Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Κάθε μέρα αχνό τεστ εγκυμοσύνης hometest

Recommended Posts

Καλησπέρα και καλή χρονιά!

Θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει συμβεί σε κάποια κοπέλα η καθημερινή αχνή γραμμή στο τεστ εγκυμοσύνης.

Ξεκίνησα τα τεστ περίπου 3-4 μέρες πριν την περίοδο. Έδειχναν αχνά. Κάνω κάθε μέρα, ίδιες ώρες, με το σωστό τρόπο και το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Αχνή μεν γραμμή, αλλά πολύ ευδιάκριτη, φαίνεται πεντακάθαρα, είναι πλατιά, απλά δεν σκουραίνει. Είναι πολύ έντονη, οκ, δεν αμφιβάλω για το αποτέλεσμα, αλλά δεν θα έπρεπε μέρα με τη μέρα να σκουραίνει, αφού η χοριακή αυξάνει?

Μήπως απλά δνε προχωράει η εγκυμοσύνη?

Θα κάνω χοριακή, αλλά θα ήθελα να μάθω αν σας έχει συμβεί ποτέ αυτό.

Το άλλο αξιοπερίεργο είναι ότι τα πρωινά τεστ βγαίνουν πιο αχνά. Αυτά που μου δίνουν την πιο έντονη γραμμή, είναι τα μεσημεριανά. Αλλά αυτό δνε με απασχολεί πολύ.

Πήρα αρκετά τεστ και είπα να τα ξοδέψω, με την ευχή να μη χρειαστούν ξανά!

sLvDp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κ καλή χρονια.

Μου έχει τύχει με υπερβολικά αχνό τεστ της hometest να είμαι έγκυος.

Το τεστ το έκανα την ημέρα αναμενόμενης περιόδου και μετά δεν επανέλαβα γιατι πήγα για χοριακη.

Καλυτερα κάνε λίγο υπομονή μεχρι αυριο να πας για μια χοριακη και μην βάζεις κακές σκέψεις στο μυαλό σου.

Καλή επιτυχία.

Εισαι εγκυος 100%!!!μπραβο!δειχνουν απο 25 βαθνους χοριακης και πανω αλλα δε διπλασιαζετε καθε μερα!!!αντε με το καλο!

Ναι, το γνωρίζω ότι διπλασιάζεται (ή υπάρχει αύξηση της τάξεως του 70%) κάθε 2 μέρες. Επομένως θα έπρεπε να είναι πιο σκούρα τα τεστάκια πλέον.

Άτιμα τεστάκια!! Με έχουν αναστατώσει πολύ!

sLvDp3.png

Καλησπέρα κ καλή χρονια.

Μου έχει τύχει με υπερβολικά αχνό τεστ της hometest να είμαι έγκυος.

Το τεστ το έκανα την ημέρα αναμενόμενης περιόδου και μετά δεν επανέλαβα γιατι πήγα για χοριακη.

Καλυτερα κάνε λίγο υπομονή μεχρι αυριο να πας για μια χοριακη και μην βάζεις κακές σκέψεις στο μυαλό σου.

Καλή επιτυχία.

Ευχαριστώ, αύριο θα πάω για χοριακή και φυσικά θα επαναλάβω μετά. Απλά σύμφωνα με τη λογική, θα έπρεπε τα τεστάκια μου να γίνονατι ολοένα και πιο έντονα..άρχισα να πιστεύω ότι κάτι δεν πάει καλά.

sLvDp3.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ, αύριο θα πάω για χοριακή και φυσικά θα επαναλάβω μετά. Απλά σύμφωνα με τη λογική, θα έπρεπε τα τεστάκια μου να γίνονατι ολοένα και πιο έντονα..άρχισα να πιστεύω ότι κάτι δεν πάει καλά.

Μη δίνεις σημασία στα τεστ ούτε στο τι λέει η λογική.

Και τα δυο μπορεί να κάνουν λάθος.μια χοριακη όμως που ανεβαίνει δε μπορεί με τιποτα να κάνει λάθος.

Εύχομαι να πάνε ολα καλα και με έχεις μια τελειομανή εγκυμοσύνη.

Tsarli, το εχω κανει κι εγω αυτο που λες, τεστακι καθε μερα για 2-3 συνεχομενες μερες και να μη σκουραινει με τιποτα το ατιμο!

Η χοριακη κανονικοτατη και η εγκυμοσυνη επισης.

