Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Κατεψυγμενα εμβρυα

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσια! Σημερα με ενημερωσαν οτι εχω 2 γονιμοποιημενα ωαρια, και αμεσως τα βαζουμε καταψυξη για να κανω εμβρυομεταφορα τον επομενο μηνα!! Εχει καμια εμπειρια σε εμβρυομεταφορα με κατεψυγμενα εμβρυα;;

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια! Σημερα με ενημερωσαν οτι εχω 2 γονιμοποιημενα ωαρια, και αμεσως τα βαζουμε καταψυξη για να κανω εμβρυομεταφορα τον επομενο μηνα!! Εχει καμια εμπειρια σε εμβρυομεταφορα με κατεψυγμενα εμβρυα;;

Ουουουου....πολλες!!! Μια απο αυτες και εγω!!!!

Τι σε προβληματίζει!!!! Μια χαρα ποσοστά εχουν τα κατεψυγμένα!!!! Ιδια η σχεδον ιδια με τα φρέσκα....συν οτι ο οργανισμός ειναι ξεκούραστος διότι δεν εχει προηγηθεί διεγερση !!!!!

Καλη επιτυχία λοιπον!!!!

Οτι αποριες εχεις μας λες!!!!

Ουουουου....πολλες!!! Μια απο αυτες και εγω!!!!

Τι σε προβληματίζει!!!! Μια χαρα ποσοστά εχουν τα κατεψυγμένα!!!! Ιδια η σχεδον ιδια με τα φρέσκα....συν οτι ο οργανισμός ειναι ξεκούραστος διότι δεν εχει προηγηθεί διεγερση !!!!!

Καλη επιτυχία λοιπον!!!!

Οτι αποριες εχεις μας λες!!!!

Για πες μου την εμπειρια σου!! Παιρνεις καποια φαρμακα πριν την εμβρυομεταφορα; Εσυ τα καταφερες, εμφυτευτηκαν;

Για πες μου την εμπειρια σου!! Παιρνεις καποια φαρμακα πριν την εμβρυομεταφορα; Εσυ τα καταφερες, εμφυτευτηκαν;

Οχι εγω δυστυχως δεν τα χω καταφερει ακομα αλλα δεν εχει να κανει το οτι ειναι κατεψυγμένα τα εμβρυα...παιζουν αλλα πραγματα ρόλο που μας καθυστερούν το θαύματακι μας!!!!

Ειναι απλούστατη διαδικασια και γενικα εχει πολλα ποσοστά επιτυχιας!!!! Μαλιστα σε καποιες χωρες στο εξωτερικό επικρατει η φιλοσοφία να παγώνουν ολα τα εμβρυα και να μην βάζουν φρέσκα για να μην ειναι ο οργανισμός επιβαρημένος!

Οσο για τα φαρμακα εγω παιρνω απο δευτερη μερα του κυκλου σικλακουρ, κορτιζονη και κατι πατς οιστραδιολης και 2 μερες πριν την εμβρυομεταφορα ξεκιναω και ουτροτζεσταν! Βεβαια κάποιοι τα μεταφέρουν σε φυσικό κυκλο!!!! Οπως και να το κανεις δεν εμπεριέχει τιποτα δυσκολο η λιγοτερο πιθανο .....

Θα πας καποια στιγμη για υπερηχο γυρω στην 10η μερα, θα μετρήσουν το ενδομητριο, μπορει να ξαναπάς για δευτερο υπερηχο, θα σου σου πουν ποτε θα γινει η απόψυξη και ποτε να πας για εμβρυομεταφορα, θα πας...θα περιμένεις μερικες μερουλες ....θα κανεις χοριακη....θα βγει θετικη και θα μπεις να μας το γράψεις να χαρούμε με την χαρα σου!!!! Ολα θα πανε καλα!!! Μην φοβασαι τιποτα!!!!

Οχι εγω δυστυχως δεν τα χω καταφερει ακομα αλλα δεν εχει να κανει το οτι ειναι κατεψυγμένα τα εμβρυα...παιζουν αλλα πραγματα ρόλο που μας καθυστερούν το θαύματακι μας!!!!

Ειναι απλούστατη διαδικασια και γενικα εχει πολλα ποσοστά επιτυχιας!!!! Μαλιστα σε καποιες χωρες στο εξωτερικό επικρατει η φιλοσοφία να παγώνουν ολα τα εμβρυα και να μην βάζουν φρέσκα για να μην ειναι ο οργανισμός επιβαρημένος!

