Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

αφαντη η περιοδος...

Recommended Posts

κοριτσια καλησπερα! εχω να γραψω πολυ καιρο..αν θυμαστε εχω τρεις παλλινδρομες στο ιστορικο μου με φυσιολογικη συλληψη, και πολυ ευκολα. τελευταια αποξυση τον ιανουαριο του 14. απο τον σεπτεμβριο που ειπαμε να ξεκινησουμε με σπερματεγχηση, σαν ενα βημα παραπανω, αρχισαν και τα παρατραγουδα: μια λεπτο ενδομητριο, μια τα ωοθυλακια δεν μεγαλωνουν, μια κυστη....ο γιατρος να λεει κακος κυκλος ετυχε, μην αγχωνεσαι συμβαινουν αυτα. εμενα κατι με ετρωγε. τον νοεμβριο πηρα τα πανω του ξανα ο οργανισμος μου. τελειο ενδομητριο, τελειο ωοθυλακιο. εγινε επιτελους η σπερματεγχηση. αρνητικο το τεστ. δεν πειραζει ομως λεω χαρηκα που ξανα πηρα μπρος! τον δεκεμβριο ξανα τα ιδια. λεπτο ενδομητριο, ωοθυλακιο που δεν μεγαλωνει. προχωραμε για τον ιανουαριο. και εκει εγινε το μπαμ! περιοδος πουθενα! ειχα κρυωσει κιολας τις γιορτες και δεν ειχα επαφες, οποτε ημουν σιγουρη οτι δεν ειναι εγκυμοσυνη. παω στον γιατρο( μου ειχε πει να κανω τεστ να το σιγουρεψουμε) και μου λεει οτι οι ωοθηκες κοιμουνται, και περιοδο δεν βλεπω να ερχετε. θα παρεις αντισσυλληπτικα να κατεβει. και γυρναει και μου λεει οτι απογοητευτηκε, οτι νιωθει ανημπορος σαν γιατρος να βοηθησει.δεν ξερει γιατι συμβαινει ολο αυτο απο τον σεπτεμβρη μεχρι τωρα. δεν ειναι λογω ηλικιας μου μου λεει. δεν μπορει τον εναν μηνα να ειναι ολα καλα, και τον αλλο να πατωνει ο οργανισμος. του ειπα οτι σκεφτηκα να δω ψυχολογο μηπως το κλειδι ειναι εκει! πολυ σωστα σκεφτηκες μου ειπε. εννοηται οτι θα κανω και ορμονικες ξανα και γενικες εξετασεις. εχω και δεκατα καποιες φορες. απο εκει που η θερμοκρασια μου ειναι 36,4 σε κανα δυωρο ανεβαινει 37,5. και το μονο συμπτωμα που εχω ειναι φουντωση. συγνωμη για ολο αυτο το κειμενο, αλλα ηθελα να το μοιραστω μαζι σας, μηπως εχει συμβει και σε καποια αλλη κοπελα αυτο που μου συμβαινει... σας ευχαριστω!

Διαφημίσεις

βουλα μηπως πρεπεις να δεις εναν ενδοκρινολογο κ να συζητησετε μαζι τις εξετασεις που σου προτεινε ο γυναικολογος?ποτε ηταν η τελευταια σου περιοδος?καποιες φορες μεσα στο χρονο ειναι φυσιολογικο καποιοι κυκλοι να εχουν μεγαλυτεροι διαρκεια.προφανως αυτος ο κυκλος σου ειναι ανωρρηκτικος κ θα καθυστερησει.

καλησπερα φιλεναδα.. 10 δεκεμβριου ειχα περιοδο. τις εξετασεις να σημειωσω τις σκεφτηκα μονη μου....οπως επισης να παω και στον ανοσολογο.

βουλα, εγω σε τετειο σοββαρο θεμα θα επαιρνα μια δευτερη γνωμη ! ευχομαι ο επομενος μηνας να ειναι και ο τυχερος ! φιλια !!

εχω κλεισει ραντεβου απο εχτες!!

Διαφημίσεις

Γεια σου, Βούλα. Χρειάζεσαι οπωσδήποτε, κατά τη γνώμη μου, ορμονικές εξετάσεις και έλεγχο θυρεοειδούς. Και επίσης, καλό θα είναι να πας σε κάποιον άλλο γιατρό, αφού αυτός νιώθει ανήμπορος, έστω και στα εξωτερικά ιατρεία ενός δημόσιου νοσοκομείου. Θα πληρώσεις μόνο 5 ευρώ, αντί για 50, και οι γιατροί είναι πολύ καλοί.

M7X9p2.png OvOqp2.png