Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΕΚΑΛΗΣ-ΔΙΟΝΥΣΟΥ

Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!!

ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΤΡΕΛΟ ΨΑΞΙΜΟ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟ.ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΔΕΥΤΕΡΑ ΔΗΜΟΤΙΟΥ ΚΑΙ ΜΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΦΕΤΟΣ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΛΟΓΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΔΥΣΚΟΛΙΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΚΟΨΩ.ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ(ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΛΕΟΦΩΡΟΥ)ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΜΩΣ ΜΟΥ ΠΕΤΑΞΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΣ ΕΚΑΛΗΣ.ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΟΝΕΑΣ ΓΙΑ ΤΗΣ ΕΚΑΛΗΣ ΝΑΜΕ ΔΙΑΦΩΤΙΣΕΙ?Ή ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ

:?::?::?::?:

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!!

ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΤΡΕΛΟ ΨΑΞΙΜΟ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟ.ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΔΕΥΤΕΡΑ ΔΗΜΟΤΙΟΥ ΚΑΙ ΜΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΦΕΤΟΣ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΛΟΓΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΔΥΣΚΟΛΙΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΚΟΨΩ.ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ(ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΛΕΟΦΩΡΟΥ)ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΜΩΣ ΜΟΥ ΠΕΤΑΞΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΣ ΕΚΑΛΗΣ.ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΟΝΕΑΣ ΓΙΑ ΤΗΣ ΕΚΑΛΗΣ ΝΑΜΕ ΔΙΑΦΩΤΙΣΕΙ?Ή ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ

Υποθετω γνωριζεις οτι το δημοσιο σχολειο δεν το επιλεγεις, αλλα εγγραφεσαι εκει που ανηκεις με βαση τη διευθυνση κατοικιας

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!!

Δεν γνωρίζω καθόλου, αλλά θέλω μόνο να σου πω ότι στην Εκάλη υπάρχει η Σχολή Μάνου (ιδιωτικό νηπιαγωγείο - δημοτικό) που έχει πολύ καλή φήμη και πολύ οικονομικά δίδακτρα.

Θα παρεις τηλεφωνο στην πρωτοβαθμια της περιοχης σου, θα τους πεις τη διευθυνση σου και θα σου πουν τα σχολεια στα οποια υπαγεσαι. Συνηθως ειναι πολυ εξυπηρετικοι (εμενα ειχαν βγαλει χαρτη ολοκληρο και απο τηλεφωνου μου διευκρινισαν πολλα)...Μη φοβασαι το δημοσιο σχολειο, σε αρκετες περιπτωσεις κανουν εξαιρετικη δουλεια, θελω να πω μην νιωθεις οτι τα παιδια "κατεβαινουν επιπεδο"...

Διαφημίσεις

το ξέρω οτι παει με διευθυνση κατοικιας.

Ξέρω να σου συστήσω σε αυτές τις περιοχές αλλά με μπέρδεψες και εμένα με την διεύθυνση κατοικίας...

Ζήτω η παιδική χαρά!!!

..δεν είναι απαραίτητο να δηλώσεις κ την δική σου κατοικία ...εάν κάτι σου αρέσει γνωστός πηγαίνει τα παιδιά του στην πολιτεία στο δημοτικό και μένει στην Κηφισιά αν σου αρέσει και πιστεύεις ότι είναι το ιδανικό δημόσιο για τα παιδιά αλλα δεν έχεις την απαιτούμενη διεύθυνση....βρες μια γνωστή σου που μένει εκει και πες να σου δώσει....την δεή της και νομίζω πως λύθηκε το θέμα

η γνώμη μου φυσικά

..δεν είναι απαραίτητο να δηλώσεις κ την δική σου κατοικία ...εάν κάτι σου αρέσει γνωστός πηγαίνει τα παιδιά του στην πολιτεία στο δημοτικό και μένει στην Κηφισιά αν σου αρέσει και πιστεύεις ότι είναι το ιδανικό δημόσιο για τα παιδιά αλλα δεν έχεις την απαιτούμενη διεύθυνση....βρες μια γνωστή σου που μένει εκει και πες να σου δώσει....την δεή της και νομίζω πως λύθηκε το θέμα

η γνώμη μου φυσικά

Εκτος αν καποιος γονεας εχει εννομο συμφερον και κανει καταγγελια.... Μετα απλα τρεχεις και δεν φτανεις γιατι θεωρειται ψευδης υοευθυνη δηλωση

Διαφημίσεις

η γνώμη μου φυσικά

και άμα δηλώσουν όλοι οι άσχετοι το σχολείο π.χ. της Κηφισιάς οι μόνιμοι κάτοικοι που θα τα πάνε οεοοοο???

