Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΑΝΩΜΑΛΗ ΓΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ

Recommended Posts

Καλησπερα!Μολις πηρα τα αποτελεσματα της ωοληψιας: γονιμοποιηση με ανωμαλη διαιρεση...Ειναι η τριτη φορα που μου συμβαινει και αναρωτιεμαι αν ειναι συχνο και σε αλλες κοπελες στα 40... Υπαρχει καποια που τελικα εμεινε εγκυος κι ας ειχε καποιες ανωμαλες διαιρεσεις; Μηπως πρεπει να καταφυγω σε δανεικα ωαρια πια;

Διαφημίσεις

Καλησπερα!Μολις πηρα τα αποτελεσματα της ωοληψιας: γονιμοποιηση με ανωμαλη διαιρεση...Ειναι η τριτη φορα που μου συμβαινει και αναρωτιεμαι αν ειναι συχνο και σε αλλες κοπελες στα 40... Υπαρχει καποια που τελικα εμεινε εγκυος κι ας ειχε καποιες ανωμαλες διαιρεσεις; Μηπως πρεπει να καταφυγω σε δανεικα ωαρια πια;

faneva, δεν ξέρω τι σημαίνει αυτό ακριβώς "γονιμοποίηση με ανώμαλη διαίρεση". Το κέντρο τι λέει; η εμβρυολόγος; Εγώ πάλι που κοντεύω τα 40 σκέφτομαι πολύ σοβαρά να πάω με δανεικά ή αν επιτρέπεται μισά δικά μου μισά δανεικά. Μήπως και δούμε καμιά άσπρη μέρα!

faneva, η διαιρεση πρεπει να γινεται σε συγκεκριμενα χρονικα ορια, καμια φορα εχουμε ανωμαλη διαιρεση των γονιμοποιημενων ωαριων, και αυτα τα εμβρυα δεν προκειται να προχωρησουν, αλλα θα εκφυλιστουν.

η ηλικια παιζει ρολο, σαφως, γιατι η διαιρεση σε μεγαλυτερες γυναικες γινεται συνηθως με πιο αργους ρυθμους, μειωνοντας ετσι τα ποσοστα επιτυχιας (οχι παντα ομως). το οτι σου συνεβη 3 φορες, μπορει και να ειναι τυχαιο, αλλα ισως οφειλεται στην ποιοτητα ωαριων η σπερματος.

http://www.eugonia.com.gr/exosomatiki/proimi-embriiki-anaptixi/diairesi-embryou/

http://www.iatrikionline.gr/ELL_M_4_2006/279-286%20Loutradi.pdf

smamy, τι κανεις? ελπιζω να εισαι καλα.

faneva, δεν ξέρω τι σημαίνει αυτό ακριβώς "γονιμοποίηση με ανώμαλη διαίρεση". Το κέντρο τι λέει; η εμβρυολόγος; Εγώ πάλι που κοντεύω τα 40 σκέφτομαι πολύ σοβαρά να πάω με δανεικά ή αν επιτρέπεται μισά δικά μου μισά δανεικά. Μήπως και δούμε καμιά άσπρη μέρα!

smamy γιατι θα πας σε δανεικα;Στην ιδια σκεψη πια μπαινω κι εγω αλλα με στενοχωρει αρκετα...

faneva, η διαιρεση πρεπει να γινεται σε συγκεκριμενα χρονικα ορια, καμια φορα εχουμε ανωμαλη διαιρεση των γονιμοποιημενων ωαριων, και αυτα τα εμβρυα δεν προκειται να προχωρησουν, αλλα θα εκφυλιστουν.

η ηλικια παιζει ρολο, σαφως, γιατι η διαιρεση σε μεγαλυτερες γυναικες γινεται συνηθως με πιο αργους ρυθμους, μειωνοντας ετσι τα ποσοστα επιτυχιας (οχι παντα ομως). το οτι σου συνεβη 3 φορες, μπορει και να ειναι τυχαιο, αλλα ισως οφειλεται στην ποιοτητα ωαριων η σπερματος.

http://www.eugonia.com.gr/exosomatiki/proimi-embriiki-anaptixi/diairesi-embryou/

http://www.iatrikionline.gr/ELL_M_4_2006/279-286%20Loutradi.pdf

turbulence ευχαριστω για τις πληροφοριες. Πραγματι προκειται για κακη ποιοτητα ωαριων...Πηγα και σε δευτερο κεντρο και παλι τα ιδια. Μια λυση ειναι η μικρογονιμοποιηση που εκανα αλλα η χοριακη ηταν αρνητικη...Λες να μην μπορεσω να βρψ ενα καλο ωαριο πια;!

Διαφημίσεις

smamy γιατι θα πας σε δανεικα;Στην ιδια σκεψη πια μπαινω κι εγω αλλα με στενοχωρει αρκετα...

faneva, γιατί σε καμία από τις δυο ΕΤ δεν πήραμε θετικό αποτέλεσμα με έμβρυα 3ης ημέρας. Και βασικά γιατί φαντάζομαι ότι μεγάλωσα 39.5 (κλείνω τα 40 τον Ιούνιο). Αν δεν πάει καλά και η επόμενη που θα γίνει γύρω στο Φλεβάρη, λέω να πάω με δανεικά και δεν με προβληματίζει. Αυτό που θέλω είναι ένα μωρό και να πάμε παρακάτω. Νιώθω ότι κολλήσαμε και δεν μπορούμε να προχωρήσουμε. Εξέλιξη, καταλαβαίνεις...turbulence καλά είμαι, ελπίζω κι εσύ το ίδιο! δεν πολυμπαίνω πια, και είμαι σε φάση αποτοξίνωσης από γιατρούς αλλά και από τις κακές τροφές. Έκοψα γαλακτοκομικά, κόκκινο κρέας, καφέ κτλ, μήπως προετοιμάσω τον οργανισμό για κάτι καλύτερο. Φιλάκια και στις δυο σας! :)

turbulence ευχαριστω για τις πληροφοριες. Πραγματι προκειται για κακη ποιοτητα ωαριων...Πηγα και σε δευτερο κεντρο και παλι τα ιδια. Μια λυση ειναι η μικρογονιμοποιηση που εκανα αλλα η χοριακη ηταν αρνητικη...Λες να μην μπορεσω να βρψ ενα καλο ωαριο πια;!

θα ξαναπροσπαθησεις. ισως την επομενη φορα η μικρογονιμοποιηση θα φερει καλο αποτελεσμα, στο ευχομαι. εδω με εμβρυα αριστης ποιοτητας και βλαστοκυστες, με ιδανικες συνθηκες και προυποθεσεις καποιες παλι παιρνουν αρνητικη χοριακη. χωρις να ξερουν για ποιο λογο. απλα τυχαινει.

κοριτσια να κανετε σε φυσικο κυκλο, με μικρογονιμοποιηση για να παρουν τα καλυτερα ωαρια κ σπερματοζωαρια. στις πρωτες μου προσπαθειες ειχα το ιδιο προβλημα, δεν γονιμοποιουνταν η δεν προχωρουσαν σε διαιρεσεις κ τα καταφερα 5 χρονια μετα. δηλ η ποιοτητα των ωαριων μου δεν ηταν καλη στα 35-36 κ ειναι καλη τωρα που ειμαι στα 41? παιζει ρολο το εργαστηριο, ο γιατρος και φυσικα ο θεος. μην απογοητευεστε.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...