Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

χαμηλη χοριακη

Recommended Posts

Κοριτσια γεια σας..βοηθηστε με!!τελευταια περιοδος 15-1 η ωορηξια μου πρεπει να ταν 28-29 του ιανουαριου.. ο κυκλος μου ειναι 29-30 .σημερα εκανα χοριακη κ η τιμη ηταν 7.5 μου ειπαν ειναι θετικη αλλα αγχωθηκα..λετε να παλλινδρομη?ειχα δει κατι κουκιδες αιμα αλλα πολυ λιγο το σαββατο 6/2 κ γιαυτο εκανα χοριακη για να δω αν ηταν εμφυτευση κ ειμαι εγκυος.στεναχωριεμαι γτ δε ξερω τι γινετε.ο γυναικολογος μ μου ειπε να επαναλαβω σε 3μερες κ βλεπουμε... εχει ξεκινησει καμμια με χαμηλη χοριακη?πριν να εχει καθυστερηση.. θα τρελαθω κοριτσια.. :confused::-(

Διαφημίσεις

Κοριτσια γεια σας..βοηθηστε με!!τελευταια περιοδος 15-1 η ωορηξια μου πρεπει να ταν 28-29 του ιανουαριου.. ο κυκλος μου ειναι 29-30 .σημερα εκανα χοριακη κ η τιμη ηταν 7.5 μου ειπαν ειναι θετικη αλλα αγχωθηκα..λετε να παλλινδρομη?ειχα δει κατι κουκιδες αιμα αλλα πολυ λιγο το σαββατο 6/2 κ γιαυτο εκανα χοριακη για να δω αν ηταν εμφυτευση κ ειμαι εγκυος.στεναχωριεμαι γτ δε ξερω τι γινετε.ο γυναικολογος μ μου ειπε να επαναλαβω σε 3μερες κ βλεπουμε... εχει ξεκινησει καμμια με χαμηλη χοριακη?πριν να εχει καθυστερηση.. θα τρελαθω κοριτσια.. :confused::-(

Είσαι στην 27 έβδομη ημέρα χωρίς καθυστέρηση και με κύκλο 30 ημερών...νομίζω δεν είναι χαμηλή. όπως και να'χει θα πρέπει να πάρεις και δεύτερη τιμή να δεις τι γίνεται

bA9gp3.png

Δηλαδη λετε να αυξηθει κανονικα,ο γυναικολ μ ειπε να την επαναλαβω σε 3μερες,γτ οχι σε δυο?επειδη πεφτει σαββκυριακο θα την κανω δευτερα..φοβαμαι οτ ειναι χαμηλη γιατι οι τιμες χοριακης την 27ημερα λενε 25-50 κ την 28 50-100 . :-(

Αααχ αυτη η χοριακη μονο άγχος μας προκαλει....μην αγχωνεσαι μπορεί να έγινε η σύλληψη αργότερα απο όσο υπολογίζει..κ εγώ στις 3 μέρες εκανα επαναληπτική χοριακη... Τεστ έκανες;;;;

:lol:

Διαφημίσεις

Τεστ εκανα αλλα του hometest αλλα ηταν αρνητικο.αλλα εκανα χθες...τ σαββατο 6-2ειχα αιμα σαν να ηταν η εμφυτεψη,δε θα πρεπε να ηταν πιο πανω η χοριακη?οποτε σημαινει οτιεγινε κανονικα η συλληψη..ε?

Τεστ εκανα αλλα του hometest αλλα ηταν αρνητικο.αλλα εκανα χθες...τ σαββατο 6-2ειχα αιμα σαν να ηταν η εμφυτεψη,δε θα πρεπε να ηταν πιο πανω η χοριακη?οποτε σημαινει οτιεγινε κανονικα η συλληψη..ε?

Δεν γνωρίσω τα hometest..εγώ χρησιμοποιώ predict or... Για να είδε κουκίδες κ μα μην έχεις αδιθετισει ακόμα πιστεύω πως θα είσαι....πηγες στο γυναικολόγο;

Δηλαδη λετε να αυξηθει κανονικα,ο γυναικολ μ ειπε να την επαναλαβω σε 3μερες,γτ οχι σε δυο?επειδη πεφτει σαββκυριακο θα την κανω δευτερα..φοβαμαι οτ ειναι χαμηλη γιατι οι τιμες χοριακης την 27ημερα λενε 25-50 κ την 28 50-100 . :-(

Καταλαβαίνω την αγωνία σου, έκανες πολύ νωρίς το τέστ...θα δείξει...ίσως σου είπε σε 3 γιατί είναι πολύ χαμηλή η τιμή... αν θέλεις να δεις κάτι μπες στο http://www.betabase.info/ και κοίτα από τις μέρες της ωορρηξίας...

bA9gp3.png

Διαφημίσεις

Δεν γνωρίσω τα hometest..εγώ χρησιμοποιώ predict or... Για να είδε κουκίδες κ μα μην έχεις αδιθετισει ακόμα πιστεύω πως θα είσαι....πηγες στο γυναικολόγο;

Στ γυναήκολ δε πηγα γιατι ειναι μακρια μ οποτε θα παω μετα την επαναληπτικη χοριακη.αν δε αδιαθετησω που θα γινει με χοριακη 7.5

Στ γυναήκολ δε πηγα γιατι ειναι μακρια μ οποτε θα παω μετα την επαναληπτικη χοριακη.αν δε αδιαθετησω που θα γινει με χοριακη 7.5

Ααα μην απελπίζεται καλέ.....κ μην σκέφτεσαι αρνητικά.....μια φιλη μου ξεκίνησε με 8 κ σε τρεις μέρες έφτασε 1500 .....

