Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Έλεος, θα τρελλαθώ!

osin

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια

όσες με θυμάστε είχα μία αυτόματη αποβολή την έκτη εβδομάδα τον περασμένο Αύγουστο.

Έκτοτε, απέκτησα μια κύστη, η οποία ευτυχώς υποχώρησε, και από Δεκέμβρη που ένιωσα ότι το σώμα μου επανήλθε κανονικά είχαμε επαφές με τον άντρα μου. Ο κύκλος μου από 28 νταν, μπορώ να πω ότι ύστερα από την αποβολή μίκρυνε στις 27 ημέρες θα έλεγα. Σημειωτέον έχω θρομβοφιλία και πίνω salospir.

ΤΕΡ 14-01-2015. Σήμερα το πρωί έκανα τεστ φαρμακείου, όπου βγήκε θετικό. Πήγα να κάνω χοριακή να το επιβεβαιώσω, και πριν πάω στη μικροβιολόγο ξεκίνησαν τα παρατράγουδα. Καταρχήν από το Σάββατο έχω κιτρινωπά υγρά (τα είχα και στην προηγούμενη κύηση) οπότε δεν έδωσα σημασία, δεν ανησύχησα. Πριν πάω να πάρω τα αποτελέσματα πάω τουαλέτα και τρώω την πρώτη σφαλιάρα. Τα υγρά είχαν σκουρύνει αρκετά (μεταξύ κίτρινου και καφέ) και πάω στη μικροβιολόγο, όπου με έκανε ράκος. Η χοριακή έδειξε 79 μονάδες και μου είπε επί λέξη ότι είναι πάρα πολύ μικρή και με ρώτησε εάν με ενδιαφέρει να το κρατήσω γιατί μάλλον δεν πρόκειται να προχωρήσει, κι αν είναι να προχωρήσω σε διακοπή άμεσα! Πάει καλά!!!!!!?

Όπως καταλαβαίνετε είμαι ράκος. Αύριο το απόγευμα έχω ραντεβού με τη γυναικολόγο να δω τι θα μου πει και να μου γράψει ενέσεις θρομβοφιλίας, εάν δε έχω αποβάλλει έως τότε…

Τι να πω! Δεν αντέχω να το ξαναπεράσω, πραγματικά!!!!

Πείτε καμία γνώμη, οτιδήποτε, γιατί θα μου σαλέψει

Διαφημίσεις

mmdad, σε ευχαριστώ για την απάντηση,

μου δίνεις πολύ θάρρος! Προσπαθώ γενικά να είμαι ψύχραιμη, γιατί ο πανικός δεν οφελεί, αλλά ήταν τα ελαφρώς καφέ υγρά, ήταν κι αυτή που άρχισε τις βλακείες (μόνο που δε με ξάπλωσε να μου κάνει αυτή απόξεση...) ήρθα και τρελλάθηκα. Εάν προχωρήσει η κύηση είναι μακρύς ο δρόμος και θα έχει πολλές αντίστοιχες δυσκολίες, αλλά πραγματικά με γείωσε!

Με την μικροβιολογο μιλησες ή με την γιατρο? Θα δεις τι θα σου πει αυριο. Θα ξανακανεις εξετασεις? ζητα να κανει και προγεστερονη. Ευχομαι να σου πανε ολα καλα

Η μικροβιολόγος με έκανε τούρμπο! Με τη γυναικολόγο αύριο έχω ραντεβού να τα συζητήσω. Εάν κρίνει αυτή θα επαναλάβω τη χοριακή (λογικά την Πέμπτη) και βλέπουμε.

Κι εγώ αυτό σκέφτομαι να της πω, να ελέγξουμε την προγεστερόνη για τα καφεκίτρινα υγρά. Σε ευχαριστώ πολύ!

Είναι τραγική πάντως! Προσπάθουμε να κρατήσουμε την ψυχραιμία μας και σπέρνουν την καταστροφή, τα λένε ωμά και "σου κόβουν τα πόδια". Εάν χρειαστεί επαναληπτική χοριακής θα ξαναπάω στην ίδια (για να είναι το ίδιο εργαστήριο) και μετά σιγά μη με ξαναδεί!