Ζήτω η παιδική χαρά!!!

mama_3

δεν εχω πληροφοριες για την Εκάλη και ελεγα μηπως ηξερε καποιος.οσο για το σχολειο του Διουνυσου εχω μαζεψει πληροφοριες!!!!οποιαδηποτε πληροφορια καλοδεχουμενη.απλα εμαθα για το δημοσιο της γειτονιας μου,τον τροπο λειτουργιας και τους- τις εκπαιδευτικούς και φρίκαρα στην κυριολεξια.δεν θέλω να πω ποιο σχολείο μόνο παρακαλώ.

ευχαριστώ

mama_3

δεν εχω πληροφοριες για την Εκάλη και ελεγα μηπως ηξερε καποιος.οσο για το σχολειο του Διουνυσου εχω μαζεψει πληροφοριες!!!!οποιαδηποτε πληροφορια καλοδεχουμενη.απλα εμαθα για το δημοσιο της γειτονιας μου,τον τροπο λειτουργιας και τους- τις εκπαιδευτικούς και φρίκαρα στην κυριολεξια.δεν θέλω να πω ποιο σχολείο μόνο παρακαλώ.

ευχαριστώ

δεν μας νοιάζει ποιο σχολειο είναι... αλλά εγώ θα κράταγα μικρό καλάθι από αυτά που μου λένε και θα προτιμούσα να σχηματίσω προσωπική άποψη.. είτε όταν κάποιο λέει κάτι καλό είτε λέει κάτι κακό για ένα σχολείο.. θέλω να πω ότι δεν θα επέλεγα ένα σχολείο με κριτήριο από το ότι θα μου έλεγε κάποιος άλλος...

από εκεί και πέρα εάν δεν μένεις στις περιοχές της Εκάλης π.χ. δεν θα σου συνιστούσα να πας το παιδί εκεί γιατί αν το θέμα είναι οικονομικό (δεν θέλω να σε προσβάλλω μην παρεξηγηθώ).. γιατί μπορείς να πας για το "καλό" σχολείο που όντως είναι καλό και να σου έρθει από αλλού π.χ δεν θα "ταιριάζει το παιδί εκεί" ... εκτός εάν είστε αντιστοίχου οικονομικού και κοινωνικού status...

Ζήτω η παιδική χαρά!!!

Διαφημίσεις

mama_3

ευχαριστώ

Απο απλη περιεργεια (και αν βεβαια το επιθυμεις), μπορεις να μας πεις ενα-δυο αρνητικα πραγματα που εμαθες για το κοντινο σου σχολειο;

Ως εκπαιδευτικός σε δημόσιο σχολείο θέλω να ενημερώσω ότι η πρακτική αυτή με τις ψευδείς δηλώσεις κατοικίας είναι και παράνομη και ανέντιμη.

Οι μαθητές γράφονται στο ένα και μοναδικό σχολείο που ανήκουν βάσει της οδού που διαμένουν.Δεν έχει αλλάξει.

Καταλήγει στο να μαζεύονται παιδιά πολλά σε σχολεία που δεν ανήκουν και τα παιδιά που ανήκουν εκεί να εξοστρακίζονται χωρίς να φταίνε σε μακρινότερα από τον αληθινό τόπο κατοικίας τους σχολεία.

Ας μην κοιτάμε να παρακάμπτουμε τους νόμους σε ολα πια σε αυτή τη χώρα!

μου εκανε εντύπωση οτι σχολανε 12:15 η πρωτη δημοτικου και 1:30 (αν θυμαμαι καλα)οι επομενες τάξεις.ολοημερο δεν υπαρχει.Απο το συνολο των δασκάλων οι μισοι δεν *δουλευουν * με τα παιδια απλα προχωρανε παρακατω για να προχωρανε......συγκεκριμενα 3 εκπαιδευτικοι εχουν χαρακτηριστεί οτι έχουν ορεξη....3 ?????τι να ρωτησω μετα ?για αγγλικα?θα μου πειτε περιμενεις να μαθουν αγγλικα στο σχολειο????οχι βεβαια..αλλα αν ειναι ετσι ας εχω και δασκαλα σπιτι...Με καμια δυναμη δεν θελω να απαξιώνω τους εκπαιδευτικους..παντου υπαρχουν και καλοι και πολυ καλοι και μετριοι εκπαιδευτικοι...οπως και δημοσιοι υπάλληλοι..απλα οταν αφορα παιδια το θεμα πρεπει να είμαστε προσεκτικοι στις επιλογες μας!