Ααα μην απελπίζεται καλέ.....κ μην σκέφτεσαι αρνητικά.....μια φιλη μου ξεκίνησε με 8 κ σε τρεις μέρες έφτασε 1500 .....

Αληθεια μ λες?πως γντ σε 3μερες να φθασει εκει πανω? Αχ Παναγιτσα μ μακαρι κσε μενα να ανεβει,να μη χασω το σπορακι μου..σ ευχαριστω πολυ,απλα με προβληματισε τ οτι ειδα αιμα σαν ν αεγινε εμφυτεψη κ ενω θα επρεπε να ειναι στ υψη τωρα ειναι στ πατωματα..ουφ δε ξερω τ να πω.. μεχρι την δευτερα ειναι ακομα 5μερες..πως θα αντεξω?

Εγώ λέω το Σάββατο να κανεις ενα τεστακι... Να ξεανχοθεις κ εσύ....

Ναι θα κανω κ τεστ απλα κ να πηγαινει για αποβολη θα δειχνει θετικο πιστευω

Διαφημίσεις

Τι να πω δε ξέρω....πάντως καλό είναι να αποβαλεις το άγχος σου

Ναι εχεις δικιο.θα προσπαθησω να ηρεμησω.αν εχω νεα θα ξανα γραψω.ευχαριστω πολυ

Ρένια τι έγινε πως είσαι;;;;;όλα καλά;;;

Ελα κοπελα μου..

Τωρα πηρα τα αποτελεσματα και ειναι 36.98.απ 7που ηταν την πεμπτη,θα επρεπε να ηταν 28 οποτε ολα καλα ε?

Ελα κοπελα μου..

Τωρα πηρα τα αποτελεσματα και ειναι 36.98.απ 7που ηταν την πεμπτη,θα επρεπε να ηταν 28 οποτε ολα καλα ε?

Μπρααβοοοο....όλα μια χαρά πάνε...ξεανχοσου κ απόλαυσε την εγκυμοσύνη σου...εύχομαι να σου πάνε όλα καλα....

Ελα κοπελα μου..

Είναι καλό οτι διπλασιάστηκε αλλά είναι χαμηλή. Προφανώς θα είχε καθυστερημένη σύλληψη..με ωορρηξία 29 του μήνα δεν βγαίνει..είναι χαμηλό το νούμερο. Έχεις ακόμα αίμα;

bA9gp3.png

Γεια σας κοριτσια και απο εμενα!!!!

συγχαρητηρια στις εγκυουλες!!!

θελω τη βοηθεια σας γιατι θα σκασω:τελευταια περιοδος 17/1, κυκλος 30ημερων.εκανα σημερα (μια μερα πριν την καθυστερηση) χοριακη και εδειξε 106!

πιστευετε οτι ειναι χαμηλη;

θελω τοοοσοοο πολυ να πανε ολα καλα!!!!!!!

εκλεισα την παρασκευη ραντευου με τον γιατρο μου και θα με φαει η αγωνια!σκεφτομαι την πεμπτη να την επαναλαβω!τι λετε;:shock:

Γεια σας κοριτσια και απο εμενα!!!!

συγχαρητηρια στις εγκυουλες!!!

θελω τη βοηθεια σας γιατι θα σκασω:τελευταια περιοδος 17/1, κυκλος 30ημερων.εκανα σημερα (μια μερα πριν την καθυστερηση) χοριακη και εδειξε 106!

πιστευετε οτι ειναι χαμηλη;

θελω τοοοσοοο πολυ να πανε ολα καλα!!!!!!!

εκλεισα την παρασκευη ραντευου με τον γιατρο μου και θα με φαει η αγωνια!σκεφτομαι την πεμπτη να την επαναλαβω!τι λετε;:shock:

ΚΑλησπερα...απο τα λιγα που ξέρω για τις χοριακες καλη μου φενεται κ χωρίς καθυστέρηση...ναι κάνε αλλη μια να την εχεις έτοιμη γιατί ο γιατρος θα σου ζητήσει σιγουρα επαναληπτική Γιατι είναι νωρίς κ δε θα φενεται κάτι στον υπερηχω......ααα ξέχασα συγχαρητήρια... Αλλη μια εγκυουλα.... Ολά καλά να σ πάνε