Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

υπαρχει περιπτωση εγκυμοσυνης;νομιζω μια επισκεψη σε γυναικολογο θα σου δωσει απαντηση

Για εγκυμοσινη δεν νομιζω γιατι στην επαφη δεν ολοκληρονη μεσα!!εχω κ εναν μπεμπη 15 μηνων!!!

Διαφημίσεις

εννοεις οτι παιρνετε προφυλαξεις;

Η αληθεια ειναι οτι προφυλαξεις δεν περνουμε..αλλα τελειωνει εξω παντα!!για αυτο μου φαινεται λιγο περιεργο για εγκυμοσινη!!αν συνεχιστει σιγουρα θα παω σε γυναικολογο!!!

χωρις προφυλαξεις ολα ειναι πιθανα χωρις να εννοω οτι ειναι οπωσδηποτε εγκυμοσυνη.ισως καποια διαταραχη ορμονολογικη,γιατρος δεν ειμαι.

Σιγουρα!!!σε ευχαριστω πολυυυ!!καλα χριστουγεννα με υγεια κ πολλα χαμογελα!!!

τιγρης, καλημέρα, εγώ που είχα κάτι παρόμοιο τελικά ήταν μία κύστη από ωοθηλάκιο που δεν είχε "σπάσει", αλλά νομίζω ότι το καλύτερο που έχεις να κάνεις για να έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο, είναι μία επίσκεψη στο/η γιατρό σου για κολπικό υπέρηχο. Εδώ μπορεί να σου γράψουμε το μακρύ μας και το κοντό μας από παρόμοια συμπτωματα, τα οποία τελικά οφείλονταν σε διαφορετικά αίτια για την κάθε μία μας.

Διαφημίσεις

τιγρης, καλημέρα, εγώ που είχα κάτι παρόμοιο τελικά ήταν μία κύστη από ωοθηλάκιο που δεν είχε "σπάσει", αλλά νομίζω ότι το καλύτερο που έχεις να κάνεις για να έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο, είναι μία επίσκεψη στο/η γιατρό σου για κολπικό υπέρηχο. Εδώ μπορεί να σου γράψουμε το μακρύ μας και το κοντό μας από παρόμοια συμπτωματα, τα οποία τελικά οφείλονταν σε διαφορετικά αίτια για την κάθε μία μας.

Καλημερα κοριτσακι μου...σιγουρα θα κανω συντομα!!!ευχαριστω για την απαντηση σου..κ καλη χρονια με υγεια!!!

Βρε κορίτσι μου, μα όλα σε εσένα τυχαίνουν; Χωρίς πλάκα τωρα δε φέρνεις ένα παπά στο σπίτι να κανεις ένα ευχέλαιο, να σας διαβάσει; Επειδή οι εποχές για τους περισσότερους απο εμάς ειναι δύσκολες κ δύσκολα τα φέρνουμε βόλτα ακομα κ με ένα παιδι, μήπως θα έπρεπε να προσέχετε λιγακι παραπάνω; Τουλαχιςτον, εσυ ως γυναικα εχεις ένα λόγο παραπάνω κ οφείλεις να προφυλαχτείς από μια ενδεχομένως δεύτερη εγκυμοσυνη. Όσο αφορα την κρυψορχια θα ήθελα να σας ευχηθώ να σας πάνε ολα καλα κ να σε ρωτήσω αν ειναι κατι που φάνηκε κατα τη διάρκεια της εγκυμοσυνης πχ. Β΄ επιπέδου ή εμφανίστηκε αργότερα;

jTRQp2.png KPxIp3.png

Βρε κορίτσι μου, μα όλα σε εσένα τυχαίνουν; Χωρίς πλάκα τωρα δε φέρνεις ένα παπά στο σπίτι να κανεις ένα ευχέλαιο, να σας διαβάσει; Επειδή οι εποχές για τους περισσότερους απο εμάς ειναι δύσκολες κ δύσκολα τα φέρνουμε βόλτα ακομα κ με ένα παιδι, μήπως θα έπρεπε να προσέχετε λιγακι παραπάνω; Τουλαχιςτον, εσυ ως γυναικα εχεις ένα λόγο παραπάνω κ οφείλεις να προφυλαχτείς από μια ενδεχομένως δεύτερη εγκυμοσυνη. Όσο αφορα την κρυψορχια θα ήθελα να σας ευχηθώ να σας πάνε ολα καλα κ να σε ρωτήσω αν ειναι κατι που φάνηκε κατα τη διάρκεια της εγκυμοσυνης πχ. Β΄ επιπέδου ή εμφανίστηκε αργότερα;

Καλημερα!!!η κρυψορχια εμφανιστηκε οταν γεννηθηκε!!!σε ευχαριστω πολυ!!!για δευτερη εγκυμοσινη ουτε λογος μου εχουν πεσει ολα μαζεμενα κοριτσι μου κ η ψυχολογια μου αυτην την στιγμη ειναι πολυ χαλια!!!