Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ NEOCATE ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ....ΚΟΣΤΙΖΕΙ 55 ΕΥΡΟ ΤΑ 400 GR ..... ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ....ΚΑΙ ΕΑΝ ΚΑΛΥΠΤΕΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ .... :wink:

Διαφημίσεις

Εγώ που έχω ΙΚΑ το καλύπτει 100%.

Απαιτείται γνωμάτευση από νοσοκομείο με σφραγίδα του διευθυντή της κλινικής.Στη γνωμάτευση αναγράφεται η ποσότητα των κουτιών που θα παίρνεις μηνιαίως.Αγοράζω τα γάλατα και με την απόδειξη του φαρμακείου και τη γνωμάτευση πηγαίνω στο ΙΚΑ και παίρνω πίσω τα χρήματα.

Ευτυχώς γιατί χρειάζομαι περίπου 3 κουτιά την εβδομάδα...Είναι πανάκριβο γάλα.

Υποθέτω θα υπάρχει κάποια παρόμοια μέριμνα και για τα άλλα ταμεία-τί ασφάλεια έχεις;

Διαφημίσεις

Νομίζω οτι το NEOCATE είναι υποαλεργικό γάλα. Εγώ χρησιμοποιώ Alfare που είναι επισης υποαλλεργικο και πάνω κατω τα ίδια με τα άλλα υποαλεργικά.

Τα γάλατα τα γράφει ο παιδίατρος της μικρής στο βιβλιάριο της ( δημοσίου) τα παίρνω απο το φαρμακείο τα πληρώνω και παιρνω τα χρήματα απο το ταμείο μου. Χρειάζομαι περίπου 12 το μηνα τα οποία ο φαρμακοποιός φέρνει 3 κάθε εβδομάδα. Μπορείς να συνενοηθείς με τον φαρμακοποιώ να σου φέρνει εξ΄αρχης όλα τα γάλατα να τα πληρώνεις και να παιρνεις τα χρηματα απο το ταμείο.

Animation3-6.gif

"Some only dream of Angels, I held three in my arms"

Ξέχασα να πω οτι το δημόσιο επίσης καλύπτει 100% τα γάλατα αφού έχεις και ιατρική γνωμάτευση για τον λόγο τον οποίο παίρνεις τα γάλατα.

Animation3-6.gif

"Some only dream of Angels, I held three in my arms"

• 11 months later...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ 19 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ 9 ΜΗΝΩΝ ΔΙΑΓΝΩΣΜΕΝΟ ΜΕ ΑΛΛΕΡΓΙΑ ΣΤΟ ΑΓΕΛΑΔΙΝΟ ΓΑΛΑ. ΘΗΛΑΣΑ 15 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΙΝΕΙ ΤΟ NEOCATE. TO ΛΑΤΡΕΥΕΙ...ΕΧΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΑΠΑΝΗ. ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΥ ΟΤΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΥΠΟΑΛΛΕΡΓΙΚΟ ΓΑΛΑ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ. ΙΣΧΥΕΙ??? Ή ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗ ΑΠΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ? ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ?

δυστυχως δε ξερω τι γινεται με το ταμειο δημοσιου εμας καλυπτε το ΙΚΑ καποια κουτια το μηνα..δεν τους απασχολουσε αν η μικρη επινε περισσοτερα τα οποια τα πληρωναμε εμεις... με γνωματευση πηγαιναμε και εμεις απο νοσοκομειο που ισχυε για εξι μηνες...και καθε μηνα πηγαιναμε και στο παιδιατρο του ΙΚΑ να τα γραψει και μετα με την αποδειξη απο το φαρμακειο στις παροχες του ΙΚΑ να παρουμε πιδω τα λεφτα....παντως στους 20 μηνες που τη πηγα στο αλλεργιολογικο του Παιδων και απο τοτε την παρακολουθουν εκει μου κοψανε το ΝΕΟCATE γιατι δε προσφερει και πολλα πια σε αυτη την ηλικια....παραλληλα της ξεκινησα φρεσκο κατσικισιο γαλα και το πινει απο τοτε με μεγαλη χαρα....και καθε τοσο δοκιμαζουμε σιγα σιγα νε εισαγουμε το αγελαδινο (που ακομη δε το δεχετε και ειμαστε ηδη δυομιση χρονων ) εκει ανακαλυψαμε και αλλες αλλεργιες που εχει ....ερωτηση βασικη ....τι απεφευγες οσο θηλαζες???επινες καθολου γαλα??ρωταω γιατι τωρα με το δευτερο μεχρι να βγουν οι εξετασεις που θα της κανουμε οταν γεννηθει για το αν εχει και αυτη αλλεργια θα πρεπει να πινω και εγω υποαλλεργικο (μπλιαχ )

