Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μετά από δύο αποξεσεις δυσκολια σύλληψης

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλες. . Τον Δεκέμβριο μετά από Μια παλινδρομη κύηση έκανα την πρώτη αποξεση και τον Μάρτιο αναγκαστικα Να κάνω και την δεύτερη αποξεση διακοπή κύησης λόγω κάποιων εξετάσεων που είχα κάνει τώρα εδώ και τρεις μήνες προσπαθώ να μείνω έγκυος χωρίς επιτυχία ο γιατρός μου είπε πως έχω λίγο λεπτό ενδομητριο όταν έχω ωορυξια φτάνει τα 7.9 και μου είπε να πάρω serpafar μισό για δύο μέρες και ολόκληρο για τρεις και για έντεκα μέρες να παιρνω τα cyclacur τα άσπρα και την δωδεκατη μερα του κύκλου να πάω να μου κάνει την ένεση pregnyl 5000 κορίτσια έχω τρελαθεί μένω και επαρχία που δεν έχω Δυνατότητα ιδιαίτερη να ψαχτω με πολλές γνώμες πείτε μου αν ξέρετε κάτι γιαυτη την αγωγή επίσης να αναφέρω ότι είμαι 35 χρόνων δεν έχω και πολλά περιθώρια

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες. . Τον Δεκέμβριο μετά από Μια παλινδρομη κύηση έκανα την πρώτη αποξεση και τον Μάρτιο αναγκαστικα Να κάνω και την δεύτερη αποξεση διακοπή κύησης λόγω κάποιων εξετάσεων που είχα κάνει τώρα εδώ και τρεις μήνες προσπαθώ να μείνω έγκυος χωρίς επιτυχία ο γιατρός μου είπε πως έχω λίγο λεπτό ενδομητριο όταν έχω ωορυξια φτάνει τα 7.9 και μου είπε να πάρω serpafar μισό για δύο μέρες και ολόκληρο για τρεις και για έντεκα μέρες να παιρνω τα cyclacur τα άσπρα και την δωδεκατη μερα του κύκλου να πάω να μου κάνει την ένεση pregnyl 5000 κορίτσια έχω τρελαθεί μένω και επαρχία που δεν έχω Δυνατότητα ιδιαίτερη να ψαχτω με πολλές γνώμες πείτε μου αν ξέρετε κάτι γιαυτη την αγωγή επίσης να αναφέρω ότι είμαι 35 χρόνων δεν έχω και πολλά περιθώρια

κορίτσι δεν σου εξήγησε τι είναι αυτό που κάνεις; λέγεται πρόκληση ωορρηξίας. τα serpafar μεγαλώνουν τα ωάρια τα cyclacur βοηθούν το ενδομήτριο να μεγαλώσει και η pregnyl προκαλεί την ωορρηξία την στιγμή που πρέπει (την ώρα δλδ που έχουν κατάλληλο μέγεθος τα ωοθυλάκια) και μετά πρέπει να έχεις επαφές συγκεκριμένες ώρες ώστε να έχεις μεγαλύτερες πιθανότητες. ουσιαστικά σου δίνει μια ώθηση με σωστό μέγεθος ωάρια σωστό ενδομήτριο και συγκεκριμένες επαφές για να έχεις τις καλύτερες συνθήκες για εγκυμοσύνη. κάνε όμως τις ερωτήσεις σου στον γιατρό να σου τα εξηγήσει βήμα βήμα μην μένεις με απορίες και αγχώνεσαι! τα ίδια πάνω κάτω κάνεις και στην σπερματέγχυση! ουσιαστικά δλδ από ότι λες στο κάνει για να βοηθήσει το ενδομήτριο αφού εγκυμοσύνες πετυχαίνεις μόνη σου έτσι και αλλιώς. για την αποβολή και την απόξεση το συζητήσατε για να το ψάξετε καθόλου;

