Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Γαστροσκοπηση και θηλασμος...

Recommended Posts

Κοριτσια θελω για ακομα μια φορα την βοηθεια σας!

Οπως εχω αναφερει και αλλη φορα εχω δακτυλιο στο στομαχι

Τις τελευταιες μερες εχω προβλημα στο να φαω οτιδηποτε στερεο και απο υγρα μονο γαλα(δηλαδη μονο γαλα)και κανω συνεχεια εμετους

Πηγα στο γιατρο και μου ειπε οτι μαλλον δεν εχει να κανει με τον δακτυλιο αλλα ο πιθανοτερο ειναι οτι εχω οισοφαγιτιδα(τι ειναι αυτο δεν ξερω)

Για να ειμαστε σιγουροι θα πρεπει να κανω γαστροσκοπηση και αν ειναι μετα θα δουμε τι θεραπεια θα κανω ή αν μπορεσω μονο με διατροφη να κανω κατι

Το θεμα ειναι οτι για να κανω την γαστροσκοπηση πρεπει να παρω μεθη και να μην θηλασω για 6 ωρες

ΕΡΩΤΗΣΗ ΝΟΥΜΕΡΟ 1---->θα προλαβω μεχρι την Δευτερα να μαζεψω γαλατακι για το μωρακι μου(δεν εχω ιδεα ποσο θα ειναι το καθε του γευμα)

ΕΡΩΤΗΣΗ ΝΟΥΜΕΡΟ 2---->το χειροκινητο θηλαστρο της Avent θα με βοηθησει ή θα ειναι προβλημα για τη συνεχεια

ΚΑι κατι αλλο θελω να ρωτησω αλλα δεν θυμαμαι,θα επανελθω

Ευχαριστω :roll:

4

Διαφημίσεις

• Replies 77
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Χρειάζεσαι δύο γεύματα, μπορείς να τα μαζέψεις άνετα, κάνε όσες αντλήσεις χρειάζεται. Αν ξεκινήσεις από τώρα μαζεύεις άνετα και 4 γεύματα μέχρι τη δευτέρα.

Εγω έκανα γαστροσκόπηση χωρίς αναισθησία με λίγη ξυλοκαίνη μονο για να παω κατευθείαν στη δουλεια.....δεν σου λεω βέβαια να ταλαιπωρηθείς αλλα κρατάει λιγο το βασανιστήριο σε περίπτωση που δεν θες να εισαι μετά κοτόπουλο. Δεν πονάει απλα ειναι αηδία λιγο ο σωλήνας στο λαιμό...εντάξει μου κρατούσε η μανούλα μου το χεράκι και το αντεξα.

Με το καλό και περαστικά σου.

Διαφημίσεις

η μεθη ειναι συμβατη με το θηλασμο και μπορεις να θηλασεις στα καπακια απο την ενδοσκοπηση

Δεν το ηξερα αυτο...

Τελικα παω λιγο καλυτερα και δεν θα κανω τιποτα αυτες τις μερες αλλα σιγουρα δεν θα την αποφυγω :? τις επομενες εβδομαδες ειμαι σιγουρη

Ευχαριστω πολυ

4

• 3 weeks later...

Την Παρασκευη θα παω μαλλον για την εξεταση,δεν εχω καταφερει να μαζεψω γαλα για το μωρο και εχω πελαγωσει

Οσες φορες εβαλα το θηλαστρο(χειρ/το avent) εβγαζε 10 ml και απογοητευτηκα :?

Σκεφτηκα να αγορασω το mini electric ή το swing αλλα τα οικονομικα μου δεν το επιτρεπουν....

Εχω πελαγωσει,βλακεια μου το ξερω αλλα ελεγα παω καλυτερα να το αφησω για αργοτερα....και αργοτερα αργοτερα συναντησα δυο κοτερα!

Να του δωσω γαλα ξενο ή να του ξεκινησω φρουτα και κρεμα,βλακειες ρωταω εεε;;;;

4

Την Παρασκευη θα παω μαλλον για την εξεταση,δεν εχω καταφερει να μαζεψω γαλα για το μωρο και εχω πελαγωσει

Οσες φορες εβαλα το θηλαστρο(χειρ/το avent) εβγαζε 10 ml και απογοητευτηκα :?

Σκεφτηκα να αγορασω το mini electric ή το swing αλλα τα οικονομικα μου δεν το επιτρεπουν....

Το πιθανότερο είναι ότι κανένα από τα δύο θήλαστρα δεν θα σε βοηθούσε να μαζέψεις τόσο γάλα.