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

Διαφημίσεις

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑΣΕΜΙ. ΤΕΛΙΚΑ ΟΥΤΕ ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΑΝ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΛΥΠΤΕΙ TO NEOCATE ΜΕΤΑ ΤΑ ΔΥΟ. Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΑΛΛΕΡΓΙΑ ΜΕ ΥΨΗΛΑ IgE kai RAST ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΙΝΕΣ ΤΟΥ ΑΓΕΛ.ΓΑΛΑΚΤΟΣ. ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 4 ΗΤΑΝ ΣΤΟΥΣ 12 ΜΗΝΕΣ. ΕΣΕΙΣ?.....ΕΧΩ ΕΛΠΙΔΑ ΔΗΛΑΔΗ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΣΕ ΚΑΤΣΙΚΙΣΙΟ. ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΝΑ ΕΝΝΟΗΘΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ. ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΑΥΣΤΗΡΗ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΓΑΛΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΝΗ ΜΟΥ.ΘΑ ΔΟΥΜΕ... ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΛΛΕΡΓΙΑΣ ΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΕΠΙΝΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΓΕΛΑΔΙΝΟ ΓΑΛΑ ΣΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΑΛΛΑ ΘΗΛΑΖΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ. ΟΠΟΤΕ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΗ ΝΑ ΘΗΛΑΣΕΙΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΚΑΘΟΛΟΥ ΞΕΝΟ ΓΑΛΑ. ΜΟΝΟ ΘΗΛΑΣΕ ΤΟ. ΦΤΑΑΝΕΙ. ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ ΔΕΝ ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΔΑΙΤΑ. ΑΝ ΟΜΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙ ΣΥΜΠΤΩΜΑ ΑΛΛΕΡΓΙΑΣ ΘΑ ΣΤΕΡΗΘΕΙΣ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΛΛΕΡΓΙΟΓΟΝΕΣ ΤΡΟΦΕΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΣΤΗΡΗ ΔΙΑΙΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΟΣΟ ΙΣΩΣ ΣΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΤΩΡΑ. ΕΓΩ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ 8 ΜΗΝΕΣ ΝΟΜΙΖΩ. ΥΠΟΑΛΛΕΡΓΙΚΟ ΓΑΛΑ ΔΕΝ ΕΠΙΝΑ...ΜΟΝΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΑΣΒΕΣΤΙΟΥ 1ΓΡΑΜ. ΤΗ ΜΕΡΑ.

εμενα μου βγηκαν αψογες ολες οι εξετασεις...μεχρι 11 μηνων θηλαζα με ειδικη διαιτα που εκνανα εγω (μακαρονια πατατες κοτοπουλο κολοκυθι μηλο αχλαδι).εμεινα εγκυος κ το εκοψα,λογω τις διαιτας υπήρξε σοβαρο κατασκευαστικ οπροβλημα στο μωρο κ 5ο μηνα καναμε διακοπή.Πιναμε Neocate κ εδω κ 2 ,μηνες πινουμε althera και δεν τον πειραζει...να φανταστειτε ηπιε υποαλλεργικο κ τον πειραξε.το althera κοστιζει 24 κ ειναι κανονικο γαλα με εκτενως υδρολυμενη πρωτεινη.Τρωει κοτοπουλο αρνι πατατα μακαρονια καροτο κολοκυθι μηλο αχλαδι και τωρα κανουμε τεστ στην μπανανα....