Κράτα το

Κράτα το

Η πρώτη κυηση δυστυχώς χάθηκε από ουρεοπλασμα που είχα και η δεύτερη από λάθος γιατρού ουσιαστικά. . απλά ανησυχώ μήπως δύο αποξεσεις μου έχουν δημιουργήσει και άλλα προβλήματα εκτός από το να είναι πιο λεπτό το ενδομητριο μου δυστυχώς η επαρχία που μένω εγώ δεν μου δίνει την δυνατότητα για να ψαχτω όσο θα ήθελα σευχαριστω για την απάντηση σου πίστεψε με ο γιατρός δεν θα μου τα έλεγε καλύτερα από Σένα με το ζόρι του βγάζω κουβέντες με προσέχει αλλά δεν κουβεντιαζει δυστυχώς. .

Η πρώτη κυηση δυστυχώς χάθηκε από ουρεοπλασμα που είχα και η δεύτερη από λάθος γιατρού ουσιαστικά. . απλά ανησυχώ μήπως δύο αποξεσεις μου έχουν δημιουργήσει και άλλα προβλήματα εκτός από το να είναι πιο λεπτό το ενδομητριο μου δυστυχώς η επαρχία που μένω εγώ δεν μου δίνει την δυνατότητα για να ψαχτω όσο θα ήθελα σευχαριστω για την απάντηση σου πίστεψε με ο γιατρός δεν θα μου τα έλεγε καλύτερα από Σένα με το ζόρι του βγάζω κουβέντες με προσέχει αλλά δεν κουβεντιαζει δυστυχώς. .

το έχουν αυτό οι γιατροί αλλά αν σε προσέχει θα βρείτε και τη φόρμουλα για να σου μιλάει περισσότερο,ρώτα εσύ ότι έχεις απορία! από πριν ήξερες σε τι μέγεθος έφτανε; στο λέω γιατί και το 8 την ώρα της ωορρηξίας δεν είναι αποτρεπτικό για εγκυμοσύνη είναι μέσα στα όρια καθώς κερδίζει ακόμα μέχρι την εμφύτευση! δείτε μετρήστε το μέγεθός του και μετά την ωορρηξία δείτε και αν 'τρέφεται' σωστά (αν έχεις καλά επιπεδα προγεστερόνης) και εύχομαι να είναι η τελευταία σου ταλαιπωρία και να έχεις μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη σύντομα!

Κράτα το

Κράτα το

Πώς τα ξέρεις όλα αυτά ;;; τι εννοείς αν τρέφεται σωστά; ; και τα επίπεδα προγεστερονης πως τα βλέπω; ; δυστυχώς δεν ήξερα το πάχος του ενδομητριου πριν για να συγκρίνω. . Μήπως να με αναλαβεις εσύ με τόσα που ξέρεις θα έχω πραγματικά ελπίδες :D

Διαφημίσεις

Πώς τα ξέρεις όλα αυτά ;;; τι εννοείς αν τρέφεται σωστά; ; και τα επίπεδα προγεστερονης πως τα βλέπω; ; δυστυχώς δεν ήξερα το πάχος του ενδομητριου πριν για να συγκρίνω. . Μήπως να με αναλαβεις εσύ με τόσα που ξέρεις θα έχω πραγματικά ελπίδες :D

:P όταν λέμε 'τρέφεται' σωστά ουσιαστικά μιλάμε αν έχει τα 'απαραίτητα' ώστε με την εμφύτευση του το εμβρύο να έχει όλα όσα χρειάζεται για να μεγαλώσει μέχρι τον τρίτο μήνα περίπου όπου μετά αναλαμβάνει την 'τροφή' ο πλακούντας που είναι εντελώς έτοιμος. ε την δουλειά του να είναι κατάλληλο το ενδομήτριο και να πηγαίνουν τα απαραίτητα συστατικά και να αιματώνεται σωστά το στηρίζει μαζί με άλλα και η προγεστερόνη. για αυτό αν έχεις ακούσει ποτέ, δίνουν συμπλήρωμα κάποιες φορές ειδικά αν κάνεις πχ εξωσωματική που θέλεις να διασφαλίσεις ότι το ενδομήτριο θα είναι στο μάξιμουμ δεκτικό για εμφύτευση και θρέψη! από τη στιγμή που είχες δύο εγκυμοσύνες ήδη και οι καταλήξεις τους δεν είχαν θέμα με το πόσο μπορούσε το ενδομήτριο ή όχι να της υποστηρίξει δεν θα έχεις θέμα αλλά επειδή έχεις τις ανησυχίες σου ρώτα το γιατρό μήπως μια εβδομάδα μετά την πρόκληση ωορρηξίας μετρήσετε το ενδομήτριο και ίσως και την προγεστερόνη σου. επαναλαμβάνω ότι δεν θα έχεις θέμα αλλά για να έχεις μια πλήρη εικόνα μεγέθους ενδομητρίου και ότι δουλεύει καλά ορμονικά τουλάχιστον κάνε μια ερώτηση στον γιατρό μήπως την μετρήσετε. δεν χάνεις τίποτα.