Οσο για τα φαρμακα εγω παιρνω απο δευτερη μερα του κυκλου σικλακουρ, κορτιζονη και κατι πατς οιστραδιολης και 2 μερες πριν την εμβρυομεταφορα ξεκιναω και ουτροτζεσταν! Βεβαια κάποιοι τα μεταφέρουν σε φυσικό κυκλο!!!! Οπως και να το κανεις δεν εμπεριέχει τιποτα δυσκολο η λιγοτερο πιθανο .....

Θα πας καποια στιγμη για υπερηχο γυρω στην 10η μερα, θα μετρήσουν το ενδομητριο, μπορει να ξαναπάς για δευτερο υπερηχο, θα σου σου πουν ποτε θα γινει η απόψυξη και ποτε να πας για εμβρυομεταφορα, θα πας...θα περιμένεις μερικες μερουλες ....θα κανεις χοριακη....θα βγει θετικη και θα μπεις να μας το γράψεις να χαρούμε με την χαρα σου!!!! Ολα θα πανε καλα!!! Μην φοβασαι τιποτα!!!!

Σε ευχαριστώ κούκλα μου. Μακάρι να τα καταφέρουμε και οι δυο μας έχω πολλή αγωνία αλλά και χαρά γιατί ανυπομονώ για αυτό το μικρό θαύμα. Εύχομαι και σε σένα σύντομα Με ένα μωράκι στην αγκαλίτσα σου.!!

Διαφημίσεις

• 2 weeks later...

Κοριτσια καλησπερα. Εχω αναφερθει στο θεμα μου και σε αλλη ενοτητα αλλα ειπα να ξαναγραψω και εδω μηπως εχει καποια κοπελα αναλογη εμπειρια γιατι εχω μπερδευτει πολυ.Ειμαι λοιπον σε διαδικασια μεταφορας κατεψυγμενων εμβρυων.Ξεκινησα λοιπον με 3 σικλακουρ τη μερα μεχρι και τη Κυριακη που προσθεσαμε και προγεστερονη και ορισαμε ημερα εμβρυομεταφορας 5 ημερες μετα.Το πρωτο μας θεμα ηταν οτι 1 μερα πριν ξεκινησω προγεστερονη ειδα καποιες ροζ βλεννες που δεν αρεσαν στο γιατρο μου.....αφου ξεκινησα τη προγεστερονη αυτες σταματησαν....με εξετασε και ο εξωσωματικος και ο γυναικολογος και μου ειπαν οτι το ενδομητριο φαινετσι μια χαρα και οτι αφου δεν υπαρχει αιματακι προχωραμε....Σημερα πηγα παλι για εξεταση και προεκυψε 2ο θεματακι....μου ειπε ο εξωσωματικος οτι βλεπει το ενδομητριο αν και καλο να συσπαται εντονα και οτι αν συνεχισει ετσι δεν μπορει να προχωρησει σε εμβρυομεταφορα καθως ειναι πολυ πιθανο η μητρα να πεταξει τα εμβρυα.Μου εδωσε λοιπον καποια χαπια να τα βαζω ενδοκολπικα και θα με ξσναδει αυριο για να δει αν εχει σταματησει αυτη η κινητικοτητα του ενδομητριου.Αναρωτιεμαι τωρα εγω μηπως πιεζουμε παραπανω το θεμα απο οσο θα επρεπε και μηπως θα ηταν καλυτερα να το αφηναμε για αλλο κυκλο.....εχει τυχει σε καποια κοπελα αναλογο θεμα?

[/b]

[bBMoumo[/b]

Δεν εχω ξανακουσει για συσπασεις μητρας.... Τι χαπια σου εδωσε? Δηλαδη ποτε ειναι η ε/τ?

Δυστυχως δεν μπορω να σε βοηθησω. Θεωρω ομως οτι εισαι σε πολυ καλα χερια... Δεν νομιζω οτι ο γιατρος σου θα προχωρουσε σε ε/τ με ελαφρια τη καρδια.. Σου ειπε που μπορει να οφειλεται αυτο?

[/b]

[bBMoumo[/b]

Δεν εχω ξανακουσει για συσπασεις μητρας.... Τι χαπια σου εδωσε? Δηλαδη ποτε ειναι η ε/τ?

