Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Κολπιτιδα

Recommended Posts

Γεια σας. Είμαι καινούρια εδώ δεν ξέρω αν το θέμα μου το γράφω στην κατάλληλη ενότητα.

Είμαι 21 χρονών.

Εχθές ήρθα σε επαφή με τον σύντροφο μου με προφυλάξεις, το πρωί όταν ξύπνησα είχε έντονη φαγούρα και λίγα υγρά. Ειμαι σίγουρη ότι είναι κολπιτιδα. Το έχω ξαναπαθει. Το θέμα μου είναι ότι δεν θέλω με το παραμικρό να παίρνω φάρμακα. Άλλα η κολπιτιδα είναι τόσο ενοχλητική. Ξέρετε κανέναν φυσικό τρόπο για την αντιμετώπιση της;

Το μόνο που έκανα είναι να βάλω κρέμα κανεστεν εξωτερικά. Να κάνω και πλύσεις με χαμομήλι ;;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Διαφημίσεις

........γιατι δεν απανταει κανενας ?

το προβλημα εγινε χειροτερο νομιζω. εχει πριστει και ποναω θα βαλω κολπικο υποθετο αποψε

έλα κορίτσι. γιατρό συμβουλεύτηκες για το υπόθετο; πάρε κανένα προβιοτικό πιες κανένα κεφίρ φάε κανα γιαουρτάκι κάνε εξωτερικές πλύσεις με χαμομήλι χλιαρό χρησιμοποίησε μόνο νερό για τις πλύσεις σου όχι σαπούνια για την περιοχή (το πολύ πολύ κανένα βρεφικό σαπουνάκι) και άλλαξε μάρκα προφύλαξης. τόσο γρήγορη αντίδραση (φαγούρα) στο 12ωρο ίσως είναι αντίδραση στο πλαστικό/λιπαντικό της μάρκας!

Κράτα το

Κράτα το

Σε ευχαριστώ που απάντησες. Κι εγώ νομίζω ότι φταίει το λατεξ. Από χθες το βράδυ μέχρι σήμερα το μεσημέρι ήμουν πάρα πολύ καλά μόνο και μόνο που έβαλα την κρέμα και έκανα πλύσεις με χαμομήλι. Νόμιζα ότι πέρασε και ξανά ήρθα σε επαφή...βλακεία έκανα μάλλον.

Τώρα πήρα ένα παυσίπονο και σε λίγο που θα ξαπλώσω θα βάλω ένα λομεξιν 600γ.

Η γιατρός μου μου το είχε προτείνει πιο παλιά αυτό και έτσι επειδή το έχω ήδη θα το βάλω

Διαφημίσεις

ας απαντησει καποιος να μου πει μια γνωμη. ειμαι στο εξωτερικο και δεν εχω την δυνατοτητα να μιλησω με καποιον γιατρο.

ειμαι αρκετα καλυτερα αλλα τα χειλη ειναι πρισμενα.

καμια συμβουλη?

τρωω γιαουρτια, πλενομαι με χαμομηλι ...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...