Ειδικά το mini electric με τίποτα. Σκέψου ότι το μίνι κάνει 80 ευρώ, με πολύ λιγότερα χρήματα αγοράζεις ένα μπουκαλάκι (περίπου 25 ευρώ) και νοικιάζεις για λίγες μέρες ένα νοσοκομειακό θήλαστρο (2 ευρώ την ημέρα το symphony, κάτι λιγότερο το lactina).

Να του δωσω γαλα ξενο ή να του ξεκινησω φρουτα και κρεμα,

Kαλύτερα να του δώσεις ξένο γάλα, στερεές και να τις δεχθεί δεν θα φάει ποσότητα τέτοια που να χορτάσει.

Στην ανάγκη είσαι μαζί με κάποιον κι έχεις το μωρό μαζί σου και το θηλάζεις λίγο πριν και αμέσως μετά.

Διαφημίσεις

εχω δακτυλιο στο στομαχι

Τις τελευταιες μερες εχω προβλημα στο να φαω οτιδηποτε στερεο και απο υγρα μονο γαλα(δηλαδη μονο γαλα)και κανω συνεχεια εμετους

Πηγα στο γιατρο και μου ειπε οτι μαλλον δεν εχει να κανει με τον δακτυλιο αλλα ο πιθανοτερο ειναι οτι εχω οισοφαγιτιδα(τι ειναι αυτο δεν ξερω

Σιγά μην κάνει η οισοφαγίτιδα εμετούς...

Τους εμετούς τους προκαλεί ο δακτύλιος. Είναι μηχανικό το θέμα. Από τους εμετούς έκανες και οισοφαγίτιδα αλλά δεν έχει σχέση αυτό. Είναι επίπτωση και όχι αίτιο ...

Αχ, ρε γμτ θυμώνω πολύ :evil::evil::evil:

WLn5p2.png

Στην ανάγκη είσαι μαζί με κάποιον κι έχεις το μωρό μαζί σου και το θηλάζεις λίγο πριν και αμέσως μετά.

Το σκεφτηκα κι εγω αυτο,σχετικα με την μεθη ομως θα εχω προβλημα;;

Ειχα ξαναρωτησει και μου ειχε αποαντησει μια κοπελα πως οχι αλλα δεν ειναι αναλογα τα φαρμακα που θα μου χορηγησουν ή ειναι ενα ειδος;;;

Παλι βλακειες ρωταω μαλλον

4

Σιγά μην κάνει η οισοφαγίτιδα εμετούς...

Τους εμετούς τους προκαλεί ο δακτύλιος. Είναι μηχανικό το θέμα. Από τους εμετούς έκανες και οισοφαγίτιδα αλλά δεν έχει σχέση αυτό. Είναι επίπτωση και όχι αίτιο ...

Αχ, ρε γμτ θυμώνω πολύ :evil::evil::evil:

Ton εχω αδειασει τελειως αλλα ακομα τα ιδια,ελπιζω την Παρασκευη να ξεκαθαρισει το τοπιο

4

Ειχα ξαναρωτησει και μου ειχε αποαντησει μια κοπελα πως οχι αλλα δεν ειναι αναλογα τα φαρμακα που θα μου χορηγησουν ή ειναι ενα ειδος;;;

Δεν ξέρω αν χορηγουν το ιδιο φάρμακο παντού , αλλα ο αντρας μου έκανε γαστροσκόπησε εχτες με μέθη . Γυρισε μονος του σπιτι με ταξί και ήταν απλα ...σαν μεθυσμένος ..βαδιζω και παραμιλώ :lol:

VgL7.jpgIgLdp2.png

H κοπέλα είμαι εγώ (νομίζω) :lol: ...

Κανένα πρόβλημα, ότι και να χρησιμοποιήσουν (από τα σύγχρονα, :lol: ) μπορείς να θηλάσεις άφοβα.

WLn5p2.png

Διαφημίσεις

Κανένα πρόβλημα, ότι και να χρησιμοποιήσουν (από τα σύγχρονα, :lol: ) μπορείς να θηλάσεις άφοβα.

Aχ, κοπέλα μου, δεν εξηγείς λίγο και το θέμα οισοφαγίτιδα κλπ που σε κάνει να θυμώνεις;

Μία φίλη μου έχει το ίδιο πρόβλημα και θα ήθελα να τη διαφωτίσω λίγο.

