Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Τραπεζι βαπτισης νοτια προαστια

Recommended Posts

Καλησπερα! Γραφω το πρωτο μου ποστ κ επειδη βλεπω οτι δεν υπαρχουν σχολια προσφατα για το θεμα θα ηθελα βοηθεια απο ολους σας!!! Με την οικονομικη πραγματικοτητα που ζουμε στην χωρα μας ανοιγοκλεινουν μαγαζια και δεν μπορω να ψαξω καποιο ποστ που να ειναι εγκυρο μεσα στο 2016. Οποτε ξαναρωταω και εγω εαν γνωριζει κανεις καποιον χωρο μοντερνο με καλο φαγητο για την βαπτιση της κορουλας μου. Ειναι η πρωτη μας κ θελουμε να ειναι ολα ομορφα!!! Ψαχνω νοτια προαστια (γλυφαδα, αλιμο, φαληρο, αργυρουπολη και πιο ψηλα καισαριανη, ηλιουπολη) το ιδανικο θα ηταν να κλεισουμε ολο το μαγαζι γτ φανταζομαι να κανω διαφορα οπως να παιξει καποιο βιντεο ή ζωντανη μουσικη και γενικα να ειναι μεγαλος χωρος γιατι οι περισσοτεροι φιμοι μας θα εχουν μωρα με καροτσια. Να μην σας ζαλιζω αλλο περιμενω νεα σας!! Ευχαριστω πολυ!!!

Διαφημίσεις

Καλησπερα! Γραφω το πρωτο μου ποστ κ επειδη βλεπω οτι δεν υπαρχουν σχολια προσφατα για το θεμα θα ηθελα βοηθεια απο ολους σας!!! Με την οικονομικη πραγματικοτητα που ζουμε στην χωρα μας ανοιγοκλεινουν μαγαζια και δεν μπορω να ψαξω καποιο ποστ που να ειναι εγκυρο μεσα στο 2016. Οποτε ξαναρωταω και εγω εαν γνωριζει κανεις καποιον χωρο μοντερνο με καλο φαγητο για την βαπτιση της κορουλας μου. Ειναι η πρωτη μας κ θελουμε να ειναι ολα ομορφα!!! Ψαχνω νοτια προαστια (γλυφαδα, αλιμο, φαληρο, αργυρουπολη και πιο ψηλα καισαριανη, ηλιουπολη) το ιδανικο θα ηταν να κλεισουμε ολο το μαγαζι γτ φανταζομαι να κανω διαφορα οπως να παιξει καποιο βιντεο ή ζωντανη μουσικη και γενικα να ειναι μεγαλος χωρος γιατι οι περισσοτεροι φιμοι μας θα εχουν μωρα με καροτσια. Να μην σας ζαλιζω αλλο περιμενω νεα σας!! Ευχαριστω πολυ!!!

Επειδή τα γούστα ειναι καθαρά υποκειμενικά, εγώ θα σου πρότεινα να επιλέξετε μόνοι σας το χώρο. Γράψτε σε ένα χαρτί τις περιοχές που σας ενδιαφέρουν κ βρείτε 1-2 μαγαζιά ή χώρους στην κάθε περιοχή που σε πρώτη φάση σας αρέσουν εμφανισιακά. Στη συνέχεια, πάρτε τηλ κ κλείστε ρβ με τον υπεύθυνο για να συζητήσετε τις λεπτομέρειες( menu, κόστος, μουσική κλπ). Αν σας αρεσει κάποιος χώρος, ζητήστε να παρευρεθείτε σε καποια αντίστοιχη εκδήλωση που θα έχει για να έχετε ολοκληρωμένη εικόνα κ ετσι προχωράτε. Δε διευκρινίζεις την εποχή ή αν θες κλειστό ή ανοιχτό χώρο. Εγώ επειδή εκανα πρόσφατα τη βαπτιση του γιου μου μπορω να σου προτείνω να δεις τους παρακάτω χώρους: α) ΑΜΜΟΣ(Άλιμος), β) ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΚΟΝΕΣ( Άλιμος), Ξενοδοχείο CORAl( Π.Φάληρο), Ξενοδοχείο PALACE (Γλυφάδα). Μπες στα σάιτ τους αρχικά κ αν κάποιο σου κανει το κλικ πήγαινε να το δεις κ απο κοντά. Αυτα...ελπίζω να βοήθησα...με το καλό!

υγ: φρόντισε η εκκλησία να ειναι αν οχι στην ιδια περιοχή, εστω σε καποια κοντινή, για να μην ταλαιπωρηθεί ο κόσμος κ δη οι μαμάδες με τα μωρά...

jTRQp2.png KPxIp3.png

Καλημερα σε ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σου. Η βαπτιση θα γινει τελος Απριλιου οποτε κλειστο χωρο ψαχνω και γενικα κατι πιο οικογενειακο δεν θα ηθελα να παρευρισκονται και αλλοι πελατες μεσα εκεινη την ημερα. Επειδη και οι γιαγιαδες θελουν να το γλεντησουν σκοπευω να βρω με ζωντανη μουσικη ωστε να το ευχαριστηθουν ολοι. Αλλωστε νομιζω οτι η μαμα με το μωρο καποια στιγμη θα αποχωρησει...Τα μαγαζια που μου εγραψες τα γνωριζω και εχω βρεθει σε αντιστοιχη εκδηλωση εκει...Εννοειται οτι πρωτα κοιταω που θα γινει το τραπεζι ωστε να κλεισω μετα εκκλησια. Απλα ακομα ψαχνω....

