Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μπούκωμα και αϋπνίες


Recommended Posts

Γειά σας, είμαι καινούρια στο Forum και γενικά από forum δεν κατέχω οπότε ζητώ συγνώμη αν κάνω κάτι λάθος.

 

Μπαίνω κατευθείαν στο θέμα, Έχω να κοιμηθώ σχεδόν 1 μήνα... Μετά από ένα κρυολόγημα πριν ένα μήνα τώρα, η μύτη μου συνεχίζει να είναι μπουκομένη, με αποτέλεσμα να μην μπορώ να κοιμηθώ από τις ενοχλήσεις είτε από τα φλέματα, είτε ξηροστομία και στεγνό λάρυγγα και σαν να μήν έφτανε αυτό απέκτησα και στοματίτιδα.

 

Όλα αυτά δεν με αφήνουν να κοιμηθώ ενώ νυστάζω πάρα πολύ!! Έχω δοκιμάσει σχεδόν "τα πάντα" αλλά με ταλαιπωρεί ακόμα, έχω αρχίσει να φοβάμαι. Επισκέφθηκα 2 ΩΡΛ και έναν Στοματολόγο, το μόνο που με άφησε ο γυναικολόγος μου να πάρω ήταν otrivin (το οποίο ομολογώ δεν έκανε και τίποτα) και daktarin για την γλώσσα (το οποίο το παίρνω τώρα 2η βδομάδα).

 

Μέχρι τώρα δεν έχω δεί αποτέλεσμα, στο τέλος θα τρελαθώ και απο ψυχολογία χάλια.

 

Μήπως το έχει περάσει καμιά από εσάς ; τι να κάνω δεν ξέρω.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Γεια σου zoi, αυτό ακριβώς συζητούσαμε με μια φίλη μου τις προάλλες. Δυστυχώς και εγώ έχω τρελαθεί από τις αϋπνίες το μπούκωμα και το βήχα από την αρχή σχεδόν της εγκυμοσύνης μου, χωρίς κάποιο άλλο σύμπτωμα. Ελπίζω να μην πάει έτσι μέχρι τέλους γιατί είμαι πτώμα από την κούραση. Σου εύχομαι και να περάσει σύντομα!

7uEBp2.png M3GSp2.png
Link to comment
Share on other sites

καλησπερα κοριτσια .mpouli εχω βρασει και φυλλα ευκαλυπτου αλλα τιποτα γινεται η μυτη ξερη και φτανει μεχρι το λαιμο ειμαι στην 20 βδομαδα και εδω και ενα μηνα δεν μπορω να ηρεμησω και να χαρω την εγκυμοσυνη μου με εχει πιασει και αγχος.Μακαρι ιωαννα να μην παει ετσι και να περασει και σε σενα συντομα αλλα αποοτι βλεπω θα παει μεχρι τελος

Link to comment
Share on other sites

  • 4 εβδομάδες μετά...

Βρε κοριτσια κι εγω ετσι ειμαι εδω και μια εβδομαδα.Βεβαια βαζω αποσυμφορητικο ezixin ,παρομοιο με otrivin, μονο το βραδυ γιατι απαγορευεται η εκτεταμενη χρηση του οποτε ειπα να το περιορισω τις βραδινες ωρες για να κοιμαμαι.Απλα φοβαμαι μη συνεχιστει για πολυ ακομα.Ολα τα αλλα σημαδια του κρυολογηματος μου εχουν σχεδον φυγει κι εχει μεινει το μπουκωμα.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...