Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

χαμηλη χοριακη

renia19

Recommended Posts

ΚΑλησπερα...απο τα λιγα που ξέρω για τις χοριακες καλη μου φενεται κ χωρίς καθυστέρηση...ναι κάνε αλλη μια να την εχεις έτοιμη γιατί ο γιατρος θα σου ζητήσει σιγουρα επαναληπτική Γιατι είναι νωρίς κ δε θα φενεται κάτι στον υπερηχω......ααα ξέχασα συγχαρητήρια... Αλλη μια εγκυουλα.... Ολά καλά να σ πάνε

Σευχαριστω πολυ gwgoula για την αμεση απαντηση!!

μακαρι να μας πανε ολα τελεια!να εχουμε τελειομηνη εγκυμοσυνη!

εχω πολυ αγχος...ελπιζω την πεμπτη να δω την τιμη της χοριακης να τριπλασσιαζεται!:D

Διαφημίσεις

Είναι καλό οτι διπλασιάστηκε αλλά είναι χαμηλή. Προφανώς θα είχε καθυστερημένη σύλληψη..με ωορρηξία 29 του μήνα δεν βγαίνει..είναι χαμηλό το νούμερο. Έχεις ακόμα αίμα;

Ο γιατρος μου ειπε πως απλα εκανα πολυ νωρις χοριακη ,την προλαβα στ αρχη της αρχης λεει.μα δε ειχα αιμα,στ εμφυτεψη ειχα,αν υπηρχε προβλημα θα μου το ελεγε κ δε θα διπλασιαζοταν..

Ελπίζω να τσ ξαναπουμε...εξάλλου έχουμε κ μικρή διάφορα στην εγκυμοσύνη.. Πηγες στο γιατρό;;

Την δευτερα μ ειπε ν επαναλαβω τη χοριακη κ μετα θα δουμε,ισως την αλλη πεμπτη να παω..ποσο εισαι εσυ??

Γεια σας κοριτσια και απο εμενα!!!!

συγχαρητηρια στις εγκυουλες!!!

θελω τη βοηθεια σας γιατι θα σκασω:τελευταια περιοδος 17/1, κυκλος 30ημερων.εκανα σημερα (μια μερα πριν την καθυστερηση) χοριακη και εδειξε 106!

πιστευετε οτι ειναι χαμηλη;

θελω τοοοσοοο πολυ να πανε ολα καλα!!!!!!!

εκλεισα την παρασκευη ραντευου με τον γιατρο μου και θα με φαει η αγωνια!σκεφτομαι την πεμπτη να την επαναλαβω!τι λετε;:shock:

Σαν νούμερο είναι ΟΚ αλλά το πιο σημαντικό είναι η αύξηση. Ούτως ή άλλως ο γιατρός σε βλέπει όταν οι μονάδες είναι πάνω από 2000!

bA9gp3.png

Σαν νούμερο είναι ΟΚ αλλά το πιο σημαντικό είναι η αύξηση. Ούτως ή άλλως ο γιατρός σε βλέπει όταν οι μονάδες είναι πάνω από 2000!

Συνηθως οι γιατροι απ τ 1000 μοναδες κ μετα βλεπουν κατι στ υπερηχο..πιστευω πως κμικροτερο νουμερο να ειχες οπώς εγω,αν διπλασιαζετε τοτε ειναι μια χαρα.σε καθε γυναικα εγκυμοσυνη κ χοριακεσ ειναι διαφορετικα.

Διαφημίσεις

Συνηθως οι γιατροι απ τ 1000 μοναδες κ μετα βλεπουν κατι στ υπερηχο..πιστευω πως κμικροτερο νουμερο να ειχες οπώς εγω,αν διπλασιαζετε τοτε ειναι μια χαρα.σε καθε γυναικα εγκυμοσυνη κ χοριακεσ ειναι διαφορετικα.