Δεν ηταν της hometest, ηταν κατι κινεζικα που ειχα παρει απο e-bay, αξιοπιστα γενικως, αλλα σκουρα γραμμη δεν ειδα ποτέ. Αφου ειχα σκεφτει να κανω ενα αρκετα αργοτερα, ετσι για να δω σκουρα γραμμη, αλλα ολα πηγαιναν καλα και το ξεχασα στο τελος!

Ευχομαι ολα να ειναι καλά και καλη συνεχεια!

Tsarli, το εχω κανει κι εγω αυτο που λες, τεστακι καθε μερα για 2-3 συνεχομενες μερες και να μη σκουραινει με τιποτα το ατιμο!

Η χοριακη κανονικοτατη και η εγκυμοσυνη επισης.

Δεν ηταν της hometest, ηταν κατι κινεζικα που ειχα παρει απο e-bay, αξιοπιστα γενικως, αλλα σκουρα γραμμη δεν ειδα ποτέ. Αφου ειχα σκεφτει να κανω ενα αρκετα αργοτερα, ετσι για να δω σκουρα γραμμη, αλλα ολα πηγαιναν καλα και το ξεχασα στο τελος!

Ευχομαι ολα να ειναι καλά και καλη συνεχεια!

Σ' ευχαριστώ πολύ που μου έγραψες την ιστορία σου, πήρα λίγο θάρρος. Αύριο θα πάω για χοριακή. Δεν είμαι όμως αισιόδοξη, σχεδόν 1 βδομάδα η ίδια αχνή γραμμή..και μάλιστα μεσημεριανή (οι πρωινές μου βγάινουν ακόμα πιο αχνές). Μακάρι να πάνε όλα καλά..αν και οπου και να διαβάσω γράφει ότι να θες να παρακολουθήσεις "άτυπα" την καλή έκβαση της εγκυμοσύνης, κάνεις καθημερινά τεστάκια και ολοένα σκουραίνουν..τέλεια!

sLvDp3.png

Tελικά τα τεστ ήταν μάλλον μια χαρά..

Λοιπόν, κάνω χορικαή Δευτέρα πρωί πρωί. Το βράδυ μου λένε ν απάρω τηλ τον μικροβιολόγο στο κινητό γιατί δεν θ ακατέβαινε στο ιατρείο. Παίτνω λοιπόν τηλ. και μου λέει 21.000! Μα του λέω με τόσο μικρή καθυστέρηση (4 μέρες περίπου, το πολύ 5) να είναι τόσο μεγάλη?? Α, μου λέει, η χοριακή στο αίμα ανεβαίνει πολύ γρήγορα.

sLvDp3.png

Διαφημίσεις

Παίρνω αναστατωμένη το γυανικολόγο μου, μου λέει έλα Πέμπτη για υπέρηχο. Την Τρίτη το πρωί πάω από το μικροβιολογικό να πάρω τα αποτελέσματα και γραπτώς. Μου τα δίνει μία κυρία που μου έκανε και την αιμοληψία (τα κάνει όλα αυτή εκεί, μία είναι μόνο, μπορεί να είναι και η γυναίκα του μικροβιολόγου, δεν ξέρω). Η συγκεκριμένη, όταν έκανα χοριακή, μου έκανε κήρυγμα ότι έμεινα πολύ νωρίς έγκυος, αφού έκανα παόξεση αρχές Σεπτέμβρη από ανεμρυική. Τελοσπάντων, άρχισε να γελάει όταν της είπα ότι έχω τόσο πολύ μεγάλη χοριακή...21 μονάδες είναι, ποιός σου είπε 21.000?? Και άρχισε πάλι το κήρηγμα, να μη μείνω έγκυος, να ξεκουραστεί η μήτρα, κάτι του τύπου "στα' λεγα εγώ"..

sLvDp3.png

Στο χαρτί που έχω γράφει: αποτελέσματα: 21.504

μονάδες -Φυσιολ. τιμές: <10 mIU/ml ΑΡΝΤΗΤΙΚΟ.

Δεν έχει κόμμα στο νούμερο της χοριακής, αλλά τελεία, οπότε μπερδεύτηκε ο γιατρός. Αλλά και πάλι, δικό του είναι το μικροβιολογικό, δεν ξέρει να "διαβάζει" τα αποτελέσματα?

sLvDp3.png

Μίλησα με τον γιατρό μου, πλέον περιμένουμε να αδιαθετήσω και ευχόμαστε να είναι βιοχημική, αλλά φοβόμαστε μήπως είναι παλίνδρομη και χρειαστεί να κάνω απόξεση.