Αν ήταν καλοκαίρι και ήταν για εξωτερικό χώρο θα σου πρότεινα τα Λιθαρίτσια στο Ελληνικό, που έχουν εξαιρετική αυλή, καταπράσινη - πήγαμε φέτος σε βάφτιση - και ζωντανή μουσική με μικρό σχήμα. Για εσωτερικό χώρο δεν ξέρω πως είναι τώρα γιατί αν και έκανα εκεί το γλέντι του γάμου μου, αλλά πάνε πάνω από 10 χρόνια.

Δε χάνεις βέβαια να το δεις και από κοντά, είναι παλιό μαγαζί εκδηλώσεων, που κρατάει τα στάνταρ του από ότι φαίνεται.

Διαφημίσεις

• 4 εβδομάδες μετά...

Καλησπέρα σας, ακριβώς κάτι τέτοιο ψάχνω κι εγώ! Εχω μιλήσει με το Άμμος, δε διαθετουν ολο το μαγαζί, θα εχει και άλλους πελάτες και στο Ελλάδος εικόνες, δεν αναλαμβάνουν Σαββατο βράδυ και ακόμα και Κυριακή δεν επιτρέπουν live μουσική. Κι εμείς μάλλον τέλος Απριλίου ή μετά τέλος Αυγούστου αναλόγως τι θα βρούμε. Αν υπάρχει και καμία πρόταση για Θησείο θα ήθελα να την ακούσω διότι έχουμε σαν εναλλακτική το Λουμπαδιάρη.

• 4 εβδομάδες μετά...
Καλησπέρα σας, ακριβώς κάτι τέτοιο ψάχνω κι εγώ! Εχω μιλήσει με το Άμμος, δε διαθετουν ολο το μαγαζί, θα εχει και άλλους πελάτες και στο Ελλάδος εικόνες, δεν αναλαμβάνουν Σαββατο βράδυ και ακόμα και Κυριακή δεν επιτρέπουν live μουσική. Κι εμείς μάλλον τέλος Απριλίου ή μετά τέλος Αυγούστου αναλόγως τι θα βρούμε. Αν υπάρχει και καμία πρόταση για Θησείο θα ήθελα να την ακούσω διότι έχουμε σαν εναλλακτική το Λουμπαδιάρη.

vada μετα τις γιορτες θα μιλησω με εναν καινουργιο χωρο που ανοιγει στην αργυρουπολη για τετοιου ειδους εκδηλωσςις και θα σου απαντησω, κατα τα αλλα τιποτα ακομα και απο εδω απο οτι βλεπω καμια βοηθεια....διαβαζω συζητησης του 2008-2009 και απογοητετυομαι...τα μαγαζια αυτα θελουν ψαξιμο τε΄λικα πολυ...

vada μετα τις γιορτες θα μιλησω με εναν καινουργιο χωρο που ανοιγει στην αργυρουπολη για τετοιου ειδους εκδηλωσςις και θα σου απαντησω, κατα τα αλλα τιποτα ακομα και απο εδω απο οτι βλεπω καμια βοηθεια....διαβαζω συζητησης του 2008-2009 και απογοητετυομαι...τα μαγαζια αυτα θελουν ψαξιμο τε΄λικα πολυ...

συμφωνώ απόλυτα μαζί σου...δεν ξέρω πως αλλιώς να ψάξω και με το μωρό δε μπορώ να πάρω τους δρόμους ούτε να επισκεφθώ όλα τα μαγαζιά που έχω κατά νου καθώς δεν υπάρχει κανείς να μου τον κρατήσει οπότε πρέπει να κινηθούμε πιο στοχευμένα! Μένω αργυρούπολη, σε ποιο χώρο αναφέρεσαι? κι εγώ μετά τις γιορτές θα προσπαθήσω να πάω για φαγητό στο άμμος και το ελλάδος εικόνες έτσι ώστε να έχω μια πιο σφαιρική άποψη! θα σε ενημερώσω σχετικά.

από το coral μου έστειλαν προσφορά, δε το λες και φθηνό πάντως ...όπως και να έχει πάντως θα θέλαμε κάτι πιο ανάλαφρο και όχι hotel :confused:

Κοριτσι, εφόσον μένεις Αργυρούπολη για ρίξε μια μάτια κ στο "ETAL" μετακόμισε πρόσφατα σε καινούριο χώρο σε κεντρικό σημείο...οικονομικό κ με νοστιμότατο φαγητό κ πολυ καλο dj...έχω παραβρεθεί 2 φορές σε εκδήλωση(στον παλαιό χώρο βέβαια) κ μας άφησε πολυ καλές εντυπώσεις...αν σε ενδιαφέρει γκουγκλαρε το γιατι αν δεν κάνω λάθος εχει κ σάιτ...

jTRQp2.png KPxIp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...