τι να σας πω κοριτσια εμας καλες οι εξετασεις αλλά τον πειράζουν πολλά ακομα κ η sinlac και η alergy care που υποτιθετε τα περισσοτερα παιδια της τρωνε...δεν εχει φαει τιποτα γλυκο 19,5 μηνες...του εδωσα ζαχαρι κ μου την εφτυσε στην μουρι

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑΣΕΜΙ. ΤΕΛΙΚΑ ΟΥΤΕ ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΑΝ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΛΥΠΤΕΙ TO NEOCATE ΜΕΤΑ ΤΑ ΔΥΟ. Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΑΛΛΕΡΓΙΑ ΜΕ ΥΨΗΛΑ IgE kai RAST ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΙΝΕΣ ΤΟΥ ΑΓΕΛ.ΓΑΛΑΚΤΟΣ. ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 4 ΗΤΑΝ ΣΤΟΥΣ 12 ΜΗΝΕΣ. ΕΣΕΙΣ?.....ΕΧΩ ΕΛΠΙΔΑ ΔΗΛΑΔΗ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΣΕ ΚΑΤΣΙΚΙΣΙΟ. ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΝΑ ΕΝΝΟΗΘΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ. ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΑΥΣΤΗΡΗ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΓΑΛΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΝΗ ΜΟΥ.ΘΑ ΔΟΥΜΕ... ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΛΛΕΡΓΙΑΣ ΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΕΠΙΝΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΓΕΛΑΔΙΝΟ ΓΑΛΑ ΣΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΑΛΛΑ ΘΗΛΑΖΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ. ΟΠΟΤΕ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΗ ΝΑ ΘΗΛΑΣΕΙΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΚΑΘΟΛΟΥ ΞΕΝΟ ΓΑΛΑ. ΜΟΝΟ ΘΗΛΑΣΕ ΤΟ. ΦΤΑΑΝΕΙ. ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ ΔΕΝ ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΔΑΙΤΑ. ΑΝ ΟΜΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙ ΣΥΜΠΤΩΜΑ ΑΛΛΕΡΓΙΑΣ ΘΑ ΣΤΕΡΗΘΕΙΣ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΛΛΕΡΓΙΟΓΟΝΕΣ ΤΡΟΦΕΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΣΤΗΡΗ ΔΙΑΙΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΟΣΟ ΙΣΩΣ ΣΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΤΩΡΑ. ΕΓΩ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ 8 ΜΗΝΕΣ ΝΟΜΙΖΩ. ΥΠΟΑΛΛΕΡΓΙΚΟ ΓΑΛΑ ΔΕΝ ΕΠΙΝΑ...ΜΟΝΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΑΣΒΕΣΤΙΟΥ 1ΓΡΑΜ. ΤΗ ΜΕΡΑ.

εμεις ξεκινησαμε στο πιο υψηλο επιπεδο (νομιζω 6) οταν ητανε 12 μηνων και οι τελευταιες εδειξαν οτι ειμαστε τωρα στο 2....το κατσικισιο της το εδωσα η αληθεια ειναι μονη μου σιγα σιγα και ειδα οτι το δεχτηκε με μεγαλη ευχαριστηση ...αλλα ετρωγε κατσικισιο κρεας και δε τη πειραζε και φετα που ειναι απο αιγοπροβειο γαλα οποτε ειπα να το δοκιμασω και σωθηκα...δε με πειραζει η διαιτα να μη παιδευτει και η δευτερη απλα δε θελω....ναι θηλασμο αποκλειστικα και παλι θα επιλεξω...το εχω ηδη ενημερωσει στη μαια ....ο γιατρος μας ειπε οτι γυρω στα 3 θα μας φυγει...αντε να δουμε....