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Μου είπε να πάω την άλλη Πέμπτη να με δει και ότι δεν χρειάζεται νωρίτερα. . Φοβάμαι αν δεν καταφέρω αυτό τον μήνα με τα φάρμακα μήπως μου πει να κάνω υστεροσκοπηση και σαλπιγγογραφια

Μου είπε να πάω την άλλη Πέμπτη να με δει και ότι δεν χρειάζεται νωρίτερα. . Φοβάμαι αν δεν καταφέρω αυτό τον μήνα με τα φάρμακα μήπως μου πει να κάνω υστεροσκοπηση και σαλπιγγογραφια

νομίζω όσα πέρασες που δεν είναι λίγα σε άγχωσαν κάτι παραπάνω.. δεν ξέρω πόσο καιρό προσπαθούσες για τις εγκυμοσύνες αλλά μετά από τα δύο περιστατικά οι 3 4 μήνες επόμενης προσπάθειας δεν είναι λόγος για να πεις ότι έχεις αδυναμία σύλληψης μη στεναχωριέσαι. για όλα τα υπόλοιπα θα σε κατευθύνει ο γιατρός σου και ότι χρειαστεί ή δεν χρειαστεί θα στα πει αυτός. δεν θα σε βάλει σε διαδικασίες που δεν χρειάζεσαι ούτε θα σε αφήσει και δεν θα ενδιαφερθεί αφού σε προσέχει! μη διαβάζεις για διαδικασίες που δεν σου έχουν προταθεί και μην αγχώνεσαι για το τι θα γίνει και αν γίνει. επικεντρώσου στις προσπάθειες που κάνεις τώρα για το καλύτερο αποτέλεσμα που πιστεύω θα το έχεις πολύ σύντομα! την άλλη πέμπτη τι είναι; βασικά σε ποιο στάδιο είσαι τώρα; ξεκίνησες τα χάπια; έκανες πρεγκνύλ;

Κράτα το

Κράτα το

Τις δύο πρώτες φορές έπιασα στον πρώτο μήνα γιαυτό αγχωνομαι τώρα που είμαι στον τέταρτο μήνα σήμερα ξεκίνησα με μισό serpafar και αύριο ξεκινάω και τα cyclacur η πέμπτη είναι η δωδεκατη μερα του κύκλου μου και τότε μου είπε να κάνουμε την ένεση και μου είπε μια μέρα πριν να έχω επαφή με τον σύντροφό μου

Τις δύο πρώτες φορές έπιασα στον πρώτο μήνα γιαυτό αγχωνομαι τώρα που είμαι στον τέταρτο μήνα σήμερα ξεκίνησα με μισό serpafar και αύριο ξεκινάω και τα cyclacur η πέμπτη είναι η δωδεκατη μερα του κύκλου μου και τότε μου είπε να κάνουμε την ένεση και μου είπε μια μέρα πριν να έχω επαφή με τον σύντροφό μου

Γεια σου, ninaki!

Αρχικά νομίζω πως δεν είσαι σε σωστό thread μια που αυτό είναι της εξωσωματικής. Νομίζω ότι στο "Θέλω να γίνω μαμά-μπαμπάς" έχεις πιθανότητες να πάρεις και περισσότερες απαντήσεις.

