Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ευτυχως .....!!!!

vouraikos

Recommended Posts

Τον τελευταιο καιρο , μετα την γεννηση της μικρης, ειχα αρχισει να κουραζομαι περα απο το φυσιολογικο.

Κατι με τα δυο παιδια μονη μου (δεν εχω καμια βοηθεια και ο αντρας μου δουλευει αρκετα). Κατι αιματοκριτες που δεν λενε να ανεβουν, κατι αλλα θεματακια απο δω και απο κει........πολυ θελει ο ανθρωπος???

Ολο και εχανα το κεφι μου και την ορεξη μου για οτιδηποτε!!!

Μισω την γκρινια και δεν την εχω καθολου στην συμπεριφορα μου. Προσπαθουσα οταν ερχοταν ο αντρας μου απο την δουλεια, να δειχνω οσο καλυτερα μπορουσα. Να ξεκουραστει και αυτος , να μην χαλαω το κλιμα του σπιτιου. Βασικα ομως, ενιωθα οτι δεν υπηρχε κατι να πω. Τι να κανω? Να πω ,"κουραζομαι με τα παιδια μονη μου, δουλευεις πολυ". Λες και αυτος μπορει να κανει κατι? Ουτε να μην δουλευει γινεται, ουτε να εχω βοηθεια, ετσι οπως ειναι τα πραγματα , γινεται. Αρα δεν ειχε νοημα.

Ελα ομως που τα επαιξα. Χτες το πρωι, ενιωσα κουρελι. Διαβαζα διαφορα θρεντ , με παρομοια προβληματα. Ομως , εμενα ο εχθρος ηταν απροσδιοριστος. Δεν μου εφταιγε ο αντρας μου, ουτε τα παιδια μου, ουτε κανεις.....

Εκατσα και του εγραψα λοιπον ενα μαιλ 3 σελιδες και του το εστειλα στην δουλεια. Τις σκεψεις μου, ετσι οπως ηταν στο κεφαλι μου. Χωρις συνοχη και νοημα. Οπως μου ερχοταν. Εννοειται κλαιγοντας και ακουγοντας αλκινοος και θηβαιο!!!!!

Εκει λοιπον που περιμενα απλα να μου απαντησει ή να με παρει τηλεφωνο. (ξερω οτι ειναι αρκετα ζορισμενος αυτη την περιοδο με την δουλεια).

Σε 2 ωρες απο την αποστολη το μαιλ, ακουω στην πορτα κλειδια!!!!

Τρελαθηκα!

Ειχε αφησει την δουλεια και ειχε ερθει να μας παρει (και τα παιδια μαζι ) για να φαμε εξω και να συζητησουμε ολα οσα εχω απο κοντα.

ΕΠαθα πλακα! "καλα δεν εχεις δουλεια??" του λεω και μου απανταει "εχω και μαλιστα πολυ, αλλα ειναι δυνατον να ειμαι στην δουλεια, οταν σε νιωθω να πιεζεσε ετσι ??'

Ενταξει , για ακομα μια φορα καταλαβα γιατι νιωθω τοοοοοοοοοσο τυχερη που τον εχω βρει!!!

Ολη την υπολοιπη μερα , συζηταγαμε , εκλαιγα, γελαγαμε!

Νιωθω ηδη πολυ καλυτερα , βλεπω φως στο τουνελ και φυσικα πολυ ερωτευμενη!!!!

Οι παππουδες μας προσφυγες, οι γονεις μας μεταναστες και εμεις......ρατσιστες!!!

Διαφημίσεις

Μπράβο του! Πραγματικά!!!

Σε συμβουλεύω να εκφράζεις αυτά που νιώθεις. Τα όποια προβλήματα και δυσκολίες αντιμετωπίζεις, τις ανησυχίες σου κτλ και βέβαια να ακούς και τα δικά του. Αν δεν λέμε αυτό που νιώθουμε μπορεί ο άλλος να μην έχει ιδέα του τι αντιμετωπίζουμε, αφού τα παρουσιάζουμε όλα ρόδινα.

