Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Β επιπεδου δυο φορες

Recommended Posts

Καλησπερα κορισια

Την επιμενη βδομαδα θα κανω β επιπεδου .για δικους μου λογους θελω να την κανω δυο φορες σε δυο διαφορετικα κεντρα με διαφορα τριων ημερων.πιστευετε οτι μπορει να δημιουργησει καποιο προβλημα στο μωρο ο συχνος αυτος υπερηχος;;

Ευχαριστω πολυ

Διαφημίσεις

Καλησπερα! Εγω στο γιο μου εκανα δυο β επιπεδου σε δυο μερες και επειδη κ γω προβληματιστηκα ειχα ρωτησει το γιατρο το δευτερο κ μουχε πει οτι δεν υπηρχε προβλημα! Επισης τον τελευταιο μηνα η γιατρος μου μου εκανε υπερηχο καθε 3 μερες! Αν υπηρχε θεμα δε θα με εβλεπε τοσο συχνα!!! Παντως οπως κ ναχει για νασαι εσυ ησυχη ρωτα το γιατρο σου!!/ καλη συνεχεια

tHiNk PosSitiVe!:wink:

Δεν ηξερα οτι μπορει να βλαπτει σε κατι το μωρο ο υπερηχος! Ειχα την εντυπωση πως οχι. Καλυτερα να ρωτησεις τον γιατρο σου η γενικα καποιον γιατρο. Και γω το σκεφτηκα για μενα διοτι δεν μας εκανε καθολου 3d που ηθελα να δω τον μπεμπουλη μου.

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...