το να παω σε μια δημοσια υπηρεσια και ο υπαλληλος να βαριεται ναμε εξυπηρετησει το εχω αποδεκτει....εκει ομως εχει να κανει με ενηλικες και χαρτια....στα σχολεια ομως ο ρολος των εκπαιδευτικων δεν συγκρινεται..εχει να κανει με τα παιδια....μορφωση ...παιδεια...

τι να πω.......

μου εκανε εντύπωση οτι σχολανε 12:15 η πρωτη δημοτικου και 1:30 (αν θυμαμαι καλα)οι επομενες τάξεις.ολοημερο δεν υπαρχει.Απο το συνολο των δασκάλων οι μισοι δεν *δουλευουν * με τα παιδια απλα προχωρανε παρακατω για να προχωρανε......συγκεκριμενα 3 εκπαιδευτικοι εχουν χαρακτηριστεί οτι έχουν ορεξη....3 ?????τι να ρωτησω μετα ?για αγγλικα?θα μου πειτε περιμενεις να μαθουν αγγλικα στο σχολειο????οχι βεβαια..αλλα αν ειναι ετσι ας εχω και δασκαλα σπιτι...Με καμια δυναμη δεν θελω να απαξιώνω τους εκπαιδευτικους..παντου υπαρχουν και καλοι και πολυ καλοι και μετριοι εκπαιδευτικοι...οπως και δημοσιοι υπάλληλοι..απλα οταν αφορα παιδια το θεμα πρεπει να είμαστε προσεκτικοι στις επιλογες μας!

Συγγνωμη που θα στο πω ευθεως, αλλα αν ειναι αυτα τα προβληματα που αντιμετωπιζεις, εχεις εσυ προβλημα.

1) Προφανως το δημοτικο σας δεν ειναι διευρυμενου ωραριου, γι'αυτο τα παιδια σχολανε νωρις. Θυμησου ομως οτι το δημοσιο ελληνικο σχολειο δεν κανει φυλαξη (δεν ειναι baby sitter) αλλα παρεχει εκπαιδευση.

2) Αγγλικα μπορεις να τους κανεις εκτος σχολειου για την α και β ταξη του δημοτικου. Απο τη γ ταξη κανουν κανονικα στο σχολειο.

3) Πως ειναι δυνατον 3 εκπαιδευτικοι να "εχουν ορεξη"; Ποιος σου εχει μεταφερει αυτες τις κρισεις; Ειναι κριμα να απαξιωνεις με τετοιο "θορυβωδη" τροπο και χωρις απτα στοιχεια το δημοσιο σχολειο. Ειναι κριμα ειλικρινα να θεωρεις αυτοματως οτι το παιδι σου πηγαινοντας στο σχολειο της γειτονιας σου δεν θα μαθει γραμματα.

4) Σου εξηγησαν ηδη οτι ειναι παρανομο να δηλωσεις ψευδη στοιχεια για την κατοικια σου, αλλα επιπλεον ειναι και ανηθικο, γιατι μπορει η παρανομια σου να στοιχισει τη θεση ενος παιδιου που τη δικαιουται...

1.δεν ζητησα να μου κανουν φυλαξη στα παιδια....το 12:15 μου φανηκε νωρις...γιατι καποια αλλα προτυπα -λιγα-σχολανε 2 η 4:00 και δεν κανουν φυλαξη...και ειναι δημοσια

2.αγγλικα δεν με ενδιαφερει να κανουν απο πρωτη δημοτικου,αλλωστε εγραψα οτι δεν ρωτησα...

3.για τους εκπαιδευτικους εκει απο τους γονεις ακουω ,ουτε μπορω να μπω σε ταξη να δω και αλλωστε δεν ειμαι εκπαιδευτικος να κρινω,αλλα με συγχωρεις αν δεν ειναι κριτες οι ιδιοι γονεις που στελνουν τα παιδια τους εκει τοτε ποιος ειναι????

4.οσο γαι την παρανομια μου δεν ξερεις τι θα εκανα....και δεν ανεφερα κατι για υπευθυνες δηλωσεις

και τελος αν πιστευεις οτι εγω εχω το προβλημα..... αποψη σου και ΣΕΒΑΣΤΗ!!!!