Ναι η αύξηση παίζει πολύ ρόλο και είναι πιο σημαντική...είμαι καμμένη πρόσφατα με χοριακή την 30 ημέρα με χοριακή 189 που τελικά οδηγήθηκε σε αποβολή...δεν έκανα βέβαια ποτέ δεύτερη να δω τι έγινε..πάντως στις 10 μέρες από αυτό το τέστ που ξεκίνησε η αιμοραγία η χοριακή ήταν στο 300. Ακόμα και από εγκυμοσύνη σε εγκυμοσύνη διαφέρει...τώρα είχα την 33 ημέρα 687 και στην 35 1801! Μετά δεν ξαναέκανα παρά υπέρηχο όταν έμπαινα στην 8η εβδομάδα. Τώρα είμαι σε αναμονή για τον δεύτερο υπέρηχο με μεγάλη αγωνία...όσο πιο νωρίς εντοπίζεις την εκγυμοσύνη τελικά τόσο πιο πολύ αγχώνεσαι.

bA9gp3.png

ετσι είναι!η αυξηση ειναι το πρωτο πολυ θετικο δειγμα οτι ολα πανε καλα!!θα την επαναλαβω αυριο να δω που βρισκεται!ελπιζω αρκετα επανω!:-D

Την δευτερα μ ειπε ν επαναλαβω τη χοριακη κ μετα θα δουμε,ισως την αλλη πεμπτη να παω..ποσο εισαι εσυ??

Είμαι 6,5 εβδομάδων...αλλά σήμερα είχα λιγα μπεζ κολπικά υγρά κ φοβάμαι μήπως κάτι δε παει καλά...

:lol:

Ναι η αύξηση παίζει πολύ ρόλο και είναι πιο σημαντική...είμαι καμμένη πρόσφατα με χοριακή την 30 ημέρα με χοριακή 189 που τελικά οδηγήθηκε σε αποβολή...δεν έκανα βέβαια ποτέ δεύτερη να δω τι έγινε..πάντως στις 10 μέρες από αυτό το τέστ που ξεκίνησε η αιμοραγία η χοριακή ήταν στο 300. Ακόμα και από εγκυμοσύνη σε εγκυμοσύνη διαφέρει...τώρα είχα την 33 ημέρα 687 και στην 35 1801! Μετά δεν ξαναέκανα παρά υπέρηχο όταν έμπαινα στην 8η εβδομάδα. Τώρα είμαι σε αναμονή για τον δεύτερο υπέρηχο με μεγάλη αγωνία...όσο πιο νωρίς εντοπίζεις την εκγυμοσύνη τελικά τόσο πιο πολύ αγχώνεσαι.

Με το καλό κ ολαα να σου πανε καλά....γιατί σε μμενα δε βλέπω να πηγενουν καλά...😥

Με το καλό κ ολαα να σου πανε καλά....γιατί σε μμενα δε βλέπω να πηγενουν καλά...

Ολα καλα θα σου πάνε και σένα gwgoula και σε όλες μας!!!!!

Εχω ακούσει κ άλλες κοπέλες που έχουν στην αρχή της κύησης λίγο αίμα και ολα πηγαίνουν μετά μια χαρά!θα σου πει κ ο γιατρός σου βέβαια που ειναι ο ειδικός,αλλα η ψυχολογία παίζει κ αυτή ρόλο!να σκεφτόμαστε θετικά για να μας πάνε ολα καλα!!:)

Διαφημίσεις

Έχεις κάνει υπέρηχο; Να πας να κάνεις υπέρηχο.

Ειχα κανει με 3 μέρες καθυστέρηση κ το μονο που είδε ηταν οτι ηταν παχύ το ενδομήτριο κ οτι το αυγό είχε σπάει στη δεξία σάλπιγγα.... Αααχ θα σκασω μέχρι αύριο...ελπίζω να πάνε όλα καλά....

Ολα καλα θα σου πάνε και σένα gargoyle και σε όλες μας!!!!!

Εχω ακούσει κ άλλες κοπέλες που έχουν στην αρχή της κύησης λίγο αίμα και ολα πηγαίνουν μετά μια χαρά!θα σου πει κ ο γιατρός σου βέβαια που ειναι ο ειδικός,αλλα η ψυχολογία παίζει κ αυτή ρόλο!να σκεφτόμαστε θετικά για να μας πάνε ολα καλα!!:)

Ααχ τι να πω μακάρι....τελικά όσο πιο γρήγορα καταλαβενεις ότι είσαι έγκυος τόσο πιο πολύ ααγχοςς υπάρχει.. Ειδικα με αυτές τις χοριακες... Στο πρωτο μου παιδάκι το κατάλαβα 2 μηνών κ όλα μια χαρρα ηταν χωρίς άγχος....

