Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

καφε αιμα που δεν σταματαει

Recommended Posts

Καλησπερα σε ολες. Ειμαι καινουρια στο forum και θα εκτιμουσα πολυ την βοηθεια σας. Ειμαι 40 χρονων και στις 1/4 εκανα εμβρυομεταφορα με τρια αριστα εμβρυα. Στις 9/4 αρχισα να βλεπω καφε και καποιες φορες ροζ αιμα στο σκουπισμα. Απογοητευτηκα. Πιστεψα πως και αυτη η προσπαθεια (6η εξωσωματικη) απετυχε. Εκανα την β χοριακη στις 13/4 και το αποτελεσμα..198,5!!! παρολα αυτα το καφε δεν σταματαει. Ενημερωσα τον γιατρο μου και μου ειπε να επαναλαβω την χοριακη 2 ημερες μετα και να αυξησω τα utrogestan. Eπαιρνα ηδη 3χ200 και τωρα παιρνω 4. Επομενη χοριακη στις 15/4. Αποτελεσμα 650. Ο γιατρος πολυ ευχαριστημενος. Ισως και να παμε για διδυμα λεει. Οσο για το καφε, αφου αυξηθηκε λεει η χοριακη να ηρεμησω. Μου εκλεισε ραντεβου για υπερηχο την Μεγαλη Δευτερα. Εγω ομως δεν μπορω να χαρω. Τα καφε συνεχιζονται και απο συμπτωματα εγκυμοσυνης τιποτα!!! Δεν εχω διαθεση για τιποτα! ο αντρας μου πλεει σε πελαγη ευτυχιας κι αυτο με αγχωνει ακομα πιο πολυ!! θελουμε τοσο πολυ ενα παιδακι!! φοβαμαι πολυ! Υπαρχει καποια με τοσες μερες καφε που τελικα να τα καταφερε??

Διαφημίσεις

Το ευχαριστο ειναι οτι εισαι εγγυος!!!Συγχαρητηρια!!!Το αιμα ειναι λογικο να σε ανυσηχει,οταν και γω μετα απο 6 μερες απο εμβρυομεταφορα ειχα λιγα καφετια μου εδωσε ο γιατρος ενεσεις lentogest.Ειναι για τετοιες περιπτωσεις αλλα πρεπει να ρωτησεις πρωτα τον γιατρο σου.

σ΄ευχαριστω. Θα μιλησω αυριο κι ολας με τον γιατρο μηπως βοηθησουν κι εμενα οι συγκεκριμενες ενεσεις. Σκεφτομαι να του πω να παω νωριτερα για υπερηχο. Δεν αντεχω να περιμενω μια εβδομαδα ακομα.

Καλημερα!Καλο θα ηταν να πας,να δεις οτι ολα πανε καλα και να ηρεμησεις.Ρωτα και για τις ενεσουλες θα σε βοηθησουν σιγουρα με το αιμα.Φιλια και καλη επιτυχια!

Καλησπερα σε ολες. Ειμαι καινουρια στο forum και θα εκτιμουσα πολυ την βοηθεια σας. Ειμαι 40 χρονων και στις 1/4 εκανα εμβρυομεταφορα με τρια αριστα εμβρυα. Στις 9/4 αρχισα να βλεπω καφε και καποιες φορες ροζ αιμα στο σκουπισμα. Απογοητευτηκα. Πιστεψα πως και αυτη η προσπαθεια (6η εξωσωματικη) απετυχε. Εκανα την β χοριακη στις 13/4 και το αποτελεσμα..198,5!!! παρολα αυτα το καφε δεν σταματαει. Ενημερωσα τον γιατρο μου και μου ειπε να επαναλαβω την χοριακη 2 ημερες μετα και να αυξησω τα utrogestan. Eπαιρνα ηδη 3χ200 και τωρα παιρνω 4. Επομενη χοριακη στις 15/4. Αποτελεσμα 650. Ο γιατρος πολυ ευχαριστημενος. Ισως και να παμε για διδυμα λεει. Οσο για το καφε, αφου αυξηθηκε λεει η χοριακη να ηρεμησω. Μου εκλεισε ραντεβου για υπερηχο την Μεγαλη Δευτερα. Εγω ομως δεν μπορω να χαρω. Τα καφε συνεχιζονται και απο συμπτωματα εγκυμοσυνης τιποτα!!! Δεν εχω διαθεση για τιποτα! ο αντρας μου πλεει σε πελαγη ευτυχιας κι αυτο με αγχωνει ακομα πιο πολυ!! θελουμε τοσο πολυ ενα παιδακι!! φοβαμαι πολυ! Υπαρχει καποια με τοσες μερες καφε που τελικα να τα καταφερε??

