Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Βαφή μαλλιών!!

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλες τις μανούλες!!

Βρε κορίτσια πείτε μου τη γνώμη σας..!Μπαίνω στον 6ο μήνα, και θέλω να βάψω το μαλλί ( για την ακρίβεια να ανεβάσω το ombre μου ) . Η βαφή δεν θα έρθει σε επαφή με το δέρμα μου θα απέχει περίπου 5 δάχτυλα από τη ρίζα.Βασικά θα βαφτούν μόνο τρίχες με κανονική βαφή.Ο γιατρός δεν θέλει επαφή με ρίζα οπότε είμαστε σύμφωνοι σε αυτό.Απλά εγώ συνεχίζω να αγχώνομαι. Έχει κάνει κάποια κάτι ανάλογο? Να το κάνω ?Τι λέτε?

Ευχαριστώ και καλή εγκυμοσύνη σε όοοολες μας!!!!:D

Διαφημίσεις

Δεν νομίζω ότι πρέπει να αγχώνεσαι. Εάν είναι και προσεκτική η κομμώτρια σου ακόμα καλύτερα. Βασικά θα σου πρότεινα και το ombre που θέλεις να κάνεις να το κάνεις με βαφή που δεν θα έχει αμμωνία για να μην εισπνέεις και την μυρωδιά της.

Lr4cp2.pngIP5up2.png

Συμφωνώ να μην έρθει σε επαφή με ρίζα και κατά τ' άλλα θα 'σαι οκ πιστεύω! Ρε κορίτσια, έχω την εξής απορία: σου λένε να μη βάφεις νύχια, να μη βάφεις μαλλιά, αλλά τα σαμπουάν εμπορίου που είναι τίγκα στα χημικά και έρχονται σε επαφή με το τριχωτό της κεφαλής που είναι ξεκάθαρα δέρμα (και όχι νύχι ας πούμε) δεν πειράζει;;; Από εκεί να δείτε πόσα χημικά εισχωρούν! Και εντάξει, βαφή δεν είναι το σαμπουάν, αλλά αγνό δεν είναι επίσης.

GCqDp3.png qpsdp2.png

• 1 month later...

Καλησπερα....εγω ειμαι κομμωτρια κ τα βαφω παντα με συννενοηση εννοειται με τον γυναικολογο μου με βαφη χωρις αμμωνια....δεν τα βαφω συχνα βεβαια γι αυτο κ το γυρισα στο φυσικο μου οταν εμεινα εγκυος....οι περισσοτεροι γυναικολογοι που ξερω αφηνουν ειτε βαφη χωρις αμμωνια ειτε ανταυγειες που δεν ερχεται σ επαφη με το δερμα....