Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Νηπιαγωγειο.

Recommended Posts

Καλησπερα Μανουλες αυτο ειναι το πρωτο μου post αντιμετωπίζω πρόβλημα και μου ειπαν οτι σε αυτο το forum θα μπορέσω να βρω καποια λυση. Ειμαι μητερα δυο παιδιων 5 ετων και 12 μηνων εργαζομαι και μεγαλωνω τα παιδια μοναχη μου. Το μεγαλο γιο μου τον ειχα γραψει σε παιδικο του δημου 2 χρονια και δεν ειχαμε κανενα προβλημα. Φετος παει σε δημοσιο νηπιαγωγειο αλλα δυστυχώς το παιδι δεν εχει το υποστηρικτηκο περιβαλλον που θα επρεπε απο την δασκαλα του σε σημειο να μην θελει καν να παει στο νηπιο. Το παιδι κανει συνεχως παραπονα εχω ψαξει το θεμα και εχω δει οτι υσχει οτι λεει ο μικρος μιλαμε για μια δασκαλα μεγαλης ηλικιας με 8 παιδακια μονο στην ταξη της που συνεχως παραπονιέται εχουν γινει πολλα γεγονοτα και δεν ξερω αν επρεπε να αναφερω απο εδω. Θελω να παρω το παιδι μου απο εκει θελω να μου πει καποια μανουλα να γνωριζει ιδιωτικά νηπιαγωγεια που να βρισκονται στις περιοχες του ηρακλειου μεταμορφωση νεα ιωνια πευκακια περρισσο και ρωταω γιατι μετακόμισα φετος στα βόρια προάστια και δεν ξερω και το ιντερνετ δεν βοηθα θελω αμεσα να φυγει ιδη δεν εχει παει σχολειο 4 μερεσ και ουτε θα ξαναπάω το παιδι μου εκει σας παρακαλω βοηθηστε να βρω αμεσα κατι ευχαριστω

Διαφημίσεις

Δεν ξέρω ιδιωτικό να σου προτείνω.

Πως γίνεται σε αυτές τις περιοχές της Αθήνας που αναφέρεις να λειτουργεί τμήμα με 8 παιδια??? θα ειχε συγχωνευτεί δεν ειναι δυνατόν!

Άποψη μου ειναι να πας στην Διεύθυνση της β Αθήνας, (αναφης και Αγίων αποστολών, Ηράκλειο) και να τους εκφράσεις το πρόβλημα σου. Να ζητήσεις υπηρεσιακά να σου αλλάξουν σχολείο για το παιδί στην περιοχή σου. Ειδικά στην μεταμόρφωση ξέρω δυο σχολεία που έχουν πολυ αξίες εκπαιδευτικούς. Αρκεί να υπάρχει κάποια κενή θέση γιατι ειναι και στην μέση της χρονιάς.

Καλή συνέχεια!

Καμια Μαμα που να πηγαίνει ιδιωτικό στις προαναφερθησες περιοχές δεν υπάρχει ?????:confused::roll::-(

Έμενα Ηράκλειο πολλά χρόνια, οι περισσότεροι που ξέρω πάνε στην Μικρή Φωλιά, ενώ στην Μεταμόρφωση έχω διαβάσει εδώ στο φόρουμ καλά σχόλια για το ΛΑΜΠΕΤΩ.

Πολύ καλό είναι και το νηπιαγωγείο της Ελληνοαγγλικής Αγωγής στο Ηράκλειο (σύνορα με Μαρούσι κοντά στο Mall), αλλά αμφιβάλλω εάν έχει θέσεις.

Επίσης στο Ηράκλειο, υπάρχουν τα Εκπαιδευτήρια Μάνεση, που έχουν και νηπιαγωγείο, είναι παλιό σχολείο με πολλά χρόνια λειτουργίας (πάνω από 20), χωρίς να ξέρω περισσότερες λεπτομέρειες.

Δεν ξέρω ιδιωτικό να σου προτείνω.

Πως γίνεται σε αυτές τις περιοχές της Αθήνας που αναφέρεις να λειτουργεί τμήμα με 8 παιδια??? θα ειχε συγχωνευτεί δεν ειναι δυνατόν!

Άποψη μου ειναι να πας στην Διεύθυνση της β Αθήνας, (αναφης και Αγίων αποστολών, Ηράκλειο) και να τους εκφράσεις το πρόβλημα σου. Να ζητήσεις υπηρεσιακά να σου αλλάξουν σχολείο για το παιδί στην περιοχή σου. Ειδικά στην μεταμόρφωση ξέρω δυο σχολεία που έχουν πολυ αξίες εκπαιδευτικούς. Αρκεί να υπάρχει κάποια κενή θέση γιατι ειναι και στην μέση της χρονιάς.

Καλή συνέχεια!

Στον δημοσιο που παει το παιδι μου η δασκαλα ειναι μια μεγαλη κυρια η προισταμενη και εχει οντως 8-9 παιδακια μονο. Πηγα και εκανα παραπονα στην διευθυνση π.ε β αθηνας και μου ειπαν οτι εχω δικαιωμα και να το μεταγραψω τους ειπα την συμπεριφορα της κυριας απεναντι μου μονο για να μην μιλησω για το παιδι και μου ειπαν οτι πολυ καλα εκανα να παω σε εκεινους το παιδι μου δεν θελει να παει σχολειο εξαιτίας της το περιθωριοποιεί με την συμπεριφορά της. Το απομονώνει απο τα αλλα παιδια γιατι θεωρει οτι δεν ειναι οπως τα αλλα της ομαδας και σε αυτο φταιω εγω μου ειπε γιατι επέλεξα να παω το παιδι μου σε παιδικο σταθμο του δημου και οχι της προτοβαθμιας γιατι κατα την γνωμη της ο δημος δεν αξιζει μετα τον σχολιαζε γιατι ειχε θεμα ομιλιας και στα διαλείμματα δεν το αφηνε να παιξει με τα αλλα παιδια και μου ειπε οτι τον ειχε κοντα της για να τον προσεχει.Να αναφερω οτι εγινε ενα γεγονος οτι καποιο παιδακι ειπε στα αλλα παιδια οτι οποιος θελει να παιζει με τον γιο μου να τον φτυνει και να τον κλωτσαει και ετσι εγινε γιατι με πιασανε γονεις και μου λενε οτι εμεις τα μαλωσαμε τα παιδια μας οταν μαθαμε το γεγονος ζηταω το λογο απο την κυρια για να δω πως χειρίστηκε το θεμα και μου λεει οτι οντως εγινε το γεγονος και μετα το γεγονος οτι ο γιος μου εσπρωξε το εν λογω παιδι και σταθηκε σε αυτο που ηταν αντιδραση του παιδιου να προστατευτει ειπε οτι το αλλο παιδι ηταν παιδι ψυχολογου και οτι δικος μου τον προκαλεσε και οτιτο αλλο παιδι ειναι παρα πολυ καλο δεν θελω να πω κατι αλλο

Διαφημίσεις

• 4 weeks later...