Σε ευχαριστώ πολύ!

Διαφημίσεις

Δεν ξέρω, τι να σου πω! Κι εγώ απ' όσα έχω διαβάσει είναι στα πλαίσια των κανονικών τιμών.

Το κορυφαίο δεν είναι ότι μου είπε απλά ότι της φαίνεται μικρή, αλλά μου είπε "εάν δεν το θες το μωρό είσαι τυχερή, να κάνεις και άμεσα την απόξεση και θα είσαι οκ"!!!!:shock:

Δηλαδή, πραγματικά! Ποιός τη ρώτησε!!!! Τι δουλειά έχει να εκφέρει τη γνώμη της! Η γυναικολόγος, δηλαδή, τι θα κάνει?

... μου είπε "εάν δεν το θες το μωρό είσαι τυχερή, να κάνεις και άμεσα την απόξεση και θα είσαι οκ"!!!!:shock:

Έλεος, αν είναι δυνατόν!

Οsin να πάνε όλα καλά κοπέλα μου!!!

Μα πού τους πετυχαίνετε αυτούς τους μικροβιολόγους ηθελα να 'ξερα!

Το εχω διαβασει κι αλλες φορες από κοπελες στο φορουμ και μου κάνει τρελή εντύπωση!

Εχω κανει αμέτρητες χοριακές στη ζωή μου, με διάφορα νούμερα, δεν βρεθηκε ΠΟΤΕ μικροβιολόγος να μου σχολιάσει την τιμή! Εκτός αν ρωτησες κι εσυ, αλλά και πάλι δεν ειναι απαντηση αυτη που σου εδωσε :cool:

Καλά κάνεις και τρελαίνεσαι Οσιν, αλλα μη δινεις παραπάνω σημασια και μην ταραζεις περισσότερο τον εαυτό σου!

Μα από πού κι ως πού ξερει ο μικροβιολόγος να σου πει!!!!

Σ' αυτη τη φαση ούτε ο γυναικολογος σου μπορεί να σου πει τιποτα.

Προς το παρόν το μονο που ξερεις ειναι ότι υπαρχει κυηση :D και ελπίζεις για το καλύτερο!

Στο εύχομαι από καρδιάς!

(α στο καλό με την ηλίθια τη μικροβιολόγο, συγχύστηκα κι εγω τωρα :mrgreen:)

γεια σου, osin,

μη δινεις σημασια σε καθε ανωμαλη που σου ετυχε. που ακουστηκε αποξεση με χοριακη 79? ελεος!

η χοριακη σου ειναι καλη, τα καφε υγρα λιγο υποπτα, αλλα μπορει να μην σημαινουν και τιποτα. απλα ισως θελει λιγο προσοχη και ξεκουραση.

ευχομαι να πανε ολα καλα.

Διαφημίσεις

14-1 ειχες τερ!! Σημερα εχουμε 9-2... Ακομη δηλαδη σε μερα πριν που περιμενεις περοδο κ ειχες χορθακη 79??? Δεν νομιζω πως δεν ειναι καλη. Εγω μια χαρα την βλεπω.. Δεν εχει σημασια με ποσο ξεκιναει η χοριακη αλλα να διπλασξιαζεται καθε 2 μερες...εσυ κανε την πεμπτη αλλα μια να δουμε αν εχει διπλασιαστει..περιμενουμε νεα σου συντομα...

Αααα και σταματα να γραφεις στις δυσκολες στιγμες...γραψε κατα την διαρξεια της εγκυμοσυνης..... Εισαι εγκυοςςςςςς κοπελιαααααα!! Σου στελνω οοοολη την θετικη ενεργεια..

