Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Πρώτη εγκυμοσύνη άγχος αποβολής

Recommended Posts

Καλημέρα!! Είμαι καινούρια στο φόρουμ και εδώ και ένα μήνα που προσπαθούσαμε με τον άντρα μου σας παρακολουθουσα ανελειπως!!

Το θέμα μου είναι ότι μετά από 1 μήνα προσπάθειας και έχοντας σταθερό κύκλο 27 ημερών, την έβδομη μέρα καθυστέρησης δηλαδή χθες έκανα το τεστ clearblue και βγήκε θετικοτατο!! Η χαρά μεγάλη!!! Το θέμα όμως είναι ότι άρχισα να αγχώνομαι και δεν ξέρω τι θα αντιμετώπισω..Έκλεισα σήμερα ραντεβού με τον γυναικολόγο για Δευτέρα. Ωντας όμως 5μιση βδομαδων μέχρι την Δευτέρα θα μπορέσουμε να δούμε κάτι? ??

Από την πρώτη μέρα καθυστέρησης έχω πόνους περιόδου..Πρέπει να φοβάμαι για αποβολή? ? Διάβασα τόσα και αγχωθηκα! ! Σος! !!

Αφήστε που έχω πρηστεί σαν καρπούζι και νιώθω τοοοσο εξαντλημενη....

Δυστυχώς έχω χάσει την μανούλα μ και πραγματικά δεν έχω έναν άνθρωπο να μ συμβουλεύει οπότε από χθες έχω πεθάνει στο άγχος και έχω τρελάνει και τον καημένο τον άντρα μ! !

Σας ευχαριστώ! !

Διαφημίσεις

Τανια συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου !!

Λογικά την Δευτέρα θα δείτε σάκο του εμβρύου τώρα για καρδούλα γύρω στις 6,5 βδομάδρς κατα μέσο όρο . Ανάλογα ποτέ έχει γίνει η σύλληψη .

Οι πόνοι περιόδου ειδικά στο πρώτο τρίμηνο είναι απολύτως φυσιολογικοί . Επίσης κ το πρήξιμο κ η εξάντληση που νιώθεις .

Τανια καταλαβαίνω το άγχος σου αλλά να θυμάσαι την Δευτέρα θα φύγεις χαρούμενη από το γιατρό σου !

Καλησπέρα!! Και να που τώρα αγχώνομαι πολύ περισσότερο κορίτσια.... Το Σάββατο λοιπόν έκανα και δεύτερο τεστ εγκυμοσύνης και βγήκε και αυτό θετικό! ! Κανονικά σήμερα πρέπει να είμαι στις 5 βδομάδες και 3 ημέρες, όμως πήγα στο γυναικολογο για υπέρηχο και δεν βρήκε καν το σακο.. μου έδειξε μια μαύρη κουκιδα και μου είπε ότι είναι ίσως αυτό αλλά δεν είναι και σίγουρος γιατί δεν φαίνεται για σάκος. Μου είπε βέβαια ότι μπορεί να έγινε πολύ πιο μετά η σύλληψη και να μην έχει περάσει αρκετός καιρός και να μην αγχώνομαι οπότε με έστειλε κατευθείαν για β χοριακη. Αύριο το πρωί θα έχω τα αποτελέσματα...αλλά είναι φυσιολογικό? ?? Να μην δει καν το σάκο?? Στο μεταξύ ούτε αίμα δεν είχα αυτές τις μέρες... δεν ξέρω νιώθω πολύ χάλια...