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

εμενα μου βγηκαν αψογες ολες οι εξετασεις...μεχρι 11 μηνων θηλαζα με ειδικη διαιτα που εκνανα εγω (μακαρονια πατατες κοτοπουλο κολοκυθι μηλο αχλαδι).εμεινα εγκυος κ το εκοψα,λογω τις διαιτας υπήρξε σοβαρο κατασκευαστικ οπροβλημα στο μωρο κ 5ο μηνα καναμε διακοπή.Πιναμε Neocate κ εδω κ 2 ,μηνες πινουμε althera και δεν τον πειραζει...να φανταστειτε ηπιε υποαλλεργικο κ τον πειραξε.το althera κοστιζει 24 κ ειναι κανονικο γαλα με εκτενως υδρολυμενη πρωτεινη.Τρωει κοτοπουλο αρνι πατατα μακαρονια καροτο κολοκυθι μηλο αχλαδι και τωρα κανουμε τεστ στην μπανανα....

τι να σας πω κοριτσια εμας καλες οι εξετασεις αλλά τον πειράζουν πολλά ακομα κ η sinlac και η alergy care που υποτιθετε τα περισσοτερα παιδια της τρωνε...δεν εχει φαει τιποτα γλυκο 19,5 μηνες...του εδωσα ζαχαρι κ μου την εφτυσε στην μουρι

και εμενα την sinlac ουτε να ρτην φτυσει ...δεν την δεχοτανε με τιποτα...και επειδη ειχαμε θεμα και με τα φρουτα για καποια περιοδο πριν χρονισει πρωι απογευμα μονο allergy care me neocate ετρωγε....γυρω στο χρονο αρχισε να δεχετε και τα φρουτα καλα και να τρωμε και φρουτοκρεμα.....μη σκας για τη ζαχαρη....εγω οτι της δινω ειναι χωρις ζαχαρη και με βριζουνε οι τριγυρω που στο παιδι δινεις το κατσικισιο χωρις ζαχαρη και πως το πινει κλπ κλπ....το μονο γλυκο που τρωμε (αν θεωρειτε γλυκο ) ειναι η αυτη η ανθος αραβοσιτου και της τη φτιαχνω με κατσικισιο ( αυτη της Γιωτης λεω ) και σοκολατα υγειας....και γενικα δε τα θελει τα πολυ γλυκα....(μελι πχ πηγα να της δωσω να δοκιμασει να δουμε αν την πειραζει -δε μαρεσει μαμα δεν ειναι ωραιο....)

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

Διαφημίσεις

ανθος αραβοσιτου δεν εχει γαλα μεσα....?να του παρω γιατι αστα ολο φαγητο τρωι ο κακομοιρης...κ φρουτα.δεν με νοιαζει για τα γλυκα αλλα να μην βαριεται το φαγητο...καθε μερα μεσημεριανο κ βραδυνο το ιδιο...με μονη διαφορα αν ειναι κοτοπουλο η αρνι...

ανθος αραβοσιτου δεν εχει γαλα μεσα....?να του παρω γιατι αστα ολο φαγητο τρωι ο κακομοιρης...κ φρουτα.δεν με νοιαζει για τα γλυκα αλλα να μην βαριεται το φαγητο...καθε μερα μεσημεριανο κ βραδυνο το ιδιο...με μονη διαφορα αν ειναι κοτοπουλο η αρνι...

εγω λεω αυτο που ειναι στα σουπερ μαρκετ σε φακελακι (εχει διαφορες μαρκες ) σε σκονη και προσθετεις εσυ γαλα ...εχει και διαφορες γευσεις κρεμα-σοκολατα-μπισκοτο και αλλα...εμεις τρωμε σοκολατα και το εχουμε βαφτισει σοκολατα παγωτο για να την ξεγελαω που δε εκανε να φαει κανονικο παγωτο....υπαρχει φακελακι για ζεστο γαλα αλλα και για κρυο γαλα....εγω παιρνω αυτο που προσθετεις κρυο γαλα.....παλι καλα που σου τρωει φρουτα η δικια μου εχει τσακωθει εδω και ενα χρονο....καμια μπανανα αν θυμιθει ή πειναει πολυ και σπανια μηλο....αρχισα να της φτιανω ψευτομηλοπιτακια και ετσι αρχισε να τρωει και παλι μηλο....

