Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Σάκης Ρουβάς με ring sling!

aglaia

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Replies 78
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Διαφημίσεις

Αγλαΐα είσαι απίστευτη!!

Και εγώ το πρώτο που παρατήρησα αυτό ήταν.. :lol::lol::lol:

όχι εγώ! το πρόσεξα όταν το σχολίασε μια απιστευτη φίλη από το φόρουμ όνειρα!

Σα τσουβάλι δεν το φοράει?

Μια χαρά το έχει, μάλλον μάζεψε την ουρά για να είναι πιο αντρικό το στυλ! :wink: Για αυτό είπα ότι ξέρει να το φοράει!

Μπράβο ο Σάκης!!!!!!!

Άραγε ξέρει τι τον περιμένει το βράδυ που θα αρχίσει τα κλάματα;; Γιατί πολύ χαλαρούς τους βλέπω!

Εγώ εξακολουθούσα να είμαι πολύ χαλαρή και όταν ξενυχτούσα! Ήμουν χαλαρή από τη νύστα και τις ορμόνες της γαλουχίας! :lol::lol::lol:

Το είχα φιλοσοφήσει! Δεν είχα επιλογές! Άσε που επειδή ως παιδί ξυπνούσα μέχρι τα 6 και το θυμόμουν δεν τολμούσα να πω τίποτα! Υπέμενα στωικά, και αναγκαστικά χαλαρά, την όλη κατάσταση...

Πάντως κορίτσια είναι επικίνδυνο έτσι που το φοράει. Το κεφαλάκι του είναι στον πάτο..

Δεν νομίζω ότι πειράζει! Τα μικρά μωρά χωράνε και σε τελείως ξαπλωτή θέση και είναι μια χαρά.

Διαφημίσεις

Μια χαρά το έχει, μάλλον μάζεψε την ουρά για να είναι πιο αντρικό το στυλ! :wink: Για αυτό είπα ότι ξέρει να το φοράει!

αραγε θα εχει για καθε εξοδο κ σε αναλογο υφασμα κ χρωμα?

φανταζεστε να τον δουμε με σατεν μαυρο κ στρας?

ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΑΣΧΕΤΗ ΚΑΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΚΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΣΩΜΑ?

http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=884

την ώρα που το έψαχνα είδα ότι η διαφήμιση που είχε ήταν η

http://www.babywearing.gr

Δες και εδώ:

http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=266

Ναι, αλλά τον ώμο τον φοράει λάθος! Κάτσε να βαρύνει λίγο το μωρό, να σου πω εγώ πώς θα του κοπεί ο τραπεζοειδής! :lol:

Και φυσικά, περιμένουμε να δούμε όλο τον καλό τον κόσμο τώρα με μάρσιππο. :roll:

1103660.png

________

I think men who have a pierced ear are better prepared for marriage. They've experienced pain and bought jewelry.

Διαφημίσεις

Ναι, αλλά τον ώμο τον φοράει λάθος! Κάτσε να βαρύνει λίγο το μωρό, να σου πω εγώ πώς θα του κοπεί ο τραπεζοειδής! :lol:

μέχρι τότε θα μάθει να το φοράει σωστά!

Και φυσικά, περιμένουμε να δούμε όλο τον καλό τον κόσμο τώρα με μάρσιππο. :roll:

γι αυτό χάρηκα! είναι ο καλύτερος τρόπος για να προωθηθεί το baby wearing!!!

Δεν είχα επιλογές! Άσε που επειδή ως παιδί ξυπνούσα μέχρι τα 6 .

ΕΚΑΝΕΣ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΟΛΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΣΟΥ??????

μπραβο βρε!!! και σε ειχα σε εκτιμηση!! τι να πω,με απογοητευσες!!!! ΑΚΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΑ 6!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τσ τσ τσ......

:lol::lol::lol:

Eγώ το είδα χτες κατόπιν γενικού thread στα γενικά θέματα και είπα στον άντρα μου "Μα είδες πόσο μπροστά είσαι!!! Τώρα όλοι θα λένε ότι μιμείσαι το Σάκη" :lol::lol::lol:

Βέβαια αυτός φοράει mei tai...

αυτό είναι σωστό! το σκέφτηκα κι εγώ, γιατί έχω κι εγώ το προβλημα μου : έτσι όπως κουνιέται το σκουληκάκι μου, όλο μετατοπίζονται οι κρίκοι και καταλήγω να νιώθω ότι θα μου φύγει ο ώμος!!! πάντως χθες που είχαμε βγει βόλτα με είδαν κάτι πιτσιρίκες και λέγανε στη μαμά τους "κοίτα σαν αυτό που είχε ο Ρουβάς"!!!!!

lN4Kp3.png6tK9p2.png

αραγε θα εχει για καθε εξοδο κ σε αναλογο υφασμα κ χρωμα?

φανταζεστε να τον δουμε με σατεν μαυρο κ στρας?

Ένα είναι σίγουρο! Ο Σάκης έχει στυλ!! Αααααχ Σακηηηηη!!! :D

[πάντως χθες που είχαμε βγει βόλτα με είδαν κάτι πιτσιρίκες και λέγανε στη μαμά τους "κοίτα σαν αυτό που είχε ο Ρουβάς"!!!!!

....θα βγει οτι μιμουμαστε τωρα κιόλας!!! :wink:

Eγώ το είδα χτες κατόπιν γενικού thread στα γενικά θέματα και είπα στον άντρα μου "Μα είδες πόσο μπροστά είσαι!!! Τώρα όλοι θα λένε ότι μιμείσαι το Σάκη" :lol::lol::lol:

Βέβαια αυτός φοράει mei tai...

Δεν θα ήταν καταπληκτικό να βγει η μητέρα και να δηλώσει: Θα το θηλάσω μέχρι δύο ετών! Πόσο πιο εύκολα θα είναι τότε όλα. Θα γυρίσει το σύμπαν τα μέσα έξω σαν κάλτσα! Για φανταστείτε τι γκρίνια θα γλιτώσουμε!

1103660.png

________

I think men who have a pierced ear are better prepared for marriage. They've experienced pain and bought jewelry.

Moυ αρεσει οι διασημοι που βγαινουν με μαλι κομμωτηριου απο το μαιευτηριο!

οσο για το σλινγκ ευτυχως και μενα να μη με πρηζουν πως θα μου πεσει το μωρο.Βεβαια μου φαινεται το φοραει λιγο λαθος και θα πονεσει η μεση του.

Αραγε ΕΧΕΙ ΓΑΛΑ Η ΖΥΓΟΥΛΗ? χαχαχα