Σε συμβουλεύω να εκφράζεις αυτά που νιώθεις. Τα όποια προβλήματα και δυσκολίες αντιμετωπίζεις, τις ανησυχίες σου κτλ και βέβαια να ακούς και τα δικά του. Αν δεν λέμε αυτό που νιώθουμε μπορεί ο άλλος να μην έχει ιδέα του τι αντιμετωπίζουμε, αφού τα παρουσιάζουμε όλα ρόδινα.

συμφωνω απολυτα με αυτο που λες. Αλλα αν δεν εχει κατι συγκεκριμενο να πεις και ο αλλος ειναι κομματια απο την δουλεια. Δεν ηθελα να τον φορτιζω με κατι απροσδιοριστο. Γενικα δεν κραταω μεσα μου τιποτα , απο χαρακτηρα, αλλα αυτη την φορα προσπαθησα πολυ να μην τον φορτισω! Τραβαει κατι ζορια και αυτος! Γιαυτο και λειτουργισα ετσι!

Τελικα να σου πω σε καλο μας βγηκε. Αν καθε μερα του ελεγα "δεν μπορω και δεν αντεχω και ωχ" ειναι βεβαιο και θα ειχε και δικιο να "κατεβασει ρολα"

Οι παππουδες μας προσφυγες, οι γονεις μας μεταναστες και εμεις......ρατσιστες!!!

Ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ και στον αντρα σου αλλα κυριως σε σενα.Γιατι νομιζω οτι το κλειδι ειναι οτι δεν του γκρινιαζεις και τον καταλαβαινεις.Του ειπες τις σκεψεις σου απλα χωρις φωνες και κατηγοριες προς το μερος του οτι δεν σε βοηθαει,δεν σε καταλαβαινει κλπ. και αυτος ανταποκριθηκε ΤΕΛΕΙΑ!

Τα λεω αυτα γιατι εγω μετα τον ερχομο του δευτερου παιδιου τα'παιξα και δεν αντεδρασα ουτε τοσο ωριμα ουτε τοσο ηρεμα με αποτελεσμα να περασουμε ενα μεγαλο διαστημα τσακωμων και αποξενωσης ωσπου μετα απο ενα μεγαλο καυγα ξυπνησα και ειδα τα δικα μου λαθη και προσπαθησα να τα διορθωσω.Ειδα οτι με πολλη λιγη προσπαθεια εκ μερους μου η ανταποκριση του αντρα μου ηταν πολυ μεγαλη και πραγματικα τοτε ειδα το φως στην ακρη του τουνελ και απο τοτε τα πραγματα ειναι πολυ καλυτερα και μεταξυ μας αλλα και εγω ξαναβρηκα την ψυχικη μου ηρεμια(οχι οτι δεν την χανω που και που :D ).

z1QBp3.png UKB8p3.png

Ετσι ακριβως... επειδη ειδε οτι τοσο καιρο δεν μιλαγες κ για να μιλησεις τωρα σημαινει πως πραγματικα νοιωθεις φορτισμενη, γι'αυτο κ εκεινος αντεδρασε τοσο καλα κ μπραβο του βεβαια.

Καταλαβαινει οτι εχεις δικιο κ πως κ η δικη σου ψυχικη υγεια παιζει ρολο στην ζωη σας, το πιο σημαντικο ισως...

Ευχομαι να νοιωθεις καλα συνεχεια κ να ειστε το ιδιο αγαπημενοι κ ερωτευμενοι.

Διαφημίσεις

....... ξυπνησα και ειδα τα δικα μου λαθη και προσπαθησα να τα διορθωσω.Ειδα οτι με πολλη λιγη προσπαθεια εκ μερους μου η ανταποκριση του αντρα μου ηταν πολυ μεγαλη και πραγματικα τοτε ειδα το φως στην ακρη του τουνελ και απο τοτε τα πραγματα ειναι πολυ καλυτερα και μεταξυ μας αλλα και εγω ξαναβρηκα την ψυχικη μου ηρεμια(οχι οτι δεν την χανω που και που :D ).