Δυστυχως δεν μπορω να σε βοηθησω. Θεωρω ομως οτι εισαι σε πολυ καλα χερια... Δεν νομιζω οτι ο γιατρος σου θα προχωρουσε σε ε/τ με ελαφρια τη

καρδια.. Σου ειπε που μπορει να οφειλεται αυτο?[/quote

Μου εδωσε καποια χαπια που κανονικα ειναι για τη πιεση.....να τα βαζω ενδοκολπικα γιατι αυτα χαλαρωνουν τη μητρα.Μιυ ειπε αυριο να παω να με ξαναδει και αν εχει σταματησει αυτη η κινητικοτητα ενδομητριου θα προσωρησουμε.Μου ειπε οτι μαλλον χρειαζομουν λιγοτερα cyclacur και περισσοτερη προγεστερονη....ετσι μου μειωσε απο σημερα τα σικλακουρ και αυξησε τη προγεστερονη.Δεν ξερω δεν νιωθω πολυ θετικη με ολο αυτο....μια το αιματακι μια τωρα αυτο....φοβαμαι μηπως δεν πρεπει να προχωρησουμε σε αυτοντο κυκλο....και αν η μητρα συνεχισει να συσπαται και μετα την εμβρυομεταφορα?

Δεν ξερω μηπως ειμαι υπερβολικη ...μηπως αγχωνομαι παραπανω απο οσο πρεπει....Η εμβρυομεταφορα ειναι Παρασκευη με βλαστοκυστες που σημαινει οτιη αποψυξη θα ξεκινησει αυριο

Διαφημίσεις

Πήγες στο γιατρό? Τι σου είπε δηλαδή? Όλα καλα?

Λοιπον μολις γυρισα απο το γιατρο καο τελικα δεν θα κανουμε εμβρυομεταφορα αυριο καθως οπως μου ειπε απο τα πολλα οιστρογονα η μητρα κανει συσπασεις και αν παμε να βαλουμε εμβρυα σε αυτη τη μητρα θα τα πεταξει εξω το πιο πιθανο....μπορει και οχι....αλλα δεν ρισκαρουμε να χαλασουμε 3 καλα εμβρυα οταν οι συνθηκες δεν ειναι αυτες που θελουμε.Θα προχωρησουμε λοιπον σε φυσικο κυκλο και ελπιζω μα ειμαι πιο τυχερη.Ηρεμησα και εγω και ολα καλα.:lol:

Λοιπον μολις γυρισα απο το γιατρο καο τελικα δεν θα κανουμε εμβρυομεταφορα αυριο καθως οπως μου ειπε απο τα πολλα οιστρογονα η μητρα κανει συσπασεις και αν παμε να βαλουμε εμβρυα σε αυτη τη μητρα θα τα πεταξει εξω το πιο πιθανο....μπορει και οχι....αλλα δεν ρισκαρουμε να χαλασουμε 3 καλα εμβρυα οταν οι συνθηκες δεν ειναι αυτες που θελουμε.Θα προχωρησουμε λοιπον σε φυσικο κυκλο και ελπιζω μα ειμαι πιο τυχερη.Ηρεμησα και εγω και ολα καλα.:lol:

Μπράβο ρε Moumo.... αφού ηρέμησες αυτό είναι ο,τι καλύτερο...

Καλά, πόσα cyclacur σου είχε δώσει?

Μπράβο ρε Moumo.... αφού ηρέμησες αυτό είναι ο,τι καλύτερο...

Καλά, πόσα cyclacur σου είχε δώσει?

Βρε κοριτσι μου τι να σου πω μου ειχε δωσει απο 2η μερα του κυκλου 3 σικλακουρ τη μερα.....οπως φανηκε και απο τις ροζ βλεννες αλλα και απο αυτη τη συσπαση ενδομητριου που παρατηρουσαμε τις 2 τελευταιες μερες το ενδιμητριο πιεστηκε πολυ.....τωρα ξερω πως αλλοι γιατροι αυξανουν σταδιακα τα σικλακουρ και δεν δινουν μια σταθερη δοση απο την αρχη.....επισης γνωριζω οτι τα 3 σικλακουρ ειναι μια σχετικα μικρη δοσολογια καθως απο οτι μου εχει πει ο γιατρος μου στο φυσικο μας κυκλο μπορει μα παραγουμε και παραπανω οιστραδιολη απο αυτη που δινουν τα 3 σικλακουρ ημερησιως.Δεν ξερω καθε οργανισμος ειναι διαφορετικος......επισης ειμαι 28 χρονων μονο χωρις προβληματα....η αιτια υπογονιμοτητας στη δικη μου περιπτωση ειναι ανδρικης φυσεως.Εγω απλα αναγκαστηκα να διακοψω 24η εβδομαδα την εγκυμοσυνη μου λογω σοβαρου προβληνατος του

