Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Σήμερα το πρωί χτυπά το τηλέφωνο

-Ναι γεια σας... η Κα τάδε;

-Η ίδια!

-κάνουμε μια τηλεφωνικη ερευνα σχετικα με παιδικά προιοντα θέλετε να μας απαντήσετε;

-Από ποιά εταιρεία;

-από την ....

-χμμμ για ν' ακούσω!

Τέλος πάντων οι ερωτήσεις αφορούσαν παιδικές πάνες! ποιές χρησιμοποιώ, από που τις πέρνω κλπ

στο τέλος μου λέει η κοπέλα

-θα θέλατε να μου πέιτε την ημ/νια γέννησης σας;

-δεν νομίζω πως έχει σχέση με την έρευνά σας αυτό!

-εεε, θα θέλατε να μου πείτε το ονοματεπώνυμο του συζύγου;

-οχι!!

-μιά διεύθυνση κατοικίας;

-με τίποτε!!!

-κάποιο κινητό;

-αποκλείεται μέσω τηλεφώνου αυτά!

-εντάξη... σας ευχαριστώ!

και λέω τώρα εγώ... οι τελευταίες πληροφορίες... τί σχέση είχαν ; που αποσκοπούσαν;

γιατί ακόμη και πληροφοριακό υλικό να θέλανε να μου στέλνουν... οι ημ/νια γέννησης μου, οι το πλήρες όνομα του άντρα μου κλπ... τί δουλειά είχαν;;;

έψαξα στο ιντερνετ, η εταιρεία υπάρχει

απλά έχω την απορία!

καλώς η κακώς... είμαι υποψιασμένη και επιφυλαχτηκή πλέον....

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

Διαφημίσεις

Το ίδιο ερωτηματολόγιο μου έκαναν και εμένα..και ξαφνικά με πήραν μετά απο δύο μέρες, απο μία εταιρία "Μητέρα"(δεν ξέρω και αν είναι αλήθεια) και μου λέει οτι θα θέλαμε να σας δούμε απο κοντά...της λέω δεν χρειάζεται και μου απαντάει "την Τετάρτη θα είμαστε στην γειτονιά σας, αν θέλετε θα περάσω να σας άφήσω κάτι για το μωρό.." "Αφήστε το στην πεθερά μου που μένει απο κάτω"

Τελικά αποδείχτηκε οτι ήθελε να πουλήσει εγκυκλοπαίδια περι ψυχολογίας και της είπε της πεθεράς μου...... :shock: οτι τα βιβλία χρειάζονται γιατί το μητρικό ένστικτο έχει χαθεί :mad: απο τις σημερινές μητέρες :shock: ...η πεθερά μου είπε οτι δεν χρειαζόμαστε κάτι ...εγώ αν τήν είχα μπροστά μου και μου έλεγε αυτά τα πράγματα... θα με έκοβε η λογοκρισία!!

Αυτό που άφησε για το μωρό;

Μία χάρτινη αφίσα-μέτρο για να μετράμε το ύψος του μωρού!!(την θέλει καμιά σας;):lol:

Χρήστο γιέ μου είσαι αυτός που με κρατά στην ζωή28895neov1jnyq0.gif

Εμένα δε μου τάξανε δώρο...

απλά πονηρευτηκα γιατί είχα ακούσει στο ράδιο για μιά απάτη...

πέρνουν τηλ σε γραφεία και όχι σε σπίτια... και καλά από κάποια εταιρεία κινητής τηλεφωνίας

και λένε πως το τηλ κληρώθηκε και κερδίζει ένα κινητό τηλέφωνο

και ζητάνε στοιχεία για να το αποστείλουν με κούριερ στο σπίτι!!!

φυσικά έτσι μαθαίνουν και τις ώρες απουσίας :wink: ...

σύμπτωση ή μη... μερικές μέρες μετά από σχετικό τηλεφώνημα... μιας κοπέλας το ανοίξανε το σπίτι....

γι΄αυτό λέω... τί θέλανε όλα αυτά τα στοιχεία μας;;; :roll:

έτσι μου έρχεται αύριο να πάρω τηλ στην εταιρεία να βεβαιώσω αν κάνουν αυτοί τη συγκεκριμένη έρευνα και αν ναι.. να μου λύσουν τις απορίες μου!

