Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Χαρίζω ρουχαλάκια

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Γεια σας! Χαρίζω φορμάκια βελουτέ για αγοράκι 6-9 μηνών και ρουχαλάκια διάφορα για κοριτσάκι 0-6. Περιοχή Νέα Σμύρνη.

Καλησπερα! μπορεις να τα στειλεις με δικα μου εξοδα αποστολης με μια courier;

Βεβαίως! Τα θέλεις όλα? Τα κοριτσίστικα είναι φθινοπωρινο-χειμωνιάτικα (φορμάκια βελουτέ και μακό και λίγα ζιπουνάκια όλων των ειδών) Επίσης και μπουφανάκια ολόσωμα 0-3 για αγόρι και κορίτσι. Πες μου τι χρειάζεσαι για να μην χρεωθείς τσάμπα.

Μπορείς να στείλεις πμ με διεύθυνση.

Βεβαίως! Τα θέλεις όλα? Τα κοριτσίστικα είναι φθινοπωρινο-χειμωνιάτικα (φορμάκια βελουτέ και μακό και λίγα ζιπουνάκια όλων των ειδών) Επίσης και μπουφανάκια ολόσωμα 0-3 για αγόρι και κορίτσι. Πες μου τι χρειάζεσαι για να μην χρεωθείς τσάμπα.

Μπορείς να στείλεις πμ με διεύθυνση.

Σου εστειλα τα στοιχεια μου σε πμ. Εγραψα και το τηλεφωνο μου σε περιπτωση που θελησεις να επικοινωνησουμε αλλα και για να με καλεσουν απ'την courier μολις ερθουν. Με ποια σε βολευει καλυτερα;(speedex, acs, γενικη ταχυδρομικη).

Οτι δεν χρειαζεσαι απο μωρουδιακα μου ειναι ευπροσδεκτο!

Σου εστειλα τα στοιχεια μου σε πμ. Εγραψα και το τηλεφωνο μου σε περιπτωση που θελησεις να επικοινωνησουμε αλλα και για να με καλεσουν απ'την courier μολις ερθουν. Με ποια σε βολευει καλυτερα;(speedex, acs, γενικη ταχυδρομικη).

Οτι δεν χρειαζεσαι απο μωρουδιακα μου ειναι ευπροσδεκτο!

Δέσποινα απο οσα διάβασα στο φόρουμ, δεν εχεις ακομα παιδια ( με το καλό και σύντομα), μηπως να τα έπαιρνε μια κοπέλα που τα έχει ανάγκη αμεσα?

Διαφημίσεις

Δέσποινα απο οσα διάβασα στο φόρουμ, δεν εχεις ακομα παιδια ( με το καλό και σύντομα), μηπως να τα έπαιρνε μια κοπέλα που τα έχει ανάγκη αμεσα?

Καλησπερα ζαντενα, δεν καταλαβαινω πως αξιολογεις τις αναγκες του καθενος. Κι επειτα πιστευω πως δεν σε ενδιαφερει προσωπικα αν εχω παιδακια η οχι.

Καλο βραδυ!

Δέσποινα λυπάμαι αλλά η Ζάντενα έχει δίκιο. Τα ρουχαλάκια που αναφέρει η κοπέλα είναι φθινοπωρινά-χειμωνιάτικα 0-3. Αν εσύ κάνεις μωρό καλοκαίρι σε τι θα χρησιμεύσουν; Ας τα πάρει μια μαμά που θα γεννήσει το φθινόπωρο του ΄16 να πιάσουν σίγουρα τόπο. Άλλωστε στο φόρουμ πολλές κοπέλες χαρίζουν ρουχαλάκια συχνά (βλέπε και το cafe) και σίγουρα όταν έρθει η σειρά σου (σύντομα σου εύχομαι, ειλικρινά) θα βρεθεί κάποια να σου δώσει και εσένα. Τις προάλλες ζήτησες και ένα λίκνο απ όσο θυμάμαι...Μη μαζεύεις προκαταβολικά..Υπάρχουν οικογένειες με άμεσες και υπαρκτές ανάγκες...

