Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

δοχεία φαγητού για σνακ ή κρεμες ή σούπες

Recommended Posts

Γειά σας

είπα να ρωτήσω τι έχετε πάρει εσείς,

αλλά ήθελα και να δηλώσω ότι η καλύτερη αγορά μου από τις λίγες που έχω κάνει, (είμαι φαν των μεταχειρισμένων)

που ήταν για βρεφική αγορά που όμως ακόμα βγάζει τα λεφτά της καθημερινά,

είναι

τα βιδωτά αεροστεγή συμπαγή (ναι)

μπωλάκια φαγητού που είχα πάρει για τις βρεφικές κρέμες και τα σνακ της μικρής μου,

που τώρα πλέον τα χρησιμοποιώ καθημερινά για να βάζω ως σνακ για την μικρή στο παιδικό

-την χειροποιητη πουτίγκα (κακαο/βρωμη/αυγό/γαλα/μελι βλεπε συνταγή παρεντς)

- το παραδοσιακό γιαούρτι σκετο ή με μέλι

- μερίδα σουπιτσα/φακες/σαλάτα

και λέω ότι με έχουν σώσει.

έχω δύο ΑΡΧΑΙΑ δευτερο χέρι chicco με κίτρινο καπάκι που δεν υπάρχουν πια (ούτε σε φωτό νομίζω) και είναι τα πιο βολικά σε μέγεθος,

και αυτά που είχα πάρει τότε είναι τα dr browns κυπελάκια αποθήκευσης φαγητού σετ των 4χ κάνουν περίπου 8-9 ευρώ.

όταν ήταν μικρή και πολύ δύσκολη με το φαγητό τα χρησιμοποιούσα όπως στην συσκευασία, όλα μαζί, για να έχω και λιγο μηλο, και λιγο γιαουρτι, και λιγο τυρι, και λιγο κριτσινι, γιατί ήταν πάντα σε rotation αυτό που ήθελε κ απροσδιορίστου ορέξεως :lol::lol::lol:

τώρα απλώς ξεχωριστά (έχει και καπάκι για να τα έχεις ξεχωριστά).

Φοβερό πράγμα.

Για φαγητά που θέλουν ζέσταμα, αυτά που έχω είναι τα γυαλινα του ικεα με το πλαστικό καπακι κλικ κλακ με άσπρο λαστιχο. είναι όμως πολύ βαριά, ειδικά το μεσαίο μέγεθος.

Υπάρχει και κανένα γυαλινο άραγε πιο ελαφρυ.... ? (τι βαζουν μεσα στο γυαλί! :roll::cool:)

έχει συγκρίνει καμιά σας?

Απο εξωτερικό, για φαγητά που δεν θέλουν ζέσταμα καταπληκτικά είναι τα buchsteiner που έχουν καπάκι που δεν αποσπαται.

νομίζω βγήκε απομίμηση σε γνωστη αλυσιδα σουπερμαρκετ, που λογικά δεν είναι χωρίς φθαλικα/βισφαινόλη όπως τα οριτζιναλ.

εχουν φοβερά μεγέθη, το φλατ πολύ βολικό.

Διαφημίσεις

Στην κόρη μου έχω πάρει thermos από το amazon. Κρατάει το φαγητό πολύ ζεστό για τουλάχιστον 8-9 ώρες. Επειδή όμως έχει στενή οπή της έχω δώσει ένα ταπερ απλό και αδειάζει το περιεχόμενο εκεί για να φάει πιο άνετα. Το χρησιμοποιούμε από πέρυσι και την έχει βολέψει.

Είναι αυτά: https://www.amazon.co.uk/gp/product/B0076JKDGO/ref=oh_aui_detailpage_o02_s00?ie=UTF8&th=1

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...