Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Αμνιοπαρακεντηση

Recommended Posts

Διαφημίσεις

καλησπερα! μια εγκυμοσυνη ειναι ιδια ειτε προεκυψε απο ΦΣ ειτε απο εξωσωματικη. βεβαια, το πιο σωστο ειναι να το συζητησεις με το γιατρο σου αν θα πρεπει για καποιο λογο να την αποφυγεις... να ξερεις παντως οτι τα ποσοστα επικυνδυνοτητας της συγκεκριμενης εξετασεις εχουν μειωθει αρκετα, δεδομενου οτι θα γινει απο εξειδικευμενο γιατρο.

επειδη την εχω προσφατη σαν εξεταση, να σου πω οτι την εκανα στο ιατρειο του γιατρου μου που ειναι εξειδικευμενος σε τετοιες επεμβατικες μεθοδους. εγω την εκανα 18η εβδομαδα αν θυμαμαι καλα...

αν επιτρεπεται, γιατι θα κανεις αμνιο?

Κοριτσια, οσες κανατε αμνιοπαρακεντηση, σε ποια βδομαδα την κανατε και που; Μηπως μετα απο εξωσωματικη μια τετοια επεμβασουλα ειναι λιγο πιο ευαισθητη για μας σε σχεση με τις κοπελες που εμειναν εγκυες κανονικα;;;

Καλησπέρα εγω την είχα κανει στην 23η εβδομάδα λόγω κάποιον ευρημάτων που είχαμε βρει στην β επιπέδου!ειχα κανει τον μοριακό καρότοπο κ αν θυμάμαι καλα ειχα δώσει 850 ευρω στο ΡΕΑ την ειχα κανει με έναν εξειδικευμένο γιατρο δεν πόνεσε ιδιαίτερα!η σύλληψη ήταν φυσιολογική!αν αποφασίσεις να την κανεις οποίος κ αν ειναι ο λόγος καλα αποτελέσματα κ ενα γερό μωράκι!

καλησπερα! μια εγκυμοσυνη ειναι ιδια ειτε προεκυψε απο ΦΣ ειτε απο εξωσωματικη. βεβαια, το πιο σωστο ειναι να το συζητησεις με το γιατρο σου αν θα πρεπει για καποιο λογο να την αποφυγεις... να ξερεις παντως οτι τα ποσοστα επικυνδυνοτητας της συγκεκριμενης εξετασεις εχουν μειωθει αρκετα, δεδομενου οτι θα γινει απο εξειδικευμενο γιατρο.

επειδη την εχω προσφατη σαν εξεταση, να σου πω οτι την εκανα στο ιατρειο του γιατρου μου που ειναι εξειδικευμενος σε τετοιες επεμβατικες μεθοδους. εγω την εκανα 18η εβδομαδα αν θυμαμαι καλα...

αν επιτρεπεται, γιατι θα κανεις αμνιο?

..............................

Καλησπέρα εγω την είχα κανει στην 23η εβδομάδα λόγω κάποιον ευρημάτων που είχαμε βρει στην β επιπέδου!ειχα κανει τον μοριακό καρότοπο κ αν θυμάμαι καλα ειχα δώσει 850 ευρω στο ΡΕΑ την ειχα κανει με έναν εξειδικευμένο γιατρο δεν πόνεσε ιδιαίτερα!η σύλληψη ήταν φυσιολογική!αν αποφασίσεις να την κανεις οποίος κ αν ειναι ο λόγος καλα αποτελέσματα κ ενα γερό μωράκι!

...................

Διαφημίσεις

Οσο πιο αργα γινεται η αμνιοπαρακεντηση τοσο μικραινουν οι πιθανοτητες αποβολης , γιαυτο σου προτεινε σε μεγαλη εβδομαδα. Συνηθως προτεινουν 21η -22η γιατι θελουν 2 εβδομαδες να βγουν τα τελικα αποτελεσματα και στην περιπτωση προβληματος, η εκτρωση επιτρεπεται εως την 24η εβδομαδα, απο το νομο.

Μετα εκατσες στο κρεβατι;;;

Ναι πήρα αντιβίωση κ έκατσα στο κρεβάτι τα πρωτα 3 24ωρα εγω τα πήρα σχετικά γρήγορα μέσα σε 5 εργάσιμες ημέρες!κ όσο για την έκτρωση κ την νομιμότητα μπορεί να γινει μέχρι τις 21 εβδομάδες κ αυτό εννοείται με τη δικαιολογία ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΟ! Ειναι 100% σίγουρο αυτό που σας λέω!γιατι όμως να το συζητάμε αυτό τωρα;ολα καλα θα πάνε κ δέν ειναι ανάγκη να επιβαρύνεις το εαυτό σου με διάφορες σκέψεις ανούσιες κ να φτάνεις τοσο μακριά!αφερου απόλαυσε το θαύμα που ζεις κ ολα θα πάνε καλα!οτι καλύτερο ευχομαι!μιλαει η ΚΑΜΕΝΗ!!

Βρε κορίτσια,

Πόσο σας ταιριάζει νοηματικά και ψυχολογικά το θέμα της αμνιοπαρακέντησης και της διακοπής εγκυμοσύνης στο thread της εξωσωματικής που απευθύνεται κατά 99% σε γυναίκες που προσπαθούν να μείνουν έγκυες;

Ίσως με τον τίτλο "Αμνιοπαρακέντηση μετά από εξωσωματική" κάπως να μπορούσε να κολλήσει αλλά νομίζω ότι οι δυσάρεστες εκβάσεις εγκυμοσύνης μετά από αμνιοπαρακέντηση που δεν έχουν καμία σχέση με την εξωσωματική, δεν βοηθούν εδώ αν κατατίθενται ως μαρτυρίες. Υπάρχουν άλλα thread κατάλληλα στο forum για τέτοιες συζητήσεις.

Διαφημίσεις

Καλό μου aigokeraki,

Προσωπικά δεν με ενόχλησε η ανάρτησή σου και δεν το έγραψα για προσωπικούς λόγους. Απλά επειδή με αφορμή την ανάρτηση (που είναι κάπως γενικόλογη) μπορεί ο καθένας μας να μπαίνει και να γράφει την άσχημη ιστορία του που αφορά την συγκεκριμένη εξέταση (δεν το λέω αφ' υψηλού γιατί μπορεί κι εγώ μπορεί να έχω μία), θα έβαζα το θέμα μόνο σε σχέση με την εξωσωματική (π.χ. διαφέρει η αμνιοπαρακέντηση σε εγκυμοσύνη από IVF?).

Από 'κει κι έπειτα ο καθένας μας είναι υπεύθυνος για να κρίνει τι ταιριάζει και τι δεν ταιριάζει να απαντά σε ένα θέμα που τίθεται και αυτό σίγουρα δεν είναι δική σου ευθύνη.

Πολλές ευχές να σου πάνε όλα τέλεια!!! :)