Ειχα κανει με 3 μέρες καθυστέρηση κ το μονο που είδε ηταν οτι ηταν παχύ το ενδομήτριο κ οτι το αυγό είχε σπάει στη δεξία σάλπιγγα.... Αααχ θα σκασω μέχρι αύριο...ελπίζω να πάνε όλα καλά....

Τώρα στις πόσες μέρες καθυστέρηση είσαι; Σου εύχομαι να είναι καλά τα πράγματα.

bA9gp3.png

Τώρα στις πόσες μέρες καθυστέρηση είσαι; Σου εύχομαι να είναι καλά τα πράγματα.

Ειιμαι στη 19η μέρα καθυστέρησης...και στις και 47 απο ΤΕΡ..θα φανεί κκατι στον υπέρηχο;

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια!!!!!!!

ελπιζω ολες να ειστε καλα!

εγω εκανα τη δευτερη χοριακη σημερα η οποια εφτασε στις 332 μοναδες!διπλασιαστηκε απο τη δευτερα, οποτε για αρχη μου ειπε ο γιατρος ειμαστε καλα!:D

Μου ειπε να μην παω μεθαυριο για υπερηχο αλλα καλυτερα απο βδομαδα για να δουμε σακο.

ελπιζω ολα να πανε καλα σε ολες μας!!!!!!!

Καλησπερα κοριτσια.η πρωτη μου χοριακη ηταν 3μερες πριν την περιοδο,θυμαστε,κ ηταν 7 .μετα απο 4μερες σχεδον πηγε 36.98 κ σημερα επαναλαβα,μετα απο 2μερες κ ειναι 68.96. Δε ανεβηκε ικανοποιητικα,ε?ο γυναικολ μου λεει οτ η χοριακη ανεβαινει στ 2 μερες και ,αλλα αφου υπαρχει ανοδο καλα ειμαστε,να ξανα κανω την δευτερα παλι κ να τον παρω...μ ειπε οτ εγιναν καθυστερημενα ολα γιαυτο κ τοσο χαμηλα μαλλον..δεν ξερω,ειμαι πολυ στεναχωρημενη κ δ ξερω τι να σκεφτομαι πια... μου λενε οτι υπαρχουν εγκυμ που ξεκινησαν κ με 9 κ μια χαρα εξελιχτηκαν αλλα ηταν τα ζωα μου αργα που λενε...εχετε ξανα ακουσει κατι παρομοιο?αν ηταν να πηγαινε γ χορικη θα ανεβαινε? Stud7 συγχαρητηρια,ολα καλα να σ πανε,τελειομηνη εγκυμ σου ευχομαι

Καλησπερα κοριτσια.η πρωτη μου χοριακη ηταν 3μερες πριν την περιοδο,θυμαστε,κ ηταν 7 .μετα απο 4μερες σχεδον πηγε 36.98 κ σημερα επαναλαβα,μετα απο 2μερες κ ειναι 68.96. Δε ανεβηκε ικανοποιητικα,ε?ο γυναικολ μου λεει οτ η χοριακη ανεβαινει στ 2 μερες και ,αλλα αφου υπαρχει ανοδο καλα ειμαστε,να ξανα κανω την δευτερα παλι κ να τον παρω...μ ειπε οτ εγιναν καθυστερημενα ολα γιαυτο κ τοσο χαμηλα μαλλον..δεν ξερω,ειμαι πολυ στεναχωρημενη κ δ ξερω τι να σκεφτομαι πια... μου λενε οτι υπαρχουν εγκυμ που ξεκινησαν κ με 9 κ μια χαρα εξελιχτηκαν αλλα ηταν τα ζωα μου αργα που λενε...εχετε ξανα ακουσει κατι παρομοιο?αν ηταν να πηγαινε γ χορικη θα ανεβαινε? Stud7 συγχαρητηρια,ολα καλα να σ πανε,τελειομηνη εγκυμ σου ευχομαι

renia19 σ ευχαριστω πολυ για τις ευχες!μακαρι να πανε ολα καλα σε ολες μας!