Αν μπορώ με την ευκαιρία να πω τη γνώμη μου, αυτά που ρωτάς, επειδή εμπεριέχουν και πολλές "τεχνικές" λεπτομέρειες, δεν είναι θέματα για τα οποία πρέπει να αναζητάς απαντήσεις σε ένα forum. Ο γιατρός που έκανε το λάθος είναι ο ίδιος που δεν ακούει; Αναρωτιέμαι τι σε κάνει και μένεις σε αυτόν τον γιατρό αλλά αυτά είναι προσωπική υπόθεση της κάθε μίας.

Όπως και να 'χει, μία δεύτερη γνώμη (γιατρού! :D) είναι πάντα απαραίτητη. Ακόμα και αν είσαι στην επαρχία, δεν μπορεί να μην μπορείς να βρεις έναν γυναικολόγο. Δοκίμασε από συστάσεις φίλων και/η συγγενών.

Καλή επιτυχία!

Διαφημίσεις

Γεια σου, ninaki!

Αρχικά νομίζω πως δεν είσαι σε σωστό thread μια που αυτό είναι της εξωσωματικής. Νομίζω ότι στο "Θέλω να γίνω μαμά-μπαμπάς" έχεις πιθανότητες να πάρεις και περισσότερες απαντήσεις.

Αν μπορώ με την ευκαιρία να πω τη γνώμη μου, αυτά που ρωτάς, επειδή εμπεριέχουν και πολλές "τεχνικές" λεπτομέρειες, δεν είναι θέματα για τα οποία πρέπει να αναζητάς απαντήσεις σε ένα forum. Ο γιατρός που έκανε το λάθος είναι ο ίδιος που δεν ακούει; Αναρωτιέμαι τι σε κάνει και μένεις σε αυτόν τον γιατρό αλλά αυτά είναι προσωπική υπόθεση της κάθε μίας.

Όπως και να 'χει, μία δεύτερη γνώμη (γιατρού! :D) είναι πάντα απαραίτητη. Ακόμα και αν είσαι στην επαρχία, δεν μπορεί να μην μπορείς να βρεις έναν γυναικολόγο. Δοκίμασε από συστάσεις φίλων και/η συγγενών.

Καλή επιτυχία!

βρε στο σωστό είναι. υποβοηθούμενη δεν είναι μόνο η εξωσωματική είναι και αυτό που κάνει. όσο για τις απαντήσεις ρώτησε τι είναι αυτό που κάνει νομίζω όλες έχουμε ρωτήσει για πολλά στο φορουμ δεν το βρίσκω άστοχο αλλά φυσικά καμία απάντηση δεν υποκαθιστά στο ελάχιστο κανένα γιατρό! φυσικά και να πάρει όταν μπορέσει δεύτερη γνώμη αν δει ότι ο γιατρός της δεν την καλύπτει εν τέλει!

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

ninaki εαν εχεις κοιταξει τα ορμονολογικα σου κανε κ μια υστεροσκοπιση.ενδεχεται να εχεις συμφισεις η ενδομητριτιδα η οποια ευθυνεται για μη εμφυτευση.ισως να χρειαζεται υπομονη απλα κ μονο.

βρε στο σωστό είναι. υποβοηθούμενη δεν είναι μόνο η εξωσωματική είναι και αυτό που κάνει. όσο για τις απαντήσεις ρώτησε τι είναι αυτό που κάνει νομίζω όλες έχουμε ρωτήσει για πολλά στο φορουμ δεν το βρίσκω άστοχο αλλά φυσικά καμία απάντηση δεν υποκαθιστά στο ελάχιστο κανένα γιατρό! φυσικά και να πάρει όταν μπορέσει δεύτερη γνώμη αν δει ότι ο γιατρός της δεν την καλύπτει εν τέλει!

