Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ωολιψεια.ειναι τοσο δυσκολη?

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια, θελω τα φωτα σας! Εδω και 3 χρονια προσπαθουμε για ωοληψεια καιεχουμε καταφερει μονο ενα ωαριο να συλλεξουμε! Και κυκλο εχω και απ ολα. Με τοσα φαρμακα που εχω παρει τωρα κανω συννεχεια κυστες ενω πριν δεν ηχα ποτε. Αρχιζει να κλονιζετε η εμπιστοσηνη μου για τον γιατρο μου γιαυτο και θελω την βωηθεια σας . Ηταν και σε εσας τοσο δυσκολη η συλλογη ωαριου, ? ( ειμαι 44 ετων) ο λογος που κανω εξωσωματικη δεν ειναι οτι εχω προβλημα απλα ο αντρας μου ειναι καρκινοπαθης και πριν ξεκηνησει χειμειοθεραπειες καναμε καταψηξη σπερματος, ευχαριστω κοριτσια!( σορυ για την ορθογραφια αλλα δεν εχω παει σε ελληνικο σχολειο)

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια, θελω τα φωτα σας! Εδω και 3 χρονια προσπαθουμε για ωοληψεια καιεχουμε καταφερει μονο ενα ωαριο να συλλεξουμε! Και κυκλο εχω και απ ολα. Με τοσα φαρμακα που εχω παρει τωρα κανω συννεχεια κυστες ενω πριν δεν ηχα ποτε. Αρχιζει να κλονιζετε η εμπιστοσηνη μου για τον γιατρο μου γιαυτο και θελω την βωηθεια σας . Ηταν και σε εσας τοσο δυσκολη η συλλογη ωαριου, ? ( ειμαι 44 ετων) ο λογος που κανω εξωσωματικη δεν ειναι οτι εχω προβλημα απλα ο αντρας μου ειναι καρκινοπαθης και πριν ξεκηνησει χειμειοθεραπειες καναμε καταψηξη σπερματος, ευχαριστω κοριτσια!( σορυ για την ορθογραφια αλλα δεν εχω παει σε ελληνικο σχολειο)

Στην Ελλάδα είσαι; Φυσικούς κύκλους έχεις δοκιμάσει; Οι ορμόνες σου fsh Kai AMH είναι καλές; Δεν ανταποκρινεσαι στα φάρμακα. Κανεις ωορρηξία κάθε μήνα; Σε ποιο κ

t39rp2.png

Στην Ελλάδα είσαι; Φυσικούς κύκλους έχεις δοκιμάσει; Οι ορμόνες σου fsh Kai AMH είναι καλές; Δεν ανταποκρινεσαι στα φάρμακα. Κανεις ωορρηξία κάθε μήνα; Σε ποιο κ

Κανω ωορρηξια καθε μηνα αλλα δεν μου τα προλαβαινει τα ωαρια. Εχει τυχει το βραδυ την ωρα που παω να κανω την πρεγκνιλ να εσθανομαι οτι κανω ωορριξια. Οποτε οταν παω στο γιατρο για την ωοληψια του λεω οτι δεν θα βρει τιποτα για εγηνε ιδι η ωοριξια πριν κανει τον υπερυχο. Σκευτομαι να αλλαξω γιατρο η να παω σε δημοσιο γιατι τι ιασω ετσι οπος τα εκανε ειναι πια ασυμφωρο.

παιρνεις φαρμακα, φτανει το ωαριο σε καποιο μεγαλο μεγεθος και πριν κανεις την pregnyl, κανεις ωορρηξια? αλλαξε τον γιατρο σου αμεσα. δεν ειναι 1 και 2 φορες, ειναι 3 χρονια. αν ειναι δυνατον!!

η ειναι αχρηστος τελειως που σε εγδυσε κανονικα, η κατι παιζει με τα ωαρια σου που σκανε πιο νωρις, αλλα και αυτο σε 3 χρονια θα μπορουσε να το δει και να σε ενημερωσει τουλαχιστον να μην παρεις τοσα φαρμακα! και να προσπαθησετε για φυσικους (αν και αυτους θα τους εχανε ετσι οπως τα λες).

στα 41 που ξεκινησες, ηδη επρεπε να ειχες "κρατημενα" καποια ωαρια. καθε χρονο μετα τα 40 τα ωαρια μιας γυναικας "χανουν" σιγα σιγα την ποιοτητα τους.

πηγαινε σε καποιον αλλον. αμεσα.

Ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση κοριτσια. Και εγω αυτη την απορια ηχα, γιαυτο και σας ροτησα, τοσο πια δυσκολο ειναι να παρει κανις ωαρια!!! Αυριο εχω ραντεβου και θελει να μου τρηπησει ενα κυστικο 3,5 εκατοστα. Αν δει λεει κατι στι προσκηνιο δεν θα το τρυπησει αν δεν δει να ετημαζετε καπιο ωαριο θα το τρυπησει. Τι να πω, δεν ξερω εχει καποια να μου προτηνει γιατρο? Ξερω οτι γιατρο και δηκιγορο δεν σηστηνεις αλλα πητε μου κατι γιατι τα χρονια περνανε .......

Διαφημίσεις

κανονικα δεν προτεινω γιατρους πια. αλλα με ολο το θαρρος θα μπορουσα να προτεινω (απο εμπειριες και αλλων, και δικων μου) τον χριστοφοριδη στο embryolab θεσσαλονικης, η μαστρομηνα η σφακιανουδη στην αθηνα. αλλα με ολη την επιφυλαξη, γιατι για μενα προσωπικα κανενας δεν τηρει τις προδιαγραφες. ολοι εχουν τα συν και τα μειον τους. ωαρια ομως κανενας απο τους 3 δεν χανει!!!!

δες λιγο στο φορουμ γνωμες των κοριτσιων γι'αυτους τους γιατρους, μην λαμβανεις υπ'οψη τους χρηστες με 1 η 2 μηνυματα, και προσεξε τα αρνητικα σχολια.

ευχομαι να "ξεμπερδεψεις" γρηγορα.

Καλησπέρα, φίλη με το ωραίο ψευδώνυμο (γέλασα!).

Αναφορικά με τους φυσικούς κύκλους δεν νομίζω ότι θα βρεις εύκολα γιατρό που θα σου πει ότι δεν είναι μία δύσκολη υπόθεση. Και δικαίως αφού στη διεθνή βιβλιογραφία τα ποσοστά επιτυχίας είναι πολύ χαμηλά. Το ότι βλέπει ωοθυλάκια στον υπέρηχο δεν σημαίνει ότι είναι "γεμάτα" δηλαδή ότι περιέχουν ωάριο. Οπότε δεν είναι απαραίτητο ότι έχει γίνει η ωορρηξία καθώς μπορεί απλά να είναι άδεια. Αυτό το εξακριβώνει ο εμβρυολόγος μετά την ωοληψία στο μικροσκόπιο.

Σίγουρα πρέπει να δεις έναν άλλον γιατρό για να μην αναλώνεσαι σε ενέργειες που δεν οδηγούν πουθενά.

Καλή δύναμη!

Καλησπέρα, φίλη με το ωραίο ψευδώνυμο (γέλασα!).

Αναφορικά με τους φυσικούς κύκλους δεν νομίζω ότι θα βρεις εύκολα γιατρό που θα σου πει ότι δεν είναι μία δύσκολη υπόθεση. Και δικαίως αφού στη διεθνή βιβλιογραφία τα ποσοστά επιτυχίας είναι πολύ χαμηλά. Το ότι βλέπει ωοθυλάκια στον υπέρηχο δεν σημαίνει ότι είναι "γεμάτα" δηλαδή ότι περιέχουν ωάριο. Οπότε δεν είναι απαραίτητο ότι έχει γίνει η ωορρηξία καθώς μπορεί απλά να είναι άδεια. Αυτό το εξακριβώνει ο εμβρυολόγος μετά την ωοληψία στο μικροσκόπιο.

Σίγουρα πρέπει να δεις έναν άλλον γιατρό για να μην αναλώνεσαι σε ενέργειες που δεν οδηγούν πουθενά.

Καλή δύναμη!

Πρέπει να μας πεις τι AMH Kai fsh έχεις. Ο κύκλος σου ειναι κανονικός; Σε ποιο κεντρο πήγαινες ;

t39rp2.png

Διαφημίσεις

• 4 months later...

Καλησπέρα κι απο μένα!

Κι εγώ θα σου έλεγα να ψαχτείς αλλού, γιατί όλο αυτό κι εμένα περίεργο μου φαίνεται. Κάτι δεν έκανε καλά ο προηγούμενος γιατρός σου. Δεν είναι δυνατόν να μην κατάφερε να πάρει ποτέ ούτε ένα ωάριο σωστό! Οσα προβλήματα κι αν αντιμετωπίζεις κάποιο καλό θα παρήγαγες κάποια στιγμή.

Κορίτσια μου εγώ χθες ειχα ωοληψία στο Αρεταίειο. Με νάρκωσαν (όλοι ευγενέστατοι) και δεν κατάλαβα τίποτα. Όταν ξύπνησα έμαθα ότι μου είχαν πάρει 5 ωάρια (είμαι 43 ετών) και σήμερα μου είπαν ότι έχω 4 εμβρυάκια. Έκανα έναν ωραίο υπνάκο στην ωοληψία και πραγματικά δεν πόνεσα καθόλου ούτε κατά τη διάρκεια, ούτε μετά.