Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Στάσιμο βάρος ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!

Recommended Posts

Καλησπέρα η μπεμπα μου ειναι 4,5 μηνων

Γεννήθηκε 2.640 46εκ

Τωρα ειναι 6.660 64εκ

Θηλάζω αποκλειστικά εδω και 20 μέρες ομως αυτές τις 20 μέρες πήρε ΜΟΝΟ 10 γραμμάρια και 3 πόντους ύψος ...

Τι να κάνω;;;;;

Η παιδιατρος μας έδωσε περιθώριο 10 μέρες να δούμε ποσό θα πάρει αλλιώς είπε να της δώσω έτοιμο ....!

Σας παρακαλώ πείτε μου ....

Διαφημίσεις

Καλησπερα.η μικρη πιανει καλα;την ακους να καταπινει;εχετε ελεγξει για χαλινο;κανει αναγωγες;μηπως ηταν αρρωστουλα;εχει τιποτα που να σε υποψιαζει για αλλεργια;απο ενοχλησεις δοντιων πως πατε;παιρνει πιπιλα;περιπου ανα ποση ωρα θηλαζει;ποσες φορες το 24ωρο;ποσες πανες βρεχει;γενικα η συμπεριφορα της πως ειναι;με τον υπνο,στο θηλασμο;ισως αν εγραφες στο θεμα θηλασμου να το εβλεπαν κ αλλες.αν ενα μηνα δεν παρει η παρει πολυ λιγο αν κατα τα αλλα αναπτυσσεται μπορει να ετυχε.αν δωσεις συμπληρωμα καλυτερα να ειναι μητρικο κ οχι με μπιμπερο.(συγνωμη για τον καταιγισμο ερωτησεων:roll: )

:-)

Λοιπόν..

Το ένα στήθος δεν το πιάνει καλά...

Το αλλο το πιάνει!

Χαλινο εχει απο πάνω αλλα μας είπαν πως δεν την ενοχλεί...

Αρρώστουλα ναι λιγάκι μπούκωμα!

Αναγωγές δεν εχει!

Γενικά ειναι πολύ χαρούμενη και έκανε καλούς ύπνους!!!!

Μεχρι και 7ωρα χτύπησε κάποιες μέρες!!!!!

Αλλεργίες μπα!

Δόντια δεν εχω ιδέα! Μπορεί να την ενοχλούν λιγο...

Θηλάζει ανα 3 ώρες!

Κάποιες φορες ανα 2,5 σπάνια οταν κοιμάται δηλαδή 7 ώρες δεν τρωει!

Πάνες βρέχει ανα 3 ώρες εχει αρκετά ουρά κάποιες φορες παρα πολλά!

Κακά κανει μια φορά την ημέρα! Μπορεί και 2-3!

Στον θηλασμο δυστυχώς τραβάει πολύ αέρα :-/ την σηκώνω αρκετές φορες να ρευτεί!

Μήπως δεν τρωει καλά απο το χαλινο; Και η παιδιατρος ειναι λιγουλάκι "άσχετη";

:-)

Λοιπόν..

Το ένα στήθος δεν το πιάνει καλά...

Το αλλο το πιάνει!

Χαλινο εχει απο πάνω αλλα μας είπαν πως δεν την ενοχλεί...

Αρρώστουλα ναι λιγάκι μπούκωμα!

Αναγωγές δεν εχει!

Γενικά ειναι πολύ χαρούμενη και έκανε καλούς ύπνους!!!!

Μεχρι και 7ωρα χτύπησε κάποιες μέρες!!!!!

Αλλεργίες μπα!

Δόντια δεν εχω ιδέα! Μπορεί να την ενοχλούν λιγο...

Θηλάζει ανα 3 ώρες!

Κάποιες φορες ανα 2,5 σπάνια οταν κοιμάται δηλαδή 7 ώρες δεν τρωει!

Πάνες βρέχει ανα 3 ώρες εχει αρκετά ουρά κάποιες φορες παρα πολλά!

