Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Υπαρχει περιπτωση

Recommended Posts

Γεια σας. Διαβαζω εδω και καιρο τα μηνυματα σας.. ειμαι η Κατερινα 23 ετων. Και νιοπαντρη.. προσπαθουμε με τν αντρουλη μου για μωρακι εδω και 4 μηνες. Αλλα τιποτα δυστυχως... εχω απογοητευτει.. δεν εχω και σταθερο κυκλο.. βασικα πριν παντρευτω ειχα τρελο κυκλο.. καθυστερηση μεχρι και 3 μηνες. Τρ τελευταια εχει φτιαξει.. δηλαδη εχω κανονικα καθε μηνα . Με μικρη καθυστερηση 2 3 ημερων.. αυτον τον μηνα εχω παλι καθυστερηση ηταν να αδιαθετησω 30 του μηνος και ακομα τπτ.. εχει πρηστει το στηθος μ χωρις ομως να πονα οπως ολες τις πρηγουμενες φορες.. και εχω πααρα μα παρα πολλα λευκα υγρα .. παλια δεν θυμαμαι να ειχα κατι τετοιο.. και τρελα νευρα. Υπαρχει περιπτωση να εγινε το θαυμα σε επαφη ηρθαμε 11 - 12 -22 -23-24 ιουνιου.. ουτε τις γονιμες μερες μπορω να υπολογισω... εγω πολλη αγωνια.. μακατι να ειμαι εγκυος αυτη τη φορα...

Συγνωμη για το μεγαλο κειμενο κοριτσια αλλα δεν εχω που αλλου να τα πω...και αν μπορουν οι εγκυουλες ας μας πουν συμπτωματα..

Διαφημίσεις

Γεια σας. Διαβαζω εδω και καιρο τα μηνυματα σας.. ειμαι η Κατερινα 23 ετων. Και νιοπαντρη.. προσπαθουμε με τν αντρουλη μου για μωρακι εδω και 4 μηνες. Αλλα τιποτα δυστυχως... εχω απογοητευτει.. δεν εχω και σταθερο κυκλο.. βασικα πριν παντρευτω ειχα τρελο κυκλο.. καθυστερηση μεχρι και 3 μηνες. Τρ τελευταια εχει φτιαξει.. δηλαδη εχω κανονικα καθε μηνα . Με μικρη καθυστερηση 2 3 ημερων.. αυτον τον μηνα εχω παλι καθυστερηση ηταν να αδιαθετησω 30 του μηνος και ακομα τπτ.. εχει πρηστει το στηθος μ χωρις ομως να πονα οπως ολες τις πρηγουμενες φορες.. και εχω πααρα μα παρα πολλα λευκα υγρα .. παλια δεν θυμαμαι να ειχα κατι τετοιο.. και τρελα νευρα. Υπαρχει περιπτωση να εγινε το θαυμα σε επαφη ηρθαμε 11 - 12 -22 -23-24 ιουνιου.. ουτε τις γονιμες μερες μπορω να υπολογισω... εγω πολλη αγωνια.. μακατι να ειμαι εγκυος αυτη τη φορα...

Συγνωμη για το μεγαλο κειμενο κοριτσια αλλα δεν εχω που αλλου να τα πω...και αν μπορουν οι εγκυουλες ας μας πουν συμπτωματα..

Κατερίνα καλησπέρα..

Καταρχάς δεν αναφέρεις τι κύκλο έχεις,δεύτερον εφόσον δν ξέρεις τις γονιμες σου είναι λιγο δύσκολο να υπολογίσουμε εμείς για εσένα.

Προφανώς για να έχεις τέτοιο κυκλο έχεις πολυκιστικές έτσι δεν είναι;

Συμπτώματα δεν υπάρχουν στην αρχή παρά μόνο η καθυστέρηση.

Οπότε υπολόγισε τον μεγαλύτερο κύκλο σου κ κανε μια χοριακή να είσαι σίγουρη.

Να ξέρεις οτι το σώμα μας τρελαίνεται στις αρχές που κάνουμε ελεύθερα.

Παρόλα αυτά σου εύχομαι καλή επιτυχία.

rhIYp3.png

Σε ευχαριστω πολυ για την γρηγορη απαντηση.. πολυκυσυικες δεν εχω. Απλα σε καποια φαση πιο παλια μου ειχε πει οτι εχω κυστη.. μετα που ξαναπηγα για εξετασεις μου ειπε δεν εχω τιποτα...και επειδη ειμαι μικρη ηληκιακα νομιζα πως θα αποκτησω γρηγορα μωρακι.. δεν θελω να εχω μεγαλη διαφορα ηληκιας με το παιδι μ.πλεον ο κυκλος μ ειναι καπου στις 34 μερες..

Τεστ παπ δεν εχω κανει μεχρι τωρα.. γιατι τωρα ξεκινησα τις επαφες (μολις παντρευτηκα)..μαλλον πρεπει να κλεισω ραντεβου για τεστ

Προγεννετικο έκανες;;; Είναι πολύ σημαντικό ακόμα κ σε μικρή ήλικια να δείς τι συμβαίνει στον οργανισμό σου.

