Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

θερμοδιαγραμα βοηθεια λιγο!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

lilika δεν φτάνουν αυτές οι θερμοκρασίες για να σου δώσουμε εκτίμηση. ούτε μέρες κύκλου μας λες ούτε σε ποια μέρα είσαι τώρα. αν είσαι στην δωδέκατη και δεκα μερες ειχες 36,4 (κοίταξέ το λίγο δεν είναι λογική η τόσο σταθερή θερμοκρασία) έκανες ένα 36,6 και ένα 36,3 δεν φαίνεται ακόμα ωορρηξία.

Κράτα το

Κράτα το

Σορυ κοριτσια θα σας πω. Μετρηση την ιδια ωρα καθε μερα απο την 1η μερα του κυκλου.36.4 μεχρι την 9η μερα , την 10η μερα 36.6 και πονακια κατω χαμηλα και σημερα 36.3

Σορυ κοριτσια θα σας πω. Μετρηση την ιδια ωρα καθε μερα απο την 1η μερα του κυκλου.36.4 μεχρι την 9η μερα , την 10η μερα 36.6 και πονακια κατω χαμηλα και σημερα 36.3

με κάθε επιφύλαξη δεν έχεις κάνει ακόμα. αν ο κύκλος σου είναι 27-30 μέρες προετοιμάζεσαι να κάνεις είσαι στις γόνιμες δλδ.. αν έχεις 26 τότε είναι σήμερα/αύριο. γενικά ωορρηξία κάνεις σε θερμοκρασία η οποία είναι στα χαμηλότερα επίπεδα της παραγωγικής φάσης (χωρίς απαραίτητα να είναι η χαμηλότερη) και ακολουθείται από τουλάχιστον 2 μέρες αυξημένης θερμοκρασίας (πάνω από το μ.ο των προηγουμένων) και μετά από τις 3 μέρες ξεκάθαρα ανεβασμένη. δλδ αν πχ σήμερα έχεις ωορρηξία με το 36,3 τότε από αύριο μέχρι τη δευτέρα οι θερμοκρασίες θα πρέπει να είναι από 36,4 και πάνω με ανοδική τάση 36,6 36,8 κοκ. αν δεν έχεις κάνει ακόμα δεν θα δεις άνοδο αλλά μια σταθερότητα ή ακόμα και μια πτώση. γενικά να ξέρεις η θερμομέτρηση ειδικά αν δεν την παρακολουθούμε για πολλούς μήνες είναι ένας δείκτης ωορρηξίας αφού γίνει η ωορρηξία. αν έχεις σταθερό κύκλο και παρακολουθείς τις αυξομειώσεις για μήνες μόνο τότε μπορείς βλέποντας μια συγκεκριμένη τάση στη θερμοκρασία να πετύχεις την μέρα ωορρηξίας με την πρωινή θερμοκρασία εκείνης της μέρας. παρόλα αυτά αν παρακολουθείς και τα υγρά σου μπορείς να πετύχεις με πολύ καλή προσέγγιση τις γόνιμες και ακόμα καλύτερα με τεστ ωορρηξίας όπου εκεί είναι πιο ξεκάθαρο.

Κράτα το

Κράτα το

Ευχαριστώ πολλή. Τα υγρά δε τα καταλαβαίνω ιδιαίτερα δε δίνω σημασία και στο γιο μου είχα κάνει τεστ ωορηξιας όταν τον έπιασαν και δεν είχε δείξει ωορηξια καμία μέρα οπότε λογικά μάλλον δε πιάνουν σεμέναααυτα τα τεστ. Οκ λοιπόν βουρ στο ψητό το βράδυ που θα ρθει ο αντρουλης!

Διαφημίσεις

lilika μη σταματήσεις τις προσπάθειες μέχρι να δεις για μέρες αυξημένη θερμοκρασία! (36,5 και πάνω) βασικά και μετά μη σταματάς πέρνα καλά! :lol::lol::lol: καλή επιτυχία! θα περιμένουμε τα ευχάριστα!