Κακά κανει μια φορά την ημέρα! Μπορεί και 2-3!

Στον θηλασμο δυστυχώς τραβάει πολύ αέρα :-/ την σηκώνω αρκετές φορες να ρευτεί!

Μήπως δεν τρωει καλά απο το χαλινο; Και η παιδιατρος ειναι λιγουλάκι "άσχετη";

Παρε κ μια δευτερη γνωμη απο παιδιατρο-πιστοποιημενο συμβουλο θηλασμου για το χαλινο.γιατι δεν πιανει καλα;αν τη βγαλεις κ την ξαναβαλεις;κανει 6-8 θηλασμους τη μερα;με το μπουκωμα ειδες να μην τρωει καλα;

Διαφημίσεις

Αν δεν πιανει καλα κ σε ποναει η παιρνει πολυ αερα,σταματα την κ διορθωσε το.παρε κ μια ακομη γνωμη για το χαλινο.μπορεινα ειναι κ τυχαιο.το ευχομαι.κ να ανακαμψει γρηγορα

Αν δεν πιανει καλα κ σε ποναει η παιρνει πολυ αερα,σταματα την κ διορθωσε το.παρε κ μια ακομη γνωμη για το χαλινο.μπορεινα ειναι κ τυχαιο.το ευχομαι.κ να ανακαμψει γρηγορα

Και εγω το εύχομαι ....

μακάρι!!!

Πήρα μια ζυγαριά!!! ( το ξέρω πως δεν ειναι σωστή η μέτρηση γιατι ειναι διαφορετική)

Αλλα θα την ζυγίζω και εγω! Ανα 10 μέρες ίσως! :-/

Πάντως την έβγαλε 250 γραμμάρια περισσότερο αλλα δεν εχει σημασία αυτό!

Μην μπαινεις σε αυτο το τρυπακι.ειναι πολυ αγχωτικο.παρακολουθησε το τωρα κανενα μηνα να δεις πως τα πατε κ μετα μια φορα το μηνα στον παιδιατρο αρκει

Κρατάω το ότι πήρε 3 πόντους. Αναπτύσσεται γενικά, δηλαδή. Μετά τους 3 μήνες η αύξηση του βάρους δεν είναι θεαματική. Μπορεί να είναι στάσιμο για 3 βδομάδες και σε μια βδομάδα να πάρει 200 - 300 γραμμάρια. Εμένα η μεγάλη έπαιρνε βάρος με το σταγονόμετρο, ενώ το ύψος της αυξανόταν ραγδιαία, ο μικρός παίρνει περισσότερο βάρος παρά ύψος. Εμένα η παιδίατρος μου είχε πει, ότι μετράνε όλοι οι παράγοντες και οι καμπύλες. Δες στην επανεξέταση του μήνα πόσο βάρος θα πάρει και τις καμπύλες του παιδιού.

Αν πάντως το παιδάκι είναι ευδιάθετο, ήρεμο και χαρούμενο σημαίνει ότι χορταίνει. Τέλος, πριν δώσεις ξένο γάλα συμβουλέψου και έναν δεύτερο παιδίατρο.

Διαφημίσεις

Κρατάω το ότι πήρε 3 πόντους. Αναπτύσσεται γενικά, δηλαδή. Μετά τους 3 μήνες η αύξηση του βάρους δεν είναι θεαματική. Μπορεί να είναι στάσιμο για 3 βδομάδες και σε μια βδομάδα να πάρει 200 - 300 γραμμάρια. Εμένα η μεγάλη έπαιρνε βάρος με το σταγονόμετρο, ενώ το ύψος της αυξανόταν ραγδιαία, ο μικρός παίρνει περισσότερο βάρος παρά ύψος. Εμένα η παιδίατρος μου είχε πει, ότι μετράνε όλοι οι παράγοντες και οι καμπύλες. Δες στην επανεξέταση του μήνα πόσο βάρος θα πάρει και τις καμπύλες του παιδιού.