Καλα αυτο ειναι το μονο σιγουρο, οτι θα την ξαναχασω την ψυχικη μου ηρεμια. Ειναι ομως διαφορετικο να βλεπεις οτι ο αλλος, σε υπολογιζει και σε βαζει πανω απο ολα. Και εγω εχω καταληξει πλεον οτι τα παντα τα καταστρεφει η γκρινια. Καλυτερα μια πολυωρη κουβεντα, μεχρι να βρεθει λυση παρα "νιρ νιρ νιρ νιρ " καθε μερα.

συμφωνω απολυτα με αυτο που λες. Αλλα αν δεν εχει κατι συγκεκριμενο να πεις και ο αλλος ειναι κομματια απο την δουλεια. Δεν ηθελα να τον φορτιζω με κατι απροσδιοριστο. Γενικα δεν κραταω μεσα μου τιποτα , απο χαρακτηρα, αλλα αυτη την φορα προσπαθησα πολυ να μην τον φορτισω! Τραβαει κατι ζορια και αυτος! Γιαυτο και λειτουργισα ετσι!

Τελικα να σου πω σε καλο μας βγηκε. Αν καθε μερα του ελεγα "δεν μπορω και δεν αντεχω και ωχ" ειναι βεβαιο και θα ειχε και δικιο να "κατεβασει ρολα"

Όχι, δεν λέω να γκρινιάζεις κάθε μέρα. Να λες με ωραίο τρόπο και την κατάλληλη στιγμή αυτό που σε απασχολεί. Και εγώ πολλές φορές μπορεί να νιώθω ένα απροσδιόριστο άγχος ή οτιδήποτε και το εκφράζω ακριβώς έτσι (ως κάτι το απροσδιόριστο) και προσπαθούμε μαζί να βρούμε τι είναι. Βοηθάει ξέρεις η συζήτηση. Πάντως καλά το χειρίστηκες και το ίδιο και εκείνος. :D

kasia μου, εχεις δικιο και γενικα αυτο κανω. Ηταν ιδιαιτερη περιοδος αυτη. Μεσα στο μυαλο μου, ηταν πρωτα να χαλαρωσω τον ιδιο απο το στρες στην δουλεια. Γιαυτο και εκανα πισω το δικο μου.

Ετσι ακριβως... επειδη ειδε οτι τοσο καιρο δεν μιλαγες κ για να μιλησεις τωρα σημαινει πως πραγματικα νοιωθεις φορτισμενη, γι'αυτο κ εκεινος αντεδρασε τοσο καλα κ μπραβο του βεβαια.

Καταλαβαινει οτι εχεις δικιο κ πως κ η δικη σου ψυχικη υγεια παιζει ρολο στην ζωη σας, το πιο σημαντικο ισως...

Ευχαριστω πολυυυυυ......κατω η γκρινια κοριτσια!!!

Διαφημίσεις

Ευχαριστω πολυυυυυ......κατω η γκρινια κοριτσια!!!

Πως γίνεται όμως ό,τι πω πλέον να θεωρηθεί γκρίνια;; Επειδή τα παιδιά μας έχουν κοντινές ηλικίες σε καταλαβαίνω απόλυτα!!

Καταλαβαίνω ότι και ο άντρας μου δουλεύει και δεν έχει πάντα την όρεξή μου όμως με δυο μικρά παιδιά και χωρίς βοήθεια και απο αυτόν το σπίτι θα γίνει τρελοκομείο!! Εγώ έχω τη μαμά μου αν θέλω για βοήθεια αλλά δε θέλω. Θέλου να μεγαλώσου τα παιδιά μας όσο γίνετε χωρίς βοήθεια γιατί είναι δικά μας και όχι των γιαγιάδων και είμαστε της αποψης ότι όσο μπαίνουν οι γόνεις στο σπίτι σου, τόσες απαιτήσεις έχουν.

