Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ωολιψεια ποσο δυσκολο ειναι?

Recommended Posts

Η ερωτηση παραμενει, γιατι θελω κι αλλες αποψεις αν και ευχαριστω πολυ που καποιες μου απαντησατε αμεσα : ειναι τοσο δυσκολη η ωοληψεια? Ποσες φορες προσπαθησατε για ωοληψια.? Εγω σχεδον 3 χρονια και καταφερα μονο 1 ωαριο να συλλεξω. Εσας ποσο δυσκολο ηταν? Εχω ωορρηξια κανονικα απλα δεν μου προλαβαινει ο γιατρος τηνωορρηξια και το χανουμε, και ξανα απο την αρχη, orgalutran pregnil κοκ... εξωσοματικη κανω γιατι καταψυξαμε σπερμα επιδι ο αντρας μου ηχε καρκινο και το καναμε πριν τις χημειοθεραπειες. Πητε μου κοριτσια ηταν τοσο δυσκολο η πρεπει να αλλαξω γιατρο? (Ειμαι 44)

Διαφημίσεις

Το ερώτημα σου ειναι ποσό δύσκολη ειναι η ωοληψια σαν διαδικασία, ή ποσό δύσκολο ειναι να έχεις αρκετά ωάρια? δεν καταλαβαίνω πως γινεται να χάνεις την σωστή μερα. Στην εξωσωματική σε παρακολουθούν με υπέρηχο μερα παρα μερα, ειναι δύσκολο να την χάσεις. Μήπως εννοείς οτι λογω ηλικίας πας με φυσικό κύκλο γιατι δεν ανταποκρίνεσαι στα φάρμακα? αν σου πήρε 3χρονια για ένα ωάριο, γιατι δεν σκέφτεστε τα ωάρια απο δότρια? θα κερδίσεις πολύτιμο χρονο και οι πιθανότητες να μείνεις έγκυος ειναι πολυ μεγαλύτερες.

BDThp3.png

OtQ6p3.png.

Ωαρια εχω, αλλα ητε με φυσικο κυκλο ητε με φαρμακα δεν τα προλαβαινουμε. Αυτο δεν μπορω να καταλαβω, φταιει ο γιατρος η πραγματι σε ολους ειναι μια δυσκολη και χρονοβορα διαδικασια. Τωρα πια εχω και κηστικα ωαρια που δεν ηχα παλια, προφανος απο τα φαρμακα, εχω τωρα ενα κηστικο 3,5 εκατοστα. Δεν γνωριζω καπεια αλλη να εχει κανει εξωσοματικη γιαυτο και ζηταω τηνβωηθεια απο εσας!

Καλημέρα rocky. Από αυτά που γράφεις μάλλον πρεπει να αλλάξετε γιατρό και κέντρο. Χρειάζεται εμπειρία & πολύ στενή παρακολούθηση με υπερήχους και αιματολογικές εξετάσεις για να γινονται σωστά αυτές οι διαδικασίες. Εγω μια φορά εχω κανει ωοληψία με ένα μονο ωαριο κ το πήραμε στην ώρα του.

I 'm a happy twin mom

Καλημέρα rocky. Από αυτά που γράφεις μάλλον πρεπει να αλλάξετε γιατρό και κέντρο. Χρειάζεται εμπειρία & πολύ στενή παρακολούθηση με υπερήχους και αιματολογικές εξετάσεις για να γινονται σωστά αυτές οι διαδικασίες. Εγω μια φορά εχω κανει ωοληψία με ένα μονο ωαριο κ το πήραμε στην ώρα του.

σωστα! και πλεον οι γιατροι που ασχολουνται με την υποβοηθουμενη αναπαραγωγη, ειναι εξαιρετικα εμπειροι και σπανια χανουν ωαρια...αρα κατι δεν παει καλα με τους γιατρους που συνεργαζεσαι...

εχω εναν μικρο πριγγηπα στην αγκαλια μου...