εμβρυου....μια εγκυμοσυνη που προεκυψε απο την εξωσωματικη που εκανα περυσι...πριν κανα μηνα εκανα και μια υστεροσκοπηση και ηταν ολα καλα .....περα απο αυτα δεν ειχα ποτε αλλα προβληματα....οποτε συμπεραινω οτι μαλλον σε φυσικο κυκλο θα πανε καλυτερα τα πραγματα....ελπιζω τουλαχιστον:P

Βρε κοριτσι μου τι να σου πω μου ειχε δωσει απο 2η μερα του κυκλου 3 σικλακουρ τη μερα.....οπως φανηκε και απο τις ροζ βλεννες αλλα και απο αυτη τη συσπαση ενδομητριου που παρατηρουσαμε τις 2 τελευταιες μερες το ενδιμητριο πιεστηκε πολυ.....τωρα ξερω πως αλλοι γιατροι αυξανουν σταδιακα τα σικλακουρ και δεν δινουν μια σταθερη δοση απο την αρχη.....επισης γνωριζω οτι τα 3 σικλακουρ ειναι μια σχετικα μικρη δοσολογια καθως απο οτι μου εχει πει ο γιατρος μου στο φυσικο μας κυκλο μπορει μα παραγουμε και παραπανω οιστραδιολη απο αυτη που δινουν τα 3 σικλακουρ ημερησιως.Δεν ξερω καθε οργανισμος ειναι διαφορετικος......επισης ειμαι 28 χρονων μονο χωρις προβληματα....η αιτια υπογονιμοτητας στη δικη μου περιπτωση ειναι ανδρικης φυσεως.Εγω απλα αναγκαστηκα να διακοψω 24η εβδομαδα την εγκυμοσυνη μου λογω σοβαρου προβληνατος του

εμβρυου....μια εγκυμοσυνη που προεκυψε απο την εξωσωματικη που εκανα περυσι...πριν κανα μηνα εκανα και μια υστεροσκοπηση και ηταν ολα καλα .....περα απο αυτα δεν ειχα ποτε αλλα προβληματα....οποτε συμπεραινω οτι μαλλον σε φυσικο κυκλο θα πανε καλυτερα τα πραγματα....ελπιζω τουλαχιστον:P[/quote

Οχι μην το λες αυτο.... Εισαι πολυ μικρη ακομα για φυσικο κυκλο.... Τα ωαρια σου ακομα ειναι τελεια!!!! Και μην ξεχνας πως ενα γερο ωαριο φτιαχνει πολυ ενα ασχημο σπερματοζωαριο.... Ενταξει αντεδρασες ετσι στα cyclacur.... Εννοειται πως ειναι μικρη δοση.... Εγω ετυχα σε εναν χασαπη -Μεγαλο ονομα- που μου εδινε 18 την ημερα!!! Για αυτο σε ρωτησα κιολας για τη δοσολογια.... Στον επομενο κυκλο θα τα πας μια χαρα.... Και ειμαι σιγουρη πως θα γινεις μανουλα πολυ γρηγορα.... Εντος του '16... !!!!

Διαφημίσεις

Βρε κοριτσι μου τι να σου πω μου ειχε δωσει απο 2η μερα του κυκλου 3 σικλακουρ τη μερα.....οπως φανηκε και απο τις ροζ βλεννες αλλα και απο αυτη τη συσπαση ενδομητριου που παρατηρουσαμε τις 2 τελευταιες μερες το ενδιμητριο πιεστηκε πολυ.....τωρα ξερω πως αλλοι γιατροι αυξανουν σταδιακα τα σικλακουρ και δεν δινουν μια σταθερη δοση απο την αρχη.....επισης γνωριζω οτι τα 3 σικλακουρ ειναι μια σχετικα μικρη δοσολογια καθως απο οτι μου εχει πει ο γιατρος μου στο φυσικο μας κυκλο μπορει μα παραγουμε και