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

Κορίτσια προσοχή

Ελαβα αυτο....

Συνέβη το ακόλουθο σε 4 συναδέλφους στο τμήμα μας, including myself!!

Μας πήρε τηλέφωνο μια ευγενέστατη κοπέλα που καμιά υποψία δεν κινούσε, άλλους σε σταθερό και άλλους σε κινητό, και υποστηρίζοντας ότι είναι από εταιρεία courier επιβεβαίωνε τα στοιχεία του σπιτιού και ποιες

ώρες θα είμαστε εκεί. Όσοι ρωτήσαμε ποιος μας στέλνει courier η

απάντηση ήταν «από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας».

1) Κανείς μας δεν έλαβε κάτι από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας

2) Μια συνάδελφος, η οποία είχε δεχτεί τηλεφώνημα, γύρισε από

4μερο της 28ης και της είχαν αδειάσει το σπίτι!!!

Σε περίπτωση που δεχτείτε ΜΗ ΔΩΣΕΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΑΣ και ποιες ώρες θα είστε στο σπίτι! Απλά ρωτήστε από πού μπορείτε να πάτε να παραλάβετε

εσείς το γράμμα!!

Διαφημίσεις

Το ίδιο έγινε πρίν λίγο καιρό στην μητέρα μου.

Την πήραν τηλέφωνο και ήθελαν να μάθουν την διεύθυνση

που μένει. Έτυχε η μητέρα μου να περιμένει κάποια ασφάλεια

να έρθει και υπέθεσε πως ήταν από εκεί και την έδωσε.

Δεν ήρθε όμως τίποτα εκείνη την ημέρα και η μητέρα μου

άρχισε να ανησυχεί μήπως ήθελαν κάτι άλλο, που να της πώ

τώρα τί μπορούσαν να έχουν κάνει......

Προσοχή σε όποιον παίρνει τηλέφωνο και ρωτάει προσωπικά στοιχεία

698927w3uri2g9kq.gif + 698925jp6q6xl5uz.gif

Υπαρχουν εταιρειες δημοσκοπησεων που κανουν τα τελευταια χρονια τηλεφωνικα γκαλοπ. Σε αυτα ειναι απαραιτητα στο τελος του γκαλοπ να συμπληρωθουν πιο προσωπικες ερωτησεις πχ. Την ηλικια μας, Μορφωση μας, οικογενειακη κατασταση (εγγαμος αγαμος), οικονομικη κατασταση,

Ολα αυτα τα στοιχεια ειναι απαραιτητα σε μια ερευνα γιατι τα αποτελεσματα των ερευνων αυτων κατατασονται με κατηγοριες. Ετσι βγαινουν τα συμπερασματα για ολα τα δειγματα του πληθυσμου.

Οσον αφορα τωρα εταιρειες που περνουν μονες τους τηλεφωνα χωρις να ειναι εταιρεια δημοσκοπησεων εγω ποτε δεν δινω εκει τα στοιχεια μου, γιατι και να μην γινει κατι πολυ κακο οπως κλοπη που ειπαν τα κοριτσια σε πριζουν συνεχεια στα τηλεφωνηματα.

Εγώ πάντως δεν το πίστεψα οτι θα φέρουν δώρο....και τους άφησα το ελεύθερο να το αφήσει στην πεθερά μου(ενώ εγώ ήμουν πάνω)(τί τραβάει και αυτή εξαιτίας μου :lol: )...Νόμιζα οτι ήταν τίποτα διαφημιστικά προϊόντα...επειδή κάποια στιγμή μου είχαν στείλει απο μία εταιρία της mothercare.

Έχεις δίκιο Ρούλα!!!Απόλυτο!!

Δεν καταλαβαίνω γιατί να παίρνουν τηλέφωνο και να ρωτούν τη διεύθυνση αφού αυτό είναι εύκολο να το μάθει κανείς αν γνωρίζει το σταθερό τηλέφωνο (εφόσον δεν είναι απόρρητο) από το http://www.whitepages.gr

Εμένα με ενοχλούσαν πολύ στο παρελθόν για κάρτες-δάνεια από τράπεζες (και μάλιστα δεν έλεγαν από πού βρήκαν το τηλέφωνο) και τώρα από εταιρείες τηλεφωνίας.

