Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ανυπαντρη ανασφαλιστη και εγκυος

Recommended Posts

καλησπερα,

γραφω πρωτη φορα εδω γιατι εχω ενα πολυ μεγαλο προβλημα.

Ειμαι 2 μηνων εγκυος,ειμαι ανεργη 5 χρονια μολις σημερα εβγαλα καινουρια καρτα ανεργιας ανυπαντρη με σακχαρωδη διαβητη και στις 28 του μηνα ληγει το ικα μου.

νομιζω τα πραματα δε γινονται χειροτερα!

εχει κανεις καποια ιδεα για το τι μπορω να κανω?ειμαι απεγνωσμενη .ευχαριστω εκ των προτερων.

Διαφημίσεις

καλησπερα,

Ειμαι 2 μηνων εγκυος,ειμαι ανεργη 5 χρονια μολις σημερα εβγαλα καινουρια καρτα ανεργιας ανυπαντρη με σακχαρωδη διαβητη και στις 28 του μηνα ληγει το ικα μου.

εχει κανεις καποια ιδεα για το τι μπορω να κανω?ειμαι απεγνωσμενη .ευχαριστω εκ των προτερων.

Καλησπερα κοριτσι μου και με το καλο το μωρο σου! Καταρχην ο πατερας του παιδιου τι ρολο παιζει; εχει κι αυτος καποιες ευθυνες και υποχρεωσεις. Οσο για το διαβητη δεν ξερω αν κανεις ενεσεις,θα τις συνεχισεις,θα σου πει και ο γιατρος σου ή καποια διατροφη ενδεχομενως. Και σιγουρα τις ανασφαλιστες εγκυους δεν τις πετανε στον κεαδα... πηγαινε με την καρτα σου σε ενα δημοσιο νοσοκομειο και ρωτα τι γινεται σ'αυτες τις περιπτωσεις. Δεν ξερω αν μενεις και μονη σου και τι αλλα εξοδα εχεις αλλα επιμενω στο οτι πρεπει να συμμετεχει ο πατερας του παιδιου..

καλησπερα,

α) Πηγαινε σε ένα δημοσιο νοσοκομειο για να ανοίξεις καρτελα παρακολουθησης.

β) Αν εισαι στην αθηνα απευθυνσου στο Κεντρο Φροντίδας Μητερας και Παιδιου ή στον Συλλογο προστασιας αγεννητου παιδιου τηλ 210-8828788.

(το βρηκα στο διαδικτυο ελπίζω να ισχυει)...

γ) Επίσης μπορεις να απευθυνθείς στο κεντρο βρεφων ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΛ 2132015700

Φιλοξενουν και περιθαλπουν εγκυες που δεν εχουν υποστηρικτικο περιβαλλον

δ) Υπάρχει πλεον νομοθεσια που κατοχυρωνει το παιδι εκτος γαμου εφόσον η μητερα επιθυμει την αναγνωριση του τεκνου από τον πατερα.

ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ και περιμενουμε νεα σου!!

αχ βρε κοριτσια μου δε το εθεσα σωστα.εκεινος θελει να παντρευτουμε εγω δεν θελω,ειμαστε μαζι αλλα και μονο στην ιδεα οποιασδηποτε δεσμευσης με πιανουν κρισεις πανικου!!!!νοιωθω να πνιγομαι!!!το ικα λετε δε κανει τετοιου ειδους εξαιρεσεις?

αχ βρε κοριτσια μου δε το εθεσα σωστα.εκεινος θελει να παντρευτουμε εγω δεν θελω,ειμαστε μαζι αλλα και μονο στην ιδεα οποιασδηποτε δεσμευσης με πιανουν κρισεις πανικου!!!!νοιωθω να πνιγομαι!!!το ικα λετε δε κανει τετοιου ειδους εξαιρεσεις?

Σιγουρα λόγω εγκυμοσύνης θα υπάρξει καποια ειδικη αντιμετωπιση...Ρωτα στο ΙΚΑ και στον ΟΑΕΔ...στην Αθηνα εισαι?? Εχεις διαβυτη τυπου Ι? Κανεις ινσουλινη ήδη? Μετρας το σακχαρο καθημερινα? Σε παρακολουθεί αυτην την στιγμη γυναικολόγος και ενδοκρινολόγος?

Διαφημίσεις

Στη χειρότερη μπορείς να βγάλεις βιβλιάριο της Πρόνοιας και να καλυφθούν από αυτό τα ιατρικά σου έξοδα και η γέννα - σε δημόσιο νοσοκομείο, εννοείται. Ρώτησε στο τμήμα της περιοχής σου.

Ο Σύλλογος προστασίας αγέννητου παιδιού υπάρχει και λειτουργεί, μπορείς να απευθυνθείς και εκεί σίγουρα.

αχ βρε κοριτσια μου δε το εθεσα σωστα.εκεινος θελει να παντρευτουμε εγω δεν θελω,ειμαστε μαζι αλλα και μονο στην ιδεα οποιασδηποτε δεσμευσης με πιανουν κρισεις πανικου!!!!

Δεν ξέρω αν το έχεις καταλάβει, αλλά έχεις ήδη δεσμευτεί και μάλιστα με δεσμό που δεν σπάει ;)

Δεν ξέρω αν το έχεις καταλάβει, αλλά έχεις ήδη δεσμευτεί και μάλιστα με δεσμό που δεν σπάει ;)

Αυτο ηθελα να πω κι εγω... αν σε τρομαζει η δεσμευση μ'εναν αντρα τοτε τι θα κανεις με το μωρακι που θα ερθει;;; ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΓΛΥΚΙΑ ΚΑΙ ΙΣΟΒΙΑ!!! Μη σκεφτεσαι "εγωϊστικα",σκεψου το μελλον σας...😊😊

• 3 months later...

Είναι η πρώτη φορά που σας γράφω... Καλησπέρα! Είμαι άνεργη, ανασφαλιστη, 33 ετων με καμία 100ρια ενσημα. Με τον αρραβωνιαστικό μου θέλουμε πολύ πολύ πολύ ένα παιδάκι και γι αυτό λέμε να το βάλουμε μπρος και να κάνουμε κι έναν πολιτικό γάμο. Είμαστε κι οι δύο όμως ανασφαλιστοι!! Πως να κινηθω; Τι πρέπει να κάνω για εξετάσεις και τοκετό; Είμαι λίγο άσχετη με αυτά κι εψαξα εδώ, αλλά είναι όλα τα στοιχεία αρκετά πριν το 2015... Τι κάνω?? Ευχαριστώ εκ των προτέρων...