Αν πάντως το παιδάκι είναι ευδιάθετο, ήρεμο και χαρούμενο σημαίνει ότι χορταίνει. Τέλος, πριν δώσεις ξένο γάλα συμβουλέψου και έναν δεύτερο παιδίατρο.

Προς το παρόν περιμένω....

Σ'ευχαριστώ πολύ για το μήνυμα σου!

Φοβήθηκα πολύ γιατι δεν θέλω να χαλάσω τον αποκλειστικό θηλασμο!

Περασαμε 40 κύματα ως εδω... :-/

Μην μπαινεις σε αυτο το τρυπακι.ειναι πολυ αγχωτικο.παρακολουθησε το τωρα κανενα μηνα να δεις πως τα πατε κ μετα μια φορα το μηνα στον παιδιατρο αρκει

Σ'ευχαριστώ πολύ για τα μήνυματα σου!

Προς το παρόν είμαι ήρεμη...

Η μπεμπα σήμερα κοιμήθηκε 7 ώρες...

Ειναι πολύ χαρούμενη!

Καλησπέρα η μπεμπα μου ειναι 4,5 μηνων

Γεννήθηκε 2.640 46εκ

Τωρα ειναι 6.660 64εκ

Θηλάζω αποκλειστικά εδω και 20 μέρες ομως αυτές τις 20 μέρες πήρε ΜΟΝΟ 10 γραμμάρια και 3 πόντους ύψος ...

Τι να κάνω;;;;;

Η παιδιατρος μας έδωσε περιθώριο 10 μέρες να δούμε ποσό θα πάρει αλλιώς είπε να της δώσω έτοιμο ....!

Σας παρακαλώ πείτε μου ....

καλησπέρα! να σου ζήσει η μικρούλα σου!

και εμένα το ίδιο βάρος είχε όταν γεννήθηκε....της εδωσα ξενο μονο συμπληρωματικα τις πρωτες μερες (10-15) για να παρει τα πανω της.... 5 μηνων ηταν 6,945 (ετσι για να εχεις ενα δειγμα οτι δεν ειναι μεγαλη η αποκλιση).

να σου πω επισης οτι 3 ποντοι σε 20 μερες ειναι παρα πολλοι! οποτε ισως αυτες τις 20 μερες να μην πηρε βαρος αλλα ειχε μεγαλη αναπτυξη στο υψος! 10 μερες περιθωριο μου φαινεται λιγο...ποσο βαρος περιμενει η παιδιατρος να παρει δλδ σε 10 μερες?

συμβουλη τωρα ως προς το θηλασμο, απλα να βαζεις το μωρο συνεχεια στο στηθος, ακομη και ανα ωρα αν τη βλεπεις και διαμαρτυρεται.

iyr2p3.png

tIESp3.png

καλησπέρα! να σου ζήσει η μικρούλα σου!

και εμένα το ίδιο βάρος είχε όταν γεννήθηκε....της εδωσα ξενο μονο συμπληρωματικα τις πρωτες μερες (10-15) για να παρει τα πανω της.... 5 μηνων ηταν 6,945 (ετσι για να εχεις ενα δειγμα οτι δεν ειναι μεγαλη η αποκλιση).

να σου πω επισης οτι 3 ποντοι σε 20 μερες ειναι παρα πολλοι! οποτε ισως αυτες τις 20 μερες να μην πηρε βαρος αλλα ειχε μεγαλη αναπτυξη στο υψος! 10 μερες περιθωριο μου φαινεται λιγο...ποσο βαρος περιμενει η παιδιατρος να παρει δλδ σε 10 μερες?

συμβουλη τωρα ως προς το θηλασμο, απλα να βαζεις το μωρο συνεχεια στο στηθος, ακομη και ανα ωρα αν τη βλεπεις και διαμαρτυρεται.

Ευχαριστώ πολύ!!!

Πήρα μια ζυγαριά δίκη μου να την κοιτάω και εγω ....

Δεν θα της ξανά δώσω ετσι εύκολα σκόνη ...

ΑΝ χρειαστεί θα της δώσω με σύστημα sns!

Διαφημίσεις