Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Συνταξη στα 30....

Recommended Posts

Καλημερα σας!!Ειμαι νοσηλευτρια κ δουλευω αρκετα σε οικο ευγηριας...Η δουλεια μ ειναι πολυ βαρια..Ειχα διαγνωστει με σπονδυλολυση κ λογω του οτι ημουν μικρη σε ηλικια ηταν ρισκο το χειρουργειο αλλα ο γιατρος μ ειπε οχι βαρυ πραγμα αδυνατο αφου το απαιτει η δουλεια...Κ εδω ειναι το ερωτημα μου...Σκεφτομαι να ψαχτω για το αν αυτη η παθηση ειναι λογος ανικανοτητας εργασιας κ να μπω στη συνταξη....?

Διαφημίσεις

Καλημέρα Φούλα, εννοείς τύπου αναπηρική; Πρέπει να περάσεις από επιτροπές για να σου βγάλουν ποσοστό αναπηρίας, και μετά θα καθοριστεί αν μπορείς να πάρεις τέτοιου είδους σύνταξη και πόση θα είναι αυτη. Δεν έχω ιδέα από τα διαδικαστικά, όμως

Καλησπέρα Φούλα, μια συνάδελφος πριν 3-4 χρόνια πήρε σύνταξη αναπηρικη, τότε ήταν αν θυμαμαι καλά 32-33 ετών. Εχει πρόβλημα όρασης, με μεγαλο ποσοστο τυφλότητας.

Και της βγηκε ενα καλό ποσό.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...