1.δεν ζητησα να μου κανουν φυλαξη στα παιδια....το 12:15 μου φανηκε νωρις...γιατι καποια αλλα προτυπα -λιγα-σχολανε 2 η 4:00 και δεν κανουν φυλαξη...και ειναι δημοσια

2.αγγλικα δεν με ενδιαφερει να κανουν απο πρωτη δημοτικου,αλλωστε εγραψα οτι δεν ρωτησα...

3.για τους εκπαιδευτικους εκει απο τους γονεις ακουω ,ουτε μπορω να μπω σε ταξη να δω και αλλωστε δεν ειμαι εκπαιδευτικος να κρινω,αλλα με συγχωρεις αν δεν ειναι κριτες οι ιδιοι γονεις που στελνουν τα παιδια τους εκει τοτε ποιος ειναι????

4.οσο γαι την παρανομια μου δεν ξερεις τι θα εκανα....και δεν ανεφερα κατι για υπευθυνες δηλωσεις

και τελος αν πιστευεις οτι εγω εχω το προβλημα..... αποψη σου και ΣΕΒΑΣΤΗ!!!!

Αγαπητή marion1979, το νόμιμο είναι πράγματι να στέλνεις τα παιδιά σου στο σχολείο της γειτονιάς. Εγώ όμως δεν το βρίσκω καθόλου ανήθικο να ψάχνεις το καλύτερο δυνατό σχολείο. Ναι, δεν είναι ίδια όλα τα σχολεία, και εγώ στη θέση σου θα επεδίωκα το καλύτερο(καλά δεν θα σκότωνα και άνθρωπο:D). Δεν θα είχα καμία ενοχή, γιατί δεν είναι δικό σου πρόβλημα που το σχολείο που σου αντιστοιχεί δεν είναι όπως το θέλεις. Ίσως είναι αυτό και ένας έμμεσος τρόπος αξιολόγησης ενός σχολείου, και αν έπαιρναν τα μηνύματα οι αρμόδιοι, αντί να ψάχνουν μήπως τους ξεφύγει κανένας παράνομος, θα είχαμε πολύ καλύτερη παιδεία.

Αν το σχολείο που μου αντιστοιχεί στεγάζεται σε κοντέινερς, τα οποία έχουν τοποθετηθεί στην αυλή και τα παιδιά παίζουν το ένα πάνω στο άλλο, γιατί να έχω ενοχή, αν ψάξω καλύτερες συνθήκες για τα παιδιά μου?

Έχεις δίκιο, δεν είναι φύλαξη το να γίνονται περισσότερες ώρες μάθημα. Κάθε άλλο, τις περισσότερες ώρες το παιδί κάνει και άλλα πράγματα, πέραν από τη Γλώσσα, τα Μαθηματικά, τη Μελέτη Περιβάλλοντος κλπ. και αυτό είναι παιδεία. Έχεις δίκιο που βρίσκεις τις 4 ώρες πολύ λίγες και συμφωνώ μαζί σου. Στις χώρες που η εκπαίδευση των παιδιών αρχίζει και τελειώνει στο σχολείο, οι ώρες σχολείου είναι πολύ περισσότερες. Εμάς είναι τόσες γιατί τόσο μπορούμε να πληρώνουμε τους εκπαιδευτικούς. Αλλά αυτό πρέπει να το παραδεχτούμε, όχι να το επενδύουμε με .... επιστημονικότητα. Επαναλαμβάνω, εσύ ως μητέρα πρέπει να επιλέξεις κάτι που σε καλύπτει.

Φυσικά και κρίνουν οι γονείς τους δασκάλους. Όχι βέβαια οι 2-3 περίεργοι γονείς που πάντα θα υπάρχουν και θα τους ξέρουν όλοι, αλλά η φήμη που ακολουθεί κάθε δάσκαλο δεν έχει πέσει ποτέ έξω. Η ιδέα ότι οι δάσκαλοι κρίνονται μόνο από τον Θεό δεν είναι γενικευμένη ευτυχώς. Υπάρχουν πολλοί δάσκαλοι που υπολογίζουν τους γονείς και επιδιώκουν καλή συνεργασία μαζί τους, και φυσικά ξέρουν ότι στο επόμενο πάρτι, όλα .....θα τεθούν επί τάπητος. Υπάρχουν και οι άλλοι και αυτά ... διαδίδονται.

