Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Δραστηριότητες για 4χρονο

Recommended Posts

Κορίτσια καλημέρα.Ο μικρός μου ειναι 4χρ κ θα παμε φετος προνηπια.(Καλη χρονια σε οσα παιδακια άρχισαν παιδικο).Ψαχνω λοιπον καποια δραστηριότητα για τα απογεύματα.Πηγε περυσι μια χρονια μουσικοκινητική αλλά δεν θελει να συνεχισει ,απο περυσι μου γκρινιαζε.Εχετε καμια πρόταση,εμπειρια απο δραστηριοτητες για αυτην την ηλικια;

Διαφημίσεις

Καλή χρονιά να έχουν τα παιδάκια μας Hope!

Λοιπόν κι εγώ ψάχνω για δραστηριότητες και πιο συγκεκριμένα για αθλήματα για 4χρονα, γιατί αφενός μου το σύστησαν από το σχολείο, αφετέρου το βλέπω και μόνη μου ότι έχει πάρα πολλή ενέργεια. Χτες πήγαμε πρώτη μέρα κολυμβητήριο, σε εξωτερική πισίνα. Δεν ήμουν και πολύ αισιόδοξη ότι θα θέλει αλλά τελικά και σκουφάκι έβαλε και μπήκε μέσα (βέβαια δεν ακολούθησε τα άλλα παιδιά αλλά οκ) και μου είπε ότι θέλει να ξαναπάει. Ενθουσιάστηκα γιατί το βρίσκω πολύ καλή άσκηση και νομίζω ότι θα τον βοηθήσει με τις αρρώστιες. Άσε που θα μάθει και κολύμπι.

Επίσης σκοπεύω να ψάξω για ταεκβοντο, μας το πρότεινε η παιδίατρος γιατί υπάρχουν τμήματα για τόσο μικρά και γιατί μαθαίνουν στην πειθαρχια. Δεν ενθουσιάζομαι στην σκέψη της πολεμικής τέχνης η αλήθεια είναι, αλλά όποιον ρώτησα μου είπε ότι όσα παιδιά ασχολούνται με τετοιες πολεμικές τέχνες είναι παντελώς μη επιθετικά στην υπόλοιπη ζωή τους.

Ο ίδιος μου ζητάει επίμονα μπάσκετ αλλά δεν νομίζω να βρω σύλλογο που να παίρνει τόσο μικρές ηλικίες, θα το ψάξω όμως. Πολύ καλό κάνει και η ενόργανη σε αυτή την ηλικία, κάνουν χειροκυβίστηση, ρόδα και άλλα και τους αρέσει αλλά ο άντρας μου (και πολύς κόσμος ακόμα) δεν θέλει με τίποτα να πάει επειδή είναι αγόρι.

Κορίτσια καλημέρα.Ο μικρός μου ειναι 4χρ κ θα παμε φετος προνηπια.(Καλη χρονια σε οσα παιδακια άρχισαν παιδικο).Ψαχνω λοιπον καποια δραστηριότητα για τα απογεύματα.Πηγε περυσι μια χρονια μουσικοκινητική αλλά δεν θελει να συνεχισει ,απο περυσι μου γκρινιαζε.Εχετε καμια πρόταση,εμπειρια απο δραστηριοτητες για αυτην την ηλικια;

Ο ίδιος τι θα ήθελε; τι του αρέσει πιο πολύ;

Ζωγραφική ίσως;

Αν δεν δείχνει όμως κάποιο ιδιαίτερο ενδιαφέρον εγώ θα έλεγα να μην τον πιέσεις να πάει κάπου οπωσδήποτε. Είναι μικρός ακόμα.

Για ζωγραφική που ασχολειται ρώτησα και στο δημο και ιδιωτικά κ μου ειπαν τουλαχιστον 5 ,κολυμβηση χειμώνα δε θέλω(τον πηγα καλοκαιρι κ ενω εδειχνε ενθουσιασμενος μου ειπε να μην ξαναπάμε)καράτε το σκεφτόμουν και εγώ γιατι ειναι και ζωηρούλης αλλά ειπα μηοως ειναι καλυτερα λιγο αργότερα.Θα δουμε θα παμε κ καπου να παρακολουθήσουμε....

Διαφημίσεις