Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

20η εβδομαδα και δεν πολυνιωθω το μωρο

Recommended Posts

Κοριτσια καλημερα σε ολες, γραφω εδω γιατι με τρωει ενα αγχος εδω και δυο μερες. Ακουσα το μωρακι μου περιπου προν πεντε μερες και νομιζω εδω και δυο μερες δε το ακουω πολυ συχνα δηλαδη εκει που στις αρχες ενιωθα κανονικα κλωτσουλες χαμηλα τωρα νιωθω ενα πολυ απαλο χαιδεμα αντι για κλωτσουλες και πιο σπανια δε ξερω αν ειναι κατι εχω αγχωθει πολυ διαβαζω γενικα οτι στις αρχες δε το ακους συνεχεια αλλα οσο να ναι εγω εχω αγχωθει στις αρχες το αμουγα πιο εντονα και πολελς φορες σχετικα και τωρα σχεδον καθολου βαζω ολη μερα το χερι προσπαθωντας να νιωσω κατι το χει περασει καμια σα εχω ραντεβου μεθαυριο για τη β επιπεδου. κ κοντευω να σκασω περιμενω με αγωνια απαντησεις τουλαχιστον μηπως ηρεμησω λιγο πριν παω ενταξει οτι ειναι θα μου το πει ο γιατρος φυσικα τη πεμπτη...στο παρελθον ειχα δυο αποβολες οποτε οπως καταλαβαινεται εχω και αυτο στο μυαλο μου

Διαφημίσεις

Iwannart, εγώ άκουσα για πρωτη φορά το μωρό αφού είχα κλείσει και την 20η εβδομάδα!!!:shock:

ουτε γουργουρίσματα ούτε γαργαλητά ούτε τίποτα πριν! Απλά μία μέρα μου ήρθε μια κλωτσιά στα ξαφνικά!

Μετά από αυτό άργησα να το ξανακαταλάβω! Πέρασαν, θυμάμαι, τουλάχιστον 2 εβδομάδες ακόμα, που μου έκανε πλέον σε καθημερινή βάση αισθητή την παρουσία της.

Μην αγχώνεσαι και να μην πηγαίνει ο νους σου στο κακό! Γιατί να μην πάνε όλα καλά, δηλαδη;

Άντε, καλά αποτελέσματα στη β' επιπέδου και να έχεις μία τελειόμηνη εγκυνοσύνη με ένα υγιές μωράκι!!!!

Μπορει να εχει αλλαξει θεση και για αυτο να μην το πολυακους, αν κι εγω νομιζω οτι ειναι πολυ νωρις για να το ακους συνεχεια και εντονα.

Για να σου φυγει η ανησυχια παρε τηλεφωνο τον γιατρο σου ή την μαια σου. Οι ιδιοι ειναι οι καταλληλοι να σε ενημερωσουν και να σε καθησυχασουν.

Καλη συνεχεια.. με το καλο το μωρουλι σου.

Καλημερα!χρονια πολλα κ καλη χρονια!εγω αργησα πολυ περισσοτερο απο εσενα να ακουσω τη μικρη μου.κ πραγματι στην αρχη δε θα δινει συνεχεια το παρον.μπορει να ειναι κ αυτο με τη θεση που λεει η ζωη.ξαπλωσε ανασκελα,ηρεμησε κ ισως το καταλαβεις.μπορεις να φας κ κατι γλυκο.ολα καλα θα πανε.οι ανησυχιες σου ειναι φυσιολογικοτατες.οι περισσοτερες τις ειχαμε.ευχομαι μια ηρεμη τελειομηνη κυηση κ ενα υγιεστατο κ τυχερο μωρακι

Αχ κοριτσια ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις καπως ηρεμησα και τη πεμπτη θα δουμε τι θα γινει στη β επιπεδου ευχομαι ολα καλα να πανε σε ολες μας που εγκυμονουμε και με εναν πονο!!!!

Διαφημίσεις

γεια σου Ιωαννα!!!ειμαστε πανω κατω στις ιδιες εβδομαδες και εχω κι εγω το ιδιο θεμα...μια το νιωθω και μια οχι. Προταση:φαε σοκολατα μαυρη ξερεις εκεινη με την μεγαλη περιεκτικοτατα σε κακαο, περιμενε κανα μισαωρακι και ξαπλωσε. Αν δεν το ακουσεις τοτε η εχει αλλαξει θεση η εχεις προσθιο πλακουντα και απορροφα τις κινησεις. Σε καθε περιπτωση δεν ειναι ανησυχητικο τοσο νωρις να μην το ακους συνεχεια.

