εγώ πάντως το θερμομετρο λεπτου έχω και το ψηφιακό και ειμαι ευχαριστημενη,αν και ωραίο είναι κατα τη γνώμη μου και το θερμομετρο του αυτιου.

Τα παιδακια μου ειναι η ζωη μου ολη.