Προσπαθούμε για δεύτερο παιδάκι και έχω απογοητευτεί.

Η πρώτη εγκυμοσύνη μου ήταν παλίνδρομη, αλλά μετά έμεινα αμέσως έγκυος και πήγαν όλα καλά. Έχει 1 χρόνο που προσπαθούμε για δεύτερο, αλλά τίποτα..έχω "συγκεντρώσει" τις προσπάθειές μου για το 2015:

1oς κυκλος 44 ημερών: προσπάθεια

2ος κύκλος 28 ημερών: προσπάθεια

3ος κύκλος 35 ημερών: Βιοχημική εγκυμοσύνη

4ος κύκλος 65 ημερών: Ανωορρηκτικός

5ος κύκλος: Εγκυμοσύνη ανεμβρυική (απόξεση 8 εβδομάδων)

6ος κύκλος 32 ημερών: όχι επαφές λόγω απόξεσης

7ος κύκλος 34 ημερών: Βιοχημική εγκυμοσύνη

8ος κύκλος 23 ημερών: Ανωορρηκτικός, (μικρή ωχρινική φάση)

9ος κύκλος (28/11-β¦): Παλίνδρομη ή βιοχημική κύηση?

sLvDp3.png

Oπότε τα τεστ έβγαιναν συνέχεια αχνά για 1 εβδομάδα, γιατί προφανώς η χοριακή έχει "σκαλώσει" κοντά στις 20 μονάδες και δεν ανεβαίνει ούτε κατεβαίνει. Τα συγκεκριμένα τεστ έχουν ευαισθησία τις 25 μονάδες.

sLvDp3.png

Ωχ δεν σου έφτανε η αγωνια σου, πήρες και τη λαχταρα!

Καλή τυχη να εχεις, καταλαβαινω την ανυπομονησία σου, πίστεψε με (κι αυτες οι παλιοατυχίες μας τσακιζουν το ηθικο :confused: ).

Σιγουρα θα στο εχει πει κι ο γιατρος σου, ειναι καλό που μενεις ευκολα εγκυος, οπότε εγώ θα σου ευχηθω καλοστεριωτη η επόμενη εγκυμοσυνη :wink:;-)

Διαφημίσεις

Σ' ευχαριστώ πολύ skountoufla.., άσε, από λαχτάρα άλλο τίποτα!! Μακάρι να πάνε όλα καλά την επόμενη φορά. Είναι και η ηλικία επιβαρυντικός παράγοντας και αγχώνομαι.

sLvDp3.png

Σ' ευχαριστώ πολύ skountoufla.., άσε, από λαχτάρα άλλο τίποτα!! Μακάρι να πάνε όλα καλά την επόμενη φορά. Είναι και η ηλικία επιβαρυντικός παράγοντας και αγχώνομαι.

Tsarli χαρά στο κουράγιο σου.

Εγω είχα μια παλινδρομη το καλοκαίρι και τωρα ακόμα προσπαθούμε αλλα τιποτα.

Ψυχολογία στο μηδέν.ευτυχως που έχεις το παιδάκι σου να σου δίνει κουράγιο.

Ευχομαι η επόμενη φορά να ειναι και η τυχερή και έχεις μια τελειομηνη εγκυμοσύνη.

Μιας και έγραψες αναλυτικά τους κύκλους σου να σε ρωτήσω κάτι;

Αυτό το μήνα δεν έκανα καθόλου ωορρηξία (επαλήθευσα με τεστ)

Θα πρεπει να περιμένω καθυστέρηση;;

Είδα οτι έκανες 65 μέρες κύκλο χωρίς την ωορρηξία.

tsarli δεν νομιζω οτι πρεπει να ανησυχεις.η χοριακη σου ειναι σε πτωση κ πεφτει αργα οπως σε ολους.το home test εγκυμοσυνης δεν δειχνει χαμηλες μοναδες.δειχνει απο 100 περιπου μοναδες κ πανω. το συγκρινα με το clear blue κ τη χοριακη στο εργαστηριο. ασε που απο φουρνια σε φουρνια αλλαζει κ το χρωμα στα στικακια.εχω κανει παρα πολλα γι αυτο στο λεω

tsarli δεν νομιζω οτι πρεπει να ανησυχεις.η χοριακη σου ειναι σε πτωση κ πεφτει αργα οπως σε ολους.το home test εγκυμοσυνης δεν δειχνει χαμηλες μοναδες.δειχνει απο 100 περιπου μοναδες κ πανω. το συγκρινα με το clear blue κ τη χοριακη στο εργαστηριο. ασε που απο φουρνια σε φουρνια αλλαζει κ το χρωμα στα στικακια.εχω κανει παρα πολλα γι αυτο στο λεω

