Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Εφηβικοί έρωτες...

Recommended Posts

Αγαπημενοι μου φιλοι,

σας ξαναγραφω γιατι εχω κι αλλο προβλημα! Σας ευχαριστω για τις συμβουλες που μου εχετε δωσει κατα καιρους, το εκτιμω! Ας επικεντρωθω τωρα στο τωρινο μου προβλημα. Τον τελευταιο καιρο με απασχολει το θεμα των ερωτικων μου. Δεν ξερω αν καποιοι απο εσας θυμαστε αλλα ειμαι ερωτευμενος εδω και πολυ καιρο με μια κοπελα η οποια το γνωριζει, της εχω εκφρασει τα συναισθηματα μου αλλα η ιδια μου ειπε πως της ειναι πολυ δυσκολο γιατι με θεωρει εναν πολυ καλο της φιλο τον οποιο κ εμπιστευεται. Ωστοσο προσφατα συναντηθηκαμε με ολη την παρεα και ηρθε κι αυτη. Σε αυτο το σημειο να πω πως επειδη πηγαινε σε διαφορετικο σχολειο, δεν την εβλεπα συχνα, σχεδον καθολου εκτος κι αν την πετυχαινα στον δρομο. Βλεποντας την να μην δινει κ πολυ σημασια σκεφτηκα και με απασχολει αρκετα τις τελευταιες ημερες το ακολουθο ερωτημα: Την θελω ή οχι; Δεν μπορω να καταλαβω, χαιρομαι που ειναι χαρουμενη εστω κι αν δεν ειναι μαζι μου αλλα οταν την βλεπω απο κοντα νιωθω αληθινα χαρουμενος! Εχω μπερδευτει... 😥 Ευχαριστω εκ των προτερων! 😙 (Κατι ακομα: Τωρα, στο λυκειο, πηγαινουμε στο ιδιο σχολειο και κανενας δεν εχει κανει σχεση ποτε).

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!! η γνώμη μου είναι πως σίγουρα την εκτιμάς πολύ σαν άνθρωπο, και ταιριάζετε σαν προσωπικότητες. Διαφορετικά δε θα ενιωθες τόσο όμορφα όταν την έβλεπες.

Είναι πάρα πολύ θετικό πάντως, εφ όσων αυτή σου έδειξε ότι δε σε βλέπει ερωτικά. το ότι μπορείς και διαχειρίζεσαι τα συναισθήματά σου τόσο καλα!!

Συν'εχισε να επιδιώκεις την παρέα της και άσε τα πράγματα να κυλήσουν από μόνα τους. Ο χρόνος θα δείξει τι σχέση θα χτίσετε.

Ελπίζω να βοήθησα.

2t7wp3.png

Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σας! Οσο περναει ο καιρος, μπερδευομαι ακομα πιο πολυ! Δεν μου μιλησε σημερα αν κ με ειδε απο μακρια αλλα δεν εδωσα ουτε εγω σημασια...Βοηθηστε με, ξερω πως ακουγεται καπως ασημαντο το προβλημα μου αλλα για εμενα ειναι σχετικα σημαντικο...

• 2 weeks later...
Συνεχιζουμε κανονικα οποτε βλεπουμε ο ενας τον αλλον να μιλαμε περι ανεμων και υδατων... Δε ξερω τι να κανω...

Να σεβαστείς ότι την ενδιαφέρεις μόνο σα φίλος και να απομακρυνθείς. Είναι απόλυτα λογικό να μην μπορείς και εσύ να τη δεις σα φίλος και αυτή η κατάσταση να σε βασανίζει. Οπότε προστατεύεις τον ευατό σου και τη φιλική σας σχέση κρατώντας αποστάσεις.

Η κοπέλα υπήρξε ειλικρινής, δεν είναι ερωτευμένη μαζί σου, οπότε για να μην πληγώνεσαι άδικα και να μην της γίνεις και ενοχλητικός, κράτησε μία απόσταση.

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σας! Οσο περναει ο καιρος, μπερδευομαι ακομα πιο πολυ! Δεν μου μιλησε σημερα αν κ με ειδε απο μακρια αλλα δεν εδωσα ουτε εγω σημασια...Βοηθηστε με, ξερω πως ακουγεται καπως ασημαντο το προβλημα μου αλλα για εμενα ειναι σχετικα σημαντικο...

Αφού έχει ξεκαθαρίσει την θέση της, μην τρέφεις ελπίδες γιατί θα απογοητευτείς... αν μπορείς να είσαι δίπλα της, χωρίς να επηρεάζεσαι οκ, διαφορετικά μάλλον θα πρέπει να απομακρυνθείς λίγο... είσαι νέο παιδί και θα βρεις πολλούς έρωτες στο δρόμο σου, γιατί να τυρανιέσσαι ενώ η κοπέλα σου έχει πει ότι σε θέλει και σε εμπιστεύεται σαν φίλο?? σκέψου πως όταν κάνει κάποια σχέση εκεί είναι που δεν θα αισθάνεσαι καθόλου άνετα... σίγουρα υπάρχει κάποιο κορίτσι άλλο για εσένα... good luck!!

Ζήτω η παιδική χαρά!!!