Αχ κορίτσι μου μην αγχωνεσαι( μια κουβέντα ειναι)! Πολλες γυναίκες εχουν αιμα συνέχεια το πρώτο τρίμηνο. Απο τη στιγμή που ανεβαίνει η χοριακη και πολυ πολυ καλα και δεν εχεις δει αιμα με τρελή ΡΟΗ τότε ολα καλα θα ειναι!!!!

xw9Lp2.png

R8erp3.png

Διαφημίσεις

Αχ κορίτσι μου μην αγχωνεσαι( μια κουβέντα ειναι)! Πολλες γυναίκες εχουν αιμα συνέχεια το πρώτο τρίμηνο. Απο τη στιγμή που ανεβαίνει η χοριακη και πολυ πολυ καλα και δεν εχεις δει αιμα με τρελή ΡΟΗ τότε ολα καλα θα ειναι!!!!

να μην αγχώνεσαι !!! Σου ευχομαι ολοψυχα να πάνε όλα καλά.

συζήτησε με το γιατρό σου μηπως ήταν τρίδυμα...και απλά πάτε για δίδυμα.

με το καλό να ακούσουμε τα ευχαριστα νεα απο εσένα.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αφου δε εχουμε για εμάς.....να μας γεμίζεται με ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ~!:lol:

Σας ευχαριστω ολες τοσο τοσο πολυ!!! με ηρεμησατε λιγο. Αυτο για τα..τριδυμα μου το ειπε και ο γιατρος σημερα που μιλησαμε. Οτι μπορει δηλ να ηταν 3 και το ενα να παλλινδρομησε. Κατα τα αλλα ο γιατρος μου επιμενει να ξεκουταστω και να μην αγχονομαι. Θα με δει λεει την Δευτερα εκτος αν αλλαξει κατι στην ροη το αιματος. Οποτε τωρα ειμαι ξαπλα και περιμενω. Χαρα μου, σου ευχομαι μεσα απ την ψυχη μου μια τριψηφια θετικη χοριακη τον αλλο μηνα!! και μακαρι να πανε ολα καλα σε ολες οσες προσπαθουμε να κανουμε το ονειρο μας πραγματικοτητα..

το καφε δεν σημαινει τπτ!! ουτε και το αιμα σημαινει κατι... μονο σε συνδιασμο με πονους περιουδου τοτε ανυσηχουμε! στο λεω εγω που απο 8-16 εβδομαδων ειχα καφε και αιμα σε ποσοτητες περιοδου.... οπως βλεπεις το τικερακι μου ολα πηγαν καλα!! και γω 3διδυμα ειχα αλλα εκανα μειωση του ενος.

Dyvnp3.png?hpEKGhcf

UpGZp2.png

• 4 weeks later...

Κοριτσια φοβαμαι.....στις 13.4 εκανα λαπαροσκοπηση ενδομυτριωσης κ την δευτερη μερα της περιοδου μου, δηλ πριν μια βδομαδα, εκανα ενεση elityran.σημερα μια βδομαδα μετα τρεχει καφε κ εχω πονακια χαμηλα.τι συμβαινει;;

Διαφημίσεις

Κοριτσια φοβαμαι.....στις 13.4 εκανα λαπαροσκοπηση ενδομυτριωσης κ την δευτερη μερα της περιοδου μου, δηλ πριν μια βδομαδα, εκανα ενεση elityran.σημερα μια βδομαδα μετα τρεχει καφε κ εχω πονακια χαμηλα.τι συμβαινει;;

χμμμμ δεν μπορω να σε βοηθεισω... δεν γνωριζω... μιλησες με το γιατρο σου?? μηπως καθαριζεις ακομα???

καλημερα κιολας!

Dyvnp3.png?hpEKGhcf

UpGZp2.png