Κράτα το

Κοριτσάκι μου μακάρι να μην χρειαστώ δεύτερη γνώμη και να πάνε όλα καλά όπως ευχηθηκες με βοήθησες πολύ με τις πληροφορίες και μαυτα που μου είπες ελπίζω αυτόν τον μήνα να σταθώ τυχερή

ninaki εαν εχεις κοιταξει τα ορμονολογικα σου κανε κ μια υστεροσκοπιση.ενδεχεται να εχεις συμφισεις η ενδομητριτιδα η οποια ευθυνεται για μη εμφυτευση.ισως να χρειαζεται υπομονη απλα κ μονο.

Ο γιατρός μου είπε να μην βιαστουμε με τέτοιου είδους εξετάσεις να δούμε τι μπορούμε να καταφέρουμε έτσι και το βλέπουμε μετά μακάρι να είναι απλά θέμα υπομονής. .

Διαφημίσεις

Κράτα το

Ναι, σωστά. Ο τίτλος με παρέσυρε και δεν σκέφτηκα ότι η πρόκληση ωοθυλακιορρηξίας είναι μέθοδος υποβοηθούμενης αναπαραγωγής. Ίσως γιατί σε αυτό το thread έχουμε ταυτίσει την υποβοηθούμενη με την εξωσωματική.

Όσο για το θέμα του τι ρωτάμε, έδωσα μία συμβουλή καθώς θεωρώ ότι κάποιες ερωτήσεις απαντώνται χωρίς ρίσκο από όλους μας, ειδικούς και μη, ενώ άλλες καλό είναι να απαντώνται μόνο από ειδικούς. Όταν είμαστε αγχωμένες ή ντρεπόμαστε να ρωτήσουμε αυτόν που πρέπει -δηλαδή τον γιατρό μας- χρησιμοποιούμε τα forum ή τις φίλες μας και τις γνωστές μας ως υποκατάστατο και αυτό δεν είναι πάντα για το καλό μας.

Καλή επιτυχία σε όλες!

Ναι, σωστά. Ο τίτλος με παρέσυρε και δεν σκέφτηκα ότι η πρόκληση ωοθυλακιορρηξίας είναι μέθοδος υποβοηθούμενης αναπαραγωγής. Ίσως γιατί σε αυτό το thread έχουμε ταυτίσει την υποβοηθούμενη με την εξωσωματική.

Όσο για το θέμα του τι ρωτάμε, έδωσα μία συμβουλή καθώς θεωρώ ότι κάποιες ερωτήσεις απαντώνται χωρίς ρίσκο από όλους μας, ειδικούς και μη, ενώ άλλες καλό είναι να απαντώνται μόνο από ειδικούς. Όταν είμαστε αγχωμένες ή ντρεπόμαστε να ρωτήσουμε αυτόν που πρέπει -δηλαδή τον γιατρό μας- χρησιμοποιούμε τα forum ή τις φίλες μας και τις γνωστές μας ως υποκατάστατο και αυτό δεν είναι πάντα για το καλό μας.

Καλή επιτυχία σε όλες!

φυσικά! αν ρωτούσε πρέπει/δεν πρέπει να το κάνω εκεί δεν έχουμε γνώμη αλλά η κοπέλα έχει ξεκινήσει ήδη την πρόκληση απλά αγχώθηκε γιατί σου λέει τι είναι αυτό που κάνω. ε εκεί μπορούμε να απαντήσουμε!

Κράτα το

Κράτα το

Τελικά μετά την θεραπεία πήγα στον γιατρό μου και τα νέα δεν είναι τόσο καλά είμαι στην δωδεκατη μερα του κύκλου και εχω ένα ήδη Σπασμένο αυγουλακι και άλλα δύο που δεν έχουν σπάσει ακόμα το Ενα 18 και το άλλο 26 ευτυχώς δεν χρειάστηκε να κάνω την pregnyl το ενδομητριο όμως δυστυχώς είναι 7mm μάλλον έτσι δεν μπορεί να γίνει εμφυτευση σωστά;; μου είπε να με ξαναδεί την Τρίτη και θα το δούμε εσείς τι λέτε κορίτσια απτην εμπειρία σας;;

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...