Δεν καταλαβαίνω γιατί να παίρνουν τηλέφωνο και να ρωτούν τη διεύθυνση αφού αυτό είναι εύκολο να το μάθει κανείς αν γνωρίζει το σταθερό τηλέφωνο (εφόσον δεν είναι απόρρητο) από το http://www.whitepages.gr

Εμένα με ενοχλούσαν πολύ στο παρελθόν για κάρτες-δάνεια από τράπεζες (και μάλιστα δεν έλεγαν από πού βρήκαν το τηλέφωνο) και τώρα από εταιρείες τηλεφωνίας.

Έχεις δίκιο ...εμένα δεν με ρώτησε κάν την διεύθυνση....Έχεις δίκιο...

Διαφημίσεις

...Μία χάρτινη αφίσα-μέτρο για να μετράμε το ύψος του μωρού!!(την θέλει καμιά σας;):lol:

εγω εγω!! και τρεχω να προλαβω να την ζητησω πρωτη γιατι ειμαι σιγουρη οτι θα γινει ποδοπατημα για την αφισα :P:P:P:P:P:P

πωπω.. κοιτα που φτασανε οι πανουργοι! μεχρι επιβεβαιωση τις ωρες που θα λειπουμε παιρνουν να ρωτησουν! στο τελος θα μας ζητανε να τους αφησουμε και το κλειδι κατω απο το πατακι!

Με έχουν πάρει 500 φορές και καλά για έρευνα για παιδικά προϊόντα. Ποτέ δεν ακούω τι έχουν να πουν αυτοί που παίρνουν, τους λέω ότι δεν ενδιαφέρομαι και το κλείνω. Όμως οι συγκεκριμένοι με έπαιρναν συνέχεια ακόμα και Σάββατο. Μου είχαν σπάσει τα νεύρα και κάθε φορά ήταν άλλη κοπέλα στο τηλ. Τους έλεγα ότι με έχουν πρήξει και δεν ενδιαφέρομαι, μου ζήταγαν συγνώμη και την άλλη μέρα πάλι τα ίδια...

Α ΕΜΕΙΣ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΑΞΙΔΙΑ.ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΛΕΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ.ΕΠΕΙΔΗ ΤΗΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΓΚΑΛΟΠ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΙΝΩ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ.ΑΠΛΑ ΛΕΩ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ.567264q081as96la.gif

και μένα με κάλεσαν. με ρώτησαν για σαμπουάν, λακ, βαφές και λοιπά. Διεύθυνση και τέτοια δεν με ρώτησαν γιατί έτσι και αλλιώς εκεί που χτίσαμε δεν έχει. . . με ρώτησαν και για πάνες αλλά η αλήθεια είναι ότι οδηγούσα και έψαχνα για βενζινάδικο με αποτέλεσμα να μην θυμάμαι και πολλά. με ρώτησε πάντως αν έχω παιδιά και ηλικίες.

Dwnjp2.png

O ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ 4/4/09

Διαφημίσεις

Και μένα με πήραν και με ρώτησαν για τις πάνες! όταν της είπα της κυρίας LIDL δεν το περίμενε :lol::lol::lol:

Επίσης με ρώτησε ημερομηνία γέννησης το όνομα του άντρα μου και διεύθυνση. Τα έδωσα γιατί από μέσα ακούγονταν ένας χαμός , δηλαδή πολλές άλλες κυρίες που έκαναν την ίδια δουλειά, μίλαγαν στο τηλέφωνο (ίσως με κάποια από εσάς :D ) και δεν θορυβήθηκα επειδή όπως ειπώθηκε έιναι απαραίτητο σε μια δημοσκόπηση να δίνεις κάποιες πληροφορίες για να γίνει ομαδοποίηση των συμπερασμάτων. Για δώρο δεν μου είπαν εμένα :( ΤΥΧΕΡΟΥΛΕΣ!!!!

Love me or Hate me!

I'm still gonna shine!

Μού ήρθε σήμερα το παρακάτω mail:

-----

Καλημέρα!!

Συνέβη το ακόλουθο σε 4 συναδέλφους στο τμήμα μας, including myself!!