νομιζω οτι το γεγονος οτι ανεβαινει καθε δυο μερες που επαναλαμβανεις την εξεταση ειναι θετικο!αυτο μου τονισε κ εμενα ο γιατρος, να δουμε οτι δεν μενει σταθερη η ορμονη και οτι ανεβαινει.μαλλον σε εσενα εγινε καθυστερημενα η συλληψη γ αυτο βλεπεις πιο χαμηλα νουμερα στην αρχη, να δεις που την δευτερη θα ειναι τριπλασσια!

renia19 σ ευχαριστω πολυ για τις ευχες!μακαρι να πανε ολα καλα σε ολες μας!

νομιζω οτι το γεγονος οτι ανεβαινει καθε δυο μερες που επαναλαμβανεις την εξεταση ειναι θετικο!αυτο μου τονισε κ εμενα ο γιατρος, να δουμε οτι δεν μενει σταθερη η ορμονη και οτι ανεβαινει.μαλλον σε εσενα εγινε καθυστερημενα η συλληψη γ αυτο βλεπεις πιο χαμηλα νουμερα στην αρχη, να δεις που την δευτερη θα ειναι τριπλασσια!

Μακαρι να ανεβει πολυ την δευτερα κ να μην ειναι τπτ αλλο...πηγες στ γιατρο εσυ??

Μακαρι να ανεβει πολυ την δευτερα κ να μην ειναι τπτ αλλο...πηγες στ γιατρο εσυ??

τιποτα αλλο δεν θα ειναι!θα δεις που ολα τελεια θα πανε!θελει λιγη υπομονη να δουμε οτι η χοριακη μας ανεβαινει πανω απο 1000 μοναδες.

εγω απο βδομαδα θα παω τελικα στον γιατρο. αρχικα ειχα κλεισει ραντευου για αυριο αλλα μου ειπε οτι ειναι νωρις για να δουμε κατι στον υπερηχο, οποτε θα παω απο βδομαδα!ειναι η πρωτη εγκυμοσυνη και εχω αγχος δεν μπορω να πω!θελω να δω οτι ολα εξελισσονται καλα!:)

Μακαρι να ειναι ολα καλα..εμενα ειναι η δευτερη εγκυμοσυνη αλλα εχω πολυ αγχος για την τωρινη γιατι ομολογω στην πρωτη ειχα πιο υψηλα νουμερα.. αντε με το καλο να δεις τ σπορακι σ.ποσο εισαι τωρα?τελευταια περιοδο?

Μακαρι να ειναι ολα καλα..εμενα ειναι η δευτερη εγκυμοσυνη αλλα εχω πολυ αγχος για την τωρινη γιατι ομολογω στην πρωτη ειχα πιο υψηλα νουμερα.. αντε με το καλο να δεις τ σπορακι σ.ποσο εισαι τωρα?τελευταια περιοδο?

να χαιρεσαι το παιδακι σου και με το καλο και το δευτερο!

ειμαι στην αρχη ακομα!τελευταια περιοδος 17/1 και κυκλος 30 ημερες, δηλ δυο ημερες καθυστερηση!ελπιζω απο βδομαδα να το δουμε το σπορακι μας και να ειναι ολα καλα!:-D

να χαιρεσαι το παιδακι σου και με το καλο και το δευτερο!

ειμαι στην αρχη ακομα!τελευταια περιοδος 17/1 και κυκλος 30 ημερες, δηλ δυο ημερες καθυστερηση!ελπιζω απο βδομαδα να το δουμε το σπορακι μας και να ειναι ολα καλα!:-D

Εγω σημερα εχω 7 μερες καθυστερηση απλα με τετοια χοριακη δ ξερω που βαδιζω.αντε να κανω την δευτερα την χοριακη κ βλεπουμε...απ τ 1000 μοναδες κ πανω φαινετε κατι οποτε υπολογισε κ θα δεις ποτε πρεπει να πας

Εγω σημερα εχω 7 μερες καθυστερηση απλα με τετοια χοριακη δ ξερω που βαδιζω.αντε να κανω την δευτερα την χοριακη κ βλεπουμε...απ τ 1000 μοναδες κ πανω φαινετε κατι οποτε υπολογισε κ θα δεις ποτε πρεπει να πας

Ναι συνεννοηθήκαμε για τον πρώτο υπέρηχο απο βδομάδα!!αγωνιω να δούμε οτι έως τωρα ολα ειναι καλα!:)

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...