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

• 2 months later...

κορίτσια γειά σας!!!Το μωρό είναι 1 μήνα και εμφάνισε αλλεργία στο αγελαδινό γάλα...παίρνουμε και εμείς το neocate το οποίο όπως προείπατε είναι πανακριβο!!!55,90 τα 400 gr!!!ξέρετε ποια είναι η διαδικασία για να πάρουμε ατ χρήματα μας από το δημόσιο????και αν ναι πόσο καιρό κάνει...όχι τίποτα άλλο αλλά θα χρειαστούμε δάνειο για να καλύψουμε το γάλα του πριγκηπάκου μου!!!!χιχιχι!!!

κορίτσια γειά σας!!!Το μωρό είναι 1 μήνα και εμφάνισε αλλεργία στο αγελαδινό γάλα...παίρνουμε και εμείς το neocate το οποίο όπως προείπατε είναι πανακριβο!!!55,90 τα 400 gr!!!ξέρετε ποια είναι η διαδικασία για να πάρουμε ατ χρήματα μας από το δημόσιο????και αν ναι πόσο καιρό κάνει...όχι τίποτα άλλο αλλά θα χρειαστούμε δάνειο για να καλύψουμε το γάλα του πριγκηπάκου μου!!!!χιχιχι!!!

Κοιτα νομίζω πως πρώτα πρέπει να παρεις βεβαιωση απο γιατρό δημοσιου νοσοκομείου Παιδων μάλλον (παιδοαλλεργιολογο στην περίπτωση σας ) πάνω στην οποια ο γιατρός γράφει την γνωμάτευση και πόσα κουτιά χρειάζεσαι το μήνα απο αυτο το γάλα. Για να πάρεις την βεβαιωση θέλει το πολύ μια βδομάδα. Υστερα με το χαρτί αυτο, πας στο ταμείο σου και στα γράφει καθε μήνα. Αν έχεις κάποιον γνωστό φαρμακοποιο μπορείς να συννενοηθεις μαζί του και να μην πληρωνεις τα γάλατα μέχρι να τελειωσουν τα γραφειοκρατικά και ύστερα του πας τις συνταγες και παίρνει αυτος τα λεφτα του απ το ταμείο. Αυτα πανω κάτω ίσχυαν για το ΙΚΑ, φαντάζομαι και για τα άλλα ταμεία το ίδιο θα είναι.

• 1 year later...
  • 2 weeks later...
Καλημέρα

Κάναμε και εμείς χρήση του Neocate, ευτυχώς όλα πήγαν καλά αλλά μας έχουν μείνει 2 κουτιά, οποίος ενδιαφέρετε μπορώ να τα δώσω.

καλησπερα. τα δωσατε τα γαλατα? αν οχι μενω Θεσσαλονικη. Θα σας ειναι κοπος να μου τα στειλετε και να πληρωσω εγω εννοειται τα ταχυδρομικα. Να χαιρεστε το παιδακι σας.

και εμας μας εχουν περισσεψει 6 κουτια νεοκειτ κιτρινο για οποιον ενδιαφερεται

εγω ενδιαφερομαι αλλα δε ξερω πως θα σας "αγγαρεψω" δεδομενου οτι μενω Θεσσαλονικη. Εαν μπορειτε, θα συννενοηθουμε.

• 4 months later...
εγω ενδιαφερομαι αλλα δε ξερω πως θα σας "αγγαρεψω" δεδομενου οτι μενω Θεσσαλονικη. Εαν μπορειτε, θα συννενοηθουμε.

γεια σας ειμαι απο θεσαλονικη και μου εχουν περισεψει 6 κουτια neocate αν ενδιαφερεσαι ακομα μπορω να σου τα δωσω.παρε τηλ στο 6978896400