Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΕΛΛΕΙΨΗ INFANRIX TETRA

mybabygirl

Recommended Posts

Καλησπέρα η μικρή μου είναι να κάνει τη τελευταία δόση του infanrix και συγκεκριμένα infanrix tetra.Το συγκεκριμένο εμβόλιο το έχω ψάξει παντου αλλά είναι σε έλειψη και κανεις δε ξέρει αν θα το ξαναφέρουν και πότε.Η παιδίατρος μου είπε να περιμένουμε λίγο ακόμα και μετά θα δούμε τι θα κάνουμε. Έχει τύχει σε άλλη μανούλα κατι τετοιό?Η φαρμακοποιος μου ειπε ότι υπαρχει παρεμφερες εμβολιο αλλης εταιριας αλλα από τη στιγμη που ξεκινησε με αυτό δε μπορει τωρα να αλλαξει.Εχω αγχωθεί!!!!!

Διαφημίσεις

Μην αγχώνεσαι, πολλά εμβόλια είναι κατά καιρούς σε έλλειψη. Μας έχει τύχει κι εμάς. Πιστεύω πως θα το ξαναφέρουν σύντομα.

Αν έχει πολύ καιρό σε έλλειψη, δε θα το βρεις, αλλά αν όχι, άνοιξε το χρυσό οδηγό και ξεκίνα να τηλεφωνείς στα φαρμακεία.

Είναι όντως σε έλλειψη κι εγω το ψάχνω αλλα μου ειπε η παιδιατρος οτι εχουμε περιθωριο μεχρι 6 χρονων να το κανουμε κ αν δεν το βρουμε ουτε τοτε θα κανουμε το πρωτο infanrix νομιζω αυτο που καναμε 2 μηνων μου ειπε το ιδιο ειναι

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια για τις απαντησεις σας η αλήθεια είναι ότι μου έφυγε λίγο το αγχος.

Εχω παει σε όλα τα φαρμακεια που είναι κοντα μου μιλησαμε και με φαρμακαποθηκη και μου είπαν στη καλύτερη από Σεπτέμβριο.Τη Παρασκευή έχω ραντεβού με τη παιδίατρο για να μου συμπληρώσει το χαρτί για το νήπιο οπότε θα τη ξαναρωτήσω για το τι μπορούμε να κάνουμε.

Εμένα ακόμα δεν έχει γίνει 5 χρονών οπότε αφου lazariska σου είπε η παιδίατρος σου ότι έχουμε περιθώριο μέχρι τα 6 ελπίζω να το βρω από το φθινόπωρο.