Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Περιεργο μπουσουλημα

Recommended Posts

Καλησπερα και χρονια πολλα. Εχω μια μπουμπου 8 μηνων η οποια μπουσουλησε πριν απο 1,5 μηνα περιπου,ταυτοχρονα πιανεται παντου και σηκωνεται και οταν ξερει οτι βρισκεται πανω σε κατι μαλακο θα αφησει και τα χερακια της και θα προσπαθησει να μεινει ορθια μεχρι να πεσει στον πωπω της γελωντας ακομη καθως κρατιεται απο τραπεζακια και καναπεδες κανει και γυρω γυρω την περιμετρο της με πλαγια βηματα. Εκεινο που μας εχει ανησυχησει ειναι οτι ξαφνικα τις τελευταιες δυο μερες αλλαξε τον τροπο που μπουσουλαει δηλαδη με το δεξι της ποδαρακι μπουσουλαει κανονικα και το αριστερο της το βγαζει στο πλαι το κανει ορθη γωνια πσραλληλη με το πατωμα και σμπρωχνει και με εκεινο. Με την παιδιατρο μας μιλησα τηλεφωνικα και το πρωτο που μας ρωτησε ειναι αν υπηρξε καποιος τραυματισμος η αν βλεπουμε κατι στο ποδι που να υποδηλωνει τραυματισμο και φυσικα δεν συμβαινει τιποτα απο τα δυο καθως το παιδι δεν δειχνει να ποναει ουτε να δυσανασχετει δεν εχει αλλαξει η διαθεση της και αλωνιζει ολο το σπιτι. Αυτο που ξεχασα να αναφερω ειναι οτι γεννηθηκαμε με χαλαρα ισχια τα οποια αντιμετωπιστηκαν απο το νοσοκομειο ακομη με διπλη πανα. Ραντεβου με την παιδιατρο εχουνε αυριο και οπως ειναι λογικο η αγωνια μας εχει βαρεσει κοκκινο μηπως εχει τυχει σε καποια αλλη μανουλα κατι αναλογο?

Διαφημίσεις

Κι εμένα μου το έκανε αυτό κάποιες φορές. Μπουσούλαγε σαν τον κάβουρα. Κι εμένα μπουσούλησε νωρίς, στους 7 μήνες. Ίσως είναι κάποιο παιχνιδάκι που έχει εφεύρει μόνο του το μωρό. Επειδή όμως γεννήθηκε με χαλαρά ισχία το δικό σου, ίσως να μην εφησυχαστείς 100%.

σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας μολις γυρισαμε απο την παιδιατρο και ηταν κατηγορηματικη οτι προσπαθει να σηκωθει και δεν ξερει πως να χειριστει τα ποδαρακια της. Μου εφυγε ενα τεραστιο βαρος και παλι ευχαριστω:)

Διαφημίσεις