βρε κοριτσια θα με βοηθεσετε κ εμενα στο προβλημα μου. Εχω μπερδευτει θα σας ημουν ευγνωμων αν μπορουσατε να με βοηθησετε με την γνωμη σας. Λοιπον ειχα περιοδο 10/12 με κυκλο 29-31 μερες απο τις 22/1 μεχρι 04/1 ειχα καθημερινες επαφες με τον αντρα μου. Στις 8/1 ειχα περιοδο μονο εκεινη την ημερα τις επομενες τιποτα ουτε καφετια ουτε τιποτα. το θεωρισα περιοδο κ ας ηταν μια μερα αυτο το μηνα επρεπε να ειχα αδιαθετισει απο 5-7/2 ομως τιποτα ακομα. Να σας σημειωσω οτι την ωοριξια μου την καταλαβαινω καθε μηνα απο την βλεννα τον ιανουαριο λοιπον δεν ειχα κατα περιεργο λογο. εκανα ενα τεστ σημερα πρεντικτορ early κ ηταν αρνητικο τι γνωμη εχετε να κανω χωριακη η ειναι αδυνατον να κανει λαθος το τεστ μετα απο τοσες μερες? να κοιταξω για ορμονολογικο προβλημα? αν κ στο παρελθον πριν χρονια ειχα κανει ορμονολογικο ελεγχο εξαιτιας τριχοφυιας κ δν ειχα καποιο προωλημα υπαρχει περιπτωση να μου δημιουργηθηκε τωρα? σας παρακαλω πειτε μου την γνωμη σας

Διαφημίσεις

mmdad, σε ευχαριστώ για την απάντηση,

μου δίνεις πολύ θάρρος! Προσπαθώ γενικά να είμαι ψύχραιμη, γιατί ο πανικός δεν οφελεί, αλλά ήταν τα ελαφρώς καφέ υγρά, ήταν κι αυτή που άρχισε τις βλακείες (μόνο που δε με ξάπλωσε να μου κάνει αυτή απόξεση...) ήρθα και τρελλάθηκα. Εάν προχωρήσει η κύηση είναι μακρύς ο δρόμος και θα έχει πολλές αντίστοιχες δυσκολίες, αλλά πραγματικά με γείωσε!

Κορίτσι φυσικά κ να κάνεις ψυχραιμια όπως θα εκανες και τριπλασιο να ηταν το νουμερο της χοριακης,όπως πρεπει να κανεις κ μεχρι να κρατησεις το μωρο σου στην αγκαλιά σου.εγω με 48 χοριακή ήμουν εγκυος σε μονοζυγωτικά δίδυμα κ επειδη το εψαξα τότε βρηκα πολλές κπέλες με χαμηλες χοριακές που πήγαν μια χαρά.Εξάλλου αυτο που κοιτανε οι γιατροι ειναι ο διπλασιασμος της κ οχι το αρχικο νουμερο./εμενα μονο τοτε σε αλλη εγκυμοσυνη μου ειπε ο γιατρος οτι δεν ηταν πολυ ευχαριστημενος επειδη δεν διπλασιαστηκε αλλα η μικροβιολογος τιποτα και ποτε .Δεν ειναι δουλεια της..Τα καθε υγρα δεν ειναι κ το καλυτερο αλλα πολλες κοπελες επισης ειχαν αιμα στην αρχκ εγκυμοσυνης.Εγω καπως ετσι το καταλαβα ειχα αιμα κ μου λεει πανε κανε χοριακη μαλλοον ειναι αιμα εμφυτευσης.Κανε υπομονη μεχρι την επαναληπτικη κ μην ακους κανενα

ιωαννα, να κανεις μια χοριακη για να σιγουρευτεις, και οπωσδηποτε ορμονολογικο ελεγχο μετα.

μπορω να κανω ορμονολογικες χωρις να εχω περιοδο γιατι θυμαμαι οταν ειχα κανει ηταν 2-5 περιοδου

μπορω να κανω ορμονολογικες χωρις να εχω περιοδο γιατι θυμαμαι οταν ειχα κανει ηταν 2-5 περιοδου

Ιωάννα ορμονολογικές όντως 2-5 ημέρα κυκλου.

