Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Καρότσι 3 σε 1 και ερώτηση για πορτ μπεμπε

Recommended Posts

Καλημέρα σε ολους μας :)

Είναι στον 8ο μηνα και ξεκινησα να κοιταζω.. (ή να με κοιταζει) το θεμα του καροτσιού.

Για την ακρίβεια επεσα πανω σε προσφορες της ταξης των 80-150 ευρω μείον αναλογα τα χρωματα, της μαρκας inglesina trilogy σε γνωστο καταστημα παιδικων ειδων (δεν ξερω αν επιτρεπεται να το αναφερω), και δεν ξερω αν αξιζει να αρπαξω την ευκαιρια απο τα μαλλια ή να ψαξω καλυτερα και να αγορασουμε μετα τις γιορτες (κανουν μετα προσφορες?)

Απ οσο ειδα χθες με τον υπεύθυνο εμαθα τα εξης για το καροτσι:

Ειναι 9 κιλα, κλειστο εχει μηκος 0,95 εκατοστα.

Εχει τις μονες ροδες που αν δεν κανω λαθος ειναι μια χαρα για πολυ και λιγο κακοτραχαλο εδαφος (δεν ειναι οι διπλες ροδες ή οι πολυ μεγαλες).

Στο πακετο ειναι το καροτσι, το πορτ μπεμπε, το καθισμα αυτοκινητου εως 13 κιλα, ποδοσακος, τσαντα και τετοια.

Το εκρου(αναφερεται juta στο μοντελο το καροτσιου) που μου αρεσε πολυ, ειναι με συνδυασμο ασπρου κι αμελησα να ρωτησω κατι που με προβληματισε αν βγαινουν τα υφασματα,οσον αφορα την καθαριοτητα-πλυσιμο.

Θα ήθελα τη γνωμη σας για το καροτσι αν γνωριζετε, επισης να μου πειτε τι καροτσι εχετε εσεις κι αν ειστε ευχαριστημενοι!

Και τελος θα ηθελα να ρωτησω για το πορτ μπεμπε, αν μπορει να εχει χρηση καλαθουνας στην αρχη, εαν υποθεσουμε φυσικα οτι χωραει το μωρακι μας μεσα για τους πρωτους 3-4 μηνες κι με δεδομενο οτι θα βαλουμε στρωματακι καλο μεσα.

Το εχετε κάνει αυτο? Το εχετε ξανακουσει?

:D

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε ολους μας :)

Είναι στον 8ο μηνα και ξεκινησα να κοιταζω.. (ή να με κοιταζει) το θεμα του καροτσιού.

Για την ακρίβεια επεσα πανω σε προσφορες της ταξης των 80-150 ευρω μείον αναλογα τα χρωματα, της μαρκας inglesina trilogy σε γνωστο καταστημα παιδικων ειδων (δεν ξερω αν επιτρεπεται να το αναφερω), και δεν ξερω αν αξιζει να αρπαξω την ευκαιρια απο τα μαλλια ή να ψαξω καλυτερα και να αγορασουμε μετα τις γιορτες (κανουν μετα προσφορες?)

Απ οσο ειδα χθες με τον υπεύθυνο εμαθα τα εξης για το καροτσι:

Ειναι 9 κιλα, κλειστο εχει μηκος 0,95 εκατοστα.

Εχει τις μονες ροδες που αν δεν κανω λαθος ειναι μια χαρα για πολυ και λιγο κακοτραχαλο εδαφος (δεν ειναι οι διπλες ροδες ή οι πολυ μεγαλες).

Στο πακετο ειναι το καροτσι, το πορτ μπεμπε, το καθισμα αυτοκινητου εως 13 κιλα, ποδοσακος, τσαντα και τετοια.

Το εκρου(αναφερεται juta στο μοντελο το καροτσιου) που μου αρεσε πολυ, ειναι με συνδυασμο ασπρου κι αμελησα να ρωτησω κατι που με προβληματισε αν βγαινουν τα υφασματα,οσον αφορα την καθαριοτητα-πλυσιμο.

Θα ήθελα τη γνωμη σας για το καροτσι αν γνωριζετε, επισης να μου πειτε τι καροτσι εχετε εσεις κι αν ειστε ευχαριστημενοι!

Και τελος θα ηθελα να ρωτησω για το πορτ μπεμπε, αν μπορει να εχει χρηση καλαθουνας στην αρχη, εαν υποθεσουμε φυσικα οτι χωραει το μωρακι μας μεσα για τους πρωτους 3-4 μηνες κι με δεδομενο οτι θα βαλουμε στρωματακι καλο μεσα.

Το εχετε κάνει αυτο? Το εχετε ξανακουσει?