Πάντως μπράβο στον άντρα σου!!!!

ΥΓ Είχαμε κατάβει Διακοφτό για 3 μέρες και γίναμε άλλοι άνθρωποι. Ηρεμήσαμε!!!

Συγχαρητηρια σε σενα και στον συζυγο σου.Ειστε τυχεροι που εχετε ο ενας τον αλλο.Σας ευχομαι παντα να ειστε ευτυχισμενοι και ερωτευμενοι οσο τωρα και και καθε μερα πιο πολυ.Ειμαι κι'εγω απο τις τυχερες που εχουν ενα τετοιο συντροφο,μονο που εγω,λιγες βεβαια φορες,ξεχνιεμαι και αρχιζω το μπουρου μπουρου και αγιος ο Θεος.Ευτυχως,ειναι σπανιες οι φορες,το αναγνωριζω και το δουλευω μεσα μου να το εξαλειψω.Μας συγκινησατε ολους και εσυ και ο αντρας σου.Παντα τετοια :!: . :P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P

"Τα μεγάλα πνεύματα έχουν να κάνουν πάντα με τη βίαιη αντίδραση του μέσου όρου. Οι τελευταίοι δεν μπορούν να καταλάβουν όταν ένας άνθρωπος δε συμμορφώνεται χωρίς σκέψη με τις κληρονομικές προκαταλήψεις και χρησιμοποιεί θαρραλέα τη νοημοσύνη του."

Αλβερτος Αινσταιν

Επιτέλους!!! Και κάποια περίπτωση που μου δίνει κουράγιο... γιατί είχα αρχίσει να πιστεύω ότι δεν υπάρχουν τέτοιοι. Να την χαίρεσαι την οικογένειά σου κούκλα μου. Μετά από αυτό, πώς να μην βρεις δυνάμεις να συνεχίσεις και να είσαι κι ευτυχισμένη παρόλη την κούραση;;

Φίλιππος 1-9-2006 \\ Ιάσονας 3-3-2009 \\ Σαββίνα και Χρυσήλια 7-1-2010

Συγχαρητηρια σε σενα και στον συζυγο σου.Ειστε τυχεροι που εχετε ο ενας τον αλλο.Σας ευχομαι παντα να ειστε ευτυχισμενοι και ερωτευμενοι οσο τωρα και και καθε μερα πιο πολυ.Ειμαι κι'εγω απο τις τυχερες που εχουν ενα τετοιο συντροφο,μονο που εγω,λιγες βεβαια φορες,ξεχνιεμαι και αρχιζω το μπουρου μπουρου και αγιος ο Θεος.Ευτυχως,ειναι σπανιες οι φορες,το αναγνωριζω και το δουλευω μεσα μου να το εξαλειψω.Μας συγκινησατε ολους και εσυ και ο αντρας σου.Παντα τετοια :!: . :P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P

απλά θα συμφωνήσω με την προλαλήσαντα. φιλιά

καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται!!!

Διαφημίσεις

...Νιωθω ηδη πολυ καλυτερα , βλεπω φως στο τουνελ και φυσικα πολυ ερωτευμενη!!!!

Στίχοι: Πυθαγόρας

Μουσική: Lang-Bergman-Bernheim

Πρώτη εκτέλεση: Γιάννης Πάριος

Όλοι με ρωτάνε να τους πω,

άραγε γιατί να σ' αγαπώ;

Κι όλοι απορούν γιατί να είσ' εσύ

σώμα μου μυαλό μου και ψυχή.

Να λοιπόν γιατί σ' αγάπησα

και όσο ζω θα σ' αγαπώ.

Να λοιπόν γιατί σ' αγάπησα,

σ' όλο τον κόσμο θα το πω.