Δεν ξέρω αν χορηγουν το ιδιο φάρμακο παντού , αλλα ο αντρας μου έκανε γαστροσκόπησε εχτες με μέθη . Γυρισε μονος του σπιτι με ταξί και ήταν απλα ...σαν μεθυσμένος ..βαδιζω και παραμιλώ :lol:

Καταλαβε τιπτοτα;;;;

Mου ειπε η παιδιατρος να την ενημερωσω ποτε θα την κανω ωστε να μιλησει με τον αναισθισιολογο για τα φαρμακα

4

Τα νεα μου!

Εκανα το πρωι την εξεταση,εχω οισοφαγιτιδα και θα παρω Losec των 20mg για 8 εδβομαδες 1 πρωι,ενα βραδυ

Η κυρια Τεντου η παιδιατρος ρωτησε την αναισθισιολογο για την μεθη και της ειπε οτι και εσεις,οτι μπορω να θηλασω αμεσως και ετσι εκανα

Ειχε ο αντρας μου το μωρο εξω ,ευτυχως το καμαρι μου ηταν ησυχο και μολις τελειωσα τον θηλασα

Ειχες δικιο Λαμπρινη δεν καταλαβα τιποτα....

Τωρα εχω αλλη απορια,διαβασα στις οδηγιες του Losec

Γαλουχια Το Losec δεν πρεπει να χρησιμοποιειται κατα τη διαρκεια του θηλασμου

Η Αγλαια μου ειπε οτι μπορω να τα παρω και αυτο θα κανω....καλα δεν θα κανω???

4

Δεν ξέρω γιατί. :?

Γιατί τα συμφέρονται των φαρμακευτικών είναι ίδια με τα συμφέροντα των εταιρειών με τα γάλατα...

(το πολύ εξωτερικό άρχισε να σε κάνει να να σε πειράζει μου φαίνεται....)

Δεν ξέρω γιατί. :?

Γιατί τα συμφέρονται των φαρμακευτικών είναι ίδια με τα συμφέροντα των εταιρειών με τα γάλατα...

(το πολύ εξωτερικό άρχισε να σε πειράζει μου φαίνεται....)

:lol::lol::lol: Λες? Τέρμα δεν ξαναπάω πουθενά! Αλιώς μια ζωή απροσάρμοστη θα μείνω. Κι εσύ τέρμα τα ταξιδάκια στη Ιταλία.:lol:

:lol::lol::lol: Λες? Τέρμα δεν ξαναπάω πουθενά! Αλιώς μια ζωή απροσάρμοστη θα μείνω. Κι εσύ τέρμα τα ταξιδάκια στη Ιταλία.:lol:

Γιατί καλέ, άλλο Ιταλία, άλλο Καναδάς! Με τους Ιταλούς είμαστε una faca una raca!

Μη κοιτάς τον Καναδά και τη Σουηδία! Στις άλλες χώρες δεν χάνεις επαφή! :wink:

Θα κανω την ερωτηση που θελω σε αυτο το θεμα για να μην ανοιγω νεο(αν και θα εχει απαντηθει αλλα δεν μπορω να το βρω)

Μετα την γαστροσκοπηση ξεκινησα θεραπεια αλλα ο οισοφαγος μου ειναι σε μαυρα χαλια και δεν μπορω να φαω τιποτα(σχεδον),ηθελα λοιπον να ρωτησω ποσο μπορει να εχει σχεση το ποσο και το τι τρωμε εμεις με το ποσο γαλα εχουμε

Ρωταω γιατι ολη την εβδομαδα μουρμουριζε η μανα μου "Τρωγε τι θα βρει να φαει το μωρο"κλπ κλπ

Το Σ/Κ ο μικρος ηταν πολυ ανησυχος και λεω λες;;;;

Εχουμε ομως και τα ουλα που τον εχουν τρελλανει....μπορει να ηταν απο εκει,ισως να περναει και κανενα αλμα αναπτυξης(((((Λαμπρινη))))) δεν ξερω ηταν μες την γκρινια τον εβαζα στο στηθος πιπιλιζε,ετρωγε ουτε ξερω,για δυο τρια λεπτα και μετα το εβγαζε

4

Ακόμη και σε χρόνιο υποσιτισμό (που η μητέρα έχει σοβαρά προβλήματα υγείας) ο γαλα δεν μειώνεται πάνω από 20% και το μωρό αναπτύσσεται κανονικά. Υποθέτω ότι όλο και κάποια αποθέματα λίπους θα έχεις και δεν θα υπάρξει πρόβλημα.

Γιατί ο οισοφάγος σου είναι τόσο χάλια;