Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΦΥΛΑΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ 5 ΗΜΕΡΩΝ ΚΟΡΟΥΛΑ ΜΟΥ.Πόσα ευρώ την ώρα?

Recommended Posts

Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας και τα περιθώρια για να κάτσω σπίτι είναι πολύ περιορισμένα.

Έτσι λοιπόν πρέπει να την αφήνω για λίγες τουλάχιστον ώρες την ημέρα.

Δώξα το Θεό τη γυναίκα που θα τη φυλάξει την έχω! Έχει μεγαλώσει το γιο μου και τα δύο ανήψια μου.Τώρα δουλε'υει τα πρωινά κι ετσι μπορώ να την έχω μόνο απογεύματα.Δεν εξαρτάται όμως απο εμένα πόσες φορές θα έρχεται.Εγώ όταν μου λέει ότι μπορεί θα πηγαίνω για δουλειά.

Σύμφωνα λοιπόν με τα παραπάνω δεν θα υπάρχει σταθερή σχέση εργασίας και μάλλον θα πρέπει να την πληρώνω με την ώρα.

Δεν έχει κάποιο πτυχίο παιδαγωγού και είναι 47 χρονών.

Το πρόβλημα μου είναι πόσα να συμφωνήσω μαζί της να της δίνω την ώρα?

Επικρατεί κάτι γενικώς?

Κωνσταντίνος 30-03-2004

Χριστίνα-Λαμπρινή 7-11-2008

Διαφημίσεις

Εγώ για baby sitting λίγε ώρες το βράδυ, πληρώνω 7 ευρώ την ώρα. Για περισσότερες ώρες πάει και έξι. Επειδή όμως η περίπτωσή σου είναι διαφορετική, θα σου πρότεινα να το συζητήσεις να δεις πόσα θέλει. Κάπου εκεί θα είναι πάντως,,,

Κι εγώ για 6 ευρώ το κόβω είναι η αλήθεια.

Κατά καιρούς βέβαια έχει πει αν δεν είχα ανάγκη θα σας τα μεγάλωνα έτσι τα παιδιά σας.Αλλά έχει ανάγκη και οι καλοί λογ/σμοι κάνουν τους καλούς φίλους.

Πάντως περιμένω την άποψη σας ή την εμπειρία σας για να έχω να λέω κι εγώ: "Koίταξε εγώ που ρώτησα μου είπαν....Εσύ τι λες?"

Κωνσταντίνος 30-03-2004

Χριστίνα-Λαμπρινή 7-11-2008

ερωτηση μη με φατε ομως...

κοντα τοσο δεν παιρνει και καποια κυρια για το σιδερο....6ε την ωρα δεν παει η ταριφα?

edit (να μη ξεχνατε ΒΑΣΙΚΟ ΚΑΤΕΜΕ να ξερει η κυρια που θα κρατησει το παιδι παροχη Α βοηθειων ...(για μενα τουλαχιστον ειναι βασικο στο να αφησω σε καποιον το παιδι μου ...)

Διαφημίσεις

• 3 weeks later...
  • 4 weeks later...

Εγώ έχω μία κοπέλα που κρατάει την κόρη μου που είναι σχεδόν 15 μηνών 2 απογεύματα την εβδομάδα από 3 έως 4 ώρες τη φορά. Της δίνω 7 ευρώ την ώρα. Τόσα ζήτησε δηλαδή και το συφωνήσαμε.

Είναι 22 χρόνων, τελειόφοιτη ΤΕΙ βρεφονηπιοκομίας και κάνει και πρακτική σε παιδικό σταθμό της περιοχής.

3Wwep3.png

k8Q2p3.png

• 3 weeks later...

Διαφημίσεις