:D

Καλησπερα κ με το καλο το μωρακι σου.δεν ειναι νωρις να εκμεταλευτεις μια προσφορα.εχουν κ μετα τις γιορτες αλλα γιατι να περιμενεις.εμεις πηραμε 3σε ενα καροτσι μαρκα που ηταν σε πρισφορα αλλα δεν στην προτεινω.εμεις δε διναμε πανω απο 350.εχω ακουσει καλα για inglesina,peg perego και chico.η μικρη μου κοιμηθηκε 4μηνες μετα ηθελε να απλωνεται.κ στο καρεκλακι αυτοκινητου 6μηνες γιατι ηταν ψηλη κ γενικα μεγαλη κ πηραμε 0-25.η αδερφη μου πηρε το chico trio love που ειναι πολυ καλο.αλλα ο μπεμπης κοιμηθηκε στο πορτ μπεμπε μεχρι να 40ησει που ηταν στο πατρικο μας.στο σπιτι του στο κρεβατι του.οποτε προτεινω απλο καροτσι οτι μαρκα θες.καρεκλακι αυτοκινητου εστω 0-18.κ μια μικρη κουνια απο τα ικεα.στα πορτ μπεμπε εμεις δε βαλαμε επιπλεον στρωμα.ουτε η αδερφη μου.να δεις ποσο ευκολα ανοιγοκλεινει ακομη κ αν εισαι μονη με το μωρο.αν χωραει στο αυτοκινητο κ αν βολευει τον μπαμπα σας στο υψος το καροτσι

Εμεις με το inglesina που ειχαμε παρει ειμαστε πολυ ευχαριστημενοι.Μπορει να μην ειναι και το πιο ομορφο καροτσι αλλα ειναι πολυ ελαφρυ...ανοιγοκλεινει πανευκολα...χωραει σε μικρο αυτοκινητο και μας βγηκε και γερο.5 χρονια αργοτερα...και οι δυο μου γιοι το ιδιο χρησιμοποιησαν...και στην αμμο το βαλαμε και οπου θες το πηγαμε...ακομα αντεχει.

Εμεις το ειχαμε παρει απο το ebaby αν θυμαμαι καλα μαζι με το πορτ μπεμπε και το καθισματακι αυτοκινητου.

Για το καρότσι δεν ξέρω να σου πω,

όσον αφορά την ερώτηση φυσικά και μπορείς να κοιμίζεις το μωρό στο πορτ μπεμπέ και δεν υπάρχει λόγος να αλλάξεις το στρώμα ( εκτός κι αν είναι τελείως χάλια) κι ο δικός μου σχεδόν 4 μήνες εκεί κοιμόταν...

Με το καλό το μωράκι σου!

Και εμείς 3 σε 1 εχουμε. Σχεδόν 40ντίσαμε κ παρόλο που εχουμε κ λίκνο κ κούνια ο μικρος κυριολεκτικά την εχει βγάλει στο πορτ-μπεμπέ. Ειναι σαν φωλιά κ πολυ χουχουλιάρικα, οτι πρεπει για το Χειμώνα. Ασε που το μεταφέρεις όπου θες δηλαδη κρεβάτι, καναπέ κλπ. κ ετςι εχεις το μωρό πάντα κοντα σου! Επιςης, απο εδω κ περα αν χρειαςτει να τον αφήσω στη μαμά μου ή πχ παμε καποια επίσκεψη το πορτ μπεμπέ θα βολέψει απίστευτα. Όσο αφορα το καθισματάκι ειναι απαραίτητο ακομα κ για την πιο κοντινή σας μετακίνηση. Ολα αυτα κουμπώνουν στο καρότσι πολυ εύκολα. Ουτε εμείς αλλάξαμε στρώμα κ πήραμε αυτο με το σκληρό πάτο. Κάνε μια έρευνα αγοράς σε 2-3 πολυκαταστήματα, διάλεξε τι καρότσι που σου αρέσει κ ταιριάζει στις ανάγκες σας κ αγόρασε το απο το ιντερνετ(βάλτο στο skroutz κ στο best price) εκτός απο άμεση παράδοση θα πετύχεις κ καλύτερη τιμή. Εγω ετσι έκανα. Με το καλο!

jTRQp2.png KPxIp3.png

Διαφημίσεις

• 5 months later...

Κορίτσια καλησπέρα. Ετοιμάζομαι και εγω να μπω στο κλαμπ των νέων μαμάδων. Σε 5 μερες μπαίνω στον 6 μήνα και ξεκίνησαν να μου ετοιμάζουν την προίκα του μωρού. Λοιπόν η ερώτηση μου αφορά το καρότσι που μέχρι τωρα νόμιζα οτι θα το αγοράσω εγω, ενω σήμερα η κουμπαρά μου και μέλλουσα νονά του μωρού μου είπε οτι θα το αγοράσει αυτήν και σκεφτόταν κατι σε πολυμορφικό και να της πω αν εχω κατι στο μυαλό μου.Αν το αγόραζα εγω θα αγόραζα σίγουρα οτι καλύτερο υπήρχε και δεν θα με ένοιαζε το κόστος αλλα τωρα δεν θέλω να την καταξοδέψω την κοπέλα. Σίγουρα θέλω ένα κορίτσι το οποίο θα αντέχει χρόνια γιατί δεν σκοπεύουμε να μείνουμε στο ένα παιδί.Επειτα να ειναι άνετο και να μην πιάνεται το μωρό.Για μάρκα δεν με νοιάζει αρκεί να ειναι καλό. Έχετε μήπως να μου προτείνεται κατι;