παραπανω οιστραδιολη απο αυτη που δινουν τα 3 σικλακουρ ημερησιως.Δεν ξερω καθε οργανισμος ειναι διαφορετικος......επισης ειμαι 28 χρονων μονο χωρις προβληματα....η αιτια υπογονιμοτητας στη δικη μου περιπτωση ειναι ανδρικης φυσεως.Εγω απλα αναγκαστηκα να διακοψω 24η εβδομαδα την εγκυμοσυνη μου λογω σοβαρου προβληνατος του

εμβρυου....μια εγκυμοσυνη που προεκυψε απο την εξωσωματικη που εκανα περυσι...πριν κανα μηνα εκανα και μια υστεροσκοπηση και ηταν ολα καλα .....περα απο αυτα δεν ειχα ποτε αλλα προβληματα....οποτε συμπεραινω οτι μαλλον σε φυσικο κυκλο θα πανε καλυτερα τα πραγματα....ελπιζω τουλαχιστον:P[/quote

Οχι μην το λες αυτο.... Εισαι πολυ μικρη ακομα για φυσικο κυκλο.... Τα ωαρια σου ακομα ειναι τελεια!!!! Και μην ξεχνας πως ενα γερο ωαριο φτιαχνει πολυ ενα ασχημο σπερματοζωαριο.... Ενταξει αντεδρασες ετσι στα cyclacur.... Εννοειται πως ειναι μικρη δοση.... Εγω ετυχα σε εναν χασαπη -Μεγαλο ονομα- που μου εδινε 18 την ημερα!!! Για αυτο σε ρωτησα κιολας για τη δοσολογια.... Στον επομενο κυκλο θα τα πας μια χαρα.... Και ειμαι σιγουρη πως θα γινεις μανουλα πολυ γρηγορα.... Εντος του '16... !!!!

Αχ σε ευχαριστω πολυ ηταν πολυ ωραιο και θετικο αυτο που μου εγραψες!!!Σε ευχαριστω που μου απανταγες σε ολες μου τις αγωνιες αυτες τις μερες....αν επιτρεπεις εσυ σε τι φαση εισαι?

Καλησπερα κοριτσια και απο μενα,ειμαι καινουργια στο φορουμ.ειμαι στη δευτερη και ελπιζω και τυχερη προσπαθεια εξωσωματικης με κρυοσυντηρημενα αυτη τη φορα,μια διαδιακσια με λιγοτερο αγχος!ελπιζεις πιο πολυ!και γνωριζεις περισσοτερα!σημερα ειμαι δευτερη μερα απο εμβρυομεταφορα.. Εχω αποβαλει ο,τι μπορει να με αγχωσει..(πεθερα,συνηφαδα,γονεις,γνωστους!):lol:και ελπιζω ενα απο τα τρια εμβρυακια τριτης μερας να πιαστει στη μητρα και να γινει το ονειρο πραγματικοτητα! Την πρωτη φορα μου εβαλε δυο,και τωρα τρια και τις δυο φορες χωρις να με ρωτησει..αυτα δεν πρεπει κανονικα να σε ρωτανε?οπως και να ξερεις και την κατασταση των εμβρυων?γιατι εμενα απλα εγινε η διαδικασια και αν δεν ρωταγε ο αντρας μ δεν προκειται να ηξερα!

Καλησπερα κοριτσια και απο μενα,ειμαι καινουργια στο φορουμ.ειμαι στη δευτερη και ελπιζω και τυχερη προσπαθεια εξωσωματικης με κρυοσυντηρημενα αυτη τη φορα,μια διαδιακσια με λιγοτερο αγχος!ελπιζεις πιο πολυ!και γνωριζεις περισσοτερα!σημερα ειμαι δευτερη μερα απο εμβρυομεταφορα.. Εχω αποβαλει ο,τι μπορει να με αγχωσει..(πεθερα,συνηφαδα,γονεις,γνωστους!):lol:και ελπιζω ενα απο τα τρια εμβρυακια τριτης μερας να πιαστει στη μητρα και να γινει το ονειρο πραγματικοτητα! Την πρωτη φορα μου εβαλε δυο,και τωρα τρια και τις δυο φορες χωρις να με ρωτησει..αυτα δεν πρεπει κανονικα να σε ρωτανε?οπως και να ξερεις και την κατασταση των εμβρυων?γιατι εμενα απλα εγινε η διαδικασια και αν δεν ρωταγε ο αντρας μ δεν προκειται να ηξερα!

Καλησπέρα κ καλό κουράγιο κ υπομονή.

