Recommended Posts

    Καλησπέρα σε όλους σας,

    Επειδή έψαχνα παρα πολυ καιρό για το πως θα μαγειρεύω στο μωρο μου με τον πιο υγιεινό τροπο και επειδή βλεπω οτι το ψάχνετε και εσείς, κατέληξα σε αατμομαγειρα μπαμπού και ήθελα να το γράψω για όποιον ενδιαφέρεται.

    Ο πρώτος μου προβληματισμός ηταν με τι νερό θα βράζω το φαγητο του και ενώ εχω φίλτρο νερού ούτε αυτό μου ηταν αρκετό, άρα προσανατολιστηκα σε ατμό,

    Με τον ατμό, ουσιαστικά βράζει το φαγητο με απεσταγμενο νερό, κατα την ατμοποιηση δεν παρασύρονται μέταλλα, άλατα ή οτι άλλο μπορει να υπάρχει στο νερό, οποτε και ο υδρατμούς που προκύπτει ειναι εντελώς απαλλαγμένος απο διάφορες ουσίες.

    Ο δεύτερος προβληματισμός ηταν οτι οι αατμομαγειρες που κυκλοφορούν ειναι πλαστικοί, υπάρχουν κάποιοι και χωρις bpa αλλα και πάλι στο πλαστικό γινεται ο βρασμός, επίσης υπάρχει το σκεύος που μπαίνει στην κατσαρόλα αλλα ειναι απο αλουμίνιο, πράγμα που δεν επιτρέπεται ούτε για εμάς.

    Και η λύση σε ολα αυτά ηταν το μπαμπού. Κοστίζει περίπου 20 ευρώ και μαγειρεύει πολυ γρήγορα,

    Μπορούμε να βάλουμε εκτός απο λαχανικα και ψάρι και κρέας αρκεί το κρέας να μην ακουμπάει απευθείας πάνω στο σκεύος.

    Ειναι η τέλεια λύση, και δεν πιάνει και καθόλου χώρο. Καλο μας μαγείρεμα!!!

    Share this post


    Link to post
    Share on other sites

    Διαφημίσεις


    Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

    Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

    Δημιουργήστε νέα εγγραφή

    Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

    Δημιουργήστε νέα εγγραφή

    Σύνδεση

    Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

    Συνδεθείτε τώρα