Κράτα το

Κράτα το

Ή θερμοκρασία ανέβηκε λογικά ή ωορηξια έχει γινει. Παραγγελία τεστ της hometest αύριο θα ρθουνε αλλά δε θα τα κάνω μεχρι την 25η μέρα του κύκλου τουλάχιστον! Οι προσπαθειες συνεχίζονται! Αγωνιστικοι χαιρετισμοί κορίτσια και ευχαριστώ για την υποστήριξη! 15η μέρα του κύκλου σήμερα!

lilika όχι μη σταματήσεις άσε να περάσουν λίγες μέρες να εδραιώσεις τις υψηλές θερμοκρασίες μην είναι μόνο μια δυό μέρες και ξαναπέσουν (έχεις καμιά ξαφνική αλλαγή κύκλου πχ) καλά έκανες με τα τεστάκια δοκίμασε μερικά να δεις πως λειτουργούν και αν αδιαθετήσεις που δεν το ευχόμαστε αυτό το μήνα ξεκινάς κανονικά με το που ξεαδιαθετήσεις τον επόμενο να τσεκάρεις με τα τεστ!

Κράτα το

Κράτα το

Διαφημίσεις

Περιμένω να μην έρθει στις 21!!! Πήρα και τεστ εγκυμοσύνης(τα χει πακετακι) Αυτό εννουσα ότι δε θα κάνω μέχρι την 25η μέρα! (Εσύ προσπαθείς λουκουμακι ή απλώς κανείς support? Όπως και να χει ευχαριστώ!)

Περιμένω να μην έρθει στις 21!!! Πήρα και τεστ εγκυμοσύνης(τα χει πακετακι) Αυτό εννουσα ότι δε θα κάνω μέχρι την 25η μέρα! (Εσύ προσπαθείς λουκουμακι ή απλώς κανείς support? Όπως και να χει ευχαριστώ!)

προσπαθώ προσπαθώ χαχαχα! και εγώ με τις θερμοκρασίες τσεκάρω μέχρι στιγμής δεν έχω πάρει τεστάκια! θα το κάνω όμως το έχω στο μυαλό μου δυό μήνες! μου το πρότεινε κοπέλα από το φόρουμ που τα χρησιμοποιεί και όλο λέω θα το κάνω! εγώ ΔΕΝ περιμένω την δευτέρα που μας έρχεται στις 14! άντε να δούμε τι ψάρια πιάσαμε και αυτό το μήνα! :-D καλή μας επιτυχία!

Κράτα το

Κράτα το

Τα hometest ωορηξιας τα χα πάρει όταν έπιασα το αγόρι μου αλλά δε μου έδειξαν ποτέ ωορηξια να σου πω αλλά μπορεί να μην τα έκανα σωστά. Ας τους δώσω μια ευκαιρία ακόμα... Τώρα τη θερμοκρασία πως λειτουργεί την καταλαβαίνω καλύτερα να σου πω... Τι ωραία που θα τανε να το κάνουμε και να πιασουμε αέρα που λέμε. Ποτέ δε μου χει συμβεί αυτό...

Τα hometest ωορηξιας τα χα πάρει όταν έπιασα το αγόρι μου αλλά δε μου έδειξαν ποτέ ωορηξια να σου πω αλλά μπορεί να μην τα έκανα σωστά. Ας τους δώσω μια ευκαιρία ακόμα... Τώρα τη θερμοκρασία πως λειτουργεί την καταλαβαίνω καλύτερα να σου πω... Τι ωραία που θα τανε να το κάνουμε και να πιασουμε αέρα που λέμε. Ποτέ δε μου χει συμβεί αυτό...

χαχαχα αυτό θα ήταν το ιδανικό! να λέγαμε τώρα αυτό το μήνα θα κάνω παιδί. μια επαφή την κατάλληλη στιγμή και τσουπ! μωρό! δωσε μια ευκαιρία ακόμα ναι,δεν χάνεις τίποτα. όλα για τον αγώνα! :-D πόσο χρονών είναι το αγοράκι σου;

Κράτα το

Κράτα το

Χρονιαρικο είναι! Απλώς θέλω να ναι κοντά ηλικιακά και μετά να μπορώ και γω να ασχοληθω απερίσπαστη στη δουλειά μου. Δε θέλω να ξανά ξεκινησω παλι από την αρχή μετά από π.χ 2-3 χρόνια ας πούμε. Τώρασε λίγο γυριζω και στην δουλειά και οι επαφές εκ τον πραγμάτων δεν θα μπορούν να έχουν την ίδια συχνότητα.