Μας πήρε τηλέφωνο μια ευγενέστατη κοπέλα που καμιά υποψία δεν κινούσε, άλλους σε σταθερό και άλλους σε κινητό, και υποστηρίζοντας ότι είναι από εταιρεία courier επιβεβαίωνε τα στοιχεία του σπιτιού και ποιες ώρες θα είμαστε εκεί. Όσοι ρωτήσαμε ποιος μας στέλνει courier η απάντηση ήταν «από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας».

1) Κανείςμας δεν έλαβε κάτι από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας

2) Μια συνάδελφος, η οποία είχε δεχτεί τηλεφώνημα, γύρισε από 4μερο της 28ης και της είχαν αδειάσει το σπίτι!!!

Θα σας παρακαλούσαμε να μας πείτε αν έχετε λάβει παρόμοιο τηλεφώνημα

Σε περίπτωση που δεχτείτε ΜΗ ΔΩΣΕΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΑΣ και ποιες ώρες θα είστε στο σπίτι! Απλά ρωτήστε από πού μπορείτε να πάτε να παραλάβετε εσείς το γράμμα!!

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε.

Δ/νση Προσωπικού

Υπηρεσία Αντιμετώπισης Αναγκών σε Προσωπικό

Great minds discuss ideas, average minds discuss events, small minds discuss people.

Ωρε γμτ,τί μου λέτε τώρα;;;Και εγώ σαν ζώον έδωσα τα στοιχεία σήμερα στην ίδια έρευνα μάλλον,σαμπουάν,βαφές,απορρυπαντικά,ηλικίες παιδιών...Χέ...σε μέσα δηλαδή,λέτε να μου εμφανιστούν με το σπρει κανα βράδυ 2-3 νοματαίοι;;Και άντε εμφανίστηκαν αυτοί ,που δεν θα κοιμάμαι είναι το ζήτημα και θα χαιρετηθούμε είναι το πρόβλημα!!

Με το που έδωσα τη διεύθυνση η αλήθεια είναι με έτσουξε λίγο.Τώρα που διάβασα αυτά έχω αλλοφρονήσει.Έχουν κατακλέψει και τη γειτονιά,μπήκαν το καλοκαίρι σε δύο σπίτια δίπλα την ώρα που κοιμόνταν και απο τότε τα βράδυα έκλεινα και κοντεύαμε να σκάσουμε σαν τα ποντίκια....Βάζαμε όλο το βράδυ αιρ-κοντίσον χαμηλά (λόγω του νεογέννητου μωρού).Λογαριασμός ΔΕΗ εκκαθαριστικός 290ε!!

Πάντως έχω την εντύπωση οτι τα στοιχεία μας για τις έρευνες τα παίρνουν απο τα μαιευτήρια,τότε που μας έδωσαν τα πάμπερς.Δεν εξηγείται.Με έχουν ξαναπάρει,αλλά δε ρώτησαν πού μένω.Μου στέλνουν δε συνέχεια διαφημιστικά με κουπόνια.Nestle,Fischer-price,Proderm,La redoute,NIVEA,δε συμμαζεύεται....

P203p2.png 

Μια απο τα ιδια.Σκ@#$.Τωρα,τι κανουμε,γμτ :?::twisted::twisted::twisted::twisted:

"Τα μεγάλα πνεύματα έχουν να κάνουν πάντα με τη βίαιη αντίδραση του μέσου όρου. Οι τελευταίοι δεν μπορούν να καταλάβουν όταν ένας άνθρωπος δε συμμορφώνεται χωρίς σκέψη με τις κληρονομικές προκαταλήψεις και χρησιμοποιεί θαρραλέα τη νοημοσύνη του."

Αλβερτος Αινσταιν

Μια απο τα ιδια.Σκ@#$.Τωρα,τι κανουμε,γμτ :?::twisted::twisted::twisted::twisted:

Xριστιάννα,τώρα περιμένουμε ζωσμένοι τ' άρματα να εμφανιστούν οι κυριούληδες με τις λάκ-σπρέι!! :lol::lol:

Αφού παίρνουν σε όλη την Ελλάδα άρα δεν πρόκειται για σπείρα.Τη γλιτώσαμε,έως την επόμενη φορά που θα ξέρουμε καλύτερα να φυλαγόμαστε και δεν θα λέμε πού μένουμε,πόσοι μένουμε,τί ώρα έρχεται ο άντρας μας και τί χρώμα βρακί :oops::oops: φοράμε!

P203p2.png