Γιατί 'σαι η αλήθεια μεσ' στην ψευτιά,

στα γκρίζα όνειρά μου η ξαστεριά

και μάνα κι αδερφή μου κι αγάπη εσύ

τι άλλο να ζητήσω απ' τη ζωή;

Ούτε που το είχα φανταστεί,

πως υπάρχει αγάπη σαν κι αυτή,

που να δίνει Θεέ μου μεσ' στον κόσμο αυτό,

νόημα, κουράγιο και σκοπό.

Να λοιπόν... http://www.youtube.com/watch?v=Mq_yYFI-0Yg

συμφωνώ !!! πάντα τετοιά !!!! :D:D:D

Eίναι προτιμότερο σε ένα παιδί να περισσεύει η αγάπη παρά να του λείπει....

Καλο και αυτο αλλα το τραγουδι μας για ευνοητους λογους ειναι αυτο......

Post - Love

Στίχοι: Λίνα Νικολακοπούλου

Μουσική: Νίκος Αντύπας

Πρώτη εκτέλεση: Άλκηστις Πρωτοψάλτη

Αν είμαστε έτσι καλά

μ' αυτή την αγάπη

που πότε σωπαίνει

και πότε μιλά

Μπορούμε να μπούμε

σε πλοία και τρένα

να δούμε πολλά ή κανένα

Αν είμαστε έτσι γεροί

και νιώθουμε ωραία

που είπαμε όχι σε τόσα μπορεί

Υπάρχει ένας χρόνος

στ' αλήθεια μεγάλος

να ζει για τον έναν ο άλλος

Αν είμαστε έτσι ζεστά

και κάνουμε αστεία

στη μέση του δρόμου

στον κόσμο μπροστά

Δεν ξέρω τι άλλο

μπορούσα να ελπίζω

θα χάσω είχα πει μα κερδίζω

αυτοί οι άντρες σπανίζουν την σήμερον ημέρα γι αύτο να τους προσέχετε όσο μπορείτε.......

Υ.Γ. μήπως να κρατήσουμε και καμια τουφίτσα απο τα μαλλιά τους...για να τους κλωνοποιήσουμε????? :oops::oops:

αυτοί οι άντρες σπανίζουν την σήμερον ημέρα γι αύτο να τους προσέχετε όσο μπορείτε.......

Υ.Γ. μήπως να κρατήσουμε και καμια τουφίτσα απο τα μαλλιά τους...για να τους κλωνοποιήσουμε????? :oops::oops:

χαχαχα~~ το σκεφτουμουνα αυτο ....αλλα οι επομενες "φουρνιες" σωθηκαν!! υπαρχει ο γιος μου :P:):lol::wink::roll::oops::P:!:

ειμαι τυχερη κοριτσια και το ξερω καλα, βλεπετε πριν απο αυτον ειχα την ευκαιρια να γνωρισω την ασχημη πλευρα των αντρων και μαλιστα αρκετες φορες.....τι να πω?

Αν εχετε τροπο κλωνοποιησεις παντως, εγω τον κουρευω, σημερα κιολασ!

χαχαχα~~ το σκεφτουμουνα αυτο ....αλλα οι επομενες "φουρνιες" σωθηκαν!! υπαρχει ο γιος μου :P:):lol::wink::roll::oops::P:!:

μην χαθούμε γιατί εχω κόρη ....δίμετρη και κουκλάρα και αν είναι για να πάρουμε τετοιο παιδί τότε δίνουμε και προίκα!!!!!!!! :lol::lol::lol:

Έτσι ακριβώς είναι!!!!!Παρασυρόμαστε και λέμε από κάτι κάθε μέρα, με αποτέλεσμα τελικά να μην μας ακούνε, όταν τα πράγματα γίνονται πιο σοβαρά. Φτάνουν σε ένα σημείο να αδυνατούν να μας ακούσουν, γιατί έχουν κουραστεί. Όχι ότι δεν έχουμε δίκιο. Αλλά δυστυχώς το χάνουμε, δείχνοντας ότι έχουμε μόνιμα πρόβλημα, ακόμα και με το πιο απλό πράγμα. Ετσι, η στάση που τηρούν είναι το κατέβασμα των ρολών και το κλείσιμο των αυτιών.