Άμα έχεις για αγοράκι καλοκαίρινα 12-18 με ενδιαφέρουν για τον μικρό μου. Κ με ενδιαφέρουν για κοριτσάκι. Η κουνιαδα μου είναι έγκυος κ θα γεννήσει τον Σεπτέμβριο αν δεις ότι τεριαζει κάτι θα χαιρόμουν αν μας το χαρίζει.εγω δυστυχώς έχω δύο αγοράκια και μόνο από του.μεγαλου μου είναι γεννημένος Οκτωβρίο τις έδωσα μερικά ουδέτερα αλλά είναι ελάχιστα και όλα για μέσα στο σπίτι. Ευχαριστώ πολύ καλή σας μέρα

Καλησπερα ζαντενα, δεν καταλαβαινω πως αξιολογεις τις αναγκες του καθενος. Κι επειτα πιστευω πως δεν σε ενδιαφερει προσωπικα αν εχω παιδακια η οχι.

Καλο βραδυ!

Λυπάμαι που δεν θέλεις να καταλάβεις τι λεω...

Διαφημίσεις

Δέσποινα λυπάμαι αλλά η Ζάντενα έχει δίκιο. Τα ρουχαλάκια που αναφέρει η κοπέλα είναι φθινοπωρινά-χειμωνιάτικα 0-3. Αν εσύ κάνεις μωρό καλοκαίρι σε τι θα χρησιμεύσουν; Ας τα πάρει μια μαμά που θα γεννήσει το φθινόπωρο του ΄16 να πιάσουν σίγουρα τόπο. Άλλωστε στο φόρουμ πολλές κοπέλες χαρίζουν ρουχαλάκια συχνά (βλέπε και το cafe) και σίγουρα όταν έρθει η σειρά σου (σύντομα σου εύχομαι, ειλικρινά) θα βρεθεί κάποια να σου δώσει και εσένα. Τις προάλλες ζήτησες και ένα λίκνο απ όσο θυμάμαι...Μη μαζεύεις προκαταβολικά..Υπάρχουν οικογένειες με άμεσες και υπαρκτές ανάγκες...

Με κάλυψες!!

Καλημερα, η κοπελα που χαριζει τα ρουχαλακια επελεξε να τα δωσει σε εμενα γιατι της απαντησα πρωτη και αυτο ειναι το δικαιο. Ωστοσο δεν θα της πω εγω τι να κανει, αν κρινει απαραιτητο να στειλει και σε εσας ρουχακια θα το κανει. Και προφανως εχω κι εγω συγγενικο μου προσωπο που γεννησε προσφατα. Δεν καταλαβαινω γιατι εξαπτεστε.

Καλημερα, η κοπελα που χαριζει τα ρουχαλακια επελεξε να τα δωσει σε εμενα γιατι της απαντησα πρωτη και αυτο ειναι το δικαιο. Ωστοσο δεν θα της πω εγω τι να κανει, αν κρινει απαραιτητο να στειλει και σε εσας ρουχακια θα το κανει. Και προφανως εχω κι εγω συγγενικο μου προσωπο που γεννησε προσφατα. Δεν καταλαβαινω γιατι εξαπτεστε.

Το δικαιο δεν ειναι να τα παιρνει αυτος που τα ζηταει πρωτος, αλλα αυτος που τα εχει πραγματικη αναγκη και αμεσα.

Δεν τα λεω αυτα γιατι θελω να τα παρω εγω αντι εσυ (με ειδες να τα ζηταω?), σου λεω τι ειναι σωστο να γινει.

Με αυτη τη συμπεριφορα , οταν δηλ κοιταμε τον εαυτο μας κ δε μας νοιαζει αν καιγεται το σπιτι του γειτονα, 100 μνημονια μας αξιζουν ως λαο !!

Τωρα για το συγγενικο προσωπο εφοσον δε το ανεφερες απο την αρχη, σαν δικαιολογια μου ακουγεται...

Φυσικά και μας αξίζουν 100 μνημόνια εφόσων δεν υπάρχει αλληλεγγύη, την οποία η δέσποινα όπως φαίνεται διαθέτει, γιατί σκέφτηκε να κάνει ένα πολύ ωραίο δώρο στο συγγενικό της πρόσωπο που όπως φαίνεται έχει οικονομικές δυσκολίες!!

Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω τη λογική του "χωνομαι για να πετάξω τη μπηχτή" μου που έχετε πολλές εδώ μέσα, από τη στιγμή που δε γνωρίζετε το ποιόν και το υπόβαθρο των άλλων μελών.

2t7wp3.png

Το δικαιο δεν ειναι να τα παιρνει αυτος που τα ζηταει πρωτος, αλλα αυτος που τα εχει πραγματικη αναγκη και αμεσα.

Δεν τα λεω αυτα γιατι θελω να τα παρω εγω αντι εσυ (με ειδες να τα ζηταω?), σου λεω τι ειναι σωστο να γινει.

Με αυτη τη συμπεριφορα , οταν δηλ κοιταμε τον εαυτο μας κ δε μας νοιαζει αν καιγεται το σπιτι του γειτονα, 100 μνημονια μας αξιζουν ως λαο !!

Τωρα για το συγγενικο προσωπο εφοσον δε το ανεφερες απο την αρχη, σαν δικαιολογια μου ακουγεται...

Η συζητηση εχει ξεφυγει, λυπαμαι για την εξελιξη της.

Διαφημίσεις

Φυσικά και μας αξίζουν 100 μνημόνια εφόσων δεν υπάρχει αλληλεγγύη, την οποία η δέσποινα όπως φαίνεται διαθέτει, γιατί σκέφτηκε να κάνει ένα πολύ ωραίο δώρο στο συγγενικό της πρόσωπο που όπως φαίνεται έχει οικονομικές δυσκολίες!!

Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω τη λογική του "χωνομαι για να πετάξω τη μπηχτή" μου που έχετε πολλές εδώ μέσα, από τη στιγμή που δε γνωρίζετε το ποιόν και το υπόβαθρο των άλλων μελών.

Εσυ αυτό καταλαβες διαβάζοντας ολα τα μηνύματα???

Το "απάντησα πρώτη" το χρησιμοποιούσαμε στο δημοτικό...Η συμπεριφορά "όποιος προλάβει" δεν αρμόζει, και εδώ κολλάει αυτό που ειπώθηκε πως αυτό μας αξίζει τέτοιοι που είμαστε.

Το συγγενικό σου πρόσωπο επίσης θα χρειαστεί καλοκαιρινά καθώς φαίνεται και όχι χειμερινά που δίνει η κοπέλα, εφόσον γέννησε ήδη πρόσφατα. Βρες λοιπόν μια αγγελία για καλοκαιρινά και πάρε ότι επιθυμείς! Και επειδή το έθεσες σαν ζήτημα, αν έχει η οικογένεια αυτή πραγματική ανάγκη, πολύ ευχαρίστως να βοηθήσουμε.

Τέλος, ουδέποτε ζήτησα τίποτα, απλά ήθελα να μοιραστούν δίκαια τα ρούχα σε άλλους. Το δικό μου έχει ότι χρειάζεται -δόξα τω θεώ- και θα ήθελα όλα τα παιδιά να έχουν ίσες ευκαιρίες.

Δε μίλησε κανείς για το χαρακτήρα κανενός απο τη μία, και από την άλλη δεν είναι ούτε προσωπικό το ζήτημε, ούτε θέμα μπηχτής. Είναι θέμα αρχής και δικαιοσύνης.

Εσυ αυτό καταλαβες διαβάζοντας ολα τα μηνύματα???

Σωστό..

Να πω κ εγώ τη γνώμη μου...προτιμότερο θα ήταν, εφόσον τα ρουχαλάκια είναι αρκετά, να μοιραστούν κ να καλύψουν ανάγκες 2,3,4 παιδιών...βέβαια, ότι κ να λέμε εμείς, η θεματοθέτρια είναι αυτή που αποφασίζει...τουλάχιστον όμως εύχομαι να πάνε σε παιδάκια που τα έχουν (άμεση) ανάγκη, γιατί με αυτά που διαβάζω ώρες ώρες εδώ μέσα, ειλικρινά ντρέπομαι...

jTRQp2.png KPxIp3.png

Ενδιαφέρεται καμια άλλη κοπέλα?

Καλημερα Αγγελικη αν θελεις μπορουμε να κανουμε και ανταλλαγη εχω δωσει και σε αλλη κοπελα με ανταλλαγμα μωρουδιακα. Θα σου στειλω και φωτογραφιες.