Ελπιζω να βοηθησα!!!Με το καλο το μωρακι σου

γεια σου Ιωαννα!!!ειμαστε πανω κατω στις ιδιες εβδομαδες και εχω κι εγω το ιδιο θεμα...μια το νιωθω και μια οχι. Προταση:φαε σοκολατα μαυρη ξερεις εκεινη με την μεγαλη περιεκτικοτατα σε κακαο, περιμενε κανα μισαωρακι και ξαπλωσε. Αν δεν το ακουσεις τοτε η εχει αλλαξει θεση η εχεις προσθιο πλακουντα και απορροφα τις κινησεις. Σε καθε περιπτωση δεν ειναι ανησυχητικο τοσο νωρις να μην το ακους συνεχεια.

Ελπιζω να βοηθησα!!!Με το καλο το μωρακι σου

Αχ σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου βασικα ο γιατρις την τελευταια φορα που καναμε υπερηχο αναπτυξης μου πε οτι και ο πλακουντας κ ο τραχηλος και το αμνιακο υγρο ειναι τελεια οποτε δε νομιζω να χω κατι με προσθιο πλακουντα μαλλον ειναι νωρις να το ακουω συνεχεια αχ εσυ ποτε γεννας με το καλο μιας κ ειμαστε στην ιδια εβδομαδα περιπου εμενα με εβαλε 18 μαη γενναω στο μητερα εσυ;;;

Prosthios plakountas simainei oti vrisketai brosta apo to sako me to mwro, diladi pros ti meria tis koilias sou, giauto sou eipe i kopela oti borei na aporrofa tis kiniseis tou mwrou. Den einai kako.

Teleios borei na nai o plakountas eite einai prosthios eite einai opisthios.

Ki egw tin kori mou tin eniwtha ligotero gt eixe prosthio plakounta opote paremvallotan metaxy mwrou kai koilias, argisa na tin niwsw xekathara!

Mi fovasai apo dw kai pera mera me ti mera tha to niwtheis pio entona! Allwste akomi den einai kai gotzila mwro einai mikrouli 😉

b5Zrp2.png

το sofaki με καλυψε!!!Ιωαννα σου εχω στειλει πμ

Σου απαντησα αλλα τσεκαρε να δεις αν οντως σου εστειλα γιατι δε το χω πολυ με τα μηνυματα και αυτα εδω...

Διαφημίσεις

Είναι πολύ νωρίς! Ξέχνα το. Όσο περνά ο καιρός θα δυναμώνει. Εκεί στον 6ο-7ο μήνα θα γίνεται χαμός. Μέχρι τότε, μη δίνεις και πολύ σημασία. Πολλές φορές κινείται κι επειδή κάνεις κάτι άλλο και είσαι αλλού συγκεντρωμένη, δεν δίνεις σημασία και δεν το καταλαβαίνεις.

Αν πάλι ανησυχείς πολύ, τότε πάρε τηλ το γιατρό σου. Θα σε καθησυχάσει εκείνος καλύτερα από όλες μας! :)

Καλή συνέχεια!

Δεν εκπαιδεύω παιδιά... Εκπαιδεύομαι γονιός.

"... άλλωστε, η εμπειρία που αποκτούμε είναι η συσσώρευση των λαθών μας, έτσι δεν είναι; ... " -E.M.

Είναι πολύ νωρίς! Ξέχνα το. Όσο περνά ο καιρός θα δυναμώνει. Εκεί στον 6ο-7ο μήνα θα γίνεται χαμός. Μέχρι τότε, μη δίνεις και πολύ σημασία. Πολλές φορές κινείται κι επειδή κάνεις κάτι άλλο και είσαι αλλού συγκεντρωμένη, δεν δίνεις σημασία και δεν το καταλαβαίνεις.

Αν πάλι ανησυχείς πολύ, τότε πάρε τηλ το γιατρό σου. Θα σε καθησυχάσει εκείνος καλύτερα από όλες μας! :)

Καλή συνέχεια!

Σημερα με ταραξε στις κλωτσιες ακομα και ο αντρας μου το νιωσε οποτε ηρεμησα τωρα απλα περιμενω αυριο να ναι καλα τι μωρακι μου στη β επιπεδου κ τιποτα αλλο!!! Κανω τον σταυρο μου και στον αι γιαννη προσευχομαι να ειναι ολα καλα που γιορταζω κι ολας!!! Να ναι ααυτο το δωρο μου θελω απλα να ειναι ολα καλα