Μην σε αγχώνει το δημόσιο σχολείο. Έχει λίγο τρέξιμο παραπάνω, είναι η αλήθεια, αλλά είμαι βέβαιη ότι θα βρεις σωστούς δασκάλους, που είναι πολλοί, και θα έχουν τα παιδιά καλή πρόοδο.

Εκτος αν καποιος γονεας εχει εννομο συμφερον και κανει καταγγελια.... Μετα απλα τρεχεις και δεν φτανεις γιατι θεωρειται ψευδης υοευθυνη δηλωση

...ε καλα τωρα ...

σιγουρα θα υπάρχουν και τέτοιες περιπτώσεις αλλα επειδή ...δεν έχει γίνει κατι τέτοιο ....λεω τώρα δεν έχει ακουστει ..

πηγαίνουν σχεδόν 6 χρονια τωρα εκεί δεν έχει γίνει κατι τετοιο πρεπει να πέσεις ...τελείως...... στον νομο του μέρφι πια

φυσικα δεν αποκλείονται .....τιποτα πια....

...ε καλα τωρα ...

σιγουρα θα υπάρχουν και τέτοιες περιπτώσεις αλλα επειδή ...δεν έχει γίνει κατι τέτοιο ....λεω τώρα δεν έχει ακουστει ..

πηγαίνουν σχεδόν 6 χρονια τωρα εκεί δεν έχει γίνει κατι τετοιο πρεπει να πέσεις ...τελείως...... στον νομο του μέρφι πια

φυσικα δεν αποκλείονται .....τιποτα πια....

Το οτι δεν το εχεις ακουσει, δε σημαινει οτι δεν εχει συμβει...

Εκπαιδευτικος ειμαι, ξερω λιιιιγο παραπανω για το τι γινεται ή τι μπορει να γινει και ποιες οι συνεπειες

:(

....

η δική μου γνωση έως τώρα από τα δημοσια είναι κάπου αναμεσα

εχω γνωστους που πηγαίνουν σε δημόσιο και είναι ευχαριστημένοι και αλλους που πάνε σε ιδιωτικο και παλι είναι ευχαριστημένοι

το δημόσιο αν σου ////πετύχει/// σχολείο με δασκαλα/δασκαλο που δίνει ερεθισματα στο παιδι και του αρέσει αυτό που κάνει έχει καλως

αν...'δεν έχει κ πολύ όρεξη' που συμβαίνει....την πάτησες

θα πρέπει εσύ να διαβάζεις το παιδί σου..κ αν δεν δουλεύεις οκ...κατι κανεις

αν όχι...τοτε τι γίνεται?

θα μου πείς εμεις πως πηγαίναμε πως διαβάζαμε πως σχολάγαμε και πηγαίναμε μόνοι μας στο σπιτι

ναι δεκτο

αλλα πριν...ποσα χρονια κ τι βιβλια είχαμε και τι δασκάλους είχαμε

τώρα αυτό που άκουσα το τελευταίο και να με συγχωρέσουν οι δάσκαλοι / δασκάλες που είναι εδώ μέσα

ε ,,,,τι να κάνουν και αυτοι ...τους έχουν κόψει πολλα......:eek::mad::);):twisted::oops::-P

δηλ τι ,,,,

στον ιδιωτικο τομέα δεν έκοψαν...

συνεχίζουν όμως να δουλευουν 9-9 και με την εντύπωση ότι μπορει να χάσουν την δουλεία τους

δηλ τι

175 ημερες μαθητικές δεν μπορουν να παρέχουν εκπαιδευση όπως γίνεται πάντού???

γιατι δεν δίνουν στα σχολεια και στα παιδια αυτό που πρέπει ή κατι από αυτό που πρεπει

γιατι ο γονιός πρεπει να ψάχνει σε ολη την αττική για ένα σχολείο που θα ...ίσως μορφώσει το παιδί του

γιατι να υπάρχουν σχολεία που κάποια να έχουν μόνιμους με μεράκι κ κάποια που δεν έχουν δασκάλους και μέχρι τα Χριστούγεννα???

και τοσα και τόσα παραδείγματα που θα ακούτε και γίνονται που και γιαυτο πολλόι γονείς είναι σε αναζήτηση καποιου καλού δημόσιου .

.καλου με την ένοια να μην είναι σε κοντέινερ, να έχουν μονιμους δασκάλους και να έχει ακουστει ότι ίσως να κάνουν καλύτερη δουλειά από κάποιο άλλο

συγνωμη προκαταβολικά απ όλους σας...