Διαφημίσεις

Η ερωτηση παραμενει, γιατι θελω κι αλλες αποψεις αν και ευχαριστω πολυ που καποιες μου απαντησατε αμεσα : ειναι τοσο δυσκολη η ωοληψεια? Ποσες φορες προσπαθησατε για ωοληψια.? Εγω σχεδον 3 χρονια και καταφερα μονο 1 ωαριο να συλλεξω. Εσας ποσο δυσκολο ηταν? Εχω ωορρηξια κανονικα απλα δεν μου προλαβαινει ο γιατρος τηνωορρηξια και το χανουμε, και ξανα απο την αρχη, orgalutran pregnil κοκ... εξωσοματικη κανω γιατι καταψυξαμε σπερμα επιδι ο αντρας μου ηχε καρκινο και το καναμε πριν τις χημειοθεραπειες. Πητε μου κοριτσια ηταν τοσο δυσκολο η πρεπει να αλλαξω γιατρο? (Ειμαι 44)

Καταρχήν να σου πω ότι τυχαία είδα την ερώτηση σου και συνήθως επικοινωνώ στο θέμα "πρώτη εξωσωματική". Η ωοληψία, όπως σου είπε και άλλη κοπέλα, δεν είναι κάτι δύσκολο να γίνει στο κατάλληλο σημείο που τα ωάρια θα έχουν τη σωστή διάμετρο αφού ο γιατρός τα βλέπει υπερηχογραφικά μέρα παρά μέρα. Ίσως πράγματι θα πρέπει να απευθυνθείς και σε κάποιο άλλο γιατρό.

Αν κάνεις διέγερση με φάρμακα και σου παίρνουν αρκετά αλλά στα 3 χρόνια μόνο ένα ήταν καλό τότε σίγουρα θα πρέπει να σκεφτείς να πάρεις από δότρια ωαρίων γιατί όσο κι αν δε μας αρέσει, καθώς τα χρόνια περνούν, η ποιότητα των ωαρίων μας πέφτει, ακόμα κι αν έχουμε πολλά σε αριθμό! Εδώ εξάλλου μας νοιάζει πρωτίστως η ποιότητα και όχι η ποσότητα! Και κακώς δε σε συμβούλεψαν όταν κατέψυξε ο σύζυγος σπέρμα να δώσεις και εσύ ωάρια και να καταψύξουν απευθείας έμβρυα!!!

Αν δεν κάνεις διέγερση και παίρνεις σε φυσικούς κύκλους, θα έλεγα να το συζητήσετε για τη διέγερση γιατί τζάμπα χάνεις το χρόνο σου και ηλικιακά δυσκολεύουν τα πράγματα ακόμα και για εξωσωματική! Δε θέλω να σε απογοητεύσω και σίγουρα κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός αλλά επειδή μ΄αυτά τα πράγματα δεν παίζουμε και δε χρονοτριβούμε θα ήθελα να σε αφυπνίσω! Απευθύνσου σε ένα γνωστό και εξειδικευμένο κέντρο και θα σε κατατοπίσουν. Μη σκέφτεσαι σε ποιο έχετε το κατεψυγμένο σπέρμα γιατί αυτό μπορεί να μετακινηθεί από κέντρο σε κέντρο. Σου εύχομαι καλή επιτυχία σύντομα και το όνειρό σου να γίνει πραγματικότητα! ;)

C3prp3.png

XP3Ep3.png

Θα προσοαθησω και αυτο το μηνα και θα το σκευτω πολυ για τον επομενο. Γνωρηζεις καποιο καλο κεντρο?

Ενώ κανεις την ίδια ερώτηση έχεις ανοίξει δυο συζητήσεις χωρις λόγο. Κ δεν δίνεις στοιχεία για τις εξετασεις σου κ που πηγαίνεις. Εδώ εμείς δεν είμαστε γιατροί εμπειρικά μιλάμε ούτε μπορεί να προτείνει κάποιος κεντρο άλλος σε κάποιο πετυχαίνει κ άλλος όχι. Δυο τρία ειναι γνωστά κ πολυσυζητημένα εδώ μέσα. Κ γω σου πρότεινα γιατρούς κ κάποια άλλη κοπέλα νομίζω.

t39rp2.png

Ευχαριστω ολα τα κοριτσια για την αμεση απαντηση τους, αυτο ηθελα δεν ηταν να μου απαντησουν σας ιατροι αλλα εμπιρικα. Αυτο και μονο, απλος επιδι στον κυκλο μου ολοι οι συγγενης και φιλοι δεν ετυχε να κανει καποιος εξωσωματικη ηθελα νσ ξερω αν σε ολες ειναι το ιδιο δυκολο να καταφερει ο ιατρος να παρει ωαρια, με η χωρις φυσικο κυκλο, και αν φυσικα αυτο γηνετε σε ολεα τις ηλικιες η μονο σε μας ανω των 40. Και παλι ευχαριστω κοριτσια......