Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Μειωμένη όρεξη...

Recommended Posts

Κοριτσια καλησπερα!Γραφω και παλι για να μοιραστώ μαζι σας τους προβληματισμούς μου γιατι πραγματικα με κανετε και νιωθω καλυτερα καθε φορα!

Βρίσκομαι στον τέταρτο μηνα και απο τοτε που μπήκα στο 2ο τρίμηνο η όρεξη μου εχει μειωθεί απιστευτα κατι το οποιο με ανησυχεί...μεχρι τον τρίτο μηνα έτρωγα ο,τι τρώγεται και ακομα πείναγα και τωρα τρωω με το ζόρι!

Εχει συμβεί σε καμια κατι τέτοιο;

IWOMp2.png

wEMyp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!! Τρώς ομως κανονικα ώστε να παίρνεις τις βιταμίνες που απαιτούνται για σενα και το μωρακι σου; Επισης, ο γιατρός τι λεει; Δεδομένου οτι αναπτύσσεται το μωρακι και εσυ δεν εχεις φτάσει σε σημείο πλήρους άρνησης. Δε νομιζω να ναι κακο! Τα βασικα τα τρως ομως ε;

Καλησπέρα!! Τρώς ομως κανονικα ώστε να παίρνεις τις βιταμίνες που απαιτούνται για σενα και το μωρακι σου; Επισης, ο γιατρός τι λεει; Δεδομένου οτι αναπτύσσεται το μωρακι και εσυ δεν εχεις φτάσει σε σημείο πλήρους άρνησης. Δε νομιζω να ναι κακο! Τα βασικα τα τρως ομως ε;

Τρωω οτι έτρωγα κ πριν αλλα σε μικρότερη ποσότητα.Στον γιατρο δεν εχω πει τιποτα γιατι αυτο συμβαίνει 3-4 μερες μονο κ δεν τον εχω δει.Δλδ μεχρι την προηγούμενη δευτερα που εκανα την αυχενική έτρωγα μεχρι κ 5 γεύματα τη μερα.Ενω τωρα μονο 3 κ αυτα με το ζόρι.Αυτο που με ανησυχεί ειναι μηπως συμβαίνει κατι κακο κ ξαφνικά δεν πεινάω οσο πριν....

IWOMp2.png

wEMyp2.png

Eleni3011 καλησπέρα!Κι εγώ με το μπήκα 2ο τρίμηνο μου έχει κοπεί η τρελλή 'ορεξη και τρώω πλέον φυσιολογικά!Κοίτα να τρως σαλάτες και φρούτα τουλάχιστον!