Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Γυναικολόγος μετά από άτυχες εγκυμοσύνες?

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια. Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο έχω δύο αποβολές και μια βιοχημική πριν λίγες μέρες. Θα ήθελα να πάρω τη γνώμη και άλλου γυναικολόγου, πλέον η απογοήτευση έχει χτυπήσει κόκκινο. Κάθε μέρα ψάχνω στο ίντερνετ ιστορίες παρόμοιες με αίσιο τέλος μπας και πάρω λίγη δύναμη. Υπάρχει κάποια κοπέλα με παρόμοιο “βεβαρημένο” ιστορικό που την καθοδήγησε σωστά και τη στήριξε ο γυναικολόγος της? Έχετε να μου προτείνετε κάποιον στη Θεσσαλονίκη?

Διαφημίσεις

Γεια σου Χρυσούλα! Προσωπικά θα σου πρότεινα να επισκεφτείς τον Μανώλη Κωνσταντινίδη στην Τσιμισκή, είμαι απόλυτα ευχαριστημένη από αυτόν και ξέρω ότι ασχολείται και με δύσκολες περιπτώσεις. Βέβαια το θέμα του γυναικολόγου είναι εντελώς προσωπικό, πρέπει να έχεις χημεία με το γιατρό σου αλλά δε χάνεις τίποτε να πάρεις και μια δεύτερη γνώμη όπως λες κι εσύ.

Κι εγώ είχα δύο αποβολές πρώτου τριμήνου, τώρα έχω τρία υγιέστατα παιδάκια, στην τελευταία μου εγκυμοσύνη έκανα προληπτικά από την πρώτη μέρα ενέσεις ηπαρίνης και πήγαν όλα τέλεια. Σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου σύντομα με μία τελειόμηνη και ανέφελη εγκυμοσύνη και να μην το βάλεις ποτέ κάτω. Το αποτέλεσμα να είσαι σίγουρη ότι θα σε ανταμείψει. :-)

XRISOULA1, καλησπέρα!

Σου εύχομαι να τελειώσει η ταλαιπωρία σου σύντομα!

Υπάρχουν πάρα πολλά πράγματα που μπορεί να οφείλονται για τις αποβολές σου, όμως, όπως ανέφερε και η christina77, ψάξε λίγο για θρομβοφιλία. Είναι λίγο ακριβές εξετάσεις, αλλά για μένα θα έπρεπε να υπάρχουν στον προγενητικό έλεγχο. Εάν βγεις θετική σε κάποιον παράγοντα, με την κατάλληλη αγωγή αντιμετωπίζεται.

Επίσης να κάνεις καλλιέργειες, κλπ.

Το γεγονός ότι έχεις αποβολές με τον ίδιο γιατρό νομίζω ότι ορθώς σε έχει βάλει δεύτερες σκέψεις, και καλά θα έκανες να πήγαινες και για άλλη γνώμη. Εγώ είμαι απο Αθήνα και δυστυχώς δε μπορώ να σε καθοδηγήσω (άσε που δεν ξέρω κιόλας κανέναν), όμως, ψαξ' το, γιατί δε μπορεί να είναι τυχαίες τρεις αποβολές

Σου εύχομαι τα καλύτερα!

Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις σας! Ευτυχώς έχω ήδη ένα παιδάκι που μου δίνει απίστευτη δύναμη, η ταλαιπωρία μου ξεκίνησε στην προσπάθεια για το δεύτερο. Έχω απευθυνθεί σε αιματολόγο και έκανα τις εξετάσεις θρομβοφιλίας, βρέθηκε κάτι λίιιιγο ανεβασμένο και στην τελευταία εγκυμοσύνη έπαιρνα σαλοσπίρ και με το θετικό τεστ ξεκίνησα ενεσούλες αλλά δυστυχώς μόνο δύο πρόλαβα να κάνω γιατί η χοριακή άρχισε να πέφτει. Δεν έχω κάνει τίποτα άλλο από εξετάσεις, ο γιατρός μου λέει ότι δεν χρειάζεται, γι αυτό θα ήθελα και άλλη γνώμη. Πολλές φορές δηλαδή νιώθω ότι εγώ κατευθύνω την κατάσταση και όχι ο γιατρός. Βαρέθηκα να ψάχνω στο ίντερνετ τι μπορεί να συμβαίνει, εξετάσεις κτλ κτλ. Θέλω έναν γιατρό να τον εμπιστευτώ και να με κατευθύνει αυτός.

Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις σας! Ευτυχώς έχω ήδη ένα παιδάκι που μου δίνει απίστευτη δύναμη, η ταλαιπωρία μου ξεκίνησε στην προσπάθεια για το δεύτερο. Έχω απευθυνθεί σε αιματολόγο και έκανα τις εξετάσεις θρομβοφιλίας, βρέθηκε κάτι λίιιιγο ανεβασμένο και στην τελευταία εγκυμοσύνη έπαιρνα σαλοσπίρ και με το θετικό τεστ ξεκίνησα ενεσούλες αλλά δυστυχώς μόνο δύο πρόλαβα να κάνω γιατί η χοριακή άρχισε να πέφτει. Δεν έχω κάνει τίποτα άλλο από εξετάσεις, ο γιατρός μου λέει ότι δεν χρειάζεται, γι αυτό θα ήθελα και άλλη γνώμη. Πολλές φορές δηλαδή νιώθω ότι εγώ κατευθύνω την κατάσταση και όχι ο γιατρός. Βαρέθηκα να ψάχνω στο ίντερνετ τι μπορεί να συμβαίνει, εξετάσεις κτλ κτλ. Θέλω έναν γιατρό να τον εμπιστευτώ και να με κατευθύνει αυτός.

Νομιζω πως θα σε καλλυψει ο γιατρος μου οχι απλα στο ψαχνει το ξεσκωνιζει http://fertility-biocenter.com/el/,και δε νομιζω να υπαρχει πιο ειδικος στο θεμα διερευνησης.

Το θεμα γιατρου για εμενα δ=ειναι θεμα γνωσεων δεν υπαρχει η χημεια

Οταν ενας γιατρος σου υπογραφει καθε φορα μια εκθεση για τον υπερηχο που εκανε τις μετρησεις και τι συστασεις δινει-θεραπεια.Νομιζω σε καλυπτει με το παραπανω

Διαφημίσεις

Σ'ευχαριστώ πολύ Ιωάννα. Τώρα θα το αφήσω αυτόν τον μήνα να ηρεμήσω λίγο και μετά το Πάσχα ξανά στον αγώνα:)

Ηρεμησε και ολα θα πανε καλα.Αν θελεις διαβασε http://fertility-biocenter.com/el/diagnostic-tests/reproductive-medicine ειναι πολλες πληροφορίες στο θεμα διερευνησης.

Σου ευχομαι καλο Πασχα ηρεμο