Aποκλείεται να αναγωνρίζουν" εγκυμοσύνη από 100 μονάδες και πάνω. Αφού έχουν ευαισθησία 25 μονάδες. Οπότε αν έχεις 25 μονάδες και πάνω, βγαίνουν τελείως θετικά, ενώ αν έχεις λίγο λιγότερο από 25 μονάδες (όπως εγώ) βγαίνουν αχνά. Εγώ έχω αχνά τεστ (ίδιας έντασης) εδώ και 1 βδομάδα, που σημαίνει ότι η χοραική μου δεν ξεπέρασε ποτέ τις 25 μονάδες. Άλλωστε τη Δευτέρα είχα 21 μονάδες.

Υποθέτω ότι ίσως να πέφτει 2 μονάδες τη μέρα, ξέρω και γω?? Δηλαδή Δευτέρα 21, Τρίτη 19, Τετάρτη 17, Πέμπτη 15...ε,κάποια στιγμή θα αδιαθετήσω, τί στο καλό? Εκτός αν πέφτει πιο γρήγορα, δεν ξέρω..

sLvDp3.png

Tsarli χαρά στο κουράγιο σου.

Εγω είχα μια παλινδρομη το καλοκαίρι και τωρα ακόμα προσπαθούμε αλλα τιποτα.

Ψυχολογία στο μηδέν.ευτυχως που έχεις το παιδάκι σου να σου δίνει κουράγιο.

Ευχομαι η επόμενη φορά να ειναι και η τυχερή και έχεις μια τελειομηνη εγκυμοσύνη.

Μιας και έγραψες αναλυτικά τους κύκλους σου να σε ρωτήσω κάτι;

Αυτό το μήνα δεν έκανα καθόλου ωορρηξία (επαλήθευσα με τεστ)

Θα πρεπει να περιμένω καθυστέρηση;;

Είδα οτι έκανες 65 μέρες κύκλο χωρίς την ωορρηξία.

Ναι, και γω επαληθευμένα με τεστάκια δεν είχα καθόλου ωορρηξία τότε. Και όντως κράτησε πολύ εκείνος ο κύκλος. Διάβασα τότε ότι όταν ένας κύκλος είναι ανωορρηκτικός, κρατάει πολύ σε μέρες, έχουμε μεγάλη καθυστέρηση.

sLvDp3.png

Ναι, και γω επαληθευμένα με τεστάκια δεν είχα καθόλου ωορρηξία τότε. Και όντως κράτησε πολύ εκείνος ο κύκλος. Διάβασα τότε ότι όταν ένας κύκλος είναι ανωορρηκτικός, κρατάει πολύ σε μέρες, έχουμε μεγάλη καθυστέρηση.

Ναι λογικό μου φαίνεται.

Ευχαριςτω και καλη επιτυχια στην επόμενη προσπάθεια και ελπίζω να μη χρειαστεί να κανείς απόξεση.

tsarli το τσεστ εγκυμοσυνης home test ειναι σιγουρο οτι θελει υψηλες μοναδες.το εχω τσεκαρει με το μικροβιολογικο.ειχα χοριακη 150 μοναδες κ εδειχνε αχνο.αν ψαξεις στο φορουμ θα δεις κ γυναικες που ηταν εγκυες κ το home test εβγαινε αρνητικο.τελος παντων.αυτο να το ξερεις για το μελλον.η χοριακη σου θα πεσει κ θα μπορεις να προσπαθησεις ξανα στον επομενο κυκλο.θυεοειδη λρολακτινη κ σακχαρο εχεις ελεγξει? μηπως χρειαζεται κατι ρυθμιση?εχω καθεξιν αποβολες κ καταλαβαινω αυτο που περνας.

Έχω υποθυρεοειδισμό (χασιμότο μετά την εγκυμοσύνη), το ελέγχω. Προλακτίνη δεν έχουμε μετρήσει, σάκχαρο όσες φορές έχω κάνει εξετάσεις βγαίνει οκ.

sLvDp3.png