Μίλα με τον γιατρό σου μα σου γράψει το βασικό πακέτο.

rhIYp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κι από μένα

Κατερίνα καλώς ήρθες

Έτσι όπως τα περιγράφεις έχεις αρκετές πιθανότητες για εγκυμοσυνη. Γνώμη μου να πας να κάνεις μια χοριακη. Πιστεύω με 4 μέρες καθυστέρηση που γράφεις ότι έχεις κάτι θα δείξει.

Όπως και να έχει πρέπει να ξέρεις αν πρόκειται περί εγκυμοσύνη η αν θα πρέπει να κάνεις μια επίσκεψη στο γιατρό σου.

Αυτό που σου είπε η νατασσα ότι μόλις ξεκινάμε τις προσπάθειες για μωρό ο κύκλος μας τρελαίνεται έχει απόλυτο δίκιο.

Επίσης για τις εξετάσεις που λες ότι φοβάσαι δεν θα τις αποφύγεις σε περίπτωση εγκυμοσύνης. Οπότε κάντες μια ώρα νωρίτερα.

Εγώ θα σου ευχηθώ καλή επιτυχία.

Τι ειναι αυτο.. δεν θελω να παω η αληθεια ειναι γιατι τις φοβαμαι τις εξετασεις μν μου βρουν τπτ..

Καλημέρα,

Πίστεψε με καμία απο εμάς δεν πετάει την σκούφια της για εξετάσεις,όμως είναι κάτι σημαντικό κ πρέπει να το κάνεις.

Έτσι κ αλλίως ισχύει αυτό που έγραψε η dekoglo πως απο την στιγμή που επιθυμείς να γίνεις μανούλα οι εξετάσεις είναι κάτι μόνιμο.

Οπότε ξεκίνα τώρα με τα απλά.

Ο προγεννέτικος είναι αιματολογικές κ ούρων.

Ο γυναικολόγος σου θα στα εξηγήσει αναλυτικά.

rhIYp3.png

Τελικα αδιαθετησα κοριτσια.. δυστυχως.. παμε για τον επομενο μηνα. Μα καλα τοσο δυσκολο ειναι να μεινει κανεις εγκυος με την πρωτη..τελοσπαντων θα παω και στον γιατρο μολις καθαρισω.. να δω τι γινεται.

Διαφημίσεις

• 2 months later...

Καλησπερα σας και απο μενα κοριτσια! Θα ηθελα πολυ μια γνωμη σας!

Εχω λοιπον 20 μερες καθυστερηση. Την πεμπτη μερα καθυστερησης λοιπον πηγα στον γιατρο και να μην τα πολυλογω μου ειπε πως δεν βλεπει εγκυμοσυνη αλλα μια αρκετα μεγαλη κυστη αλλα να μην ανυσηχω δεν ειναι σοβαρη και να ξαναπαω μετα απο 6 βδομαδες να με ξαναδει ενω θα μου εχει ερθει η περιοδος και μετα δηλαδη. Μου εκανε και ενα τεστ εγκυμοσυνης εκεινη τη στιγμη το οποιο βγηκε αρνητικο! Εχω παντα στανταρ περιοδο και παλιοτερα που ειχα μια κυστη δεν ειχα ουτε μια μερα καθυστερηση. Εκλεισα λοιπον ραντεβου σε μια βδομαδα σε αλλη γιατρο δυστυχως δεν μπορουσαν νωριτερα.

Προς το παρον δεν εχω κανενα σημαδι πως θα μου ερθει η περιοδος. Εχω τους πονους περιοδου που ειχα παντα αλλα ενω στην αρχη ειχα αυτη την αισθηση πως ερχετε και ετρεχα να δω τωρα τιποτα.

Υπαχει καποια που να εχει περασει το ιδιο?

Ειναι νορμαλ τοση καθυστερηση απο κυστη?

Συγνωμη που σας ζαλισα αλλα ειμαι σε αναμενα καρβουνα! :oops:

Ευχαριστω εκ των προτερων!!

οχι δεν μου το ζητησε. Εγω το σκεφτομαι αλλα δε θελω να γινομαι υπερβολικη :( ενοω πως αν ηταν θα το ειχε δει ετσι πιστευω... Ηταν πολυ σιγουρη μετα το αρνητικο τεστ! Τι να πω κατι τετοιο δε μου εχει ξανασυμβει...

Σίγουρα παθολογικά γυναικολογικά προβλήματα ευθύνονται για καθυστέρηση και σίγουρα δεν μπορεί να "είδε" εγκυμοσύνη με 5 μέρες καθυστέρηση. Αλλά και τεστ εγκυμοσύνης με 5 μέρες καθυστέρηση, πάλι δεν μου κάθεται καλά να το αποδέχεται γιατρός. Υποθέτω την κύστη την είδε στον υπέρηχο; Τι να σου πω, όλα καλά να σου πάνε

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Σε ευχαριστω πολυ!! Ναι την κυστη την ειδε στον υπερηχο. Εχω την αισθηση πως με '' ξεπεταξε'' γιατι ειχε πολυ κοσμο διοτι ελειπε σε διακοπες η δευτερη γιατρος γι αυτο θα παω τωρα σε αλλη. Αυτη η σιγοθρια παντος με το τεστ μου εκανε μεγαλη εντυπωση και εμενα!

Διαφημίσεις