Η εξέλιξη σας πολύ ευχάριστη και ο χειρισμός του άντρα σου, για επιβράβευση!!! :wink::D:D:D

n3kPp3.png

zewgp3.png

Αφροδιτάκι.......από τα αγαπημένα μου άσματα!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink::D:D:D

Vouraikos....τις τούφες με ρέγουλα.....γιατί βλέπω από τις πολλές συμμετοχές να μένει φαλακρός!!!!!!!!!!!! :lol::lol:

n3kPp3.png

zewgp3.png

Melina m,δεν μπηκα χθες στο forum και προλαβες τον γαμπρο :!::!: .Εχουμε κι'εμεις κορες καλε,επισης με προικα και κουκλαρες,τωρα για διμετρες δεν ξερω,παντως ειμαστε 9 μηνων και 74 ποντους και 21 μηνων και 85 ποντους,οποτε μαλλον ψηλες θα γινουμε,μελαχροινη και καστανοξανθη αντιστοιχα.Να μας εχετε υπ'οψη αν δεν 'πιασει' το προξενιο. :roll::roll::roll::roll:

"Τα μεγάλα πνεύματα έχουν να κάνουν πάντα με τη βίαιη αντίδραση του μέσου όρου. Οι τελευταίοι δεν μπορούν να καταλάβουν όταν ένας άνθρωπος δε συμμορφώνεται χωρίς σκέψη με τις κληρονομικές προκαταλήψεις και χρησιμοποιεί θαρραλέα τη νοημοσύνη του."

Αλβερτος Αινσταιν

...Νιωθω ηδη πολυ καλυτερα , βλεπω φως στο τουνελ και φυσικα πολυ ερωτευμενη!!!!

Στίχοι: Πυθαγόρας

Μουσική: Lang-Bergman-Bernheim

Πρώτη εκτέλεση: Γιάννης Πάριος

Όλοι με ρωτάνε να τους πω,

άραγε γιατί να σ' αγαπώ;

Κι όλοι απορούν γιατί να είσ' εσύ

σώμα μου μυαλό μου και ψυχή.

Να λοιπόν γιατί σ' αγάπησα

και όσο ζω θα σ' αγαπώ.

Να λοιπόν γιατί σ' αγάπησα,

σ' όλο τον κόσμο θα το πω.

Γιατί 'σαι η αλήθεια μεσ' στην ψευτιά,

στα γκρίζα όνειρά μου η ξαστεριά

και μάνα κι αδερφή μου κι αγάπη εσύ

τι άλλο να ζητήσω απ' τη ζωή;

Ούτε που το είχα φανταστεί,

πως υπάρχει αγάπη σαν κι αυτή,

που να δίνει Θεέ μου μεσ' στον κόσμο αυτό,

νόημα, κουράγιο και σκοπό.

Να λοιπόν... http://www.youtube.com/watch?v=Mq_yYFI-0Yg

συμφωνώ !!! πάντα τετοιά !!!! :D:D:D

Α ρε Αφροδιτάκι τι μο κάνες!!! ΤΙ ΜΟ ΚΑΝΕΣ!!! Πάει η μάσκαρα πρωί πρωί!!!!

vouraikos ευγε κοριτσάρα μου!!!! Πάντα τέτοια!!(τέτοια σχέση εννοώ, όχι στεναχώριες,ε?)! :wink::wink::wink:

Στη ζωή υπάρχουν πάντα δύο "δρόμοι"! Στο χέρι σου είναι ποιόν θα διαβείς....(το θέμα είναι..... εχεις "μυαλό" να ξεχωρίσεις???.....)