Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Καλησπερα σας μανουλες,

Θα ήθελλα τη γνωμη σας για το αντιγριπικο εμβόλιο.. Θα το κανετε;

Μας ειπε η παιδιατρος επειδη εχουμε μωρακι 2 μηνων οτι πρεπει οπωσδηποτε να το κάνουμε καθώς και όλοι οσοι ερχονται σ επαφη με το μωρο!

Η αληθεια ειναι ομως οτι φοβαμαι γιατι εχω ακούσει οτι μπορει να εχει παρενεργειες κ οτι γενικα δεν ειναι τοσο αθωο..

Διαφημίσεις

Καλησπερα σας μανουλες,

Θα ήθελλα τη γνωμη σας για το αντιγριπικο εμβόλιο.. Θα το κανετε;

Μας ειπε η παιδιατρος επειδη εχουμε μωρακι 2 μηνων οτι πρεπει οπωσδηποτε να το κάνουμε καθώς και όλοι οσοι ερχονται σ επαφη με το μωρο!

Η αληθεια ειναι ομως οτι φοβαμαι γιατι εχω ακούσει οτι μπορει να εχει παρενεργειες κ οτι γενικα δεν ειναι τοσο αθωο..

Ουτε προπερσι που γεννηθηκε η κορη μου σεπτεμβρη ουτε κ φετος που θα γεννησω νοεμβρη κ εχω κ νηπιο μου το προτειναν οι παιδιατροι.πλεον αλλαξαμε λογω μετακομισης.

Με την κορη μου ειμασταν πολυ "τυχεροι".αρρωστησε πρωτη φορα 1,5ετους κ οχι σοβαρα.παρολο που οταν γεννηθηκε ο αντρας μου αρρωστησε 4φορες κ ηταν ολοι σχεδον με μπουκωμα-βηχα

Η αδερφη μου εχει επισης μωρο 1,5ετους δ το χει κανει κανεις τους καμια χρονια.διαφορετικοι παιδιατροι λογω διαφορετικων πολεων

Μονο οι παπουδες μου το κανουν λογω ηλικιας.ειδικα ο παππους τελευταια ολο αρρωστος ειναι

Και εμεις στο πρωτο παιδακι μας παιδακι που γεννηθηκε χειμωνα δεν ειχαμε κανει και επειδη θηλαζα δεν μου ειχε αρρωστησει κ εμενα καθόλου.. Γι αυτο τωρα αναρωτιεμαι να το κανουμε η οχι.. Βεβαια θηλαζω το μικρο που υποτίθεται οτι βοηθαει απ όσο ξέρω παιρνει αντισωματα απο εμενα!

Διαφημίσεις

Ισως να εδινα διαφορετικη βαρυτητα στην αναγκαιοτητα του εμβολιου αν το μεγαλυτερο αδερφακι πηγαινε σχολειο κ εφερνε οποια ιωση κυκλοφορουσε η αν καποιος εργαζοταν σε χωρο "υψηλου κινδυνου" κ ερχοταν σε επαφη με πολυ κοσμο.πχ δασκαλος.αν κ ο αντρας μου κανει μια δουλεια που απαιτει πολλες συναναστροφες.

Επισης δ μπορεις να "υποχρεωσεις" τους παντες.αντε γονεις,παππουδες,θειοι,αδερφακια.οι φιλοι;αν δ το κανουν θα τους απομονωσετε;

Επισης θα ηταν διαφορετικα αν γεννουσες απο δω κ περα(το πρωτο τριμηνο με την παραμικρη ασθενεια το μωρο νοσηλευεται).οπως κ αν ηταν προωρο λογικο να προσεχεις πιο πολυ

Κι εμάς το ειπε ο παιδίατρος κι ενώ ήμαστε διστακτικοι στην αρχή, τελικά θα το κάνουμε..

Ο τρόπος που μιλάμε στα παιδιά μας, γίνεται η εσωτερική τους φωνή.

Vicky86 εχουμε αλλο παιδιατρο τωρα γι αυτο.. Συμφωνω μαζι σου κ γι αυτο το σκεφτομαι.. δε γινεται να υποχρεωσεις ολο το κόσμο να κανει το εμβόλιο!

Αλλα κ παλι αναρωτιεμαι αν συμβει κατι χτυπα ξυλο και μετα τα βαζω με μενα που δε το εκανα;οσο για τις ιωσεις μολις περασαμε την τωρινη την εφερε ο συζυγος μου σπιτι και ευτυχώς το μικρο δε κολλησε ακομα,μονο πρασινα κακακια κανει και συνεχεια σα διαρροια αλλα κατα τ αλλα ειναι καλα!εγω μοκις συνηλθα..

Αλλα κ παλι αναρωτιεμαι αν συμβει κατι χτυπα ξυλο και μετα τα βαζω με μενα που δε το εκανα;..

Κι εμείς για αυτό θα το κάνουμε. .

Ο τρόπος που μιλάμε στα παιδιά μας, γίνεται η εσωτερική τους φωνή.

Κι εμείς για αυτό θα το κάνουμε. .

Πιστευω πως όλοι κάπως έτσι το κάνουνε ! :P

Θα ρωτησω και εναν αλλο παιδίατρο που ξέρω να δω τι γνωμη εχει και θα σας πω..

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...