Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ποιος ξέρει για το ........;

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους!

Λοιπόν, επανέρχομαι με την εξής ερώτηση. Υπήρχαν αυτοί οι δύο γυναικολόγοι και καθηγητές στο ΑΠΘ στη Θεσ/νικη οι οποίοι είχαν το κέντρο ........ που θεωρείτο πρότυπο, ερχόντουσαν ζευγάρια από το εξωτερικό για εξωσωματική κλπ. Κάποια στιγμή το όνομά τους συνδέθηκε με ένα κύκλωμα παράνομης εμπορίας φαρμάκων και μάλλον από τότε δεν ακούγουνται. Αναρωτιόμουν τι να απέγιναν μιας που θεωρούνταν πολλά υποσχόμενοι μέχρι τότε. Έχετε ακούσει τίποτα σχετικά με αυτούς και το κέντρο τους; Δεν το σκέφτομαι (λόγω του σκανδάλου) αλλά είμαι περίεργη να μάθω.

Φιλιά κι ευχαριστώ,

Ι.

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σε όλους!

Λοιπόν, επανέρχομαι με την εξής ερώτηση. Υπήρχαν αυτοί οι δύο γυναικολόγοι και καθηγητές στο ΑΠΘ στη Θεσ/νικη οι οποίοι είχαν το κέντρο ........ που θεωρείτο πρότυπο, ερχόντουσαν ζευγάρια από το εξωτερικό για εξωσωματική κλπ. Κάποια στιγμή το όνομά τους συνδέθηκε με ένα κύκλωμα παράνομης εμπορίας φαρμάκων και μάλλον από τότε δεν ακούγουνται. Αναρωτιόμουν τι να απέγιναν μιας που θεωρούνταν πολλά υποσχόμενοι μέχρι τότε. Έχετε ακούσει τίποτα σχετικά με αυτούς και το κέντρο τους; Δεν το σκέφτομαι (λόγω του σκανδάλου) αλλά είμαι περίεργη να μάθω.

Φιλιά κι ευχαριστώ,

Ι.

στο κέντρο αυτό πηγαίνω γιατί είναι εκεί ο γιατρός που με παρακολουθεί για τον τράχηλο,ο κύριος καπλάνης. πάντα έχει κόσμο η αλήθεια είναι, αλλά όχι τον κόσμο που περιμένεις να δεις σε ένα κέντρο (και) εξωσωματικής. η πλειοψηφία είναι άλλες ηλικίες και όχι στην φουλ αναπαραγωγική. ίσως γιατί προσφέρουν και άλλες υπηρεσίες όπως πχ κολποσκοπήσεις κ.ο.κ! για εξωσωματική πάντως από το περιβάλλον μου έχω να ακούσω πολλά χρόνια να πάει κάποιος. δεν ξέρω αν φταίει το σκάνδαλο ή ότι τα άλλα κέντρα στην πόλη έχουν επενδύσει σε διαφήμιση τεχνολογία και προσωπικό πολύ περισσότερο!

Κράτα το

Κράτα το

Indyla τωρα με καθησυχασες.Προς στιγμην απορησα.Οταν ειναι κανεις σε κεντρο με τετοιο κυρος οπως αυτο που βρισκεσαι,ειναι ατοπο να σκεφτεται προς αυτη την κατευθυνση.Αλλα προφανως παρανοησα.

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...