Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

επιτελους γεννηθηκε η νεραιδουλα μου!!!!

Recommended Posts

φιλεναδες μου επιτελους γυρισαμε στο σπιτακι μας μαζι με την μπεμπουλα μας!!!πλεω σε πελαγη ευτυχιας!!!οτι και να πω θα ειναι λιγο εχω τρελαθει με την νεραιδουλα μου :D την λατρευω :!::!::!:

να σας πω την εμπειρια μου λοιπον για την γεννα.αφου μπηκα την τεταρτη το βραδυ μου εκαναν εισαγωγη και πηγα στο δωματιο των επιτοκων μετα την καταλληλη προετοιμασια(κλισμα,εξεταση τραχηλου,ντυσιμο).το κλισμα δεν με ενοχλησε ουτε η εξεταση.αφου πηγα λοιπον στο δωματιων των επιτοκων μου εβαλαν υποθετα για να μαλακωσει ο τραχηλος και εμεινα υπο παρακουληθηση μεχρι τις 5 30 τα ξημερωματα οπου μου εβαλαν τους τεχνητους πονους.σιγα σιγα αρχισαν οι πονοι και σε καποια φαση δεν αντεξα αλλο και καναμε την επισκληριδιο η οποια σημειωτεον σαν ενεση με πονεσε αρκετα :evil: μετα αρχισα να μουδιαζω και τοτε ηρθαν να μου σπασουν τα νερα η μαια και ο γιατρος.εκει τα ειδα ολα!!!νομιζα οτι μου ξηλωνουν τα σωθικα εκλεγα απο τον πονο και ειχα και επισκληριδιο!δυστηχως ομως η διαστολη δεν πηγε ποτε πανω απο 2 και μεχρι τις 12 δεν μαλακωνε ο τραχηλος με τιποτα.καποια στιγμη δυστηχως επεσαν οι σφηγμοι της μικρης και τοτε ο γιατρος μου δεν μπορουσε να το ρισκαρει αλλο και μεσα σε 10 λεπτα βρισκομουν στο χειρουργειο οπου στις 12 30 γεννηθηκε το κουκλι μου με καισαρικη.μπορω να πω οτι ολες τις 5 μερες ποναγα πολυ και υπεφερα αλλα χαλαλι στην κουκλιτσα μου.τωρα προσπαθουμε να προσαρμοστουμε σπιτι μας και να βολευτουμε.ο μπαμπας μας ειναι ξετρελαμενος και η μικρη ειναι ιδια δεν του αφησε τιποτα!για να τελιωνω με την πολυλογια να πω απλα οτι αυτη την εποχη ΖΩ ΤΙΣ ΠΟΙΟ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ :!::!::!:

Διαφημίσεις

973792cu5cfymzp2.gif

Nα σας ζήσει η νεραιδούλα σας πάντα γερή και καλότυχη!!!! :D:D

Το δικαίωμά σας να ομιλείτε,δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΛΟΙΠΟΝ.. ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗΝ ΝΕΡΑΪΔΟΥΛΑ ΣΟΥ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΗΔΗ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΧΑΣΕΙ!

bunbunsrd20090303_-1_To+neraidaki+mou+einai.png

ΟΤΙ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΟ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΗΤΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΜΟΥ!

Διαφημίσεις

ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΗ Η ΜΙΚΡΗ ΜΠΕΜΠΑ ΣΑΣ.ΚΑΛΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ ΓΕΙΑ ΣΟΥ.ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΑΓΟΡΙ.ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΙ.ΑΣΤΑ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ.ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ.ΤΟΥΣ ΞΕΧΝΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ.ΑΝΤΕ ΤΟ ΩΡΑΙΟΤΕΡΟ ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ.

καλα σεντερ φορ τωρα σου εγραφα τα ιδια για τα γεννεθλια στο ποστ σου που χαζευα.σας ευχαριστω ολες απο καρδιας για τις ευχες σας.παντως αυτο που λενε για τους μπαμπαδες οτι θελουν αγορι αλλα με το κοριτσι τρελενονται εντελως ειναι 100% αληθεια.ο αντρας μου εχει τρελαθει με την μικρη ασε που επειδη του μοιαζει ολο την παρατηρει και λεει αυτο το πηρε απο μενα το αλλο απο μενα εκεινο απο μενα κτλ.απο την μαμα της πηρε μονο την ομαδα αιματος χα χα.

Διαφημίσεις

ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ!!!!!!!!!!!

Να είναι γερό και καλότυχο το μπεμπάκι σου και όλα τ'αλλα τα ξεχνάς...

Ρώτα κι εμάς που πάμε για το 2ο.... :roll:

Μόλις μπορέσεις θέλω εμπειρίες και απο το νοσοκομείο....

ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΤΟ ΖΟΥΖΟΥΝΑΚΙ ΣΟΥ!

(θέλω κι εγώ... θέλω κι εγώ... :D )

Διαφημίσεις

Να σου ζήσει κορίτσι μου η νεραϊδούλα σου! Να την χαίρεσαι και να είναι υγιής και καλότυχη!

Χαλάλι οι πόνοι τις καισαρικής όταν έχεις μία νεραϊδούλα αγκαλιά.

Όσο για τον χαζό-μπαμπά πες του να το απολαύσει ότι του μοιάζει τώρα γιατί αργότερα μπορεί να μοιάζει της μαμάς!

Να τη χαίρεσαι τη μπουμπούκα σου!!!Υγιής καλότυχη και ευτυχισμένη!!! Όσο για την καισαρική, τους πόνους φαντάζομαι τους έχεις ήδη ξεχάσει!! Εγώ πόνεσα 10 περίπου μέρες έντονα αλλά όσο περνούσε ο καιρός λιγότερο έντονα. Οσο για το μπαμπά....βρήκε αντικαταστάτριά σου :wink:

as1cCF90g411200MTc1ZHB8MzQ1ZHxNRVhSSSBUQSBYUklTVE9ZR0VOTkE.gif

an1cCyH0g411210Nzc3NzlkaHwzNTIxNDQ1YmphZHxUTyBGQUZPVVRBS0kgTU9VIEVJTkFJ.gif

s-age.pngs-age.png

Να σας ζησει!Να την χαιρεσται!Να απολαυσετε αυτες τις στιγμες!!Θα τις θυμασαι παντα γιαυτο φροντισε να εχεις ευχαριστες αναμνησεις!Επσιης θα χει και κουραση αλλα ολα θα ειναι ομορφα και μολις θα την βλεπεις θα τα ξεχνας!!!!

Ντινακι να την χαιρεστε τη μπουμπουκα σας!!!

:D:D:D:D

n10D.jpg.png

Η ζωη δε μετριεται με τον αριθμο των στιγμων που περνουμε αναπνοη,αλλα με τον αριθμο των στιγμων που μας κοβεται η αναπνοη!!!