Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Jane Montecarlo R1

Recommended Posts

Καλημέρα, έχει αγοράσει κάποια κοπέλα αυτό το κάθισμα για 15-36 κιλά? Ειμαι στην αναζήτηση και βρίσκομαι ανάμεσα σε τρία, το συγκεκριμένο δεν υπάρχει σε ελληνικό κατάστημα για να το δω αλλά μου αρέσει γιατί έχει ανάκληση.Τα άλλα δύο που κοιτάζω είναι το rodifix airprotect της maxi cosi και το Izi up X3 της besafe. Αν έχετε εντυπώσεις θα με βοηθούσαν παρα πολύ!

http://www.jane-usa.com/montecarlo-r1

L7PWp2.pngfkgNp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα, έχει αγοράσει κάποια κοπέλα αυτό το κάθισμα για 15-36 κιλά? Ειμαι στην αναζήτηση και βρίσκομαι ανάμεσα σε τρία, το συγκεκριμένο δεν υπάρχει σε ελληνικό κατάστημα για να το δω αλλά μου αρέσει γιατί έχει ανάκληση.Τα άλλα δύο που κοιτάζω είναι το rodifix airprotect της maxi cosi και το Izi up X3 της besafe. Αν έχετε εντυπώσεις θα με βοηθούσαν παρα πολύ!

http://www.jane-usa.com/montecarlo-r1

Καλημέρα! Δεν γνωρίζω τις εταιρείες που ψάχνεις, μόνο τη besafe και δεν ξέρω και τι τιμές έχουν. Εγώ πήρα της Kiddo 9-36 κιλά και είμαι σούπερ ευχαριστημένη. Έχει ανάκληση και τα μαξιλαράκια είναι πολύ αναπαυτικά και μαλακά. Κόστισε 160 ευρώ. Ο μικρός μου κάθεται πολύ αναπαυτικά!

Καλημέρα, το έχω δει της kiddo από κοντά καθώς ήταν μέσα στον αρχικό κατάλογο που είχα αλλά η κόρη μου είναι 6 χρόνων και τα καθίσματα 9-36 δεν καλύπτουν τις ανάγκες μεγαλύτερων παιδιών , ένα παρόμοιο έχω για τον μικρό μου που είναι 2 χρονών, το οποίο χρησιμοποιούσε η μεγάλη μέχρι τώρα

L7PWp2.pngfkgNp3.png