Πάντως θα έλεγα να κανεις κ μια χοριακη , πολλά εχουμε διαβάσει εδώ μεσα. Τίποτα δεν αποκλείεται....

Osin μην απελπίζεσαι, περίμενε να μιλήσεις με γυναικολόγο. Εκείνος γνωρίζει σαφώς περισσότερα!!!!

Κορίτσια, σας ευχαριστώ όλες, ειλικρινά, τόσο για τις απαντήσεις, όσο και για τη στήριξη!!!

Είναι γεγονός ότι το έχω διαβάσει κι εγώ σε άλλες περιπτώσεις στο φόρουμ που σπεύδουν οι μικροβιολόγοι να πουν άποψη, χωρίς να τους ζήτηθεί (κι εγώ προσωπικά ούτε καν τη ρώτησα)!!! Πήγα να πάρω αποτελέσματα και με πήρε από τα μούτρα γιατί έκανα νωρίς χοριακή!!! Σορρυ κιόλας που ήρθα να σου δώσω λεφτά!!! Και μετά με αποτελείωσε με τα υπόλοιπα!!!

Τα καφέ υγρά δεν υπάρχουν πια (ήταν και πολύ λίγα άλλωστε). Έχω γενικά τις τελευταίες ημέρες (υποθέτω λόγω εγκυμοσύνης) μερικά κίτρινα υγρά, τα οποία ελαφρώς σκούρυναν εχθές (προς το καφέ) και σε συνδυασμό με τη βλαμένη με έπιασε πανικός!!! Θα πω ωστόσο στη γυναικολόγο να μου δώσει προγεστερόνη ή έστω να την ελέγχουμε. Νομίζω ότι θα νιώθω πιο σίγουρη.

Το ξέρω πως είμαι έγκυος πια, απλά λόγω της αποβολής νομίζω ότι είμαι πολύ μαζεμένη, επιφυλακτική, φοβισμένη.

Σας ευχαριστώ πάλι όλες σας, θερμά, μου δίνετε θάρρος, και θα σας ενημερώσω για τα νέα από τη γυναικολόγο!

Osin.... με 184 την 34η μέρα κύκλου έχω μια ζουζούνα 8 μηνών..... Προφανώς η μικροβιολόγος δεν ξέρει τι της γίνεται..... Προσπάθησε να ξεκουράζεσαι ανεξάρτητα με τα καφέ υγρά οι πρώτοι μήνες πάντα θέλουν ηρεμία και ξεκούραση .... όλα θα πάνε τέλεια με το καλό κοριτσάκι!!!!!!!!!!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Αχ, moody, προς το παρόν κινούμαι σε slow motion, σαν την χελώνα, προσέχω πολύ τις κινήσεις μου, παίρνω και προγεστερόνη και ζαλίζομαι κανά μισάωρο σαν το κοτόπουλο, έκανα στο φαρμακείο και την πρώτη μου ένεση ηπαρίνης (τζάνκι θα καταντήσω :D, να δω πώς θα την κάνω μόνη μου)...

Τέλος πάντων, η γυναικολόγος χθες τα πήρε με όσα μου είπε η μικροβιολόγος. Μου έδωσε felicine, utrogestan και ηπαρίνη (πήρα και εβδομαδιαίο κουτί χαπιών που αναγράφει τις ημέρες, μην μπερδευτώ με τόσα χάπια...) και μου έγραψε χοριακή την οποία έκανα σήμερα, και περιμένω το απόγευμα τα αποτελέσματα. Περιμένω να δω ποιο θα είναι το πόρισμα.

Θα σας κρατώ ενήμερες!

Σας ευχαριστώ πολύ!

Καλημέρα osin, μια τέλεια χοριακη ευχομαι σήμερα,να είναι τόσο τέλεια που να την τριψεις στα μούτρα της μικροβιολογου ώστε να μην ξαναβγαλει μιλιά!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...