Για το ποσά έμβρυα θα σου βάλουν εξαρτάται η ηλιακια σου, αν είσαι μικρή δεν επιτρέπεται απο το νόμο να σου βάλουν τρία. Αν δεν κάνω λάθος αν είσαι μέχρι 35 επιτρέπεται να σου βάλουν δυο έμβρυα. 35 με 40 απο τον τρίτο κύκλο μετά σου βάζουν τρία. Για την ποιότητα θα έπρεπε να σε ενημερώνουν αν είναι καλής ποιότητας, εμένα μου έχουν δώσει κ χαρτί ακόμα κ φωτό.

Τώρα όμως μην σε βασανίζουν αυτά να σκέφτεσαι να πάνε όλα καλα κ να μην μετράνε στο τέλος αυτές οι πληροφορίες.

που θα πάει θα έρθει!

Η ποιότητα και η κατάστασταση των εμβρύων είναι πάντα καλή όταν μιλάμε για κατεψυγμένα, αλλιώς δεν τα καταψύχουν καν. Αν πάλι προκύψει πρόβλημα στην απόψυξη, τότε δεν προχωρούν σε εμβρυομεταφορά.

Για τον αριθμό ναι πρέπει να σε ρωτήσουν πόσα θέλεις να σου μεταφέρουν. Εμάς μας ρώτησε και τους 2 την ημέρα της εμβρυομεταφοράς.

Πριν τα 40 απαγορεύεται να σου βάλουν 3 έμβρυα αλλά στη χώρα που ζούμε ο καθένας κάνει ότι θέλει και οι νόμοι είναι διακοσμητικοί. Μάλλον γιαυτό δεν σας ρώτησε γιατί το να βάλει 3 ήταν παράνομο άφού είσαι κάτω των 40.

Πάντως το λένε πως τα κατεψυγμένα έχουν ίδιες αν όχι περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας από τα φρέσκα, λόγω καλυτερης κατάστασης του οργανισμού σε σχέση με τον κύκλο διέγερσης με ενέσεις. Κι εγώ έτσι έμεινα έγκυος, και σου εύχομαι κι εσύ το ίδιο!

Dw9Ap2.pngUbgpp2.png

Ειμαι στην 7Η μερα απο εμβρυομεταφορα...σε 3 μερες κανω τη χοριακη...αλλα φοβαμαι!Τελικα δεν υπαρχουν συμπτωματα σε αυτη τη φαση?

Να μην φοβάσαι καθολου, ολα θα πάνε καλα! Εγω με βλαστοκυστες την έκανα 9η μέρα μετά την εμβρυομεταφορα και πήρα 16, δυστυχώς.. Θα ξανακάνω τη Δευτέρα μήπως ανεβεί.. Εσένα σου είπαν 10η μέρα;

Πάντως σύμπτωμα κανένα...

ΕΚΑΝΑ 11Η ΜΕΡΑ ΧΟΡΙΑΚΗ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΗ..ΕΙΝΑΙ Η 3η ΕΜΒΡΥΟΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΕ ΑΠΟΤΥΧΙΑ..Η ΠΡΩΤΗ ΗΤΑΝ ΘΕΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΕΠΕΣΕ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΕς 2 ΑΡΝΗΤΙΚΕς! ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΒΑΖΑΜΕ 2 ΕΜΒΡΥΑ ΒΛΑΣΤΟΚΥΣΤΕς ΑΡΙΣΤΗς ΠΟΙΟΤΗΤΑς!

ΓΤ?

ΚΑΤΕΦΥΓΑ ΣΕ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΥΗΣΗΣ ΚΑΙ 1 ΑΠΟΒΟΛΗ ΟΛΕΣ ΜΕ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΛΛΗΨΗ,ΔΙΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΙΓΜΑ ΜΕΣΟΓ.ΑΝΑΙΜ. ΑΛΛΑ ΚΙ ΕΔΩ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΦΩΣ...ΕΝΩ ΔΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΜΦΥΤΕΥΣΗ!

Καλησπέρα σας!! Το Σαββατο έκανα κ εγώ εμβρυομεταφορά με ενα κρυοσυντηρημένο εμβρυάκι 12 κυττάρων!!! Τώρα στην αναμονή...!!!!!! Εσας πόσων κυττάρων ήταν τα εμβρυάκια σας;;; Μετά από πόσες μέρες θα κάνετε χοριακή;;;

Καλή επιτυχια σε ολες μας!!!!