Διαφημίσεις

Χρονιαρικο είναι! Απλώς θέλω να ναι κοντά ηλικιακά και μετά να μπορώ και γω να ασχοληθω απερίσπαστη στη δουλειά μου. Δε θέλω να ξανά ξεκινησω παλι από την αρχή μετά από π.χ 2-3 χρόνια ας πούμε. Τώρασε λίγο γυριζω και στην δουλειά και οι επαφές εκ τον πραγμάτων δεν θα μπορούν να έχουν την ίδια συχνότητα.

μια χαρά τα σκέφτεσαι,να μεγαλώσουν και μαζί κοντά ηλικιακά να έχεις χρόνο μετά και για εσένα επαγγελματικά!

Κράτα το

Κράτα το

Νωρίτερα θα ξεκινούσα αλλά έκανα καισαρική και ο γιατρός μου είπε 7 μήνες το λιγότερο αλλά περιμέναμε χρόνο για σιγουριά... Καλά τα πάω στη δουλειά αλλά έχω κολησει λίγο γιατί όσο να πεις δε μπορώ να δώσω το 100% όταν έχω άλλες προτεραιότητες.. Οπότε πρώτα κάνουμε την οικογένεια μας και μετά focus στην εργασία μας. Έτσι το σκέφτομαι... Ουφ σου εύχομαι και σένα στις 14 να μην έρθει!

Εβαψα τα μαλια μου με φυτικη βαφη σε κομμωτήριο. Πειράζει επειδη προσπαθουμε?

όχι παιδί μου. ειδικά η φυτική δεν πειράζει. μην αγχώνεσαι, αν είχες σύλληψη ούτε η εμφύτευση δεν έχει γίνει ακόμα. αν με το καλό μείνεις εγκυούλα ρωτάς τον γιατρό σου και σε κατευθείνει αυτός σε τέτοιες απορίες σου! :-D

Κράτα το

Κράτα το

Καλημέρα, κορίτσια! Ήθελα τα φώτα σας, αν γνωρίζετε...Η ανοδος της θερμοκρασίας σημαινει οτι σιγουρα εγινε ωορρηξια ή μπορει ν ανεβει κι ας ηταν ο κυκλος ανωορρηκτικος; Σκεφτομαι μηπως δεν εκανα ωορρηξια , γι αυτο ρωταω..Ο κυκλος μου ειναι 26-27 ημερων, δηλ ωορρηξια εχω την 12η-13η μερα. Σημερα ειμαι στην 32η μερα με αρνητικη χοριακη (τη μετρησα χθες 31η μερα) Η θερμοκρασια μου ειναι σταθερα 36,9-37,1 τις τελευταιες μερες, το ανωτερο μου ηταν πάντα 36,6 μετα την ωορρηξια. Τί συμβαινει κι εχω τοσο υψηλη θερμοκρασια;;

Αρνητικο...3 μερες πριν τη περιοδο.hometest. συμπτωματα περιουδου επισης εχω. Μπουυυυυυυ..... Σκ...α....

Γειά σου λιλίκα,τα κορίτσια που έχουν τεστάκια hometest λένε οτί πρέπει να τα κάνεις απο την ημέρα της καθυστέρησης.

Μην απογοητεύεσαι απλά το έκανες πολύ νωρίς για να σου ανιχνεύσει κάτι!!!

rhIYp3.png

Ξανακανα αλλο ενα και εμφανιστηκε κατευθειαν μια λευκη γραμμη (evaporation line) απο τα πρωτα δευτερόλεπτα χωρις να κοκκινησει. Λογικα δε σημαινει κατι. Θα κανω και το πρωι.ναι το ξερω ειμαι βιαστικη αλλα δε βαριεσαι 20 εχω ας τα κανω.χαχα

Ξανακανα αλλο ενα και εμφανιστηκε κατευθειαν μια λευκη γραμμη (evaporation line) απο τα πρωτα δευτερόλεπτα χωρις να κοκκινησει. Λογικα δε σημαινει κατι. Θα κανω και το πρωι.ναι το ξερω ειμαι βιαστικη αλλα δε βαριεσαι 20 εχω ας τα κανω.χαχα

Αν δεν σου χαλάει την διάθεση να τα κάνεις φυσικά!!!!!

Εγώ νόμιζα πως σε απογοήτευσε γιαυτό και στο έγραψα!!!

Καλή επιτυχία με το σωστό αποτέλεσμα 😀😀😀😀

rhIYp3.png

Απογοητευτικα το μεσιμερι τωρα το ξεπερασα και ξαναελπιζω. Γιατι εχει πρηστει το στηθος μου απιστευτα και εχω υψηλη θερμοκρασία.